© Clint Eastwood / Gran Torino

Kijkt er iemand terug op de afgelopen jaren en wordt kwaad over al de dingen die u voor niets moest doen? Ik heb het niet over de prik. Gewoon al die andere dingen, schrijft de auteur.

U kon niet eens uw supermarkt binnengaan zonder een masker te dragen, anders werd u aan de schandpaal genageld (of op sommige plaatsen mogelijk gearresteerd).

Als u naar de bank ging, moest u voor ieders veiligheid op voetafdrukstickers gaan staan die 2 meter van elkaar verwijderd waren.

Als u neuskriebels kreeg of allergieën had, keken de mensen u aan alsof u een wandelend doodvonnis was.

U kon geen goede verzorging voor uw dieren krijgen bij de dierenarts, omdat ze zeiden dat het onveilig was.

U kon uw dierbaren niet zien tijdens hun laatste dagen.

Sommige mensen konden hun kind niet geboren zien worden vanwege de “wetenschap” en het moeten isoleren.

Mensen VERLOREN HUN BANEN omdat ze geen prik namen. Sommige mensen verloren er ALLES door.

Relaties – persoonlijke vriendschappen, familie, romantiek… werden overal verbrijzeld.

Het werd cool voor de idioten van reddit en een heleboel andere klootzakken om u “pestrat” te noemen en met plezier de dood te wensen aan degenen die zich niet hielden aan wat de “nieuwe wetenschap” voor die week was.

Denk eens aan al de stress en de angst die ieder van hen in die tijd moest doormaken. Ongeacht hoe zij er over dachten of waar zij politiek stonden.

En plotseling is het langzamerhand gewoon weer een gebeurtenis in ieders leven. Zelfs met alles wat er de laatste tijd naar buiten is gekomen over het virus, de vaccins, de maskers, de “wetenschap”.

  Media zeggen dat toename van voetballers die plotseling instorten "toeval" is

Het is nu gewoon weer een “Niet kijken! Gewoon doorlopen!”

Ik word er verdomme ziek van.

Jaren van ons leven krijgen we nooit meer terug. Herinneringen die we nooit zullen hebben. Tijd die in wezen door al onze vingers is geglipt. Weg.

Samenzwering? Zeker, maar waarom?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempelVolg Frontnieuws op Telegram4>Lees meer over:

Vorig artikelDe EU heeft zich gesovjetiseerd
Volgend artikelOngeveer 30% van de jongeren die een COVID-prik krijgen, lopen hartschade op, zo blijkt uit een studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

105 REACTIES

 1. Vergeven en vergeten zal ik het nooit, diegene die dit allemaal op hun geweten hebben !! Mijn wraak zal zoet zijn. Geen afscheid kunnen nemen van mijn overleden moeder vorig jaar, omdat ik geen doodprik had genomen. Ze komen aan de beurt, al is het het laatste wat ik doe !! Smerige schoften, landverraders. Nee ik noem geen namen, maar iedereen weet waar ik het over heb !!

  • Hallo Discobol, mijn moeder overleed vorig jaar ook. Deze maand precies twee jaar geleden. Ze had geen covid. Ze was beresterk en los van wat mechanische dingetjes, in haar hoofd verder totaal helder. Maar er mocht niemand meer het verzorgingshuis in. Ze zat op de begane grond en we konden door het raam zwaaien. Ze kon door artrose geen telefoon meer vasthouden, dus was ze aangewezen op onze bezoekjes. we hadden als kinderen en kleinkinderen de week een beetje onderling verdeeld. Zo had ze elke dag bezoek en kon ze mee in de rolstoel ergens lekker een kopje koffie met warme appeltaart eten. Maar opeens was het huis dicht. Een paar maanden hield ze zich nog kranig en optimistisch overeind. En toen zakte het in. Ze gaf het op. Na een paar onmenselijk eenzame weken is ze doodgegaan. Zonder ons. We mochten er niet bij. Het personeel in dat huis voerde ook maar opdrachten uit. Maar ik heb echt NOOIT begrepen hoe het kwam dat medisch onderlegde leidinggevenden zo blind meegingen op de volkomen onnodige restricties. Vragen daarover werden niet beantwoord. Konden ze niet. Wilden ze niet. Ze is wel, meldde een inmiddels bevriende verpleegkundige, weggeschreven als “covid-slachtoffer”. Dat leverde geld op. Ja. ze was wel een covid-slachtoffer. Maar dan van de maatregelen. Niet van de griep. De enige verantwoordelijken zijn Rutte c.s. de man zonder visie (wat hij zelf riep: dan moet u maar naar Hans Anders) de windvaan die zich laat leiden door de ideologieën van de NGO’s en die de opdrachten uitvoert van het WEF. Het komt nooit meer goed. Discobol, gebruik je energie voor prettigere zaken. En als je toch boos wil zijn, richt die boosheid dan op de uitvaardigers van de decreten. Niet op de uitvoerenden. Die zijn te stom en te bang. Want de maatregelen waren en zijn straks weer niet mals: baan kwijt, big-registratie kwijt, alles kwijt. Verpleegkundigen hebben ook geen keus. Het MOET. Zo rijdt de trein.

   • @Lizebeth. Mijn moeder is overleden aan K. Ze mocht naar de intensive care omdat ze zogenaamd covid had. Veel getest op covid anders mocht ze niet op de intensive care. Maar geen covid. Uiteindelijk is ze opgenomen in het ziekenhuis, en toen ging het snel. Binnen 2 weken was het voorbij, mocht geen 1 keer bij haar, omdat ik een risico was omdat ik niet gevaccineerd. Duh ze ligt op sterven ? ik geef het ziekenhuis ook niet de schuld, (Beetje) Maar die smerige stinkregering wel !! Daar zitten de smeerlappen die moeten boeten voor dat mensonterende beleid wat ze ons 3 jaar hebben aangedaan. En waar ze nog steeds mee bezig zijn !!

    • Discobol, boeten gaat niemand. En er komt ook geen gerechtigheid. Het leven is nou eenmaal onrechtvaardig en zolang je blijft denken dat er ooit nog eens een soort vergelding komt, verspil je echt energie. Het spijt me zeer van je moeder. Die van mij was 95 en verrekte al tijden van de pijn, dus ik denk dat het uiteindelijk een verlossende zege voor haar is geweest. Wij maakten er grappen over “Die moeten we doodslaan”. Maar de manier waarop het uiteindelijk is gegaan, had niets te maken met menselijkheid. Straks stemt het domme vee toch weer op Rutte hoor. Totaal gebrainwashed. En de partijen die tegen deze toestanden in gaan, worden gewoon genegeerd. We zijn nog niet eens bij het hoogtepunt van deze misère. Wat een heerlijk vrolijk begin van deze week… 😉

     • @Lizebeth(Wat een heerlijk vrolijk begin van deze week… 😉 )

      Soms moet je het even kwijt 🙂 Maar ik ga wel door hoor, in de positieve zin. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Maar vergeven en vergeten doe je het nooit meer. Fijne dag… 🙂

     • Veranderingen komen altijd van eenlingen. Als Discobol iets wil ondernemen, in welke vorm dan ook, staat hem dat vrij. Wie weet wat voor goed dat brengt? Soms beter do-Jan dan blo-Jan.
      Van Speyck, “Dan liever de lucht in”.

