Neusspray als nieuw wapen tegen het Coronavirus? Dat is wat een Frans bedrijf, Pharma & Beauty Group, van plan is binnenkort te lanceren, in de vorm van een spray die meer dan 99% van het virus kan elimineren.

Dit nasale medische product is gebaseerd op geïoniseerd water, dat bekend staat om zijn antimicrobiële deugden, en werkt preventief. Volgens Laurent Dodet, voorzitter van P&B, kan deze spray worden gebruikt “na het nemen van een risico”, vooral na het gebruik van het openbaar vervoer of het winkelen in een warenhuis, meldt CNews.

Zoals het bedrijf op zijn LinkedIn-pagina uitlegt, helpt deze spray “de verspreiding van virussen te voorkomen; het verdringt infectieuze agentia in de neusholten door mechanische actie en vergemakkelijkt hun evacuatie, en vermindert plaatselijk de virus belasting”.

Bovendien bleek uit klinische tests in het Institut hospitalo-universitaire (IHU) in Marseille dat de spray meer dan 99% van het virus elimineert binnen 30 seconden na toepassing.

Volgens Pierre-Jacques Raybaud, huisarts met een graad in immunologie, is deze neusspray nuttig “als je hem kort na infectie inneemt” omdat ze het virus stopt voordat het voldoende de luchtwegen is binnengedrongen.

Het bedrijf P&B wacht nu op groen licht van de autoriteiten om het in februari in apotheken te kunnen aanbieden. Volgens Laurent Dodet is het in staat “10 miljoen eenheden per maand” te produceren.

Het Franse leger staat klaar om het veroverde grondgebied van moslims terug te veroveren

  Duitse ambtenaar lekt rapport van ministerie van Binnenlandse Zaken waarin Corona wordt afgedaan als "een globaal vals alarm"
Vorig artikelRaad van Europa besluit dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd
Volgend artikelPelosi noemt Republikeinen “de vijand”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Met de vraag of er een verloren bericht uit de spambak gehaald kan worden is ook weer niks mee gebeurt.
   Ik had inmiddels dan ook niks anders meer verwacht hier.
   Dat is nou eenmaal de houding hier van de beheerder.
   Maar dan begrijp je ook dat ik geen reclame meer maak voor deze site door artikelen door te sturen.
   En dat deed ik zeer regelmatig, nu zie ik nergens meer op andere sites.
   Aan mij ligt het niet.

  • Met de vraag of er een verloren bericht uit de spambak gehaald kan worden is ook weer niks mee gebeurt.
   Ik had inmiddels dan ook niks anders meer verwacht hier.
   Dat is nou eenmaal de houding hier van de beheerder.
   Maar dan begrijp je ook dat ik geen reclame meer maak voor deze site door artikelen door te sturen.
   En dat deed ik zeer regelmatig, nu zie ik ze nergens meer op andere sites.
   Aan mij ligt het niet.

   • Misschien wel, ik zat er al een tijdje over te denken want hier gaat het echt niet meer opschieten.
    Het publiek bevalt mij ook totaal niet en ze zijn er nog trots op ook.
    Er zitten wel enkele vriendelijke mensen tussen maar zeer weinig.
    Laat ik dat dan ook maar doen dan ook. Hier verdwijnen.
    Maar ik wens je verder veel succes met je sites en jouw reageerders.
    Wees er maar trots op, zo vind je ze nergens meer.
    Omdat ze er overal afgetrapt worden met waar ze hier mee aan komen.
    Als jij er maar blij mee bent vind ik alles wel best.
    Ik kan mijn tijd inderdaad beter besteden.

 1. De farmaceuten doen enkel aan symptoom bestrijding, maar genezen of beschermen je nooit van welke ziekte dan ook. Mede omdat met symptoom bestrijding constant geld mee te verdienen valt, net als alle andere commerciële bedrijven is dit een soort van klantenbinding. Maar het heeft eigenlijk niets met gezondheidszorg te doen, maar noemen we het wel zo. Want alle ziektes ontstaan vanuit ons zelf en niet van buiten ons lichaam, zoals de farmaceutische bedrijven, artsen en overheden ons doen geloven. Wij mensen moeten ons veel meer gaan beseffen, dat we dagelijks voldoende vitamines, mineralen en andere essentiële voedingselementen tot ons nemen. Daarbij we ook nog onze dagelijkse bewegingen moeten krijgen en voldoende nachtrust. Als wij dan ziek of ontstekingen krijgen, denken de meeste aan even een pilletje nemen. Die de symptomen bestrijden en gaan vervolgens door met hun normale gewende leven. Maar beseffen niet dat ons lichaam die signalen als hoofdpijn e.d. het gevolg zijn van te korten in je lichaam en zolang je maar al deze lichaamssignalen blijft onderdrukken met symptoombestrijders. Dat het lichaam steeds harder gaat protesteren tot dat er een vergevorderde en/of niet meer te genezen kwaal is ontstaan. Waardoor we ziek worden of er zelfs organen of bot delen afsterven, dan nog klampen wij ons vast aan de symptoombestrijders en lopen we de huisartsen en/of ziekenhuizen plat. Die dan maar het ziekte probleem moeten oplossen. Dan zullen we nog het ziekte probleem buiten ons zelf zoeken en ervan uitgaan van waarom ik het nou moet overkomen. Vele ziektes die op latere leeftijden ontstaan zijn mede de oorzaak van vroegere vaccins, vitamines en mineralen te korten. Ons huidige voedsel is meer maagvulling geworden, alle groentes vertonen een enorme afname van hun oorspronkelijke voedingswaardes. Dit komt hoofdzakelijk door de intensieve landbouw, waar kwantiteit boven de kwaliteit staat en door genetische modificaties aan de planten en bij dieren voor de vlees consumptie. Door de overheden die boeren stimuleren, om zoveel mogelijk te produceren op zo’n klein mogelijk stukje land. Omdat de kosten steeds hoger worden om te produceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in