Het Covid19 narratief is gebroken, die strijd is voorbij. Ja, er zijn nog steeds kleine verzetshaarden, die symbolisch weerstand plegen, maar voor het grootste deel laat het establishment het gaan.

Land na land na land “versoepelen” hun Covidbeperkingen, laten plannen voor vaccinpaspoorten varen en proberen “terug te keren naar de orde van de dag”, schrijft Kit Knightly.

Het lijkt erop dat elke week een nieuwe “deskundige”, die de afgelopen twee jaar heeft voorspeld dat we allemaal zullen sterven, op het nieuws verschijnt met de bewering dat we “Covid moeten behandelen als de griep“.

Maar dat ze Covid nu laten varen, wil niet zeggen dat de agenda achter Covid weg is. Verre van dat.

In feite, zelfs terwijl ze proberen deze pandemie in een ondiep graf te dumpen, zijn ze al bezig het publiek voor te bereiden op de volgende gezondheidsangst – AIDS.

In december zei Joe Biden dat het het doel van zijn regering was om “tegen 2030 een einde te maken aan de hiv/aids-epidemie“. Een soortgelijke campagne, die op hetzelfde moment in het Verenigd Koninkrijk van start ging, gebruikt woord voor woord precies dezelfde zin.

Vorige week nog werd plotseling gemeld dat er een “nieuwe variant” van HIV in Europa circuleert. Deze nieuwe variant zou “virulenter” zijn, “beter overdraagbaar”, en “sneller tot AIDS leiden”.

Tegelijkertijd melden kranten dat heteroseksuelen voor het eerst sinds jaren meer kans hebben om HIV op te lopen dan homoseksuelen, en dat zij “meer risico lopen op AIDS” omdat zij “te laat worden gediagnosticeerd”.

  Hoe MEER, hoe DODELIJKER: Hoe meer COVID-"vaccins" u neemt, hoe groter uw kans om COVID op te lopen

Naar aanleiding van dit “nieuws” wordt in een opiniestuk in de Guardian beweerd dat we een “nieuwe strategie” nodig hebben om AIDS aan te pakken.

Deze nieuwe golf van angst wordt gevolgd door een oproep aan iedereen om zich zo snel mogelijk op AIDS te laten testen, van politici tot beroemdheden en iedereen daartussenin.

Prins Harry leidt de aanval, in een video die de pers de geest van zijn moeder prinses Diana deed oproepen, drong Harry erop aan dat we allemaal een “plicht” hebben om ons op HIV te laten testen “om andere mensen veilig te houden”, waarbij hij de vergelijking maakte met de COVID-uitbraak.

“Ken uw status”, zegt de video. Wat waarschijnlijk in de nabije toekomst een hashtag zal zijn. (Ik heb net gekeken, en het is eigenlijk al zo.)

Ze zijn echt door de versnellingen aan het zwengelen op deze.

Terwijl het probleem en de reactie nog nauwelijks uit de onderzoeks- en ontwikkelingsfase zijn, hebben ze het nu al over de oplossing.

Raad eens wat die is?

Als je zei “nog een mRNA-vaccin”, dan heb je goed opgelet.

Ja, Moderna heeft blijkbaar zoveel geleerd van het maken van hun overhaaste Covid-vaccin dat niet werkt, dat ze nu al een HIV-vaccin maken waarvan ze hopen dat het net zo “veilig en effectief” zal zijn.

In een werkelijk verbazingwekkend toeval is het HIV-vaccin van Moderna met klinische tests begonnen op precies dezelfde dag dat de “nieuwe variant” van HIV in het nieuws kwam, en in dezelfde week als de jaarlijkse “HIV Testing Week” van de NHS. Rare oude wereld, is het niet?

  Komiek Heather McDonald stort in op podium, breekt schedel na uitspraak: "Ik ben Vaxxed, Double Vaxxed, Boosted en Griepprik"

Hoe dan ook, maak je klaar om in de rij te gaan staan ​​voor de AIDS prik.

Oh, en de kanker ook.

