Rudy Giuliani © Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Donald Trump’s advocaat Rudy Giuliani verklaart nu dat hij bewijs heeft dat Trump de overwinning in de presidentsverkiezingen zal opleveren. –  In elke staat die Trump krap verloor, won hij eigenlijk met twee tot drie procent, zegt Giuliani.

In een interview met Fox News stelt de advocaat van president Donald Trump, Rudy Giuliani, dat hij bewijs heeft dat Trump de overwinning in de Amerikaanse presidentsverkiezingen zal opleveren, schrijft Expressen.

Giuliani stelt in het interview dat Trump zal winnen in verschillende staten waar Joe Biden voortijdig door de agendamedia tot winnaar werd uitgeroepen, aangezien honderdduizenden stemmen voor hem nietig zullen worden verklaard.

“In elk van die staten hebben we meer dan genoeg gedocumenteerde ongeldige stembiljetten om het resultaat terug te draaien”, zegt Giuliani.

Er is een groot aantal anomalieën gemeld bij de Amerikaanse verkiezingen en er zijn veel aanwijzingen dat er sprake is van systematische verkiezingsfraude.

Giuliani meldt dat “Republikeinen niet hebben mogen observeren” bij het tellen van de stemmen en dat de stemmen per post dus ongeldig zijn.

Zoals Frontnieuws eerder meldde, zijn er ook fouten gemaakt in de software van het elektronische stemsysteem Dominion, dat fouten rapporteerde op welke kandidaten de kiezers stemden. Volgens Giuliani zijn met deze machines miljoenen stemmen voor Trump weggevaagd.

“In elke staat die Trump krap verloor, won hij eigenlijk met twee tot drie procent”, zegt Giuliani.

Donald Trump schreef op maandagochtend in een tweet – die meestal door Twitter worden gemarkeerd – dat hij de verkiezingen had gewonnen.

Trump: Ik heb de verkiezingen gewonnen

  V.S. na de eerste Pfizer-vaccinaties: FDA onderzoekt allergische reacties
Vorig artikelMacron: Het gepraat van de media over “islamofobie” en “racisme” legitimeert terroristische aanvallen
Volgend artikelTrump’s Covid-adviseur Atlas roept mensen op in opstand te komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Was bekend; vraag is: waneer wordt dat formeel bekend gemaakt? Want 4 jaar lang hebben DEMS regeertijd verziekt met aanvallen op Trump, wordt het niet eens tijd voor tegengas?
  Een schoonmaakbeurt?
  B.v. alle hoofden van stembureaux en tellers waar gefraudeerd is jaartje of 5 dwangarbeid en de kosten–want die zijn enorm–ervan betalen?
  Biden bannen van welke politieke functie dan ook voor zijn leven? (zijn zoon ook)

  Opruimen!

 2. Linkse zelfhaters weten donders goed dat ze onder normale omstandigheden niet kunnen winnen en daarom zullen ze altijd vals spelen zowel voor als na de verkiezingen. dat zit inmiddels in de genen. Wij kunnen er hier in Nederland en Europa over mee praten wat voor gedrochten eruit voort kunnen komen als je zelfhaters hun gang laat gaan. In de USA is nog de enigste hoop dat ze onder Trump hun vrijheid behouden als dat (onder Biden) ook communistisch gaat worden dan komt de wereld in een vrije val naar de hel.

 3. Trump word beslist NIET de volgende president. Die word aangesteld door The Deepstate. Deze bepaalt wie de president word (altijd een Democraat met WEF sympathien) en wat voor beleid er gevoerd moet gaan worden. Dus beslist geen Trump, geen Ron de Santis, en ook niet de Democraat Kennedy. We hebben het hier over gestolen verkiezingen, een fenomeen dat ook in Nederland aanwezig is doordat Kaag de gestolen verkiezingen vanuit Amerika naar hier kopieerde. Rutte 4 is ook zo’n wangedrocht. Rutte kan zolang blijven zitten als hij wil. Rutte 1, Rutte 2, Rutte 3, Rutte 4,5,6,7,8……En komt er toch een andere premier, dan word er weer eentje gepositioneerd met WEF sympathien. Ga maar telkens lekker stemmen als je wilt, maar ik pas ! Stemmen is het feest der democratie ? Welnee ! Stemmen is het feest van het WEF.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in