Enkele schokkende feiten die door de media en de autoriteiten worden achtergehouden, maar die algemeen bekend zijn onder begrafenisondernemers. Steve Kirsch sprak met een aantal van hen en kreeg het verhaal te horen over de toename van het aantal sterfgevallen.

Sinds de invoering van de vaccins is het aantal sterfgevallen gestegen, vooral onder jongeren.

Ik sprak met de eigenaar van veel begrafenisondernemingen in de VS; samen verwerken zij meer dan 3.000 begrafenissen per jaar. Hij vroeg om geheimhouding van zijn naam uit angst voor vergelding.

In totaal is hun omzet met 50% gestegen na de invoering van de vaccins en het is niet evenredig… jongeren vormen een groter deel van de sterfgevallen.

Bijvoorbeeld het aantal sterfgevallen onder piloten bij Southwest Airlines is verzesvoudigd na de invoering van de vaccins.

Mijn bron zei dat ze normaal 1 doodgeborene per maand zagen vóór de vaccins. Na de invoering van de vaccins zagen ze wel 12 doodgeborenen per maand. Maar zij merkten op dat veel ziekenhuizen deze gevallen direct afvoeren en NIET de begrafenisonderneming inschakelen, dus zij zien slechts een fractie van deze sterfgevallen; de werkelijke toename zou veel groter kunnen zijn dan de 12X toename die zij waarnamen.

In de 78 jaar dat zij actief zijn, kunnen zij zich niet herinneren ooit een 15-jarige te hebben zien sterven aan een hartaanval. In december 2022 hadden ze er 1 per week, drie weken achter elkaar.

Een zeer ervaren verpleegster die ik raadpleegde, had in haar hele carrière nog nooit gehoord van een 15-jarige met een hartaanval. Nu hoort ze regelmatig van deze gevallen.

  Bayer-directeur: mRNA-prikken zijn "gentherapie" die als "vaccins" op de markt wordt gebracht om het vertrouwen van het publiek te winnen

Deze begrafenisondernemers zien ook vreemde rubberachtige stolsels die ze nog nooit eerder hebben gezien.

De lijkschouwer is gebeld en heeft het geverifieerd, maar niemand zegt publiekelijk iets uit angst ontslagen te worden.

Eigenlijk zien ze sinds 2021 zeer vreemde dingen: doodgeborenen, aantal “dood aangetroffen”, gezonde mensen met hartaanvallen en beroertes, bloedproppen, enz. Ze hebben nog nooit zoiets gezien; het is een “merkbaar” verschil.

Zoals de meeste begrafenisondernemers houden ze geen statistieken bij, maar onthouden ze de anekdotes. Het meest opvallende is dat de gebeurtenissen disproportioneel plaatsvinden bij jongere mensen (d.w.z. mensen onder de 65).

Dus als de sterfte onder ouderen slechts met 15% toeneemt, maar onder jongere leeftijdsgroepen met 100% of meer, zal de totale sterfte door alle oorzaken voor alle leeftijden slechts in bescheiden mate toenemen (omdat jongere mensen zelden sterven).

Ook zeggen de CDC-statistieken voor 2022 dat de gegevens niet volledig worden gerapporteerd vanwege vertragingen in de rapportage. Dit betekent dat controle bij begrafenisondernemers een manier is om in te schatten wat er in real-time gebeurt.

Kortom: iedereen weet wat de oorzaak is, maar ze zijn allemaal bang om zich uit te spreken. De weinigen die zich wel uitspreken, krijgen nooit aandacht in de media.

Als het aantal kinderen dat sterft aan een hartaanval 100x hoger is dan normaal, waarom zien we dat dan niet terug in de sterftecijfers over alle oorzaken bij jongeren?

Het is eenvoudig… kinderen onder de 16 jaar die sterven aan hartaanvallen vóór de vaccins waren bijna 0. Dus zelfs na een toename van 100x is het nog steeds een verwaarloosbaar aantal vergeleken met de totale kindersterfte door alle oorzaken (door ongevallen, kanker, enz.).

