Het lijkt wel een Holocaust van pro-vaccin fanaten die onder de zoden een dutje doen kort nadat ze de giftige spuiten hebben gekregen en dan tegen alle “anti-vaxxers” zeggen dat ze een vreselijke dood moeten sterven. Het lijkt erop dat PfizerGate de deuren van de hel heeft geopend voor linkse celebrities die vaccinschade ontkennen en veronderstellen dat deze giftige COVID-19 spike-eiwit prikken nooit de oorzaak kunnen zijn van de plotselinge hartstilstanden die ze ondergaan kort nadat ze zijn geïnjecteerd, schrijft S.D. Wells.

Nu ze de meeste smoezen voor COVID-19 vaccin geïnduceerde dood hebben opgebruikt, zoals koude douches, scheidsrechtersfluitjes en gewelddadige videospelletjes, zijn ze overgestapt op “Zwarte Harige Tong”. Dat klopt, de 49-jarige schrijfster Julie Powell, volledig gevaccineerd en “geboosterd” voor COVID-19, werd wakker met een zwarte harige tong op de dag voordat ze stierf aan een hartstilstand, veroorzaakt door mysterieuze oorzaken die geen enkele arts ooit zal kunnen verklaren (artsen mogen nooit met de vinger naar het effect van de klonterprik wijzen).

Zal Pfizer of Moderna het “zwarte harige tong” vaccin uitvinden?

Eind oktober viel de 49-jarige schrijfster Julie Powell dood neer door een hartstilstand, aldus de NYT. Veel samenzweringstheorieën zijn verspreid in nepnieuws en op social media dat ze op de een of andere manier, nadat ze zeven weken eerder had overleefd en volledig was hersteld van Covid, plotseling is overleden aan Covid.

Van de Covid-prikken is bekend dat ze enorme ontstekingen van de hartspier, het weefsel rond het hart en vreemde rubberachtige vaatstolsels veroorzaken. Dit alles belast het hart en kan een plotselinge hartstilstand veroorzaken, maar de massamedia en Hollywood zullen NOOIT ook maar een beetje hinten naar het stolseleffect als de boosdoener.

  Wetenschappelijke Studie bevestigt dat Pfizer's COVID Vaccin het menselijk DNA verandert

Dus in plaats daarvan krijgen we de “zwarte harige tong” smoes, waarbij een overgroei van dode huidcellen door voedsel of tabak de tong een donker, harig uiterlijk geeft. Dit is een onschuldige mondaandoening die er alarmerend uitziet, maar doorgaans geen gezondheidsproblemen veroorzaakt. Goede mondhygiëne is de remedie, maar we zullen waarschijnlijk horen over het Zwarte Harige Tong syndroom of epidemie die een mRNA-vaccin vereist dat de CDC ten zeerste kan aanbevelen als een volledig “veilige en effectieve” behandeling of ter preventie.

Julie Powell tweette voor haar dood dat anti-vaxxers/maskers in legioenen sterven omdat Covid “sommige van de juiste mensen doodt”

Celebrity klonterprikpushers en propagandisten vallen als vliegen nadat ze de dodelijke prikken hebben gekregen en de wereld vertellen dat anti-vaxxers het verdienen om te sterven door Covid-19 infectie. Hollywood noemt het toeval, maar er kan veel meer aan de hand zijn. Julie Powell twitterde: “Ik zou zeggen dat Covid sommige van de juiste mensen doodt. De anti-vaxxers/maskers sterven in legioenen.” Klinkt als een ‘recept’ voor een ramp (pun intended) om tegenwoordig de dood te wensen aan de volledig ONgevaccineerden.

Julie Powell slingerde graag haatzaaiende taal over socialemedia, en werd er nooit voor verbannen, omdat het sowieso allemaal gericht was op mensen die tegen Covid vaccinatie en Big Pharma “booster” doodsprikken zijn. Vaccinfanatisme hoort nergens thuis, zeker niet nadat de prikken meer doden veroorzaken dan het virus waartegen ze zogenaamd moesten beschermen.

