De voorzitter van een pro-migrantenvereniging die hulp verleende aan daklozen werd volgens Actu vermoord aangetroffen in zijn huis in Bretteville-en-Saire, ten oosten van Cherbourg-en-Cotentin (Manche).

Foto: Ter illustratie

De voorzitter van een pro-migrantenvereniging die hulp verleende aan daklozen werd volgens het Franse dagblad Actu vermoord aangetroffen in zijn huis in Bretteville-en-Saire, ten oosten van Cherbourg-en-Cotentin (Manche). De gepensioneerde leraar en voormalig directeur van de Gonneville School, Jean Dussine, 63 jaar, was voorzitter van Itinérance, een groep die migranten helpt.

Dussine werd vanmorgen (12 mei 2020) dood aangetroffen in zijn huis, vermoedelijk doodgeslagen met een ijzeren staaf terwijl hij sliep, aldus Nationalfile.

Migranten, die Dussine herbergde, luidden de noodklok toen ze het dode lichaam van hun verzorger vonden, volgens Ouest France.

Sinds de brute moord is een jonge Afghaanse migrant van twintig jaar, die door Dussine werd opgevangen, gearresteerd en onder lokale politiebewaking geplaatst.

Naar verluidt kan de gevangengenomen migrant geen Frans spreken.

Volgens zeggen zijn er rechercheurs en criminologen op de plaats delict aanwezig, die het huis van de voormalige leraar voor bewijsmateriaal onderzoeken.

Volgens Valeurs Actuelles werd gemeld dat Dussine “sliep toen [de vermeende aanvaller], een Afghaanse migrant van amper 20 jaar oud, hem aanviel met een ijzeren staaf. Hij kon niet tot leven worden gewekt”.

Helaas vond vorig jaar een soortgelijk scenario plaats, waarbij een veelbelovende medisch studente en pro-migrantenactiviste, eveneens uit Normandië, werd doodgestoken door een migrant die zij naar verluidt huisvestte.

Nationalfile meldt:

Medisch studente Audrey Coignard, 27 jaar, werd op 16 september naar verluidt doodgestoken door een man die vermoedelijk een immigrant en ex-partner was die bij haar thuis verbleef.

Coignard werd veertien keer bruut neergestoken en werd gevonden in een plas van haar eigen bloed in haar huis in Saint-Ouen, in de buurt van Parijs.

Coignard, een medisch studente in Caen, deed vrijwilligerswerk voor activistische doelen en bood hulp aan migranten op verschillende locaties in Normandië, Noord-Frankrijk.

Moslimman die Joodse buurvrouw vermoordde terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde niet strafrechtelijk verantwoordelijk omdat hij van tevoren marihuana rookte – aldus rechter

Vorig artikelHoe George Soros probeerde en faalde om Hongarije te straffen tijdens de Coronavirus crisis
Volgend artikelMoslim spreekt openlijk over zijn huwelijk en seks met een minderjarig meisje
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in