Hoewel elke “volksgezondheidscrisis” veel geld oplevert voor de farmaceutische industrie, is de drijfveer achter een “nieuwe AIDS-variant” misschien meer dan hebzucht. Gisteren nog publiceerden Frontnieuws een verhaal over de plotselinge verschuiving in de berichtgeving, weg van Covid en in de richting van HIV/AIDS.

In het kort: testverslagen en beloften van de regering om “een einde te maken aan de AIDS-epidemie” gingen gepaard met nieuws over een enge “nieuwe variant”. We zullen het niet allemaal nog eens in detail vertellen, u kunt het hier lezen Frontnieuws Terwijl COVID afbrokkelt, bereiden ze de volgende “pandemie” al voor.

In het artikel wordt geredeneerd dat dit waarschijnlijk gewoon een spel was om mensen weer bang te maken en een heleboel mRNA “vaccins” te verkopen, en hoewel dat zeker een factor is, heeft verder onderzoek andere mogelijke invalshoeken voor dit verhaal aangetoond, bericht Off-guardian.org.

Hoewel er niet genoeg informatie is om definitieve conclusies te trekken, zijn er toch een aantal zeer interessante vragen en theorieën die in overweging moeten worden genomen.

Ten eerste is er het idee dat de “enge nieuwe AIDS-variant” niet alleen een spookbeeld is dat wordt gebruikt om vaccins te verkopen, zoals COVID altijd heeft geleken te zijn, maar in feite een dekmantel zou kunnen zijn voor ziekten en verwondingen die door de vaccins zelf worden veroorzaakt.

In een studie in de Lancet in oktober 2021 werd beweerd dat de Covid-“vaccins” zouden kunnen leiden tot wat zij “VAIDS” noemden, Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome. Als dit onderzoek correct is, kunnen miljoenen en miljoenen mensen ziek worden, en snel.

  Staatsepidemioloog van 's werelds één meest "gevaccineerde" landen IJsland: "Kudde-immuniteit moet worden bereikt door het virus over te dragen"

We hebben al een overvloed aan voorspellingen gezien over een toename van beroertes en hartaanvallen, allemaal toegeschreven aan oorzaken die niets met vaccins te maken hebben. Alles, van verhoogde energieprijzen tot depressies door lockdowns, wordt als schuldige aangewezen.

Dat lijkt zeker op preventief gedrag om zich van alle kanten in te dekken. En deze “nieuwe variant” van AIDS zou dat ook kunnen zijn.

Als de Covid-“vaccins” ervoor zorgen dat miljoenen mensen plotseling een disfunctioneel immuunsysteem ontwikkelen, is een “gevaarlijkere nieuwe vorm van aids” een behoorlijk goed dekmantelverhaal, vindt u niet?

Nogmaals, er is nog geen direct bewijs dat dit het geval is, maar het is zeker mogelijk.

In oktober 2020 waarschuwde een groep onderzoekers, geciteerd in Forbes, dat elk potentieel Covid-“vaccin” je risico op besmetting met HIV zou kunnen verhogen.

Een van de weinige opgegeven Covidvaccinkandidaten, van de Universiteit van Queensland, gebruikte in feite een eiwit van HIV als een “moleculaire klem” om hun kunstmatige spike-eiwitten aan elkaar te binden, beweerden de onderzoekers. Dit potentiële “vaccin” werd blijkbaar afgedankt nadat proefpersonen “vals-positief” hadden geretourneerd op HIV-tests.

Ik wil me hier niet in het AIDS/HIV debat mengen (of in de commentaren) – maar wat uw standpunt over dat onderwerp ook is, u moet toegeven dat er hier iets potentieel heel vreemds aan de hand is.

Een ander feit om te overwegen: De dood van Dr. Luc Montagnier.

Dr. Montaigner was een viroloog die in 2008 een Nobelprijs won voor zijn werk aan HIV, zich herhaaldelijk uitsprak tegen de vaccins, en verklaarde dat hij geloofde dat de spike-eiwitten gelijkenissen vertonen met HIV. En gisteren is hij overleden.

  Dr. Tau Braun: De ZOMBIE APOCALYPSE is hier - en het staat bekend als VACCINSCHADE

Hij was 89 jaar oud, en statistisch gezien is de kans groter dat je overlijdt als je 89 bent dan dat je 90 wordt, maar het is toch een opmerkelijk stukje timing.