  Allemachtig... het begint! De kat is uit de zak!

Dit is dus de reden waarom je dramatische stijgingen kunt hebben in belangrijke categorieën van sterfgevallen, ook al zijn de all-cause sterftecijfers voor de grotere categorie niet significant gestegen.

Desondanks zijn de sterftecijfers door alle oorzaken voor iedereen het belangrijkst, en die zijn nog steeds gestegen, wat zeer ongebruikelijk is, zoals hier wordt opgemerkt.

Petitie voor de FAA om 6X toename van sterfgevallen onder piloten te onderzoeken

Vroeger stierven er gemiddeld 1 of 2 piloten per jaar bij Southwest Airlines. Nu sterven er ongeveer 1 per maand.

Mike Gollins probeerde handtekeningen te verzamelen voor een petitie aan de FAA om deze sterfgevallen te onderzoeken, maar ontdekte dat hoewel mensen het ermee eens zijn dat dit belangrijk is om te onderzoeken, ze te bang waren om de petitie te ondertekenen:

Mike Gollins probeert handtekeningen te verzamelen. Mensen zijn het ermee eens, maar zijn bang om te tekenen.

Update over de Medicare-gegevens waarover ik sprak

Ik hoop de komende dagen iets te hebben. Ik wil er zeker van zijn dat de gegevens betrouwbaar zijn. Blijf op de hoogte. Ik heb veel tijd besteed aan dit werk en daarom heb ik al een paar dagen geen nieuwe inhoud gepubliceerd.

Samenvatting

We hebben anekdotisch bewijs dat de vaccins grote schade veroorzaken:

 • Het aantal doodgeborenen is met meer dan 10x gestegen na de invoering van de vaccins.
 • Het aantal sterfgevallen door piloten is 6 keer of meer gestegen.
 • Het aantal jonge mensen (zoals 15-jarigen) dat sterft aan hartaanvallen is meer dan 100x hoger dan normaal.

De reguliere medische gemeenschap zal blijven zwijgen om hun baan te behouden. Niet één zal vragen om de transparantie van gegevens (het blootleggen van gecorreleerde dood-vaccin gegevens) waardoor de waarheid aan het licht zou komen.

  Analyse uitgelekt DARPA document bevestigt aanval op de mensheid met behulp van aërosolvormige, huidpenetrerende nanodeeltje spike-eiwitten

De medische gemeenschap vindt in feite dat we de gegevens verborgen moeten houden en uit de openbaarheid moeten houden; anders zouden ze ontslagen worden (of hun medische licentie verliezen).

En als de gegevens openbaar zouden worden gemaakt, zouden de mensen achter de waarheid komen en het vertrouwen in de medische gemeenschap verliezen. Als mensen het vertrouwen in hun artsen zouden verliezen, zouden ze hun advies om het vaccin te nemen niet meer opvolgen. Dat kunnen we niet hebben!

Zo werkt de wetenschap tegenwoordig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Braziliaanse journalist viert zijn 3e COVID injectie, stort paar dagen daarna in en krijgt vijf hartaanvallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOver democratie en verkiezingen
Volgend artikelIn Oekraïne worden dode soldaten in stadsparken begraven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Our world goes under because of cowards! Disgusting people knowing what’s going on but too afraid to speak up. These people are worse than the psychopath at the top

 2. ‘Hier wordt gesteld dat dit uit angst voor represailles is’. 🤔

  – je hebt zwijgers, ( zeer klein wakker gedeelte mogelijk 3% )
  ‘Zien, horen, zwijgen ’ mits niet anders kan/ of gewoon muil dichthouden en zakken vullen. (Hiernaast groep slachtoffers)
  -En de actieve aanjagers aan de muilkorf, pcr, vax experimenten.
  Deze twee zitten in elkaars werkveld, de actieve deelnemers met de aanjaag posities veel aan de bovenkant in een team/ organisatie. Niet Vanwege EQ IQ maar , club gedachtengoed mi
  Tav : artsen heb je echter een meer autonome positie, kantcontact.
  Repressailles gaan dus niet geheel op om je achter te verschuilen , het niet informeren is ‘ laakbaar’
  Het aanbevelen, drive to dead bij mensen die in emotioneel kwetsbare positie zitten; beïnvloedbaar. Ronduit kwaadaardig.

