Dat de vaccinatiecampagne tegen Corona in volle gang is, baart artsen Jorine Hammink en Felix van der Wissel zorgen. “Tot slot blijft een belangrijke vraag onbeantwoord: is er een mogelijk verband tussen de aanhoudende oversterfte en de Corona-vaccins?”

In oktober zijn in Nederland bijna 1800 mensen meer gestorven dan verwacht. Daarmee komt het oversterftecijfer uit op 16 procent, volgens gegevens van het CBS. Hammink en Van der Wissel vragen zich af of een deel van de extra sterfgevallen verband kan houden met de Corona-vaccins.

Data-analist Wouter Aukema wijst erop dat de causaliteit van dit verband steeds waarschijnlijker wordt. “Het lijkt erop dat 1 op de 1200 mensen die opnieuw zijn gevaccineerd, is overleden,” schrijft hij op Twitter.

Aukema doet een dringende oproep: “Stop nu met vaccineren totdat dit -tot op de bodem- is uitgezocht!”

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. “Is het beter om herhalingsvaccinatie te heroverwegen?”

Eerder had professor Theo Schetters verklaard: “Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte, moet de vaccinatiecampagne worden stopgezet.”

Van de mensen die vorige maand met Corona in het ziekenhuis werden opgenomen, was bijna 86 procent gevaccineerd. Meer dan 75 procent was ook geboosterd. Bijna 45 procent ontving ook een herhalingsvaccinatie.

“Wat opvalt, is dat de vaccinatiegraad al enige tijd niet meer stijgt, terwijl het percentage gevaccineerde covid-patiënten geleidelijk toeneemt,” merkt gegevensanalist Daniel van der Tuin op. In maart 2022 was dat nog 65 procent.

  Duidelijke woorden in het EU-parlement: Het kaartenhuis stort in!

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKolonel Douglas Macgregor: ALLES verandert in 4 weken; dit is Poetin’s stilte voor de storm
Volgend artikel“Zwarte Harige Tong” nu nieuwste smoes voor COVID-19 vaccin geïnduceerde dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Vragen ze dan aan alle nabestaanden of de overledene gevaxxt was ?
  En alleen bij nieuwe prikken? Denk je dat de eerste twee niet schadelijk waren? Hoe verklaar je dan de oversterfte in 2021 toen er nog geen boosters waren?

 2. “Wat opvalt, is dat de vaccinatiegraad al enige tijd niet meer stijgt,

  Wel op de begraafplaats….. daar wordt de graad steeds hoger. En effectief is die

 3. En dan komt de hamvraag. Wie is er verantwoordelijk voor alle doden. Ze kunnen namen bedenken maar dat helpt niet. Ik houd de overheid verantwoordelijk voor deze ontvolking in opdracht van het WEF.

  • En iedereen die vrolijk meeprikte, elke arts ook op het schavot. Al waren zij zo dom om het te geloven de resultaten hadden verraders toch echt niet mogen negeren. Als mij moeder overlijdt door het vaccin trap ik haar huisarts het ziekenhuis in, die klootzak lult dus alleen maar RIVM propaganda.

   En al die hoerecazaken die meededen met uitsluiten ook allemaal dichtgooien, niet eentje nam er de moeite om te vechten maar deed direct wat de corrupte overheid verlangde.

  • De doden zelf. Zij kozen vrijwillig om mee te doen aan een experiment. Testcases in gerechtshoven zijn er al geweest. Vaccinproducenten zijn ook bij goedgekeurde vaccins nooit voor schade aan te spreken.

   • Zij hoorden in de wandelgangen dat het een experimenteel vaccin was. Maar weet je dan wat dat inhoud en de gevolgen van het vaccin. Nee want je bent een leek. Op alternatieve sites staat het wel. Die bezochten wij al in 2019. Er stonden ook artsen op die wezen op het gevaar. Ik spreek regelmatig mensen over de vacc.nieman gelooft het.

 4. Ik geloof niet dat de percentages per westers land zo verschillen. We zitten gemiddeld in Europa rond 1:500 dood door schuld. 4.5% heeft blijvende prik schade opgelopen. De verzekering maatschappijen zeggen dat de schuld bij de persoon ligt. Heeft geweten dat het een experimenteel middel was. De politici functioneren als drugsdealers / pushing wetgeving om mensen te ‚overtuigen‘ kinderen inkluis. Moord met voorbedachte rade komt in de buurt nu alle publieke gepubliceerde overheidsdata wijst op de onveiligheid van mRNA prikken. Wat ik al op Marks en Hugo’s LinkedIn in July 2021 heb geschreven. Account werd gesloten. Duidelijker kan niet: voorbedachte rade.