     • Hoe kan je in een corrupt land gerechtigheid verkrijgen het mag inmiddels wel duidelijk zijn de zogenaamde rechters zijn allemaal homo’s en laten zich door Rutte in hun gat neuken en zijn smeerlappen van de eerste orde , en dan heb je het VVD volk dat zijn allemaal foute mensen veel van hun ouders waren NSB’ers of nog erger kampmoordenaars .

   • Het personeel ‘dat ook maar opdrachten uitvoert’ is juist het ergste. Als niemand befehl ist befehl had gespeeld dan was er niks aan de hand geweest. Ik heb zelf ‘corona’ gehad en het was een pittige griepje maar het gaat weer over, niks meer aan de hand. Terwijl mijn vader is stukgevaccineerd, net als mijn moeders vriendin. Een buurman stierf na vaccinatie.
    Een andere buurman is ook weggeschreven als covid-slachtoffer, net als jouw moeder. Terwijl hij al lang terminaal was. Ze moesten wel want in onze gemeente waren veel te weinig coronadoden. In twee en een half jaar tijd nog geen handvol ‘coronadoden’. Alleen maar zieken en doden na vaccinatie hier.
    Dat je zegt dat het personeel wel moet omdat de trein zo rijdt is niet waar. Wie meewerkt aan dit soort dingen terwijl hij beter weet is een MOORDENAAR. In de stijl van de verpleegsters die voor Hitler de mensen doodspoten. En die na de oorlog gewoon weer verpleegstertje mochten spelen bij gebrek aan verpleegsters. De teven.
    Zo simpel is het.
    Als straks onze tijd komt gaan ze eraan. Als ze niet tot inkeer komen en hun hypotheek boven levens blijven stellen.

    • Dat ben ik niet eens zouden zij ook van de brug springen als Rutte dat zou zeggen en wij weten inmiddels dat ze zelfs kinderen vermoorden met de giftspuit nou volgens mij ben je dan even erg en nog erger als Rutte.

  • Precies jammer dat ik dat lijstje kwijt ben van die geprikten die de ongevaccineerden van alles toewensen en zich verneukelen dat omdat ze die doodsprik hebben gehad overal naar binnen mochten en op vakantie konden ben benieuwd hoeveel er nu allerlei bijwerkingen of overleden zijn maar het leed voor hun is nog niet geleden want bij sommigen gaat het langzaam en bij anderen gaat het snel ligt eraan welk no ze hebben gehad🧐😲😜🖕💉⚰️

   • Bij ons is al een boom van een kerel geveld die op postertjes de prikken stond aan te prijzen.
    Wat zullen zijn medehysterici die ook zo van de prikpropaganada waren ‘m knijpen nu.

  • Toch, Het kwaad heb een naam. Hier is het Rutte. En voor dat uitschot is het niet bezoeken van zijn stervende moeder iets waarop hij trots was. Dat we van zulke excrementen regeert worden zegt alles.

   • Hij had een hekel aan zijn moeder, dus dan kun je er trots op zijn. Het mens heeft Mark altijd onderdrukt. Hij komt pas tot zijn afschuwelijke recht vanaf dat zijn moeder stierf. Tot die tijd hield zij haar beest in bedwang.

    • Rutte zijn voor ouders waren NSB’ers zij deugde ook niet, Rutte valt ook niet onder het menselijk soort maar onder reptielen een giftige slang die nooit genoeg bloed onder zijn nagels heeft , dus samen gevat de VVD kiezers zij allemaal vuile slangen en lid van een sekte hoe ver kan een mens nog zakken.

  • Dat hoop ik met heel mijn geest en lijf dat ik die wraak nog mag meemaken mijn jaartjes van leven schiet al aardig op en zelf kan ik lichamelijk niet veel meer aanrichten. mijn hoop is gevestigd op de jonge mens van nu dat die er een halt gaan aan roepen op wat voor manier dan ook.

 2. Dat “Waarom” heb ik nu ook al 2,5 jaar. Maar misschien ben ik te naïef. Dat ik me niet kan voorstellen dat regeringen dit moedwillig hun belastingbetalers aandoen. In mijn omgeving ben ik de enige die ongevaccineerd is. Mijn vriendenkring bestaat niet meer. Mensen die letterlijk zeiden: als jij je niet laat prikken, kunnen wij nooit meer afspreken. Jij bent een gevaar en dat doe je opzettelijk.
  Ik heb het hier over mensen van wie ik altijd dacht dat ze beschikten over gezond verstand. In ieder geval zijn het allemaal mensen met een stevige, zo niet zeer hoge opleiding. De angst kreeg hen in de greep en klaar was het. Er kon niet meer overlegd worden, er was maar 1 benadering. En dat was niet de mijne.
  Om me heen zie ik de stemming weer veranderen, houdingen verharden zich. Men roept al dat de volgende injectie-ronde absoluut een noodzaak is. Er rijden al weer mensen in hun eentje in de auto… met een blauwe lap over hun neus. In de supermarkt zie ik ze ook al weer, met verwijtende, beschuldigende ogen schichtig om zich heen kijkend. Een kuchje en ze springen opzij. “Kunt u geen afstand houden!” Ik ga niet meer in gesprek. Laat staan in discussie. Ik kijk ze medelijdend aan en haal mijn schouders op. Doe m’n eigen ding. Het is een eenzame rit. Maar ik zit tenminste achter het stuur.

  • Kom, kom het begint nu toch wel een beetje te draaien of niet?
   Veel mensen zijn er wel klaar mee en doorzien de leugen.
   Toegeven dat ze het fout hadden zal het gros nooit doen.
   Als ze dan maar niet meer meedoen dan is er al wat gewonnen toch?
   Het gros van de mensen is besmet geweest en heeft er weinig last van gehad.
   Of zie ik dat verkeerd?

   • Ik hoop dat je gelijk hebt. Vergis je niet in de kracht van de massa hysterie. De spotjes op de radio, de artikelen in de kranten – er wordt weer hard gewerkt aan het implementeren van ANGST.