  observaties, ruim eenderde zit in dit georganiseerde netwerk,
  Mi lijkend op een nazi, communistische ideologie, echter niet schuwend om medemensen ‘ de nek om te draaien’ een voor mij onbegrijpelijke tic !
  Zoiets is er niet van de ene dag op de andere dag zie – start covid-

  Wordt onhoudbaar
  ( gemaakt) om tussen te vertoeven, als ‘ziener’ en vraag/ daad stelt.

  Je hebt paar % goede artsen, Nu glashelder 🥳 Wegblijven bij deze club

 3. Ik ben naar de begrafenis geweest de afgelopen week van mijn tante en die heeft letterlijk 1 week boven aarde moeten staan ivm de drukte in de crematorium. Dit is echt schandalig.
  Je kan pas het verlies verwerkingen als je geliefde is begraven, dus dit veroorzaakt echt onnodig leed.

 4. Het is idd heel moeilijk om tussen idiote halvegaren te vertoeven maar de mens an sich is een creatief wezen en zal zich uiteindelijk onder de gegeven omstandigheden weten aan te passen en overleven.

 5. “Wat begrafenisondernemers weten dat u niet weet …”

  Nou: “u” weet al drie jaar lang dat er iets niet kan kloppen wanneer men nu ineens een werkzaam m-RNA-vaccin zou kunnen produceren (iets wat al 30 jaar lang alsmaar niet lukt). Daarnaast beseft “u” ook wel dat rommelen met je DNA net zoiets is als dat je een wildvreemde laat prutsen met het besturingssysteem van je computer of wat dan ook 🙂 … “U’ is ook niet altijd zonder meer maar zo braaf bang en volgzaam onwetend, hoor :-).

 6. Het punt is dat je bij de geprikte er niet over te praten is. Net als je nog steeds mensen ziet met een mondsluier op, die breken ook elke mogelijke discussie daarover af. Dat deze groep gehypnotiseerde angstgevallen die het fictieve virus nog steeds aannemen als de enige waarheid, is het onmogelijk als buitenstaander hen uit hun hypnose te halen. Die zullen alle keiharde feiten en waarheden af blijven doen als fake of onzin, al druk je hen letterlijk met de neus op de feiten, het geeft alleen agressie bij hen. Want zij voelen zich aangevallen door jouw. Mijn buren zijn van die zwarte kous covid kerk, die geef ik nu subtiel aanwijzingen over hun gezondheid. Ik gebruik bewust geen enkel woord over covid of iets in die richting. Ze gebruiken nu dagelijks NAC pillen om zogenaamd ermee af te vallen. Dit activeert jouw vet vertering. Zo ook om dagelijks eieren te eten voor hun gezondheid en chloordioxide en om een waterfilter te gebruiken om ziekte kiemen tot het minimum te beperken. En om voldoende vitamine C binnen te krijgen om een citroen in de vriezer te leggen en deze dagelijks iets af te raspen voor in de thee of een glaswater en/of zoethoutthee te drinken. Dat al deze ingrediënten tegen het spike eiwit zijn vertel ik ze natuurlijk niet.

  • Haha alsof je ze nog kan helpen, kom op zeg…

   Investeer je tijd en energie in jezelf… ook jij zal nog genoeg te verwerken hebben in dit leven zoals een ieder ander…

  • Ik weiger met die gemuilkorfden te spreken. Geeft bijzondere scenes in de supers hier als die muppwts ergens bij willen. Zijn minder dan stront voor me.