 5. De echte schuldige is de vorige paus, want die heeft alle geboortetrusts vrijgegeven. Elk land moest iedere inwoner voor 13 september 2013 op zijn naam geregistreerde geboortetrusts uitbetalen. Daar heeft geen enkel land/regering gehoor aangegeven, want het is een goudmijn. Iedereen wordt op de beurs verhandeld alsware een ding. Jij bent de trustee gemaakt door de overheid i.p.v. dat de overheid de trustee moest zijn. Want zo kunnen de regeringen geld als water blijven uitgeven, waar de bevolkingen voor op moet draaien.

  Daar ook alle regeringen, die in werkelijkheid coöperaties zijn is hun lease looptijd over het land verlopen. Over het grondstuk van het bedrijf Staat der Nederland verliep op 19-07-2021. Daarmee verliep ook het slaven leven voor de burgers. De enige manier was om voort te zetten was dat iedere inwoner de regering 3x consent moest geven bij voortzetting. Dat is gebeurt door middel van 3x gratis een experimentele injectie. Vele burgers hebben hieraan gehoor gegeven. Hiermee zijn zij opnieuw geboren in het nieuwe slavensysteem. De gevaccineerde die overlijden zal hun geboortetrusts uitbetaald worden aan de coöperaties. Dat was de redenen dat er zo’n jacht op de ongevaccineerde was. Want dat moest voor 31-12-2021 gebeurt zijn. Want anders moesten de banken iedere inwoner zijn geboorte trusts uitbetalen en zou inhouden dat dan alle banken failliet zouden gaan. Alle ongevaccineerde nu zullen langzamerhand uit de samenleving verwijdert worden. Want zodra de digitale euro een feit is, is voor de ongevaccineerde geen mogelijkheid meer om iets te kopen of verkopen, want dan moet je een geldige QR code hebben. Want met de digitale euro kunnen ze het credit systeem invoeren. Niet op tijd je nieuwe injectie gehaald kunnen ze je saldo blokkeren, alle belastingen gaan vanaf dan automatisch. Dan verandert de wereld in een totalitaire onderdrukking voor de burgers.

  • Qvic: ik heb daar regelmatig over gepost, als herinnering hier aan. Wat is nu de status van die QR code en de digitale euro? Ik hou het niet meer bij, want het boeit toch niemand. Mij ook niet meer. Kun jij toevallig iets meer vertellen hierover? Dank.

 6. “Je doet het voor een ander”. Nou, dat is dan een hoge prijs. “Een gave uit Gods hand”, volgens de doorgesnoven basisschool leraar Hugo Mengele, die de gifprik enthousiast aanprees bij het naïeve deel van de bevolking, het merendeel dus. Daarnaast bidt onze bloemschoen iedere dag tot de scheppende God. Maar corona ‘vaccins’ die mensen doden, daar is helemaal niets scheppends aan. Hij mag straks dus het nodige uitleggen aan onze Lieve Heer. Waarom hij loog, bedroog, chanteerde, discrimineerde en het nieuwe fascisme faciliteerde. Mensen als Hugo zetten het begrip geloven en God in een slecht daglicht. Dat die man zichzelf nog serieus neemt…

  • Je wilt niet weten hoe mijn buurman, een politieagent stond op het vaccineren en stelde dat Corona dodelijk was want hij kende een kind van een vriend enz. enz. Nog steeds geloven velen in mijn buurt in de vacx. Weinigen daarvan weten wat mensen op deze site weten, en ook na mijn waarschuwingen ondernemen ze geen aktie e.e.a te verifieren. Het zelfde gebeurde met Statines. Dokter zegt het argument. 900 wetenschappelijke onderzoeken dat het dodelijk is maken niets uit. Paracetemol, Aspirine, NSAID’s allemaal heel schadelijk. Maar zelfs mijn vrij bewuste zus die veel supplementen slikt, slikt nog steeds Paracetemol tegen pijn. Opnieuw ook na mijn waarschuwing verifieert ze dat niet. Of het nu NLP, subliminale boodschappen zijn op tv. in de krant of waar dan ook, de doorsnee mensen zijn gehersenspoeld. Misschien vanwege mijn PTSS werkt dat niet op mij.