   • Je bent niet de enige.
    Bericht:

    BOODSCHAP AAN DE ONGEVACCINEERDEN:

    “Zelfs als ik bestoven en volledig gevaccineerd was, zou ik bewondering hebben voor de ongevaccineerden omdat zij de grootste druk hebben weerstaan die ik ooit heb gezien, zelfs van partners, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen.
    Mensen die tot een dergelijke persoonlijkheid, moed en kritisch vermogen in staat waren, zijn ongetwijfeld de besten van de mensheid. Ze zijn overal, in alle leeftijden, stadia van opvoeding, staten en verbeeldingen. Zij zijn van een speciaal soort, zij zijn de soldaten die elk leger van licht in zijn gelederen wil hebben. Zij zijn de ouders die elk kind wil hebben en de kinderen waar elke ouder van droomt. Zij zijn wezens die boven het gemiddelde van hun samenleving uitstijgen, zij zijn de essentie van de mensen die alle culturen hebben opgebouwd en horizonten hebben veroverd. Ze zijn daar, naast je, ze zien er normaal uit, maar het zijn superhelden.
    Zij deden wat anderen niet konden, zij waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting doorstond. En ze deden het omdat ze dachten dat ze alleen waren, en geloofden dat ze de enigen waren.
    Verbannen van de tafel van hun familie met Kerstmis, zagen ze nooit iets zo wreed. Ze verloren hun baan, hun carrière was verzonken, ze hadden geen geld meer… maar het kon ze niet schelen. Zij leden onder onmetelijke discriminatie, veroordeling, verraad en vernedering … maar zij gingen door.
    Nooit eerder in de mensheid is er zo’n “casting” geweest, nu weten we wie de besten zijn op de planeet aarde. Vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen of religies, de ongevaccineerden, de uitverkorenen van de onzichtbare ark, de enigen die weerstand wisten te bieden toen alles instortte.
    Dat ben jij, je doorstond een onvoorstelbare test die veel van de zwaarste Mariniers, Commando’s, Groene Baretten, Astronauten en Genieën niet konden doorstaan.
    Je bent gemaakt uit het materiaal van de grootste die ooit leefde, de helden geboren uit gewone mensen die gloeien in het donker.”

    • Hallo Rebel50, voel me totaal niet aangesproken door dit hoogdravende verhaal. Het lijkt me zeer Amerikaans. Ik weiger het te zien als een “test” of als een survival of the fittest-verhaal. Sterker nog, ik denk dat de weigeraars er alleen maar meer last van krijgen. Als straks die QRtoestanden doorgaan, dat experiment dat nu gedocumenteerd in Canada al speelt, waar Nederland hard aan mee werkt, maar hier nog sub rosa wordt gehouden, dan kunnen wij het wel vergeten hoor. Stel je nou toch voor dat je dringend medische hulp nodig hebt maar dat dat ziekenhuis die prik-V wil zien en dat kan niet. Het gaat zover komen dat je dan niet behandeld wordt. Uit je ziektekostenverzekering gegooid. En zo voort. Al wordt het mijn dood, ik verdom het om mee te doen, maar beter wordt het er niet van. Of je gaat dood aan de prik, of je sterft een eenzame moord omdat je geen kant meer uit kunt. Er is geen keuze meer. De toekomst is zwart. Dus laten we het maar op een zuipen zetten.

     • Trof oude uit het oog verloren vrienden. Niet geprikt ook en ik zou het gewaardeerd hebben als ze me moed hadden ingesproken. Hun ‘Over mijn lijk’… klonk als muziek in m’n oren na het op m’n tenen lopen bij de hele rest die ik ken. Gelukkig verkeer ik tussen mensen die mij respecteren. Mijn kinderen horen daar dan weer niet bij. Wokie versus Wappie.
      Kennen verder niemand in mijn directe omgeving. Ten onder gaan met gelijkgestemden voelt toch wat beter. Dat …ongeprikten de grootste mindfuck uit de geschiedenis doorstaan hebben… gaat rond en daar ben jij er een van.
      Ik heb ook geen verwachtingen, ik zal zien en ja, het is niet positief wat ik denk. Hopen op een wonder.

     • Misschien komt het omdat ik bij de onderkant van de samenleving hoor, maar dat niet helpen van mensen dat gebeurt al een paar jaartjes hoor. Toch al wel sinds 2015. Toen ik gewond was geraakt met mijn werk werd ik niet geholpen. Tot het bijna te laat was.
      Laat je niet in de zwarte put zakken Lizebeth. Wij ongeprikten kunnen elkaar helpen. Al we elkaar maar kunnen bereiken. We zullen alleen back to basic of nog minder moeten maar dat is geen probleem voor degenen die niet anders kennen.

     • Dan gaat ik maar eenzaam dood maar ik laat mij niet vermoorden door een stelletje machtswellustige die zelf die troep niet laten spuiten en daardoor gezond blijven en ik weet niet hoeveel doden zij op hun geweten hebben ( zal bij hun niet bestaan een geweten) mijn hoop is dat er wordt opgestaan door het volk dat wakker is en er een eind aan gaan breien.

   • Nou de laatste peilingen laten zien dat hij nog steeds de grootse partij is , dat laat zien hoe vies ons volk is er zijn geen woorden meer voor en maar roepen PVV zijn bandieten FVD zijn bandieten maar zij vermoorde geen mensen en zeker niet ons volk dat zijn helden zij komen op voor onze vrijheid angst hazen.

  • Zo zie je maar weer dat de meeste mensen gewoon kuddedieren zijn, stomme volgzame schapen zonder verstand en een eigen mening, hoe ‘intelligent’ ze misschien ook mogen zijn.

   • Voor mij is het het bewijs van een verkeerd onderwijssysteem. Er is geen ruimte voor vrij denken en discussieren. Al sinds de invoering van de Mammoetwet zijn er krachten aan het werk die kuddedenken stimuleren. Daar komt dat woke-gedrag van nu onder andere vandaan. Iedereen die in welke universiteitsstad dan ook niet mee ging in het verhaal van wat werd opgelegd, kreeg het zwaar. Recentelijk het gedrag van Wim Voermans jegens Raisa Blommestein. Het zelf denken en verstand gebruiken is uitgegumd. Dus in die zin is het eigenlijk alleen maar logisch dat die “intelligente” en gestudeerde types de grootste volgelingen en beschuldigers zijn.

    • 👍
     Eindelijk weer iemand met ❤
     Ipv de halve zolen met hun de aarde is plat gelul.
     Toetsenboard ridders met verkrampte eigenwaarde.
     @Lizebeth jouw berichten (draadjes) zijn uit het hart .
     Een eigenschap die boven de onkunde uitstijgt .
     Heel fijne dag !

     • De aarde is plat, dat jij gelooft wat ze je hebben wijsgemaakt maakt hem niet rond, hard spinnend waar het water altijd vlak aan kleeft.

      Doe je onderzoek voordat je groep mensen in een hokje stopt, je prijst Lizebeth vanwege haar vreedzame aanpak en zelf stop je mensen die gewoon weten dat die ronde bol onmogelijk is in het hokje toetsenbord ridder.

      Niet zo heel slim en je zit er dan ook nog faliekant naast, ergens zie je iets maar niet dat alles wat ze vertellen op tv nep is. En je gelooft dus de onzin als waarheid, je hebt nog wel een stukje te gaan dus.

      Kijk anders eens op YT het kanaal DITRH, dan raak je wel genezen van het idee dat die aarde rond is. Dat kun je heel makkelijk zelf vaststellen door eens te kijken ipv napraten en aannemen.

      Kennis is macht en die kennis ligt er gratis op je te wachten en hoe meer je doorkrijgt hoe moeilijker ze je kunnen bespelen.