   Nu in onze familie een “plotseling doid” geval, i.p.v. dat de andere prikgeiten woedend zijn om wat hun is aangedaan kunne ze alleen maar uitkramen dat ik geen empathie heb als ik zeg dat er helaas nog velen zullen volgen door de experimentele prikjes.
   Ze willen simpelweg niet wakker worden!!!

 7. Wakker kan ook inhouden dat men over het verstand en het mededogen beschikt om te kunnen bevatten dat andere mensen ook maar levensvormen zijn die om wat voor reden dan ook op deze planeet ronddwalen. Een levensvorm compleet afkeuren of bestaansrecht weigeren omwille van een tekort aan bewustzijn lijkt daar niet bij passen … Men weet niet echt wat andere levensvormen zelf werkelijk ervaren of bedoelen.

 8. Die die hun mond houden en verder spuiten en niets zeggen zijn moordenaars .
  Net zo als alle Journalisten die elke leugen schrijven die ze voorgeschreven krijgen , waardoor elke dag noch meer schade en de dood veroorzaakt wordt .
  En al diegenen die dit uitgedacht en doorvoeren met hun Marionetten moeten eindelijk VEROORDEELD WORDEN en ONTEIGENEN, om mensen op elke manier te helpen waar het nodig is .
  Om dan eindelijk naar jaar duizenden een menselijke wereld op te bouwen het wordt tijd .
  Ik heb het gevoel dat de mensen steeds sneller wakker worden, misschien gaat het nog lukken .👍
  IK HOOP HET VAN HARTE 🥳

  • Grappig hier zijn de crematoria tsjokvol, en de locale crematorium moet nu alles met drie anderen verdelen, ivm met drukte, oh ja, en het kan langer duren voordat ze je cremeren.(zuid limburg)
   Hoe ik dit weet, schoonmoeder ligt in hospice, met kanker, en ja heeft de doodspuit genomen.
   Dus hier in zuid limburg is er wel iets aan het veranderen.
   Ik zou wel geen extra geld voor deze extra kadaver koeling hier voor moeten betalen aangezien ze dit al 3 jaar geleden aan zagen komen.
   Oh wacht te wappie land!?!, okidoki…….

   • Klopt, ik ben er pas geweest i.v.m. een crematie. Het lijkt wel een fabriek. De ene groep die de crematie bijwoonde is net weg en hup, Schuifwand wordt opzij geschoven waar de andere groep al weer klaarstaat voor de volgende uitvaart.

 9. Beste Mensen

  Wij met z’n allen kunnen de Wereld Redden van de ondergang
  Alleen
  Als de meerderheid instemt met geweldloos leven
  Anders Bay Bay Baby
  Maar Pas op
  Leert Brengt het jonge geslacht bij wat voortplanting betekent en inhoud
  Geen geneukerij voor minimaal 5 jaren
  Alleen als een populatie in gevaar dreigt te komen van uitsterven
  Even een paar kinderen erbij produceren
  Niet eerder
  Liefdevol tot alles zijn
  JA ECHT ALLES
  Dat heet Universele liefde
  Dus ook :
  1. Liefde geven aan Alle levende Wezens
  als ook de Niet levende Wezens
  Belichamingen
  2. Liefde geven aan het Gezonde
  Gedachtegang Denkvermogen Verstand
  3. Liefde geven aan alle Bezittingen
  Rijkdom
  4. Liefde geven aan elk Woord dat word uit
  gesproken
  5. Liefde geven aan elk te verrichten
  Handelingen
  6. Liefde geven aan de Lucht dat men dat
  in Ademen mag
  7. Zijn zoveel kinderfilms als voorbeeld
  Hoofdzakelijk tekenfilms
  Uiteraard zijn er nog meer regels maar
  voor momenteel heeft men voldoende
  aan dezen
  8. Anders Luister ookal begrijpt men niks
  van de gesproken woorden door het
  Nieuw geboren Jezus genaamd :
  Dhirendra Krishna Shastri
  https://en.wikipedia.org/wiki/Dhirendra_Krishna_Shastri

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in