Het doet denken aan de dood van Dr. Kary Mullis, Nobelprijswinnaar en uitvinder van PCR, die eind 2019 overleed, enkele maanden voordat zijn uitvinding zou worden misbruikt om een valse pandemie te verkopen.

Grappig genoeg had ik eigenlijk 80% van dit stuk geschreven voordat ik de meest recente aflevering van New World Next Week zag, waarin James Corbett en James Evan Pilato een goede discussie hebben over precies dit onderwerp:

You’ve Got covAIDS! – #NewWorldNextWeek

Het standpunt is altijd geweest dat alarmisme moet worden vermeden totdat het voor honderd procent gerechtvaardigd is, dat “ah enge covid!” en “ah enge vaccins!”, hoewel ze tegenstrijdig lijken, uiteindelijk hetzelfde narratief kunnen dienen.

Dit geldt bijvoorbeeld voor de stelling “vaccins kunnen nieuwe varianten maken”, die weliswaar leek in te druisen met de lijn van het establishment, maar deze op subtiele wijze versterkte door te beweren dat er een duidelijke ziekte bestond die “covid” wordt genoemd, en een gevaar voor het publiek vormde.

Maar wij geloven ook in het verstrekken van alle informatie en het nooit verwerpen van een mening of een standpunt als er enig bewijs voor is, en er zijn zeker vragen te stellen over deze kwestie.

Het is vrijwel zeker dat er in de toekomst veel geld zal gaan naar HIV-tests en AIDS-“vaccins”, maar het is mogelijk dat er nog iets ergers op komst is. We zullen gewoon moeten afwachten en zien.

  Britse begrafenisondernemer: Er is een toename van 600% in trombotische sterfgevallen dit jaar - "Het bloed verandert in lijm"

Maar wat denken jullie?

 • Is de nieuwe AIDS paniek echt? Of weer zo’n Covid nep-oorlog?
 • Zou het kunnen gaan om het verdoezelen van vaccinatiegerelateerde schade?
 • Zo ja, is dit een opzettelijk plan of een toevallig gevolg?
 • Zullen ze aandringen op meer tests? Waarom?
 • Is “AIDS screening” een manier om een groot experiment te monitoren?

Discussieer in de commentaren hieronder.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon’s laatste waarschuwing aan de mensheidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTirannie in opmars
Volgend artikelInternationaal Onderzoeksjury toont aan dat globalistische psychopaten covid gebruikten om “misdaden tegen de mensheid” te plegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. We moeten nu volgens Prins Harry van de UK allemaal kuisheidsgordel gaan dragen?
  Maar wat verwacht je van gifmengers
  Inderdaad Take them all To Hell

 2. Logisch als je weet dat de prik iemands immuun-systeem beschadigd. Dus inderdaad: een Acquired ImmunoDeficiency Syndrome. Goed business model voor farmaceuten hoor; Elke 3 maanden een shot om nog iets van weerstand te houden/krijgen.
  (Maar waarschijnlijk mag je kiezen: bijv. i.p.v. aids een programma tegen hartfalen, of juist kankers (programma’s die op hun beurt ook weer de gezondheid verslechteren. Enz.)..

 3. Er is in 40 jaar tijd nog nooit een middel/vaccin gemaakt dat werkt tegen aids.
  Die shit die mensen zich laten inspuiten veroorzaakt nu het nieuwe aids..denk je nu werkelijk dat het volgende gifcocktail zoveel anders is. Aids/vaids en het zogenaamde vaccin ertegen is gewoon je doodsvonnis

 4. Zoals Montagnier zelf al zei is ook HIV nog nooit geïsoleerd en Mullis heeft van de daken geschreeuwd dat er geen enkel bewijs is dat HIV AIDS veroorzaakt. Dat laatste maakt zijn overlijden in 2019 nóg verdachter dan het al was. Ik denk zeker dat er meer achter deze HIV paniek schuilgaat en dat het niet lang zal duren voordat wordt “ontdekt” dat het airborne is geworden. Waarschijnlijk via aerosolen, zodat useful idiot Maurice de Hond z’n angstporno lekker breed kan uitmeten. Als seksueel overdraagbare aandoening is de doelgroep gewoon te klein, er zal een konijn uit de hoed getoverd moeten worden om een breed deel van de bevolking angst in te kunnen boezemen.

 5. Maar wat denken jullie?

  Is de nieuwe AIDS paniek echt? Of weer zo’n Covid nep-oorlog? Het is sluw uitgedacht.