Wetenschappelijk gezien zijn volledig ongevaccineerden het veiligst tegen het virus en al zijn varianten, omdat zij natuurlijke immuniteit hebben door Covid op te lopen of gewoon biologisch voedsel, natuurlijke supplementen en superfoods te consumeren.

  Mainstream media paniekzaaiers kotsen weer een COVID "Schrikvariant" campagne uit in wanhopige angsttruc voor totalitaire controle

Voorstanders van natuurlijke gezondheid worden voortdurend venijnig aangevallen door Hollywood, maar het lijkt erop dat de aanvallers degenen zijn die doodvallen door Covid-19 en de bijbehorende gentherapie-injecties. Het blijkt dat het injecteren van een miljard prionen met spike-eiwitten die lijken op het in het laboratorium gemaakte Fauci griepvirus, de dood veroorzaakt in plaats van deze te voorkomen, maar de nee-zeggers uit Hollywood gaan gewoon door met het zwartmaken van alle natuurgeneeskundigen. Wanneer zullen ze het ooit leren?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bent u al kwaad?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet lijkt erop dat één op de 1200 mensen die in Nederland zijn gevaccineerd, is overleden
Volgend artikelHonger, vriezen, ratten: Frankrijk laat NAVO-soldaten in Roemenië wegrotten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Goed dat die domme doos er niet meer is, scheelt weer co2 uitstoot, de zwarte harige doos ehhh tong zal wel van het satanische afkomen, al die prikzeloten zijn verknipte ten dode opgeschreven satanisten….opruimen die zooi!

 2. Wat in de volksmond een virus is, is in werkelijkheid je eigen exosomen. Die beschadigde en dode cellen opruimen in je lichaam. Daar is niets besmettelijks aan en er bestaan ook geen varianten op. We worden bang gemaakt met iets wat er niet is. Wat er wel is wordt verzwegen dat het er is. Dat zijn de dodelijke 5G stralingen om ons heen. Een 5G smartphone zorgt er voor als je geïnjecteerd bent met o.a. grafeenoxide dat de 5G elektromagnetische stralingen met 1000x versterkt wordt. Daarom hebben juist de jongere generaties de meeste sterfgevallen, want die zijn inmiddels volledig vergroeid met hun smartphone en willen liefst de nieuwste versie hebben van het 5G. Wat tevens de gateway is om je overal te kunnen traceren en extern te controleren en te manipuleren.

 3. Ehm…een zwarte harige tong door eten en/of roken? Heb er nog nooit van gehoord, genoeg mensen om mij heen die eten en roken, maar heb ze nog nooit over een zwarte harige tong gehoord. Echt heel bijzonder dat de bijwerkingen overal van kunnen komen, behalve van het vaccin. Voor vaccinaties geen bijzonderheden…nu wel, maar het komt niet door vaccineren hoor 🤷

 4. BionTech baas Ugur Sahin had binnen één dag 10 covid ‘vaccin’ kandidaten gereed waarvan één werd uitgekozen door de FDA. Rode vlag nummer 1.
  In januari 2021 wist Klaus Schwab de wereld te vertellen: “Nobody will be safe unless everybody is vaccinated”. Rode vlag nummer 2.
  De mainstream media. Die wisten meteen al te vertellen met hun zorgvuldig geselecteerde ‘experts’ dat álle ‘vaccins’ veilig waren, dat transmissie voorkomen werd en je niet meer ziek kon worden. En dat allemaal net ná alle geweldige ‘neutrale en objectieve’ reportages van de Amerikaanse verkiezingen, waar de megafraude van de ‘democraten’ via de achterdeur in beton werd gegoten en in de oceaan werd gedumpt. Rode vlag nummer 3.
  Fooled me once, shame on you. Fooled me twice, shame on me.

  • Klopt en ons baasje Ursula von der Leyen zit met haar man ook diep in Biontech. Alle reptilians/zwarte Adel en khazaren zitten in : De spuitjes,klimaat hoax,insect farms en veggie soja (Transgender aanjager) en medisch terreur en niet te vergeten 5G. Onderzoek de NGO’s en je komt allemaal bij die creeps uit. Alle koningshuizen zijn betrokken en de onze staat hoog in de pyramide. En voor wie het nog niet wist Rutte is een bastaard en ook gelinkt aan ons koningshuis. Zit al 12 jaar aan de macht door verkiezings fraude.

