‘Bikers For Trump’ zijn van plan om Seattle te heroveren op de illegale BLM en Antifa bezetters

0

President Trump twitterde woensdag en donderdag over Seattle nadat verschillende prominente conservatieven hun schok over de activiteiten van de demonstranten hadden uitgesproken. Hij zei dat “binnenlandse terroristen” (bekend als CHAZ – Capitol Hill Autonomous Zone) de stad en de politieafdeling van Seattle hadden overgenomen.

Radicale linkse gouverneur [van Washington, Jay Inslee] en de burgemeester van Seattle worden getart en bespeeld op een niveau dat ons geweldige land nog nooit eerder heeft gezien, tweette Trump laat op woensdag.

Neem nu je stad terug. Als je het niet doet, doe ik het wel. Dit is geen spel. Deze lelijke Anarchisten moeten ONMIDDELLIJK worden gestopt [stooped, red]. Binnenlandse Terroristen hebben Seattle overgenomen, gerund door Radicale Linkse Democraten, natuurlijk. LAW & ORDER!, tweette Trump.

 

 

 

De burgemeester van Seattle, Jenny Durkan, reageerde donderdag op president Trump en zei:

De dreiging om Seattle binnen te vallen, te verdelen en aanzetten tot geweld in onze stad is niet alleen onwelkom, het zou ook illegaal zijn.

Maar zelfs als Trump de nationale garde niet stuurt, is er altijd nog de groepering ‘Bikers for Trump’ die van plan zijn de stad te heroveren. In een evenement dat op Facebook is gepost, beraamd de groep een 4 juli evenement, “American Patriots retake the Seattle occupation zone for America”, om de barricades te verwijderen, de opgesloten mensen te helpen en de rotzooi op te ruimen die is achtergelaten door Antifa/Black Lives Matter activisten in de zone die nu CHAZ (Capitol Hill Autonomous Zone) wordt genoemd.

De patriottistische motorclub zegt dat ze geen wetten zullen overtreden, maar alleen de problemen zullen verwijderen die Seattle aan de agenda van de communistische en Antifa groeperingen heeft onderworpen.

  Black Lives Matter valt nu ook christelijke beelden en kerken aan

Trump beveelt Seattle: “Neem je stad terug van binnenlandse terroristen, als jij het niet doet, doe ik het”

Vorig artikelZoals besteld, zoals geleverd: ‘Oma tegen rechts’ wordt bruut aangevallen en beroofd door Noord-Afrikaan
Volgend artikelBLM gesigneerde posters roepen op tot vermoorden van blanke mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in