  Zou het kunnen gaan om het verdoezelen van vaccinatiegerelateerde schade? Ja zeker. Maar ik heb ook ergens gelezen dat er AIDS-‘componenten’ in het ‘vaccin’ zitten.

  Zo ja, is dit een opzettelijk plan of een toevallig gevolg? Het is in iemands zieke duivelse brein ontsproten. Ze halen alles uit de kast om schade door die gifspuiten te verdoezelen. En om angst bij schapen en angsthazen hoog te houden.

  Zullen ze aandringen op meer tests? Waarom? Ja, daarmee lopen ze lekker binnen en kunnen op die stok (swab) van alles bij schapen naar binnen werken. God mag weten wat ze daar allemaal mee aan kunnen richten. Ik kijk nergens meer van op.

  Is “AIDS screening” een manier om een groot experiment te monitoren? Zou kunnen. Ze zijn helemaal van God los en wie weet wat ze allemaal nog in petto hebben.

 6. Wetenschappers uit indie en frankrijk hebben verleden jaar al bewezen dat er de de zogenaamde vaccins ook dna brokstukken van het hiv virus zit. En ergens dood dna brokstukken in stoppen is nutteloos.
  Wel vreemd dat je daar niks meer over leest. Zelfs op deze site

 7. Vanaf dag één werd het voor mij duidelijk dat de overheden misbruik maakten van het kuddegedrag van de mens!
  Dat is op zijn zachts gezegd heel betreurenswaardig, want de gevolgen zijn voor de wakkeren onder ons duidelijk waarneembaar.
  Want via de MSM angst voor de dood te brengen onder de mensheid, is er van alles mogelijk om wederom door misbruik te maken van kuddegedrag het hele mensdom de richting in te krijgen die men maar wil!
  Als voorbeeld noem ik het dragen van mondmaskers.
  Het zou dus in principe mogelijk zijn om iedereen, ongeacht het weertype, allemaal een geopende paraplu te laten dragen!
  Beeld je je dat maar eens in, hoe absurd en toch zie je om je heen een heel groot gedeelte van het mensdom die muilkorven dragen!

 8. Je immuunsysteem wordt verwoest door de ” vaccins. ” Dit verschijnsel zal zich in de loop der jaren steeds meer openbaren bij de gevaccineerden.
  Om dit te kunnen verklaren maakt de elite er nu alvast een komend aidsvirus van.
  Maar HIV is niet overdraagbaar via aerosolen.
  Aangezien nu al duidelijk is dat de kudde blindelings gelooft dat corona een ” killervirus ” is, kun je deze kudde ook laten geloven dat een ” nieuw ” aidsvirus via de lucht overdraagbaar is….
  En uiteraard zal de media ( eveneens in de broekzak v.d elite ) ijverig meewerken aan de nieuwe hoax.

  • Fleur.
   AIDS is ook een deficiëntie van het eigen immuunsysteem.
   Deze gen therapie was de bedoeling dat de vloeistof IN DE CEL ( in de celvloeistof) zou blijven en daar de ribosomen opdracht zouden geven ( code) om antistoffen te produceren. Dat gebeurt ook.
   Maar wat de vaccin ontwikkelaars niet hebben gezien ( onderzocht ) is dat de Spike eiwitten niet in de celvloeistof blijven maar zich ook in naar de de CELKERN kunnen verplaatsen, en daar verstoord het Spike eiwit het natuurlijke immuunsysteem. Dat is hetzelfde als Aids, maar dan gebeurt het door “ het aids virus zelf “ en in het geval van deze “ vaccinatie “ door het vaccin zelf. Deze Spike eiwitten kunnen zich ook naar allerlei organen verplaatsen. Hart myocarditis, eierstokken, kanker enz enz

   Volgens de fabrikanten zouden de Spike eiwitten na ongeveer een week “ AFGEBROKEN “ moeten worden en zich uit het lichaam verwijderen. MAAR…. FOUTJE DAT DOEN ZE NIET ZE BLIJVEN IN HET LICHAAM CIRCULEREN. En dit maakt het vaccin zo gevaarlijk, ❗️en komen nu allerlei heel vervelenden complicaties waar men niet op bedacht was. …..

   Trouwens Aids in 1968 ( meen ik ) is ook door een schandaal “ op de markt gekomen “ als ziekte.
   Daar heeft deze zelfde Dr Fauci ook een heel “ vies “ spelletje in gespeeld.