De covidstrijd neemt misschien langzaam af, maar de mRNA-“vaccin” oorlog is nog maar net begonnen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFabrikant beademingsapparatuur eist: Niet langer de ongevaccineerden behandelen
Volgend artikelDe globalisten hebben verloren – De mensheid trekt haar toestemming terug van de tirannen en laat het systeem crashen en branden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

 1. ja natuurlijk krijgen de gevaccineerden aids omdat het vaccin uw immuunsysteem heeft verzwakt en wat is aids een ziekte die je immuunsysteem niet aan kan.

 2. Maar goed, “ze” hebben zo’n 80% van Europa weten te vergiftigen, dus is de “buit” ruimschoots binnen toch ?

  So let the “AIDS Show” begin ! ”

  ( tromgeroffel )

 3. De ellende is nog lang niet voorbij, houd vooral de plannen van de WHO in de gaten, die wil bij een volgende p(l)andemie het heft in handen nemen in alle aangesloten landen wat de ‘bestrijding’ betreft. Met andere woorden, wat de WHO wil gaat prevaleren boven de wetten van elk afzonderlijk land en zal het sowieso gedaan zijn met de rechten van het individu.

  • Samen opstaan en onze verantwoordelijkheid op ons nemen .
   Dat allemaal met elkaar ( zo veel als mogelijk ) ik heb echt het gevoel dat het al wat wordt, maar het is wel het spoedgeval NR 1 !!!

 4. Toevallig dat ook een nederlands bedrijf ineens op ander virus vaccin aan het ontwikkelen is. Letterlijke text. Meer winstgevend is. Toch knap dat ze dat weten toch.
  Tis geen aids maar vaids dan toch. Kun je tegen spuiten wat je wilt. Maar spuiten tegen iets dat door spuiten is veroorzaakt is spuit elf gebruiken. Nederland word een groot kerkhof en ik zal dansen op de graven van de idioten

  • Ik dans met je mee. Karma is a bitch.

   Aids zal een explosie aan slachtoffers veroorzaken omdat in het zogenaamde clojonavaccin aids componenten zitten. Wat zal dat een kaalslag geven. Pffffff.

 5. Hoe bizar het ook klinkt. De machtswellustige elite wil ons blijkbaar permanent aan de spuit hebben – soortgelijk als een heroïne verslaafde – maar dan als redding om nog enige afweer te kunnen bieden tegen alledaagse ziektes die geen enkel probleem zouden zijn geweest als zij het immuunsysteem niet met de vaccinaties hadden gesaboteerd of verwoest. Hoe krankzinnig kan het zijn. gr, marco

  • Zo krankzinnig is dat niet. Dat is met de benodigde PR uitstekend gelukt om 80% van de bevolking permanent klant te maken. Klantenbinding zo gezegd. Welke bedrijf droomt daar niet van, om 80% van het marktaandeel te hebben.

   • Die droom kan wel verlokkelijk klinken maar bomen kunnen niet tot in de hemel en verder blijven groeien. Er moet gezond evenwicht zijn tussen zinnige dingen die mensen nodig hebben. Die basis is was er nooit echt. Deze mensen die ons dit aandoen zullen nooit tevreden kunnen zijn anders waren ze dat al lang geweest. ik zou haast willen zeggen macht en rijkdom verslaafd met een niet aflatende drang naar meer méér .. gr, marco

  • Bedankt voor de info.
   Wat een verhaal…. de pandemic is ingeburgerd. We kunnen dus rekenen op de ene “pandemie” na de andere. Heerlijk voor de schapen, dat wel.

   “Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus and Charles Michel championed the idea of an international treaty on pandemics.”