      En ik ben geen halvezool, heb geen verkrampte eigenwaarde en dit heb ik dan weer wel op een toetsenbord geschreven 😉

      • Reactie @DoUSeeIt
       Zwakte bod als je Wat ik Lizebeth toewens dat jij dat even als een adnum in je tegendraadje verwerkt .
       Je riedelt in eigen bewoording die je een ander verwijt.
       Kijk Lizebeth begint te veel aandacht te krijgen en gaat als een speer met tegen draadjes en eigen verhalen .
       On topic jouw geneuzel en je brothers in arms gedoe over een platte aarde en fake foto’s en verwijt dat een ander te veel zou napraten en aannemen. De fout die je maakt dat ik dat zomaar zou moeten aanemen ?
       Grappig . Kijk jij nu en ook je maatjes refereren aan de grootste scam van de laatste 35 jaar is je absurde geloof in het internet . Quote”Kennis is macht en die kennis ligt er gratis op je te wachten en hoe meer je doorkrijgt hoe moeilijker ze je kunnen bespelen.” je lult jezelf in een lus je geeft toe dat je indoctrine voortkomt uit doorzichtigheid , netjes uitgedrukt . Ok ik ga ff mee .. de vraag wie woont er aan de onderkant van de pannekoek ? Jij en niemand van jullie doctrine gaf enig responce . Ik heb alle draadjes tot mij genomen, gelezen
       en door laten vloeien . Je verwijzing naar YT is kenmerkend voor jouw zombie generatie. Meer over praten is zinloos. Idd kennis is macht .. jij hebt de kennis niet om te overleven in survival situatie. En mark mij words je gaat dat binnen afzienbare tijd nodig hebben .
       Al je gezever en doctrine is geen knip voor de neus niet meer waard waneer het er op aankomt en je niet langer het genoegen meer hebt van stroom gas schoon water en een schuilplaats. Als je denkt je een groep in te kunnen lullen met de kreet de aarde is plat. lig jij ook snel plat wedden ?? Gelukkig ben je nu alleen maar een onzinnige text. en hoef ik je nimmer tegen te komen .
       Groeten .

       • Ik behoor niet tot de groep die jij denkt, overleven geen probleem hier.

        Verder ken ik Lizebeth niet of geef ik haar ergens gelijk, het ging mij om jouw rant richting mensen die snappen dat die bol niet kan. Geloof jij dat wel prima en woon jij lekker op een bal waar water aan blijft plakken.

        Verder lijk je mij een onaangenaam persona die alles een stapje erger doet dan je mij wilt verwijten.

        Bedankt voor je reactie

  • Dat “Waarom” heb ik nu ook al 2,5 jaar. Maar misschien ben ik te naïef. Dat ik me niet kan voorstellen dat regeringen dit moedwillig hun belastingbetalers aandoen.
   Dag Lizebeth, Je voorstellingsvermogen is aan de magere kant.
   WIJ – het volk – zijn al meer dan 75 jaar een wingewest van de USA. En volledig geindoctrineerd door amerikaanse ideeën. Die politiek is nog rotter dan een mispel, en zo is de verrotting ook in de nederlandse politiek BEWUST geïnstalleerd.
   GELD – MACHT – HEERSCHAPPIJ van de simpele ouderwetse soort Dat spel wordt al sinds de oudheid gespeeld. Alleen nu op wereldschaal.
   Democratie in de zin van het woord – bestaat allang niet meer
   Alles wordt geregeld door de CABAL bende van het WEF
   Hopelijk kan je de naïviteit een keer vaarwel zeggen.
   Een oude knakker van 78 zonder enige prik.

   • Ja je heb gelijk. Ik ben echter pas sinds een jaar of 10 echt aan het lezen geslagen en vooral de laatste 2 jaar boeken met duidingen vanuit historisch perspectief. En dan zie je dat het inderdaad van alle tijden is, alleen wordt het steeds brutaler toegepast, ook omdat er meer technische middelen beschikbaar zijn. Maar dan nóg druist alles zó in tegen mijn karakter, hoe ik in mijn leven sta en wat ik zie als “integer”. Terwijl het weten aan de andere kant hard op de deur bonkt. “Hallo mop, open je ogen, het was nooit vrij, dacht dacht je maar.” Mag ik daar van schrikken? De realisatie dat er werkelijk niets gebeurt zonder manipulatie en misbruik stelt me toch wat teleur. Bestond democratie ooit wél?

    • “Bestond democratie ooit wél?”

     ECHTE democratie zou impliceren dat het volk mag beslissen over plannen/wetten en niet dat ze mag beslissen over wie de zetbazen zijn binnen het koninkrijk.

     ECHTE democratie impliceert dus BINDENDE referenda over belangrijke zaken zoals aanluitin bij NAVO, EU, VN, WHO etc. alsook over georganiseerde massaimmigratie, invoering van de EURO enz.

     Allemaal vragen die ons nooit werden voorgelegd.
     In werkelijkheid waren het steeds een handvol parlementariers (de helfr + 1 van de 150) die namens de bevlking van ruim 15 miljoen draconische beslissingen namen. Aper 76 lui omkopen is niet zo duur voor de puppetmasters achter de schermen…

     Dus neen, echte democratie hadden we nooit, hooguit een schijndemocratie.

     • addendum: dat omkopen kan ook indirect zijn, bv. een baantje voor zoonlief bij een surpanationaal orgaan of bij een bank of farmaconcern in handen van de “lobbyende” partij.

  • Je hebt absoluut gelijk. En voor allen die wat anders denken. Alles wat we dachten dat niet meer mogelijk zou zijn in onze “opgehelderde” tijden. We zijn dommer dan ooit voorheen.

  • “Dat ik me niet kan voorstellen dat regeringen dit moedwillig hun belastingbetalers aandoen.”

   Maar het is wel zo. Een regering is de mafia, die gewonnen heeft van andere mafia’s of ermee samenwerkt, zoals in Italië. Het is niet meer dan botte machtsuitoefening.

 3. Wel vrienden verloren ja maar dat soort verraders kun je beter missen in je leven.
  Mondkapjes en regels nooit aan gehouden en zal ook nooit gebeuren…
  Grootste teleurstelling was om te zien hoe ontzettend dom de meeste mensen zijn en hoe makkelijk ze te manipuleren zijn.
  KWAAD ja ontzettend op iedereen die hier aan mee heeft gewerkt MAAR WE GAAN DIT NIET VERGETEN LIEVE MENSEN UITEINDELIJK ZAL HET RECHT ZEGEVIEREN en zulle alle artsen , media , politici en alle andere corrupte mensen ervoor veroordeeld worden ik hoop in dit leven anders komt het wel daarna…

  • Het is te hopen, maar vergeet niet dat de vuile, smerige, valse slang in heel veel organisaties zit.
   En die slang is heel machtig en wordt door de wef iverheden maar al te graag in stand gehouden.
   Voor hun eigen veiligheid. Als ooit, ooit, de vuile was bij het klootjesvolk doordringt, dan is het met hun gedaan.

  • “Wel vrienden verloren ja maar dat soort verraders kun je beter missen in je leven.”

   Mee eens, al zou ik het anders formuleren.
   M.i. heb je geen ECHTE vrienden verloren maar werd nu plots duidelijk aan wie je de voorafgaande jaren of zelfs decennia helaas je tijd, geld, moeite en ergernis hebt verloren – in wie je helaas achteraf bekeken beter niet zoveel geinvesteerd had.
   Ik heb geen vienden verloren, alleen ontmaskerde hypocrieten.
   Als je het zo ziet, werkt het zelfs bevrijdend 🙂

   ==

   NB let wel: ik bechouw niet blindelings elke naive geinjecteerde als vijand/hypocriet. Degenene die hun eigen keuze maakten maar de mijne respecteerden, respecteer ik ook. Ik heb medelijden met hun domheid of naiviteit en vrees voor hun gezondheid maar haat of verwijt hen niets en kan er wat mij betreft mee blijven omgaan. Voorgaande sloeg dus alleen op de vacciNAZI’s waarvan ik pre 2020 meende dat het vriende waren, maar van wie ondertussen de maskers zijn afgevallen.

