Rudy Giuliani © Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Donald Trump’s advocaat Rudy Giuliani verklaart nu dat hij bewijs heeft dat Trump de overwinning in de presidentsverkiezingen zal opleveren. –  In elke staat die Trump krap verloor, won hij eigenlijk met twee tot drie procent, zegt Giuliani.

In een interview met Fox News stelt de advocaat van president Donald Trump, Rudy Giuliani, dat hij bewijs heeft dat Trump de overwinning in de Amerikaanse presidentsverkiezingen zal opleveren, schrijft Expressen.

Giuliani stelt in het interview dat Trump zal winnen in verschillende staten waar Joe Biden voortijdig door de agendamedia tot winnaar werd uitgeroepen, aangezien honderdduizenden stemmen voor hem nietig zullen worden verklaard.

“In elk van die staten hebben we meer dan genoeg gedocumenteerde ongeldige stembiljetten om het resultaat terug te draaien”, zegt Giuliani.

Er is een groot aantal anomalieën gemeld bij de Amerikaanse verkiezingen en er zijn veel aanwijzingen dat er sprake is van systematische verkiezingsfraude.

Giuliani meldt dat “Republikeinen niet hebben mogen observeren” bij het tellen van de stemmen en dat de stemmen per post dus ongeldig zijn.

Zoals Frontnieuws eerder meldde, zijn er ook fouten gemaakt in de software van het elektronische stemsysteem Dominion, dat fouten rapporteerde op welke kandidaten de kiezers stemden. Volgens Giuliani zijn met deze machines miljoenen stemmen voor Trump weggevaagd.

“In elke staat die Trump krap verloor, won hij eigenlijk met twee tot drie procent”, zegt Giuliani.

Donald Trump schreef op maandagochtend in een tweet – die meestal door Twitter worden gemarkeerd – dat hij de verkiezingen had gewonnen.

Trump: Ik heb de verkiezingen gewonnen

Minstens 16 gewonden bij schietpartij in New Yorkse metro - New York Post censureert het feit dat de verdachte een Afro-Amerikaan is

2 REACTIES

  1. Was bekend; vraag is: waneer wordt dat formeel bekend gemaakt? Want 4 jaar lang hebben DEMS regeertijd verziekt met aanvallen op Trump, wordt het niet eens tijd voor tegengas?
    Een schoonmaakbeurt?
    B.v. alle hoofden van stembureaux en tellers waar gefraudeerd is jaartje of 5 dwangarbeid en de kosten–want die zijn enorm–ervan betalen?
    Biden bannen van welke politieke functie dan ook voor zijn leven? (zijn zoon ook)

    Opruimen!

  2. Linkse zelfhaters weten donders goed dat ze onder normale omstandigheden niet kunnen winnen en daarom zullen ze altijd vals spelen zowel voor als na de verkiezingen. dat zit inmiddels in de genen. Wij kunnen er hier in Nederland en Europa over mee praten wat voor gedrochten eruit voort kunnen komen als je zelfhaters hun gang laat gaan. In de USA is nog de enigste hoop dat ze onder Trump hun vrijheid behouden als dat (onder Biden) ook communistisch gaat worden dan komt de wereld in een vrije val naar de hel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here