 6. Dat er nu in land na land na land alle c-maatregelen worden afgeschaft liet mij weer denken aan The Chart of Coercion van Biderman. Even de onderdrukten lucht geven om vervolgens niet al te lang daarna de teugels twee keer zo hard aan te trekken.
  Zij, die nog in een staat van hypnose verkeren, zijn dan nog murf van de voorgaande repressieperiode en zullen de komende gefabriceerde “AIDS” crisis weer zien en gebruiken als een levensdoel. Eindelijk weer een concreet [ hoe verzonnen, onzichtbaar en feitenvrij het ook weer zal zijn ] focuspunt in een leeg leven, dat gevuld wordt met propaganda en een pseudo-gemeenschapsgevoel van gelijkgestemden, tenminste die op dat moment uberhaupt nog in leven zijn.
  Eindelijk kan men weer z’n Free Floating Anxiety en z’n Free Floating agression and frustration een plek geven en samen met alle dwalende gelijkgestemden zich afreageren op de vrijdenkers van deze wereld. Men wordt daarbij 24/7 geholpen door de msm en overheden. Ook dan zal men immuun zijn voor de medisch wetenschappelijke en juridische feitenberg, die er nog zal liggen uit de Covid-era.
  De wakkere geëngageerde burgers zullen zich nòg meer gesterkt voelen, omdat met de introductie vd “AIDS”-crisis alle strategieën en tactieken identiek zullen zijn aan de voorgaande hoax-periode. Het zal alleen maar doorzichtiger worden en daarmee absurder. Het zal ons zelfs laten gapen van verveling zodra er weer dezelfde trucs worden gebezigd door dezelfde [draaideur-]criminelen, dezelfde usual suspects, enz.
  Alles zal vrij identiek zijn, alleen een paar tandjes hoger, agressiever, losgeslagener en onbeschofter en binnen dat raamwerk moeten wij ons des te harder inzetten om ons te organiseren met tegelijk een 100% Burgerlijke Ongehoorzaamheid wat betreft àlles van wat vd kant van autoriteiten af komt.
  Alle Oude Systeemautoriteiten zijn immers door ons niet meer erkent als zijnde autoriteiten. Wij gaan lekker gezellig met elkaar werken aan een eigen infrastructuur met spiksplinternieuwe systemen, die gebaseerd zijn op de menselijke maat, ethiek, respect, empathie, etc.

  • Volledig mee eens Stephan!
   En inderdaad nieuw systeem is dringend nodig maar probleem is dat een nieuw systeem moet groeien. Dus ook de aanhangers van je nieuw systeem moet je tijd gunnen.
   Ons duiveltje van het WEF of NWO zullen op tijd in actie schieten omdat ze in aantal groter zijn en gaan dat systeem zeker niet laten groeien…
   We weten ook dat veel(niet allemaal) van hun soldaten en politie zonder ethiek of moraal hun orders blindelings opvolgen.
   Die truckers van Canada; kunnen die onbewust wel zo een systeem uit de grond rijden want ze beantwoorden aan de wet van grote aantallen?

 7. Is dat waar ze met ht geld van de Bill en Melinda Gates foundation mee bezig zijn, onder andere n Wuhan? Volgens mij heet het overigens VAIDS: de afbraak van het immuunsysteem door de gentherapie.

 8. deze oorlog is al 150 jaar gaande. Open wond vaccinaties begon t mee. Het resultaat was tetanus wat we toekennen aan een open wondje. Terwijl het afkonstif is van dit type vaccinatie door het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal van dier. Toen is men overgegaan op de spuit. Maar om iedereen het poliovaccine te accepteren werd het met een pistool met littekenweefsel toegediend. Simpelweg om ieder kind te brandmerken op het strand in de zomer. Oh heb jij je poliovaccine nog niet gehad. Ook toen al sociale druk. Daarnaast sv40 besmetting in het poliovaccine en die het aankaarte en in de verre toekomst (nu) een kanker pandemie voorspelde werd verbannen uit haar vakgebied. Aids is alleen maar op ons los gelaten om ons bang te maken voor sex en de sexuele revolutie van de jaren 70 kei hard tot een eind te brengen. Niet te vergeten de extreem wilde feestjes zoala van freddie mercury. Dat botste bij de elite. Alleen hun mogen uitbundig genieten. En die fauci zat er toen al diep in. Die hoort ergens onder en in frankrijk hebben ze het desbetreffende apparaat nog steeds in opslag

  • Heel interessant punt…
   “Daarnaast sv40 besmetting in het poliovaccine en die het aankaarte en in de verre toekomst (nu) een kanker pandemie voorspelde werd verbannen uit haar vakgebied.”

   Ik heb het me vaak afgevraagd of die kanker epidemie daar niet uit voort kwam.

   Het polio brandmerkje, hoe trots iedereen er op was; net zoals met die gifspuit papiertjes nu. Jubelen op facebook; ik heb muh spuitjuh!