 4. Ook ik ben ‘vrienden’ kwijtgeraakt Maar heb er andere ‘wakkere’ voor teruggekregen. Ik zal deze waanzin nooit vergeten. En zal mij nooit onderwerpen aan hun idioterie.

 5. Het is een frappante situatie als ik zo de commentaren lees, en ik kan me er in een heleboel vinden.
  De vrienden zijn opnieuw gerangschikt, mensen die vroeger een kennis waren ben ik nu veel closer mee, anderen waar je dacht echt close mee te zijn bleken gewwon schapen te zijn, agressieve schapen op precies te zijn.
  Als je dan in andere artikelen leest hoe het WEF het over nutteloze eters heeft, dan kan ik me er niet meer zo druk om maken (behalve diegenen die geen keuze hadden en moesten om hun baan te behouden).
  Over de laaste 2.5 jaar ben ik veel onverschilliger geworden, oh een nieuwe deuk in de auto, er zijn ergere dingen, sorry dat je een beroerte gehad hebt (2 maand na je booster, het was je vrije keuze) en nu weer de eenlingen met het maskertje op alleen in de auto, is er helemaal van overtuigd dat alles Putin zijn schuld is en dat met de kachel een graadje lager zetten het helemaal goed gaat komen, nou jongens succes ermee.
  Het nadeel is wel dat als alles uitgedunt is door prikken, honger en kou, we weer de sjaak zijn omdat wij dan de slaafjes mogen zijn van de met placebo geinjecteerde elites.
  Je kunt het eigenlijk niet winnen, maar wel proberen zo lang mogenlijk te blijven leven voor de mooie momenten, want die zijn er nog steeds.

  • Voorheen vond ik alles vanzelfsprekend. Nu wij in een totaal krankzinnige wereld leven heb ik mij de bijna heilige ” plicht ” opgelegd om dagelijks volop te genieten voor zolang dit kan.
   Mijn eigen micro-wereld heb ik zelf in de hand en verder kan de wereld de pot op!

 6. En vergeet de kinderen niet die depressief werden vanwege het opgelegde isolement van o.a niet naar school cq college mogen gaan en zoals bij m.n jongeren horen lekker uitgaan en elkaar bezoeken.
  En dit allemaal voor een ” virus ” die artsen niet mochten en mogen genezen met o.a HCQ en zink of Ivermectine.
  Uitsluitend het moordwapen de prik werd en wordt er doorheen gedramd, omdat genezing van covid-patienten die de juiste medicatie nodig hadden, dood moeten gaan!
  Dit alleen al geeft duidelijk aan dat wij in een proces van genocide zitten.
  De wereldbevolking is ver in de meerderheid t.a.v de satanische elite.
  Wanneer komt het moment waarop de bevolking massaal weigert te voldoen aan de door overheden opgelegde maatregelen.
  ” Power to the people” hoop van harte dat dit snel gaat gebeuren!

  • Dus de enige vraag: WAAROM???? En hoe komt het dat iedereen zich zo gemakkelijk in de luren liet leggen? Hoe komt het dat, als ik zonder lap door de AH liep een soort samenzweringsknipoog kreeg van de enkele andere die er niet aan mee deed? WTF???? Ik ben hier normaal, jullie zijn de sukkels! Moeten wij ons gaan verantwoorden voor ons gedrag? Zo rolden de dobbelstenen. En straks gebeurt het weer. Je ziet nu ook al weer desinfectie bij de ingang van winkels en personeel dat je er op wijst als je er langsloopt zonder het te gebruiken. Dan ga ik zo de winkel weer uit. Ik kan er niet onverschillig over worden. Integendeel. Het komt echt nooit meer goed. het wordt alleen maar slechter voor ons.

   • Personeel dat je erop wijst?
    Nou, hier in Uruguay is het anders: er staat een mannetje met een fles “alcohol en gel” die elkeen wat in de hand spuit.
    Wat ik dan doe is dat vervolgens niet in mijn andere hand wrijven alsof die ontsmet moet worden maar het in mijn haar te wrijven alsof het gel is om er cool uit te zien.
    Ik heb alleen rare blikken gehad maar werd nooit tegengehouden en kon gewoon doorlopen.
    Sommige andere bezoekers van de mall kunnen er minstens om glimlachen 😀
    Ik hoop alzo de absurditeit te illustreren en mogelijk dat ik met het ridiculieseren van hun ritueel meer bereik dan te lopen discussieren met argumenten die toch maar in dovemansoren vallen.

 7. Mensen die in het verleden de site deagel.com bezochten, weten dat er in 2025 een bevolkingsreductie zal zijn die enorm is. Aangezwengeld door vaccinaties, daar over heen vanaf ongeveer 2023 hongersnoden. Het wordt echt geen pretje. Mocht je dat overleven, dan is je toekomst de NWO. Stel je voor continu een pistool op het hoofd de rest van je verdere leven… Welkom in de nieuwe wereld orde!

  • Goed gezien. Zo denk ik er ook over. Diegenen die overblijven mogen de zgn elite als slaaf bedienen.
   You Will OWN nothing and you Will be happy!
   De smeerlappen.

   • Ja die kans is zeker aanwezig, aan de andere kant zitten er misschien tusen de zelfdenkers ook een paar praktische mensen.
    Daar zou je natturlijk de “big Brother” technology tegenover kunnen zetten.
    Als je in het bedrijfsleven kijkt zie je heel vaak hoe in de tweede generatie de tent naar de donder gaat, dus ik will de hop niet al te makkelijk opgeven.

 8. Het meest kwaad ben ik over wat ze de kinderen hebben aangedaan.
  Leraren en leraressen moeten zich doodschamen dat ze zichzelf belangrijker vonden dan 30 kinderen.
  Mondmasker zijn schadelijk. Zowel op fysiek als geestelijk niveau. Zeker voor kinderen.
  Dat komt nooit meer goed.
  Testen zijn ook schadelijk. Er zitten,bewezen gifstoffen in, ze boren in je pijnappelklier en dienen geen enkel nut, want covid is nog noot geïsoleerd dus wat testen ze.
  Ik ben niet kwaad op de gewone mensen, maar wel op de zgn. “bestuurders”.
  Als die in mijn auto zo zouden rijden als ze het land besturen, dan zou ik ze de auto laten stoppen, uit laten stappen en compleet in elkaar slaan omdat ze mij en de medeweggebruikers enorm in gevaar brengen.
  En dat gaat maar door. je bord eten wordt er zelfs onzeker van op niet al te lange termijn.
  Ik ben kwaad op de Haagse criminelen en hun capo in het torentje.

  • En al het corrupte en collaborerende volk in de ambtenarij die, nota bene, ook door ons betaald worden om het volk te dienen!