 9. Deze “ nieuwe AIDS variant “ is niets meer en niet minder dan een COMPLICATIE VAN DE VACCINATIE.
  Het Spike eiwit dringt door in de celkern. ( bekend geworden door een Zweeds onderzoek) en vernietigd in de celkern delen van het natuurlijke immuunsysteem, met symptomen als op AIDS gelijkend met gevolg.
  Ook dit aspect van het vaccin IS NIET ONDERZOCHT , het vaccin moest zo snel mogelijk op de markt komen, met deze “FOUTJES “ als gevolg.

  Ook MYOCARDITIS is een gevaarlijke niet verwachtte complicatie van het vaccin. Al heel vroeg in het vaccinatie stadium is dit door het Paul Erlich instituut bewezen.
  Ook diverse spontane en snel verlopende KANKER SOORTEN zijn inmiddels bewezen complicaties van het vaccin. ( eierstokken )
  EN NIEMAND REAGEERT OP DEZE SMERIGE COMPLICATIES VAN HET VACCIN MAAR ER ZULLEN ER DUIZENDEN KOMEN.❗️Voorbeeld ; voetballers en sporters vallen “ zomaar “ dood neer❗️

  Maar ja, als je een “goede gehoorzame burger” bent en je bent een beetje stress gevoelig luisterde je braaf naar minister / school meester de Jonge zijn verhaal die zei: dat het vaccin “ VEILIG EN EFFECTIEF “ zou zijn. Hoe kon hij dat nu weten ze waren niet eens voldoende getest.
  Bovendien verkeren deze vaccins ( gen therapie) nog in de derde fase van het testen. U/ wij zijn de PROEFKONIJNEN DIT IS U EN MIJ NIET VERTELD. ‼️

  En meer dan 80% van den Nederlanders geloofden klakkeloos het verhaal van minister de Jonge, en waren inmiddels doodsbang van het Covid verhaal en het bijbehorende binnen zitten ( lockdowns ) en toen het kon werd het mouwtje braaf opgestroopt en kreeg men de prik. Blij dat ze waren het leek bijna een cult.
  En nu, nu zitten zij / wij met een werkend Spike eiwit in hun lijf, waar niemand van weet wanneer of die Spike eiwitten stoppen met hun vernietigende werk. En in welk orgaan of de Spike eiwitten zich vast hechten en welek nare compilaties er nog te wachten staan.
  Één ding is zeker : antistoffen produceren ze niet meer.

  En een andere zaak die zeker is, er zijn miljoenen vaccins ingekocht voor volgend jaar nog net voordat de Jonge naar volkshuisvesting verhuisde, dus volgend jaar bij de eerste de beste verkoudheid wordt u weer “ aangemaand”/ min of meer “gedwongen” om uw “ nieuwe prikje “ te gaan halen. Met het zeer giftige Spike eiwit en de nieuwe niet voldoende onderzochte mRNA techniek. Dan Is de kans groot dat er dan een cytokine storm ontstaat in het lichaam een antibody enhangment disaese AED. Omdat het eigen immuunsysteem niet goed zal reageren op de herhaal injectie.
  Kortom het is zeer ongewis wat er nu zal gaan gebeuren.
  Misschien worden de ziekenhuizen nu wel OVERBELAST DOOR MENSEN MET ZEER ERNSTIGE VACCINATIE COMPLICATIES.❓❓ ‼️?

  • Niet onderzocht? Deze genprikjes bestaan al veel langer dan ze ons doen geloven, en de bewijzen daarvoor zijn te vinden bij het patentburo. Dat heeft Dr David Martin al keurig voor ons gedaan en de gegevens zijn overgedragen aan de Corona Ausschuss van o.a. Reiner Füllmich. De vaccins zijn gemaakt om te doden en het is duidelijk niet een “ongelukje” dat niet onderzocht was. Opknopen het schorem.

