1 “Wij zijn niet volledig op de hoogte van de risico’s van deze EXPERIMENTELE producten”.

2 “Door overmatig gebruik van vaccins voor mensen die ze eigenlijk niet nodig hebben, zorgen we ervoor dat het virus door evolutionaire selectie aan de voordelen van het vaccin ontsnapt.”

3 “Ik ben sterk gekant tegen gedwongen vaccinaties, in de eerste plaats omdat ze NIET ETHISCH zijn en vanuit het standpunt van een viroloog en vaccinoloog geen goede medische praktijk zijn.”

4 “Wij weten dat een natuurlijke infectie een bredere en langduriger immuunrespons teweegbrengt, die tot 20 maal doeltreffender is om herinfectie te voorkomen dan vaccinatie.”

5 “We weten van de ongedifferentieerde behandeling van dieren met geneesmiddelen dat deze praktijken leiden tot superbacillen, die op hun beurt ons aanvallen. Dit is dezelfde logica als bij vaccins.”

6 “Overmatig gebruik (massavaccinatie) van vaccins zal de ontwikkeling van virussen in de hand werken die zich aan vaccinatie kunnen onttrekken.”

7 “De mensen die zullen lijden onder dit naïeve, inadequate beleid van gedwongen wereldwijde vaccinatie zijn de mensen die een hoog risico lopen.”

8 “Vaccinatie is misschien in sommige opzichten slechter, omdat gevaccineerden die doorbraakinfecties hebben, zich relatief gezond voelen en evenveel virussen produceren en uitscheiden zonder dat zij het weten.”

9 “Het beleid is slecht doordacht. Is dit onbekwaamheid of is dit het resultaat van druk van de farmaceutische industrie op de beleidsmakers?”

10 “Dit zijn lekkende vaccins die ons niet terug op de bodem van de zaak zullen brengen en deze virussen zullen zich door de bevolking verspreiden.”

11 “Fauci heeft de grond bereikt en zijn mening vervangen door gegevens omdat er geen gegevens zijn om zijn beslissingen te ondersteunen.”

  BREAKING: Uit officiële VS overheidsgegevens over vaccinschade blijkt dat 7,7% medische hulp zoekt na vaccinatie en dat 25% ernstige bijwerkingen heeft (VIDEO)

12 “Vaccins zijn niet lineair en meer is niet altijd beter. Soms kan MEER HET IMMUUN SYSTEEM UITSCHAKELEN.”

13 “We moeten terugkeren naar evidence-based medicine en stoppen met bureaucraten te laten dicteren hoe medicijnen worden beoefend.”

14 “Om de een of andere reden is de regering fel gekant tegen vroegtijdige behandeling. Dit is slecht beleid en slechte geneeskunde. Wanneer hebben we ooit een situatie gezien waarin patiënten naar de spoedeisende hulp komen en zeggen: “Ik heb ademhalingsproblemen, dokter”. Dan wordt hun zuurstofgehalte gemeten en zegt de dokter: “Wel, je gehalte is laag, maar niet echt laag… ga naar huis en kom terug als je echt ziek bent”. Dit is waanzin.”

15 “Hoe valt het te verklaren dat dit geneesmiddel (Ivermectine) met goed succes wordt gebruikt in ontwikkelingslanden over de hele wereld, maar in de westerse media door het slijk wordt gehaald? Deze mensen worden gekocht en betaald, en zij handelen op een gecoördineerde manier om de belangen van de farmaceutische industrie te versterken. De farmaceutische bedrijven hebben in feite ons hele Congres gekocht en betaald. Er is zoveel geld in omloop bij Big Pharma dat zij in staat zijn bijna alles wat zij aanraken te corrumperen. Ze hebben onze hele regering, Big Tech en de media gecompromitteerd”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Afrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roofVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Misdaden tegen de mensheid”: Duizenden artsen veroordelen COVID-beleidsmakers
Volgend artikelZo werkt manipulatie: Hoe het aantal “ongevaccineerden” van 20% naar 65% kan worden verhoogd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

 1. En onze Hugo volgt slaafs want de Amerikaanse farmaceuten zeggen.
  En hierboven beschreven wordt.
  Dr Malone is een grootheid, op het gebied van virologie. Hij is de “ uitvinder “ van de mRNA techniek die bedoeld is voor kanker therapie niet voor vaccinaties.
  Hij zegt niet zomaar wat en deze man heeft gelijk.

  Het is schande. Één grote misdaad tegen de mensheid.
  Worden we wereldwijd nu door de farmaceuten geregeerd?
  Zeker ook in Nederland.
  Kan zo iemand die dit idiote beleid de Jonge, uitvoert dan niet vervolgd worden.
  Zieke mensen werden en worden therapie ( Ivermectine op straffe van en bekeuring of het kwijtraken van je bevoegdheid. ) onthouden omdat Hugo het beter weet en het beter vind dat we allemaal een prik moeten krijgen.
  Een prik met grote risico’s en geen geringe kans op overlijden.
  In Europa zijn er al meer dan 20.000 meldingen van overlijden na vaccinatie en dagelijks lees je verdachte overlijdens gevallen in de krant. ❗️( openbare publicaties , die niemand leest anders zou je wel twee keer nadenken voordat je de prik neemt )

  Om van de zeer gevaarlijke bijwerkingen nog maar niet te spreken. Verlammingen bloedstolsels hartfalen enz enz enz . En de Jonge maar kraaien de vaccinatie graad moet omhoog.
  Dit is een zeer gevaarlijke man.
  Blijf uit de buurt van zijn prikbeleid ❗️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in