   Tijd voor pek, veren en touw.

  • Het ergst vond ik dat leerkrachten of juffen (waar zijn de meesters tegenwoordig?) gewoon tegen zo’n kind zeiden: wil je dan dat juf dood gaat? Of wil je dat je oma dood gaat? En zo werd het jongetje dat met hooikoorts zat te snuffen in de klas omdat er buiten gras werd gemaaid, naar huis gestuurd waar hij huilend binnenkwam omdat hem de grootst mogelijke angst was aangejaagd. HOE DURVEN ZE!!!!!!! Er zijn naast de goedbedoelende schapen ook levensgevaarlijke psychopaten die eindelijk kans zagen een machtspositie in te nemen en te gebruiken. Dit ging en gaat allemaal om volgzaamheid.

 9. Kwaad ??? Dat is wel het understatement bij uitstek. Haatvervuld is misschien iets meer toetreffend. Haat op de domme, domme schapen. Niet omdat ze dom zijn. Daarvoor zijn ze niet verantwoordlijk. Maar ik haat ze afgronddiep voor hun arrogantie, hun meeloperij en de ijver waarmee ze eenieder hebben vervolgt en aangeklaagt dewelke het Covid narratief hebben in vraag gestelt. Ik hoop dat ze langzaam allen zullen kreperen. Niet net ? Wie wind zaait zal storm oogsten.

  • eenmaal gehersenspoeld – al komt die geoogste storm, ze zullen het vertalen naar een hun passend effect. Toen ik een – wat ik dacht – medestander zei dat ik eigenlijk die meelopers ten diepste verachtte, kreeg ik geen reactie meer maar werd ik direct geblokkeerd. De dag er op, hoorde ik, liet ze zich vaccineren. Mijn reactie had haar over de twijfel getild. Ze zou me wel eens wat laten zien…. en dan hoorde ik vorige week weer van iemand anders dat zij, ze was “schoon” haar ziekte terugheeft, met uitzaaiingen en geen uitzicht meer. Ik kan met de beste wil van de wereld daar geen plezier aan beleven. Het is intens triest. Je gunt het niemand. Maar het is wel tekenend voor hoe “zij”, “die van de andere mening, de heersende mening” er in staan. Want die opleving en die uitzaaiingen zijn domme pech. Hebben niks te maken met de vaccinaties. Dan ben je toch uitgekletst?

 10. Het deugknuddevee heeft laagdunkend gehandeld naar critici en andere mensen met gezond verstand. Echter dit vee heeft bewust de gifinjecties genomen, dus wie trekt hier uiteindelijk aan het korste eind?

 11. Zelf ben ik gematigd boos op al deze lieden die zich angstig hebben laten maken door het overheid narratief en zich zodoende laten vaccineren deze groep is enorm groot, de een zegt 86% de ander weer iets lager, feit is veel mensen lieten zich vaccineren door dat zij op vakantie wilden gaan. Nou ik ben er van overtuigd dat tegen zóveel domheid niet te vechten is, en de ongevaccineerden het gevoerde beleid aan hen hebben te danken, de overheid stond in 2021 met 10-0 voor.

  Toch wordt in september dit jaar weer een boosterronde uitgerold, maar de bereidheid hiervoor is wel gezakt, maar niet helemaal weg, ze zullen tot het bittere einde doorgaan en winnen omdat het leeuwendeel van de mensen toch gaan toegeven.

 12. Als de kinderen krijgen hartbeschadiging met een lagere dosis dat verklaar de oversterfte bij volwassenen en atleten. Er zullen meer mensen vallen in de komende periode. Wat gaan de schapen doen?

  • Ik ben blij voor de kinderen dat ze niet in dit land hun leven zouden moeten leven maar ook dat zij niet met zulke laffe ouders niet worden op gevoed laten wij eerlijk zijn wat komt van deze kinderen terecht komen ouders die niet lief kunnen hebben worden mensen zoals Rutte moordenaars.

 13. Popcorn vreter hier….> 3 jaar
  Nu worden jullie pas kwaad!?
  Normaal zou ik zeggen beter laat dan nooit, maar niet deze keer.
  Laat het nu ook maar zitten.

  Jullie hadden dit nooit mogen laten gebeuren, je had meteen nee moeten zeggen, de bejaarden huizen in, moeders- oma er uit. En ergens onbereikbaar gaan “camperen”. Ik had dat echt gedaan.
  Bejaarden tehuizen hebben medisch gezien helemaal geen recht om dit te doen!!!
  Want alle medische dingen moesten allemaal via de familie worden gedaan, oma viel, hand zwaar gekneusd, wij werden gebeld om met haar naar de ehbo te gaan, heuprevisie, moest de familie doen incl de gehele na verzorging.

  Kinderen niet naar school sturen en eventueel met andere ouders samen werken, eventueel thuis scholing gaan geven(want dat mag als je kind 1 jaar op school is geweest).
  Vanaf de eerste dag, geen kind op school, de school geen geld. =einde maatregel
  Maar, Nee, dat deden jullie niet.
  En nu is het de arme kinderen. Nee!

  Het zelfde met de ziekenhuizen, ik geeft toe die is moeilijker, maar ik blijf er bij als iedereen nee had gezegd, was het ook daar in elkaar gezakt.
  Maar dan moet je wel je eigen verantwoordelijkheid qua gezondheid nemen en dat doen de meeste mensen niet, want dan vrat je ook niet zoveel landbouw gif, giftige (EU toegestane) toevoegingen en de o zo giftige pharma snoepjes.

  Iedere behandelaar waar ik ben geweest behalve de tandarts(de uitzondering), deed zijn masker achter gesloten deuren af en geloofde ook nog in zijn eigen immuunsysteem.
  Maar ze promoten de doodvaxx wel. Ik ga nooit meer terug.

  Ik heb ook de muilkorven die ik in het het ziekenhuis kreeg vervangen door de mijne, en ik foetel constant met mijn masker (onder de neus) waar ik het op moest(DE) en hier in NL droeg ik een net met rhinestones er op(waar het moest).
  Zegt zo’n klugscheisser van een behandelaar, dat deze net rhinestone maskers wel niet werken, ik zeg; die van U (dunne blauwe) ook niet, staat zelfs op de verpakking, hij gaf het schoorvoetend toe.
  Het dragen van een net kwam trouwens van de Duitse mobile eenheid af, ze hadden problemen om door maskers te ademen, dus gebruikten ze een net!
  Naast dat het dragen van een masker ook een IQ test is geworden(vrijwillige dragers op plaatsten waar van je denkt, na ja, tik je nog richtig?)

  Ik gebruik ook geen giftige sanitizers etc etc, waar het verplicht werd in een ziekenhuis nota bene, op naar de wc, met water en zeep in het restaurant van het ziekenhuis, buiten om, maar dat zal me worst zijn. 🙂

  Tegen alles had meteen Nee gezegd moeten worden, maar dat deden jullie niet.!!!
  Maar degene die dat WEL deden was deze zelfde groep die vond het noodzakelijk om niet vaxxer als ik, te labbelen als wappie, uit te sluiten, op te sluiten en zelfs te doden, en de overheid jacht op de niet gevaxxte is, nog steeds niet over!!!