  • Zij hoorden in de wandelgangen dat het een experimenteel vaccin was. Maar weet je dan wat dat inhoud en de gevolgen van het vaccin. Nee want je bent een leek. Op alternatieve sites staat het wel. Die bezochten wij al in 2019. Er stonden ook artsen op die wezen op het gevaar. Ik spreek regelmatig mensen over de vacc.nieman gelooft het.

 7. Het is net inflatie, nu 20%,van 100, 80 de volgende maand…weer 20% van 80=64…enz..enz.
  Conclusie , er blijft weinig over.
  Paralelle samenleving beste mensen…denk erover,lees je in en ga aan de slag…..zorg met de puur bloed mensen voor je eigen samenleving, de rest sterft vanzelf uit.!

  • Komt er een moment van totale onvruchtbaarheid van de gewone mens? En dan AI erbij en vlgs Harari, alleen beschikbaar voor de rijken en zijn normale mensen binnen 200 jaar uitgestorven.

   • Nee, overal zijn er initiatieven van mensen/organistaies, ok in den bels, frans, nederlands die puur bloed verenigingen opgestart hebben en al zijn…wij hier in drenthe …hebben al zo,n vereniging van wakkeren en puur blood mensen.
    Dus lees je in, zoek nu het nog kan en je vind elkaar…succes.

   • Maken we zelf wel uit, GVD! Het artikel loopt ook achter de feiten aan, volgens de cijfers van Boomsma was het vorig jaar al 1 op de 830 gevaxten die de pijp toen al aan Maarten gegeven hadden. Opgeruimd staat netjes.

   • LOL @Oops.
    Deze dan Ik vloek Wat een vreemd woord btw.
    Oops is een mieren neuker . !!
    (Vloeken kunnen we allemaal en vloeken doen we allemaal. Dat laatste zal niet iedereen onmiddellijk willen toegeven. Maar sla maar eens met een hamer op je duim, zie op het perron de trein maar eens voor je neus wegrijden of word als fietser maar eens van je sokken gereden door een plotseling afslaande auto, en je merkt hoe vanzelfsprekend vloeken is. En laten we wel wezen, zelfs als je je vloek niet “naar buiten gooit” (een hoorbare uiting), dan ben je vaak toch innerlijk (inner speech) aan het vloeken. Stil vloeken is dus ook vloeken, net zo goed als in jezelf praten ook een vorm van taalgebruik is.

    Vloeken is natuurlijk voer voor psychologen. De Amerikaanse psycholoog en vloekprofessor Timothy Jay heeft er het nodige onderzoek naar gedaan. Ja, mannen vloeken meer dan vrouwen. Ja, vloeken komt voor in alle lagen van de bevolking. Ja, vloeken verhoogt je pijngrens (je kunt beter vloeken dan zwijgen als je je hand tien seconden lang in een bak te heet water moet stoppen). En ja, vloeken doen we dagelijks. Volgens Jay bestaat 0.5 procent van onze dagelijks geuite woordenschat uit vloeken. Niet veel misschien, maar toch. En let wel, het percentage dagelijks gebezigde vloeken ligt natuurlijk hoger als we de stille, binnensmondse vloeken meetellen.
    Ik schaam mij niet hoor voor een goede rofffll vloeken .. lucht op .
    Me ouwe kon het ook goed > met alle recht hoor zo goed was het vroeger niet .
    Mazzll oops .

 8. Eigenaardig wel, dit alles. Ik zie nog steeds niet de mooie wereldvisie die de globalisten hebben. Ik kom er nog steeds op uit dat de vax te maken heeft met de verduistering van de aarde die op de planning staat voor 2030. Ik kom er nog steeds op uit dat de mens een GMO moet worden (met GMO nakomelingen). En ik kom er nog steeds op uit dat het om de ontkoppeling van de natuurlijke levenskracht frequenties gaat, iaw, God spelen dmv AI frequenties. En dat heeft dan weer te maken met de global warming bullshit die veroorzaakt wordt door het slopen van de energiecapsules, de beschermende lagen, de zenuwbaan rondom de aarde waar iedereen aan gekoppeld is. (Maar wat boeit het?) Boosters halen, schaapies.
  http://www.zonderreden.substack.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in