Videobeelden van gewelddadige BLM en linkse activisten die willekeurige blanke Britse mannen achtervolgen en mishandelen in de straten van Londen zijn opgedoken en circuleren op social media.

Ondanks het gewelddadige karakter van deze zogenaamde “demonstranten” heeft de mainstream-pers hen grotendeels als “vreedzaam” bestempeld. De tegenprotesters werden echter door zowel de media als politici in een drastisch ander daglicht gesteld.

De Britse premier Boris Johnson veroordeelde de tegenprotesters al snel als “racistische schurken”.

“Racistische schurken hebben geen plaats in onze straten. Iedereen die de politie aanvalt zal met volle kracht van de wet worden aangepakt”.

Meer dan 100 mensen werden tijdens de demonstraties gearresteerd voor aanvallen op de politie, wapenbezit en gewelddadige wanorde, zegt een woordvoerder van Scotland Yard.

“Deze marsen en protesten zijn ondermijnd door geweld en zijn in strijd met de huidige richtlijnen. Racisme maakt geen deel uit van het Verenigd Koninkrijk en we moeten samenwerken om dat te realiseren”.

Zes politieagenten raakten gewond tijdens de gevechten.

BLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

Begrafenisondernemer is getuige van massamoord door regering

3 REACTIES

  1. Ik ben beslist niet gewelddadig, maar mócht iemand , zwart of blank, ‘t in z’n domme hoofd halen om mij te vangen teneinde mij te laten boeten voor iets waar ik part noch deel aan heb, dan zal ik datgene wat ik altijd bij mij draag ter verdediging tegen “vluchtelingen”, zéker tegen zo’n zwarte of blanke aanvaller gebruiken !! Ongeacht de gevolgen voor mij.

  2. Dit jagen op blanken is al langer bezig en ook hier in Nederland tot een kunst verheven. Het opjagen in het verkeer van slachtoffers en vervolgens trachten deze laten verongelukken is een mislam hobby. Immers, een botsing met een boom door iemand in angst op te jagen of een treinrails opjagen en vervolgens te snijden of te laten aanrijden is geen misdrijf en mits geen contact een niet bewijsbare zaak. Hetzelfde met tegels van viaducten gooien en strak gespannen draden over fietspaden. We leven met een geraffineerd me in ons midden en iedere maand betaald de sociale dienst daar ook nog voor.

    Geen contact maakt iets immer eenzijdig en dus eigen schuld….ongeacht of een ander de zaken heeft geforceerd…

    Om die reden is het altijd een eenzijdig ongeval en daarmee komt er geen onderzoek. Het bewijzen is bijna godsonmogelijk…..

    De jacht op blanken is al lang bezig, maar de pers en overheid verzwijgen het omdat het hun agenda en structurele feiten verdraaiing niet past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here