 10. De bevolking wordt zorgvuldig bespeeld door overheden en nieuwsmedia om hen ertoe te brengen de overheid als beschermer en redder van hun leven te zien en tot het gewenste gedrag te komen. Kritische nieuwsmedia zoals Frontnieuws zijn daarom belangrijker dan ooit. De geleidelijke afname van de immuniteit die de vaccins te zien geven is in ieder geval een perfecte voorbereiding op een campagne tegen AIDS met vermoedelijk weer nieuwe geweldige vaccins die onze vaderlijke overheid ook in het algemeen belang zal opdringen aan onwillige burgers. Ze lijken tenslotte nu ook grotendeels te zijn weggekomen met de catastrofale lockdown maatregelen en vaccinatiecampagnes van de afgelopen twee jaar.
  Dit nieuwsitem brengt in herinnering de toespraak van Muammar Gaddafi voor de Verenigde Naties in 2009, waar Frontnieuws op 24 december 2020 een bericht over plaatste. Gaddafi identificeerde in die toespraak de strategie die de gezondheidsinsdustrie volgt: “Er wordt een virus gecreëerd en verspreid over de hele wereld zodat kapitalistische bedrijven {vervolgens} winst kunnen maken met de verkoop van medicijnen {tegen het virus}.” In zijn toespraak pleitte hij ietwat naïef voor gratis verstrekking van middelen tegen echte en gecreëerde ziektes en ziektekiemen om dit mechanisme te doorbreken, want uiteindelijk is het toch de belastingbetaler die betaalt voor “gratis” middelen. Elke volgende gezondheidscrisis met de bijkomende lockdown maatregelen en aankoop van “reddende” vaccins voor de complete bevolking zal landen en bevolkingen verder verarmen en klaarstomen voor de gelukzalige bezitsloze maatschappij waar het WEF op aanstuurt. Wie denkt dat het feest voor de plandemisten voorbij is, komt bedrogen uit. De WHO wil het verdrag van 2005, dat haar bevoegdheden in de lidstaten regelt, nog voor de zomer uitbreiden, zodat elk land, dat daarvoor tekent, verplicht is bij een pandemie de WHO-richtlijnen aan de bevolking op te leggen. We hoeven er niet naar te raden wat dat betekent.

 11. Peter, een spuit is nooit veilig geweest! Al die giftige ingredienten zorgen er alleen maar voor dat Big Pfarma zich erdoor verzekerd van toekomstige klanten

 12. Dit had ik ooit opgeslagen. Lang stuk maar Gates zit ook met zijn neus in de aids en gerelateerde vaccinontwikkeling.
  https://combattingcovid19.splashthat.com/partner/
  REGISTER NOW June 10 Europa tijd 16.30 – 17.30
  Combatting COVID-19 – The Commitment to One Billion Vaccines
  “Experts agree that vaccines are sorely needed to end the COVID-19 pandemic, and we are going to need hundreds of millions of doses. Johnson & Johnson together with multiple partners including Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC) and BARDA* are working to develop a vaccine based on adenovirus vector technology and have committed to supply one billion doses.
  But we cannot afford to bet on one horse. Fortunately, there are many vaccine candidates in development. To save lives, it is essential that innovators work together and share their knowledge and experience.
  Join Dan Barouch from BIDMC and Hanneke Schuitemaker from the Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson for a discussion on what could be key success factors for the development of safe and effective vaccines, and for producing them in the immense quantities that are needed.”
  *The Janssen COVID-19 Vaccine project has been funded in part with Federal funds from the Department of Health and Human Services; Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response; Biomedical Advanced Research and Development Authority, under Agreement Number HHSO100201700018Cs.
  1 van de 3 sprekers

  Dan H. Barouch, MD, PhD

  Professor of Medicine at Harvard Medical School and Director of the Center for Virology and Vaccine Research at Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC)
  Dan is a key part of the Bill & Melinda Gates Foundation Collaboration for AIDS Vaccine Discovery (CAVD), the NIH Center for HIV/AIDS Vaccine Immunology and Immunogen Discovery (CHAVI-ID), and the Ragon Institute of MGH, MIT, and Harvard. His laboratory focuses on studying the immunology and virology of HIV-1 infection and developing novel vaccine strategies. His laboratory has explored a series of novel vaccine technologies, including adjuvanted DNA vaccines, poxvirus vectors, and alternative serotype adenovirus vectors in both preclinical and clinical studies.
  The Janssen COVID-19 Vaccine project has been funded in part with Federal funds from the Department of Health and Human Services; Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response; Biomedical Advanced Research and Development Authority, under Agreement Number HHSO100201700018Cs&

  Geld zat daar..meeste van cdc Funds gaat naar vaccins
  https://www.hhs.gov/about/budget/fy2019/index.html
  https://www.hhs.gov/about/leadership/secretary/2019-annual-report/index.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in