 5. Zwarte tong? Zwart harig beest met horens en hoeven die zijn zwarte adel en khazaren minions die spuitjes liet injecteren in mensen,babies en no ook dieren.

 6. Zolang je tv blijft kijken of msm leest (alle kranten) kom je nooit uit deze hypnose. Ik heb veel leeftijdsgenoten (60-70 jr) die steevast elke dag het NOS journaal en het AD, de Telegraaf, NRC of de Volkskrant lezen. Met deze mensen kun je geen normaal gesprek voeren over de vaccinaties, de oorlog in de Oekraïne of de Nederlandse regering.
  Allemaal papagaaien ze de voorgekoude mening. Zelf nadenken kunnen ze niet meer.

  • Beste Alfred hier van hetzelfde hoor ben zelf van die gezegende hm…leeftijd en woon hier tussen de volledig gevaxte en geboosterde ja knikkers wat er op hun tv wordt verteld is voor hun de waarheid punt uit dus geen discusie daarover. Heb het dus opgegeven om eerst eens te beginnen op zoek te gaan of het allemaal wel klopt wat ze horen dan bekijken ze mij met glazige ogen valt er een stilte en beginnen ze te kwetteren over onbenullige dingen die er niet toe doen.

  • En tja ik ben het die al die virussen aan hun doorgeef waardoor ze dan ziek worden de logica daarvan is ver te zoeken maar het is zoals het is

  • De Telegraaf is toch wat aan het draaien ! Zie sommige columnisten ! Of zich ’n beetje vast aan het indekken !
   De Volkskrant met Klok en Keulemans blijft natuurlijk in de verstarring… De Groene Amsterdammer blijft gewoon in truttige het onderwerp vermijdende oppervlakkigheid steken…Heb ze gemaild dat ze hun columnist prof. Ewoud Engelen maar hoofdredacteur moeten maken en de rest eruitgooien… Maar die heeft volgens mij aan de universiteit een betere baan dan bij zo’n mainstreamblad.. Wonder dat hij daarin z’n columns plaatst !
   Zomaar even een greep ! Gewoon mee blijven lachen ! Móet allemaal ’n keer ómvallen, kan niet anders..

 7. Zou het niet eerder andersom zijn…dat we nu in een fase van de natuurlijke selectie zijn aanbeland waarin alles wat onverantwoordelijk tot crimineel nalatig goedgelovig is het loodje moet gaan leggen teneinde de soort weer enigszins gezond te krijgen ?

 8. Zou het niet gewoon een schimmelinfectie kunnen zijn, veroorzaakt of versterkt door de prik?
  En stel dat die door je hele lichaam gaat..eerst van mond tot kont en dan in de bloedbaan. Denk dat zoiets heel snel kan gaan.
  Beter maar geen suiker meer nemen..

  • goeie opmerking…ja dat kan heel goed ; verminderde weerstand en dan schimmel overgroei….maar daar ga je niet direct aan overlijden lijkt mij

 9. In de Chinese geneeskunde wordt er veel tongdiagnose gedaan, men kan aan de kleur en het beslag op de tong de gezondheid van de patiënt beoordelen .
  Nu betekent een zwarte tong wel degelijk een ernstige toestand ; het duidt op extreme hitte in het lichaam …een ontsteking dus en een serieuze …De plaats van het beslag is belangrijk; achteraan op de wortel van de tong is de reflex zone van de nieren, blaas dikke darm te zien meer de punt van de tong reflecteert het hart..enz enz ..het feit dat de tong harig is wijst op droogte dus de ontsteking heeft de vloeistoffen uitgeput [dit kan ook wijzen op dik uitgedroogd bloed [klonters dus]…..Deze tong kan worden veroorzaakt door het vaccin ….dit geeft nierontstekingen en of nierfalen of verstopping en ontstekingen van de bloedvaten die oa de nieren voorzien van bloed….zo ook het hart en de lever..de hersenen ..door giffen en metalen en wat al niet waarschijnlijk..ingebracht door vaccins ..met alle gevolgen van dien .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in