‘Bikers For Trump’ zijn van plan om Seattle te heroveren op de illegale BLM en Antifa bezetters

President Trump twitterde woensdag en donderdag over Seattle nadat verschillende prominente conservatieven hun schok over de activiteiten van de demonstranten hadden uitgesproken. Hij zei dat “binnenlandse terroristen” (bekend als CHAZ – Capitol Hill Autonomous Zone) de stad en de politieafdeling van Seattle hadden overgenomen.

Radicale linkse gouverneur [van Washington, Jay Inslee] en de burgemeester van Seattle worden getart en bespeeld op een niveau dat ons geweldige land nog nooit eerder heeft gezien, tweette Trump laat op woensdag.

Neem nu je stad terug. Als je het niet doet, doe ik het wel. Dit is geen spel. Deze lelijke Anarchisten moeten ONMIDDELLIJK worden gestopt [stooped, red]. Binnenlandse Terroristen hebben Seattle overgenomen, gerund door Radicale Linkse Democraten, natuurlijk. LAW & ORDER!, tweette Trump.

 

 

 

De burgemeester van Seattle, Jenny Durkan, reageerde donderdag op president Trump en zei:

De dreiging om Seattle binnen te vallen, te verdelen en aanzetten tot geweld in onze stad is niet alleen onwelkom, het zou ook illegaal zijn.

Maar zelfs als Trump de nationale garde niet stuurt, is er altijd nog de groepering ‘Bikers for Trump’ die van plan zijn de stad te heroveren. In een evenement dat op Facebook is gepost, beraamd de groep een 4 juli evenement, “American Patriots retake the Seattle occupation zone for America”, om de barricades te verwijderen, de opgesloten mensen te helpen en de rotzooi op te ruimen die is achtergelaten door Antifa/Black Lives Matter activisten in de zone die nu CHAZ (Capitol Hill Autonomous Zone) wordt genoemd.

De patriottistische motorclub zegt dat ze geen wetten zullen overtreden, maar alleen de problemen zullen verwijderen die Seattle aan de agenda van de communistische en Antifa groeperingen heeft onderworpen.

Arts met biowapenexpertise noemt Covid-19 injecties "bewapende medicijnen"

Trump beveelt Seattle: “Neem je stad terug van binnenlandse terroristen, als jij het niet doet, doe ik het”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here