  Ik ben het dreigement van Hugo de Jonge nog steeds niet vergeten.
  We weten waar de niet vaxxers wonen we komen eventueel deur tot deur, arm tot arm.
  Waar waren jullie toen, weer krekelgeluiden, wat zei ik : durf het verdomme maar, je komt er niet in, dit gaat niet gebeuren!!

  We lopen buiten op straat op de stoep zonder muilkorf, ik zie een gemuilkorfde oudere dame die ik al jaren tegen kwam, liever voor een rijdende auto te springen, ja weg duiken voor ons zonder muilkorf, dan langs ons te lopen.

  Technisch gesproken hebben jullie gekregen wat jullie hebben toegelaten, en alles wat jullie toelieten wat illegaal was en is.
  Dan hoef je nu ook niet meer kwaad te worden.

  En als je je hebt gevaxxed blijf dan maar helemaal uit mijn leven, want shedding is wel degelijk echt.
  Ja, geen vrienden en familie meer.
  Ik ben echt benieuwd wie allemaal binnen de 3-5 jaar na gevaxxed te zijn gaan sterven.
  De tijd zal het vertellen.
  Mijn pa nam hem midden 2021………

  Popcorn zo lekker……
  Ik lach jullie niet uit, zing het maar uit vanwege jullie eigen stommigheid, moet ik ook, dat uitzingen, dankzij jullie stommigheid, maar met popcorn, voeten hoog, boeken lezend, bijbel, oude films kijkend groente tuin, zelf lekker bezig zijn, niks depressie… etc etc etc. 😉
  Prettige dag nog.

  • Lieve Popcornvreter, mag ik een beetje bezwaar maken tegen je gebruik van “jullie” de hele tijd. Wat viel er voor “ons” te doen behalve niet die lappen op het gezicht te hangen, niet te priegelen met die rare pompjes, niet mee te gaan met het verhaal? Als je het hebt over 85% geprikten, laten we uitgaan van – kleine kinderen en babies niet meegeteld – ongeveer 12,5 miljoen bewoners in Nederland die gedwee de prikken pakten. Daar staat dan ongeveer 2,5 miljoen “dwarsliggers” tegenover. Die hadden dan allemaal tegelijk de straat op moeten gaan in een georganiseerd protest. Maar helaas, waar hier in West Europa maar 1 sneuke woky hoeft te gillen dat hij/zij/het zich beledigd voelt over een verkeerd gebruikt woord in een tekst of waardanook, meteen de honorering krijgt waar hij/zij/het meent recht op te hebben, zullen 2,5 miljoen mensen die het niet eens zijn met het Corona-beleid geen gehoor vinden. Integendeel. Heb je gezien wat er gebeurd is met en tijdens die paar demonstraties die er plaatsvonden? Er werden “stille tochten” gehouden in verschillende plaatsen door heel NL. Heb je er IETS over gelezen? Zolang de MSM doodzwijgen dat er protesten zijn, besta je niet, gebeurt er niks. Dan moet je wel met hooibalen op de snelweg komen. En de fik er in. Maar ook die boerenprotesten lopen straks op niks uit.
   Ik was een keer bij een bijeenkomst van Gezond Verstand. In Markelo. Midden in zo’n ophokperiode. Er waren zo’n 100 man. Het was geweldig. We hoorden later dat de politie de nummerborden van de geparkeerde auto’s daar heeft genoteerd. Zeker voor Hugo’s lijstje.
   Er is daar niemand ziek geworden trouwens. We dronken allemaal gezellig een borrel aan de bar, er werden presentaties gehouden, iedereen was uitgelaten en vrolijk want wat hadden we het gemist om zo normaal bij elkaar te komen. Maar protesten kwamen er verder niet uit. Ik heb wel eens geroepen dat er daarom in de oorlog ook zoveel joden/zigeuners/anderszins door de nazi’s als ongewenst verklaarde personen vanuit Nederland zijn afgevoerd. We zijn een ongelofelijk laf en bang volkje. De tegenstanders weten dat ze direct tegen de muur worden gezet. Heb je dat er voor over is dan de vervolgvraag.
   Wat deed en doe jij eigenlijk? Behalve “jullie” vol in de bek te spugen en te roepen dat we het aan onszelf te danken hebben?

   • “Het was geweldig. We hoorden later dat de politie de nummerborden van de geparkeerde auto’s daar heeft genoteerd.”

    O, jammer dat ik niet geweest ben.

   • Hey Lizebeth.
    Zelf kom ik uit Markelo en ik snap je opmerking hier. Van een warm bad wanneer je anderen ontmoet. Maar ook dat je verder vaak alleen maar toetsenbordridders ziet. Achter de schermen wordt er vaak wel wat gedaan. Sosm voor de eigen groep omdat men de hoop heeft opgegeven dat de ‘ anderen’ niet meer te redden zijn.
    Ik zit een beetje tussen hoop en vrees in. Alhoewel vrees kan ik het niet noemen. Tis meer vechtlust. Het is nu wel je voorbereiden om goed te kunnen overleven. Ik lees je opmerking over dat mondkapje en dat het niet dragen juist normaal is. Ik ben er bij ons in het dorp zo weinig onder tegengekomen maar ik ervaar wanneer ik zonder rondloop dat ik voel dat ik uitstijg boven de anderen en aan de andere kant mij steeds weer een beetje verbaas over deze meegaandheid. Dan denk ik, er moeten toch meer zijn. Maar ja in een klein dorpje en dan kuddegedrag? Wanneer je in d ebuurt woont ben je welkom.

 14. En het zijn m.n de gevaccineerden die fanatiek o.a een mondlap dragen, terwijl zij het meest ” beschermd ” zijn volgens schoolmeester Hugo de Jonge.
  En zij dit ook geloven, dus in de rij stonden voor een prik.
  Maar ondanks deze illusie dragen hersenloze schapen ook mondluiers als o.a enige persoon in hun auto, op de fiets en sommigen zelfs tijdens het joggen..
  Als je zo grenzeloos dom bent kun je nooit iets moois bijdragen aan onze wereld.
  Dus wat mij betreft zijn dit allemaal overbodige mensen….temeer daar zij ongevaccineerden vanuit hun onbegrensde stupiditeit, hard veroordelen!

 15. Kwaad? Niet kwaad, emotieloos geworden. De wereld is een circus tent vol walking dead, en zodra de heersende macht valt is vrijheid binnen handbereik. Dat gaat wat bloed kosten, maar ik probeer het andermans te laten zijn en niet het mijne.

  Kwaad is een voorbij station, pislink dekt de lading niet. Ik wil mens zijn en zal mijn erfdeel in deze wereld opeisen. Hen die daar een ander inzicht van hebben zullen neergaan of ik ga neer. Mocht het mogelijk zijn als bijvangst wat rancune te kunnen lozen zal ik die optie niet verkwisten…

  collateral pleasure…..

  einde verhaal.

