Talloze mensen die nog helder kunnen denken vragen zich af hoe het mogelijk is een aanzienlijk deel van de bevolking in een staat van voortdurende angst te brengen, hoewel het veronderstelde gevaar van de “pandemie” voor meer dan 99% van de mensen niet eens waarneembaar is. De reden hiervoor is gemakkelijk te verklaren: de functionele elites, de door hen gecontroleerde mainstream media en de afhankelijke “deskundigen” trekken alles uit de kast van het repertoire van gangbare manipulatietechnieken. Deze methoden zijn zo geraffineerd en verfijnd dat ze niet gemakkelijk te doorzien zijn. Onze nieuwe serie “Hoe Manipulatie Werkt” zal de lezer laten zien hoe dergelijke mechanismen werken, bericht Unser-mitteleuropa.com .

Israël: Hoe kan het aantal “ongevaccineerden” stijgen van 20% naar 65%

Het eclatante falen van het vaccinatiebeleid, inclusief alle leugens en ontkenningen, wordt steeds duidelijker en steeds moeilijker te verdoezelen, want de statistieken van de vaccinatiewereldkampioen Israël en andere landen, waar de “vaccinatiegraad” van de bevolking recordhoogten bereikt, spreken voor zich – en tegen de vaccinatielobby. Dus wat te doen?

Heel eenvoudig, je verandert de zogenaamde “volledig geïmmuniseerd” in de ongevaccineerden.

Israël demonstreert momenteel hoe dit werkt. De inleidende tekst van de tweet, hier onmiddellijk onder, luidt:

“Over precies een week verloopt het groene label (red.: groen paspoort) voor degenen die zes maanden of langer geleden hun tweede vaccinatiedosis hebben gekregen. Heeft dit hen aangemoedigd om een booster te nemen? @lielkyzer”

In Israël is de status van degenen die gevaccineerd zijn dus veranderd: voortaan moet men drie doses hebben gekregen om als “volledig geïmmuniseerd” te worden erkend, wat recht geeft op een gezondheidspaspoort en het voorrecht om als “gevaccineerd” te worden erkend. Na deze wijziging van de definitie, een wonder van dialectiek, is het percentage niet-ingeënte mensen in het land gestegen van 20% tot 65%! Op die manier kan het vaccinatiestelsel beweren dat de covid-ziekte vooral voorkomt bij ongevaccineerden. Maar de derde dosis is ook in Israël niet populair. We zullen zien hoe het liegen en ontkennen rond Israël zal doorgaan. Want dit land is aan ons en aan de wereld voorgesteld als een groot rolmodel op het gebied van “pandemiebeheersing”.

  Pfizer wordt beschuldigd van experimenten op weesbaby's om hun Covid-19 vaccin te testen

Oostenrijk: de scheve logica van de Corona-statistiekengoochelaars

De Oostenrijkse media-viroloog verspreidt weer eens een prachtig statistiekje dat maar één ding bewijst: als er minder getest wordt, daalt het aantal infecties. Oh, wat een wonder….

Het is echter geen medisch maar een wiskundig wonder en het is ook geen wonder maar gewoon logisch.

In het ORF-ochtendprogramma “Guten Morgen Österreich” (24.09.2021) legt de vaccinatiepropagandist Norbert Nowotny een verband tussen vaccinatiegraad en infectiecijfers. Voor hem is het duidelijk dat de provincies met de hoogste vaccinatiegraad (Burgenland en Tirol) de laagste infectiecijfers hebben, terwijl de provincies met het laagste aantal gevaccineerden (Oberösterreich en Wenen) de meeste besmette mensen hebben. Door de andere vijf provincies te negeren, worden de medische leken en degenen die niet in statistiek zijn opgeleid, verondersteld onder de indruk te zijn van de schijnbare doeltreffendheid van de vaccinaties.

Wie echter even nadenkt, doorziet onmiddellijk het overduidelijke bedrog – meer gevaccineerden betekent minder tests, minder tests betekent minder (opgespoorde) infecties – omgekeerd – waar minder wordt gevaccineerd maar meer tests worden uitgevoerd, is het logisch dat meer geïnfecteerde mensen worden opgespoord (van wie de meesten niet eens weten dat ze geïnfecteerd of zelfs ziek zijn).