 9. Van het nieuwe zgn. aids virus heb ik tot nu toe alleen maar een paar eenvoudige tekeningetjes gezien.
  Het is natuurlijk Vaids. Die doodsprikken veroorzaken het einde van je immuunsysteem waardoor je vatbaar bent voor van alles, waaronder kanker.
  Eén voordeel, de stikstof ‘doelen’ gaan we de komende jaren makkelijk halen.

  • Ook van covid, hiv, mazelen, polio, etc etc zijn enkel tekeningetjes beschikbaar. Een “virus” wat niet bestaat kun je immers niet op foto vastleggen, dus verzinnen ze de mooiste plaatjes met computerprgrammaatjes. De gemiddelde dwaas trapt er dan wel weer in.

 10. Voor de gevaccineerden is het toch al te laat. Ziet men nu niet de gelijkenissen tussen het compleet verneukte immuunsysteem (de software) en de anti-viruspakketten (de software) voor Microsoft Windows? Voor elke nieuwe virusvariant moet een update worden uitgevoerd. De gevaccineerden hebben geen enkele keuze meer en zijn overgeleverd aan Big Pharma.

  • alsof je zonder vaccin goed beschermd bent. we hebben zoiets als chemtrails welke ook grafeen bevatten maar ook bijv. fluoride in tandpasta. niemand ontkomt aan het vergif. de enige uitweg is detox. u bent niet zuiverder dan een ander.

   • De vraag is dus nu; wie blijft langer zuiverder? Die vaccins kunnen we nog steeds weigeren… en ik pas vooral om te testen of die detox tovermiddel is bij deze ‘vaccins’.
    De kans dat ik nu aan levensjaren win is vrij groot, al poets ik mijn tanden 3x per dag.

 11. Na COVID nu plots HIV…
  Denk wel dat een hoop mensen hun wenkbrauwen zullen fronsen, of ben ik naïef?
  Hiv verplaatst zich niet via de lucht… en als je minder of niet gaat vogelen op een ander dan heb je een goed deel onder controle.
  Maar in hoeverre kan je spreken van versoepelingen wanneer die coronapas(datapaspoort) gehandhaafd wordt?
  Veel van die COVID had tot doel om die datapaspoort te introduceren en die MOET verdwijnen!
  Het gaat dus om – GELIJKHEID – dat is de essentie waar deze hele (pandemie) oefening om draait.
  Het magische woord is – iedereen.
  Alleen samen kunnen we de problemen aan, doe het voor de anderen…
  Iedereen moet hetzelfde doen, denken en zeggen…
  In alle communistische naties die opgezet zijn moeten mensen dezelfde noden en wensen hebben. Iedereen moet psychologisch worden getraind om dezelfde bevelen te gehoorzamen.
  En wees gerust; zij bedenken het probleem en geven dan de oplossingen… ze denken nu al voor ons.

  • “We” laten ons al jaren als zwakzinnige kleuters behandelen.
   Kijk maar naar die te trieste leuzen over een bob en nx. Soort voorproef hoe dom “we” zijn om leuzen na te blaten.
   En ook het werken met kleurtjes, zelfs om te waarschuwen dat het waait of vriest.
   Die roverheid had een beetje bevolking met een gemiddeld normaal IQ allang weggedaan.

   • mijn man en ik zaten er toevallig ook over te praten .Weet nog goed dat ik in de trein zat ,storm opkomst . Jaren 90 die trein bracht ons gewoon naar huis ,en op tijdschema. Het schudde en schudde .kwam thuis werkelijk heb de dakpannen zien vliegen, wist van niks , .wat doet een normaal mens?????? uhhh effe schuilen Een griep ? niet in mijn buurt ,ging vanzelf hoor, want dat lag je plat ,ben nu 56 jaar maar als ik dit zo bekijk valt er de komende decennia niks meer aan te doen .ieder kijkt op zijn pokkie hoofd naar beneden

 12. Vraag me af hoe de spuit-vrijen straks worden beschuldigd van de nieuwe “pandemie.” Het kan goed zijn dat er op AIDS gemikt wordt, zodat ze de AIDS bijwerking van de gifspuit als mikpunt kunnen gebruiken, maar het is niet “besmettelijk” zoals de griep. De besmettelijkheid moet er dus nog ingedreund worden in de schapekudde. Kan dus goed zijn dat AIDS gewoon afleiding gaat worden voor iets anders.