 16. Belgische verpleegkundige…nog steeds hangt de dreiging van jobverlies boven ongevaccineerde hoofden…wij wisten..!! Wij wéten…!!.
  Nooit, NOOIT !!! Zal ik het vergeten..!! Eerst verheerlijkt en geprezen, nadien verweten, gediscrimineerd, met de vinger gewezen en opzij gezet als vuil…

 17. overal camera’s voor traject controle deze zullen snel gebruikt worden als je buiten je dorp komt om je te straffen.de meeste mensen die hogere school hebben gedaan zijn nog de grootste dommeriken ze laten zich prikken dragen een masker en willen hun domheid niet toegeven. ik was om de tuin geleid willen ze niet toegeven.

  • Godfried Bomans zei het al en nu parafraseer ik: mensen die fouten maken, zullen er alles aan doen om dat nooit te hoeven toegeven. Blijven volhouden, blijven ontkennen, bij het oorspronkelijke standpunt blijven. En op een gegeven moment is het momentum voorbij en gaan we mee in de verkeerde golf. Zo gaat het nu ook. Nooit zal iemand toegeven dat hier iets totaal verrots aan de gang is.

   • Naast een zeer beperkt , zowel korte als lange termijn geheugen, is het opmerkelijk dat de meest uitgekookte ontkenners er vooral een selectief geheugen op na houden.
    Dat doet me werkelijk ècht walgen van deze ‘deugenden’.

 18. Natuurlijk ben ik Kwaad.. RAZEND zelfs maar de tijd wijst zich vanzelf uit…en dan zal ik geen splinter heel laten… meer is daar Niet over te zeggen… tik tok tik tok…

 19. Waarom moet je kwaad zijn.Als je gezond bent is dat je grootste goed.Als over een x-aantal tijd/jaren blijkt dat vele geprikten zijn gestorven ben je dan nog kwaad.? Of ben je blij dat je niet meegedaan hebt.
  Zitten we dan in de NWO. we weten het gewoon niet.
  Ik hoop op een groep lone rangers..
  Leef je leven.pluk de dag,en val niet van de pannenkoek af.!

 20. Is met de hele wereld “NEE” zeggen want het gaat toch echt zoals hieronder beschreven.

  Komt voort uit deze en verzinnen alles zelf ten gunste van zichzelf = de doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/

  Meerdere wetenschappen raadplegen voor reinheid van leven.
  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht(STELEN), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus van de kosmos die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag) = eigen wil opleggen = IK, IK, IK, IK en jezelf koning maken wat dus iedereen kan als je de meerderheid achter je hebt….

  Het Watermantijdperk en de opkomst van een Vrouwelijk Christusbewustzijn.
https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/

 21. Nederlanders zijn kleurloze geconditioneerde fatsoenrakkers, super politiek correct.
  Ze krijgen wat ze verdienen.

  De boeren? net zo. Zolang ze niet overgaan to echte harde acties, zijn ze belachelijk en hebben ze al verloren.

  In die sfeer is een asociaal een breath of fresh air.

  • Heel eerlijk ik met mijn grote mond zegt dat al een tijd de mensen moeten met honderdduizenden opstaan en die kwakkies wat in Den Haag zit verwijderen. Ik vind het zo jammer dat ik al een flink oud gebakkie ben en nog zo weinig kan doen maar hoop toch dat er eens een goede mensen opstaan en die er een eind gaan maken van wat in Den Haag zit.

 22. Ik als enige niet geprikte kreeg van mijn zus het verwijt dat ik mijn vader ziek had gemaakt waardoor hij op 5 januari van dit jaar is overleden.Toen ik opperde dat hij misschien wel aan het vaxxin was overleden werd mij verteld dat hij nog geen booster had gekregen, wat was ze boos op mij. Ik heb het maar zo gelaten wetende dat, als mijn moeder is overleden, ik de banden met mijn familie breek. Ik heb ze zoveel gewaarschuwd, filmpjes, foto’s en diverse artikelen gestuurd maar ze blijven volharden in deze idioterie. Helaas is mijn oudste dochter ook 2 keer gevaxxed en heilig ervan overtuigd dat onze regering het beste met ons voorheeft. Mijn jongste dochter denkt er geheel anders over en haar bescherm ik dan ook met mijn leven. Typisch dat ik de enigste ben uit mijn hele familie die toch het slimste blijkt te zijn. En mocht dit alles uitkomen dan hoeven ze niet eens hun excuses aan te bieden, ze hebben immers hun doodvonnis al getekend.

  • Beste Lioness, ik geloof dat er een hoop mensen het zelfde meemaken als jij. Ik heb een zus gehad die vorig jaar na de tweede prik is overleden en daar geef ik het de schuld aan zij zat in de verzorging en was ook vreselijk eenzaam en met haar een heleboel van die mensen. Ik had nooit verwacht dat zij zo plots overleed en was er echt onderste boven van. Heb zelf nooit geen spuit gehad heb ook nooit de griepspuiten genomen en ben zelden ziek dus was niet van plan om mij dat gif laten toedienen omdat deze zieke regering dat eiste. Er zijn bij mij ook familie leden die vinden dat ik dat gif moet laten spuiten omdat ik het niet alleen voor mij zelf maar zeker voor een ander moet doen, dus van mij mogen zij allemaal iedere spuit die hun aangeboden wordt nemen wens hun er veel geluk mee. Nog even mijn jongste zoon denk er ook niet aan maar jammer mijn oudste zoon heeft er twee gehaald gelukkig de booster niet.

 23. Beste mensen

  Wij zijn allemaal Kinderen

  Kinderen kunnen geen kinderen in bescherming nemen

  Het Alomtegenwoordige de enige echte VaderMoeder van Alles en ook Niets heeft ook alle allerslechtste dieren genaamd mensen gemaakt vanuit de Aarde zo eruit getrokken

  Zichtbaar op MoederAarde gezet voor zo lang Die het Wil
  Het Ego waarmee alleen de mensheid is Vergiftigd Begiftigd doet verbeelden dat dat belichaming de Almachtige zelf is

  Terwijl Alle Wezens maar als een Kopie evenbeeld van het Alomtegenwoordige is geschapen
  Dus gewoon Nep , Verbeelding , Illusie is

  Als een wezen Egomens daarvan op de hoogte is gekomen
  Zo kan die kind worden gered
  Langzaamaan zal die belichaming dus Ego vrij worden

  En verlossing kunnen krijgen
  Betekent de kans op wedergeboren word verkrijgen in hetzelfde belichaming net als èèn van zijn kinderen genaamd Jahova/Jezus

  Zodoende na vervolbrengen van het verdere sleur , sleep , tocht leven
  Niet wederom opnieuw te hoeven worden geboren in wat voor een belichaming dan ook

  Dat is de complete verlossing
  Dat gebeurt alleen na heel veel kastijden
  Wat betekend dat ??
  100% Overgave in echte liefde
  Aan liefde

  En liefdevol het leven tot het einde al Universele liefde gevende vervolbrengen

  Dus tot Alles en ook Niets met volle overgave al dienende het leven doorbrengen
  Alles voor zoete koek slikkende
  Ookal denkt men dat iets verkeerds tot de persoon zoeker in kwestie word gedaan

  In gedachten houdende Het zei zo
  Moge het Alomtegenwoordige alles recht zetten

  En langzaam maar zeker komt alles op z’n pootjes terecht

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in