Robert Malone is de uitvinder van de mRNA-technologie die de ontwikkeling van de Covid-vaccins van Pfizer en Moderna mogelijk heeft gemaakt. Het feit dat uitgerekend hij de veiligheid van vaccins in twijfel trekt, zou tot nadenken moeten stemmen – in plaats daarvan doet de mainstream er alles aan om hem te censureren en zijn opmerkingen af te doen als “ongefundeerd”. Talloze deskundigen vertrouwen echter op zijn deskundigheid. Daarom reist Malone binnenkort naar Boston om voor de rechtbank te getuigen: het gaat om een geschil over de Covid-vaccinatie van een kind, bericht Report24.news.

In een video-interview met “Bannon’s War Room” rapporteert Malone als volgt over de zaak: Het hoofd van een biotechbedrijf, dat goed op de hoogte is van de technologie achter de Covid-vaccins, gaf geen toestemming voor de vaccinatie van haar 14-jarige kind nadat zij de gegevens had bestudeerd. Zij wil echter zo vurig tegen de wil van haar wettelijke voogden in gevaccineerd worden, dat de zaak in Boston voor de rechtbank belandde. De rechtbank wil nu de vaccinatie van het kind afdwingen – zelfs zonder de toestemming van de ouders. Daartoe moet de voogdij onmiddellijk worden ingetrokken.

De wanhopige voogden hebben zich tot Robert Malone gewend als deskundige en hem zelfs ingevlogen om te getuigen. Hij staat kritisch tegenover de risico’s van de omstreden mRNA-vaccins, vooral voor kinderen en adolescenten, en bekritiseert de gebrekkige gegevens over de experimentele vaccins.

Hier kunt u het bewuste interviewfragment in het oorspronkelijke Engels bekijken:

Ouders zijn machteloos

Het geval van de tiener en zijn ouders mag op het eerste gezicht ongeloofwaardig klinken – maar het zal geen alleenstaand geval zijn. De rechteloosheid van ouders ten aanzien van Covid-vaccinaties neemt gestaag toe. In een opiniestuk in het tijdschrift JAMA Pediatrics van 12 juli 2021, bijvoorbeeld, staat:

  Schotse gezondheidsautoriteit data: 83% van de Covid-19 sterfgevallen waren in de afgelopen maand onder de volledig gevaccineerden

“Kinderen en adolescenten zijn in staat om gezondheidsinterventies met een laag risico en gunstige effecten te begrijpen en te evalueren. De nationale wetgeving moet daarom toestaan dat minderjarigen zonder toestemming van de ouders toestemming geven voor COVID-19-vaccinatie.”

Het feit dat de voordelen van vaccinaties, met name voor jongeren, door talloze deskundigen sterk worden betwijfeld en dat de bewezen risico’s onevenredig groot zijn, wordt weliswaar niet vermeld.

Tot dusver had slechts een handvol staten van de VS het rechtskader geschapen om ouders terzijde te schuiven. De discussie over de omstreden kindervaccinaties wekt echter de belangstelling van de staat voor dergelijke “oplossingen”: op deze manier kan een gemakkelijk te beïnvloeden clientèle, zoals minderjarigen, worden bereikt – de ouders moeten niet langer de kans krijgen om schade aan hun kroost te voorkomen. Children’s Health Defence strijdt momenteel samen met de Parental Rights Foundation tegen een dergelijke wet in Columbia – de DC Minor Consent for Vaccinations Amendment Act of 2020: Deze wet staat toe dat minderjarigen zonder medeweten of toestemming van de ouders worden gevaccineerd als een arts van oordeel is dat het kind “geïnformeerde toestemming” kan geven. De ouders hoeven achteraf niet eens te worden ingelicht.

Een soortgelijke regeling bestaat in andere landen over de hele wereld – bijvoorbeeld in Duitsland.

Psychologische manipulatie van kinderen – ouders lijden onder de gevolgen

Kinderen worden aan massale psychologische manipulatie onderworpen als onderdeel van de globale inentingscampagne: Ondanks alle bijwerkingen worden de vaccins als veilig omschreven, vaccinatiereacties gebagatelliseerd en de voordelen voor kinderen en adolescenten, die in feite nauwelijks bestaan, massaal overdreven. Robert Malone meldt dat in de VS kinderen nu tot vaccinatie worden gelokt met financiële prikkels en deelname aan vaccinatieloterijen. Hoewel vaccins momenteel alleen in noodgevallen zijn goedgekeurd voor kinderen ouder dan 12 jaar, worden zelfs kleine kinderen tegen Covid-19 ingeënt – een blik in de databanken over de bijwerkingen van vaccins leert ons dit, maar er wordt ook met trots ruchtbaarheid aan gegeven (bijvoorbeeld in Brandenburg).

  Israël en de Delta-variant: Coronabesmettingen van gevaccineerden "exploderen"

Het feit dat ouders wereldwijd alleen bezorgd zijn over de veiligheid van hun kinderen wordt in deze discussie niet in aanmerking genomen. Uiteindelijk zullen het de ouders zijn die de medische behandeling van de bijwerkingen en de gevolgschade van de vaccinaties bij hun kinderen zullen moeten betalen… Of, in het ergste geval, zullen moeten rouwen om een verschrikkelijke en zinloze dood.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De uitvinder van de MRNA-technologie zegt dat vaccins 72% meer kans hebben om vrouwelijke kinderen te doden dan het COVID-19 virusVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe gehospitaliseerde “Covid” patiënt die geen spijt had van het nemen van de prik op de Britse staatszender BBC News is een acteur
Volgend artikelHoe kunnen zoveel leugens en bewijzen van fraude en staatsmoord worden verdoezeld?… Collectieve krankzinnigheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het is verschrikkelijk. Ik kan me nog goed herinneren dat je vroeger als kind al de pil kon krijgen zonder toestemming van je ouders. En de morning after pil. Maar we hadden op school geleerd dat een gezin niet meer dan 2 kinderen moest krijgen om zo de balans in ons kleine landje in evenwicht te houden. En ik vond het echt verstandig. Maar dit is wel ff wat anders. Met de pil wist je wat je deed. En waarom. Maar dat geld niet voor experimentele drugs die nog steeds geen openbaar inzicht geven over de risico’s die ze dragen. Ik noem het expres geen vaccin. Want zelfs dat is iets waarover te debatteren is.

  • Wat brutaal om zomaar de pil op school uit te delen.
   Daar zijn nog al wat verschillen in, schijnt het.
   Ik heb het nog nooit gehoord van iemand dat dit gebeurde.

 2. Niet erg verstandig kind, om je voor een paar kleine voordelen, waaronder 50 dollar, te later prikken. Als ik een van de ouders was zou ik zeggen dat ik volledig en definitief zou onterven in geval van vaccinatie. In NL helaas onmogelijk maar legaal in de VS. Dat is pas een ‘incentive’.

 3. Met de pil wist je wat je deed. Zeg jij !
  Weet je dan ook iets over de verstoring van de hormoonhuishouding bij gebruik van de pil, zeker met die sterke pil van vroeger ?
  Heb je al eens iets gelezen over de correlatie tussen pilgebruik en borstkanker/andere kankers tot eventueel overgedragen schade, zelfs genetische op je kinderen ?
  Zeer kort door de bocht en niet bewust van vele dingen !
  Big Pharma is jawel al veel langer slecht bezig dan jij blijkbaar denkt.
  Kruip eens uit je naïeve schulp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in