Gebruikmakend van dezelfde logica als ‘Naald-Norbert’ betoogt, zou men de volgende bewering kunnen doen:
Als in een provincie meer alcoholvrije Coca-Cola dranken worden verkocht, zullen er minder dronken bestuurders zijn, zodat de politie daar minder alcoholcontroles zal moeten uitvoeren. Er zullen veel minder dronkaards rijden (of op alcohol worden getest en betrapt). Maar in de provincies waar minder Coca-Cola wordt verkocht, wordt meer alcohol gedronken, zodat daar meer blaastests worden uitgevoerd en meer dronken bestuurders worden opgespoord. Het verband tussen de verkoop van Coca-Cola en het aantal rijontzeggingen is dus net zo duidelijk aangetoond als het verband tussen het aantal vaccinaties en het aantal infecties. Wat een statistisch meesterwerk.

  C19 Vaccin Reacties: Feitelijke verhalen over bijwerkingen van COVID-19 vaccins

Schotland: Hoe kunnen we gevaccineerde sterfgevallen (momenteel 80% (!) van de sterfgevallen door Corona) in de statistieken laten verdwijnen

Vandaag willen wij ook onze blik richten op Schotland, waar de statistieken ook massaal worden gemanipuleerd. Via legitim.ch:

“Een officieel rapport over Covid-19, gepubliceerd door Public Health Scotland (PHS) op 8 september 2021, onthult de truc die werd gebruikt om te proberen de dodelijke bijwerkingen van experimentele mRNA-therapie (aka Corona-vaccinatie) te verdoezelen. Een briljante analyse van The Expose blies het deksel van de hoax.”

Wat denkt u, beste lez

Wat denkt u, beste lezer, als u naar statistiek 1 hierboven kijkt? Dat klopt, de vele Corona sterfgevallen zijn toch ongevaccineerd! Iedereen die zoiets niet erkent is een covidioot, een corona-ontkenner of ronduit een nazi, volgens de leugenpers.

En nu komt het: een tweede statistiek moet de trend bevestigen – praktisch hetzelfde beeld, slechts elf dagen later.

Statistiek 2

Ziet u de  manipulatie? Nee? Laten we dan de twee statistieken tegen elkaar “afwegen”:

In plaats van de gegevens per week in kaart te brengen, zoals is gedaan voor het aantal gevallen en het aantal ziekenhuisopnamen, hebben zij in plaats daarvan rekening gehouden met sterfgevallen vanaf 29 december. De sterfgevallen die werden geregistreerd op het hoogtepunt van de vermeende tweede golf, toen slechts 9% van de bevolking een eenmalige dosis had gekregen en 0,1% van de bevolking volledig was gevaccineerd, zijn dus vermengd met de sterfgevallen die momenteel worden geregistreerd. Deze statistische truc wekt de indruk dat de overgrote meerderheid van de huidige Covid-19 sterfgevallen op dit moment niet-gevaccineerd is.

  COVID-19 injecties blijven mensen doden en verlammen en laten verwoeste gezinnen achter

Laten we nu eens kijken naar het verschil tussen de twee statistieken:

Er is een verschil van elf dagen tussen de lijsten van 29 december 2020 tot 05 augustus 2021 (statistiek 1 ) en statistiek 2 van 29 december tot 26 augustus 2021. En hoe verschillen de cijfers? In deze 11 dagen zijn er volgens de officiële cijfers

Niet gevaccineerde bevolking +25 doden
Gedeeltelijk gevaccineerd + 6 sterfgevallen
Volledig gevaccineerd + 92 doden (!)

Dit betekent dat slechts 20% van de vermeende Covid-19 doden in de vergelijkingsperiode onder de ongevaccineerde populatie viel, terwijl 75% van de sterfgevallen volledig gevaccineerd was. Als men de gedeeltelijk gevaccineerde sterfgevallen optelt bij de volledig gevaccineerde, komt men tot de conclusie dat zelfs 80% van de sterfgevallen kan worden toegeschreven aan de gevaccineerde bevolking!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, Robert Malone: 15 redenen waarom massavaccinatie een heel slecht idee is
Volgend artikelDe ontstellende vaccinatie-balans van mijn huisarts “Ik heb vijf tot tien patiënten per dag met vaccin bijwerkingen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ben ik de enige die zwaar hoofdpijn krijgt van dat gegoochel met al die nietszeggende en incorrecte cijfers, alleen bedoeld om het eigen gelijk te ondersteunen?
  Er is nu letterlijk geen enkele houvast meer voor een eenvoudige burger.
  Alle partijen om hem heen liegen dat het gedrukt staat.

