© Media Scotland

Nu de wereldwijde massale Covid-19 vaccinatieprogramma’s verder gaan dan verzorgingshuizen, gezondheidswerkers en leerkrachten, begint een groter deel van de algemene bevolking over de hele wereld de experimentele Covid-19 injecties te krijgen, en helaas beginnen we veel berichten te zien van sterfgevallen onder jonge mensen in de 20 en 30, een leeftijdsgroep met bijna NIHIL kans om te sterven aan het Covid-19 virus.

De Daily Mail meldt vandaag dat een 20-jarige Schotse jongeman is overleden binnen 12 uur nadat hij de experimentele Pfizer mRNA-injectie had gekregen, zijn ouders zijn er kapot van.

Een diepbedroefde moeder eist antwoord nadat haar zoon minder dan 12 uur na de ontvangst van het Pfizer-vaccin overleed.

Luke Garrett, 20 jaar oud, kreeg in februari een fatale aanval tijdens een plotselinge lichaamstemperatuurstijging in zijn huis in Tarbolton, South Ayrshire, aldus zijn moeder Tricia Garrett, 49 jaar oud.

De heer Garrett had spierdystrofie en had zich al ongeveer een jaar afgeschermd, dus hij was “opgewonden” toen hij aan de beurt was om een vaccin te krijgen, wat betekende dat hij eindelijk “zijn leven kon leven”.

Maar hij overleed in de vroege ochtend, de dag nadat hij de injectie had gekregen,

De MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) onderzoekt de dood van de heer Garrett, maar er is geen bewijs dat de injectie toevallen veroorzaakt.

Mevrouw Garrett, 49 jaar oud, beschrijft dat er tijdens de aanval schuim uit zijn mond kwam en vertelt hoe ze haar stervende zoon probeerde te reanimeren terwijl ze wachtten op de komst van een ambulance.

Restaurant in Californië eist "bewijs van ongevaccineerd zijn" voor service

Mevrouw Garrett, moeder van twee kinderen, zegt:

“Ik wilde niet dat hij het nam. Luke had zich al ongeveer een jaar afgeschermd. Hij had hulpverleners die drie keer per week langskwamen, hij had ook autisme en had daar ondersteuning voor nodig, maar dat heeft hij allemaal afgezegd omdat hij zo bang was voor Covid.

Hij vond het spannend om zijn Covid-prik te krijgen en weer de wereld in te gaan en zijn leven te leiden”.

Het was nog geen 12 uur na zijn Covid injectie dat hij stierf.

“Zijn hele lichaam had verschrikkelijke pijn, hij had een erg hoge temperatuur; normaal gesproken met zijn aandoening, kunnen zijn benen pijn gaan doen, maar dit was anders. Voordat hij stierf, was de arm waarin hij de injectie kreeg erg pijnlijk. Daarna kreeg hij een toeval, wat nog nooit eerder was gebeurd. Hij begon te stuiptrekken en er kwam schuim uit zijn mond.

Ik belde 111 rond 1 uur ’s nachts en zei dat er iemand moest komen. Ik dacht dat hij een spierverslapper nodig had om te helpen tegen de vreselijke pijn. Een verpleegster vertelde me dat ze binnen twee uur iemand zouden sturen, ze was heel gedetailleerd met alles, ze vroeg naar de temperatuur en de spierpijn. Ze beloofden dat ze binnen de twee uur zouden terugbellen, maar er belde niemand”.

“In plaats daarvan kreeg ik om 4 uur ’s ochtends een telefoontje om te vragen of Luke nog hulp nodig had. Ik heb hen gewoon gezegd: ‘Mijn zoon is dood'”.

De heer Garrett kreeg op 8 februari kort na 15.00 uur het vaccin toegediend in Ballochmyle Medical Practice.

Premier Ardern brengt zichzelf in verlegenheid met vaccinatiepost - 30.000 reacties onthullen vaccinletsels en sterfgevallen

Tegen middernacht werd hij onwel. Paramedici spoedden zich om de heer Garrett te helpen, maar er kon niets worden gedaan om hem te redden. Hij overleed rond 02.30 uur.

Hij was nog maar tien dagen verwijderd van het vieren van zijn 21ste verjaardag.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

CEO Pfizer: “Elk jaar zult u uw jaarlijkse injectie voor Covid moeten krijgen”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here