  Pro-vax wil niets weten van vax-doden en gewonden en denken dat vax echt werkt.
  (Of veinzen dat)

  Antivax gelooft niets van de gemanipuleerde cijfers en zegt rot op met je vax! Rot op met je QR bs etccc

  Pro vax lijkt iig ook weer vnl. een links dingetje.
  En dat terwijl vax toch echt gewoon een medisch dingetje is en geen politiek?
  Alleen al daarom zijn de door links opgevoerde cijfers niet te vertrouwen.
  Net zo min als de linkse cijfers dat zijn in het geval van klimaatverandering, immigratie, zeespiegel, criminaliteit, etcccc

  Links liegt en manipuleert er op los dat het een aart heeft.
  Het doel is anderen dwang op te leggen, te knechten en als minderwaardig te behandelen omdat zij zichzelf beter achten dan de rest vd bevolking.

  Dit is alleen een nep-pandemie van de linkse gekken en zij zullen geen middel en leugen ongemoeid laten om iedereen hun wil op te leggen.
  Fuck linkse fascisten!

 2. Nee, Henk, je bent niet de enige. Het is inderdaad liegen met de kraan open, de ene leugen na de andere, om toch maar weer opnieuw te kunnen liegen. De cijfers worden inderdaad gemanipuleerd, zodat ze in hun voordeel uitdraaien. Ik zag onlangs een filmpje van in Nederland, een jonge man spreekt mensen aan die op een terras zitten, dat hij daar openbaar zijn mening over deze hele toestand begint uit te leggen vind ik super, wat me meer interesseert is het feit dat je de mensen op een terras zag zitten, de horeca uitbater had zijn terras afgebakend met een touw, om duidelijk te maken tot hier en niet verder, belangrijk punt is, men geeft daarmee aan van kijk, daar is waar wij onze schaapjes willen, afgebakend op een stukje grond, bijeen gedreven zoals een kudde hoort te zijn, het touw geeft me ook duidelijkheid, om te laten zien van, volgende keer krijgen jullie het touw rond je nek, het is klaar, dat mensen dit niet zien, begrijp ik wel op een bepaalde manier, ze zijn met angst gemanipuleerd, zijn niet in staat meer om het juiste te kunnen zien, ze kunnen geen onderscheid meer maken, nee, want voor deze mensen is maar één ding belangrijk, op dat terras kunnen zitten met een pilsje, want dan zijn zij in hun ogen de uitverkorene, niet degene die niet gevaccineerd is, en kunnen ze met een soort van minachting op de andere neerkijken, inderdaad, zij zijn de uitverkorene, zij gaan de pijp uit, ze weten het nog zelf niet. De overheid lapt alle regels aan zijn laars, alles waar ze zelf zo voor geijverd hebben, bv discriminatie, op alle vlakken, wat doen zij, discriminatie toepassen, met één of andere drogreden, om hun leugens te verbloemen. Onvoorstelbaar hoe echt dom mensen zijn, daar kan je zelfs geen iq op plakken.

 3. Het is voor mij eigenlijk vrij simpel geworden. De afgelopen anderhalf jaar is overduidelijk gebleken dat overheid, (social) media/big tech en gezondheidszorg/big pharma samenspannen om de burger bij de neus te nemen en te belazeren. Hiermee is voor mij een onomstotelijke vuistregel ontstaan: ik negeer alles wat uit deze rioolgaten komt.

  • Aardig stuk.
   Ik probeer al een tijdje hetzelfde te doen, maar helaas zijn de meeste mensen gewoon zo armzalig opgeleid dat ze nauwelijks een gewone rekensom kunnen maken. Werken met statistiek EN opletten dat men vergelijkbare cijfers/aantallen/periodes gebruikt is voor de meeste mensen blijkbaar te moeilijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in