  (N.b. Ik lees overigens geen artikelen die omgeven zijn door flikkerende en bewegende advertenties. Die sites keur ik meteen af als betrouwbare bron. Zie de links in bovenstaand artikel, bijv die van livescience.com).

  • Dat wordt weer bangmakerij, testen, spuitjes, pilletjes, cijfertjes creëren en wellicht bloeiende industrie in kuisheidsgordels naast de slavenlappen.

   En uiteraard is het onze schuld. Ik ga ze niet voeden (want er wordt ongetwijfeld meegelezen door die gluiperds) maar er zijn vast mooie creatieve nonsens te verzinnen. Domme leus erbij en de schapen kunnen weer na-blaten.

   • Ja inderdaad Ab, er wordt meegelezen en genoteerd!!!! Maar ze zullen vast met mooie schape-na-blaters komen. Baaaaahh baahhhhhh, je doet het voor Opa! Draag je kuisheidsgordeltjes!

 13. De 1,5m van nu wordt straks 5 meter want mekaar aanraken veroorzaakt aids wordt ons dan voorgehouden.
  Long Distance sex wordt ook ‘het nieuwe normaal’.
  En natuurlijk is een anti aids vaccin de oplossing.
  Een vaccin waar al 40 jaar naar gezocht is komt nu ‘eindelijk’ op de markt.
  (ironie button =>on)

  • er zijn al patenten en regelgeving voor consent/toestemming sex in de meta verse.

   alle chinesen ineens een gigantische p@@l
   alla manga.
   alle westerse feministen een kl!t zo groot
   dat ze hun onderdanige feminin manekes
   achterom de les kunnen leren.

   pak aan rot vent!!
   alles is jou schuld!!
   mietje!

   wat een wereld
   lijkt wel net echt

 14. Waarom hebben mensen het toch steeds over Burgerlijke “Ongehoorzaamheid” – ze doen toch niks “ongehoorzaams”? Waar ben je “ongehoorzaam” tegen? Was er iets waar je eerst wel “gehoorzaam” aan was? Deze flauwekul term houdt alleen maar een status quo in stand die de overheid dicteert, en dat je je daar aan moet houden. Noem het Burgerlijk Akkoord – om aan te duiden dat we het ergens over eens zijn, en dat is niet noodzakelijk de shitzooi die de overheid wilt dat je vreet. Een Burgerlijk Akkoord is wat we nodig hebben, en dit hoeft niet op MS Windows gebaseerd te zijn of op de volgende gifspuit of op het dragen van een bekluier. Iaw, ik ga niet Burgerlijk Akkoord met de bekluier mandaten, of met de spuit-druk, etc. Ik ben absoluut nergens “ongehoorzaam” in. Bovendien hou ik me aan de regels van het verkeer, en ik betaal belasting en sociale premies. Ik ben gvd geen kleine kleuter die “ongehoorzaam” koekies uit het trommeltje jat…

  Iedereen mag uiteraard zijn eigen woordkeuze bepalen, maar voor mij vraag ik me af waar je staat als je het hebt over “ongehoorzaamheid” (= niet naleven) en “elite” (= criminelen) en “illuminati” (= criminelen) en dat soort wanbegrippen, want die sturen alleen maar aan op wat de roofdieren in gedachten hebben. Just my two-pennies worth. Have a nice day.

 15. Is ook mijn mening, maar wie hangen we dan precies? Degenen die de plannen maken? Zolang een plan niet ten uitvoer is gebracht is een plan maar een plan en is het sowieso geen moord. Degenen die de spuiten hebben gezet hebben daadwerkelijk die moord begaan, in dat geval moeten we alle GGD medewerkers, studenten, huisartsen etc die geprikt hebben ophangen. Maar dan blijven de psychopaten die dit allemaal bedacht hebben dus buiten schot. De medewerkers van bedrijven die folders hebben gemaakt om mensen over te halen “het vaccin” te nemen, moeten we die ook hangen? De medewerkers van NPO omdat ze de
  “vaccins” op tv gepushed hebben oook ophangen? Ook de kofffiedame en medewerkers van een extern bedrijfje dat IT heeft verzorgd voor de uitzendingen? Maar doodstraf voor verspreiden van folders en reclame en het pluggen van kabels bij een fout bedrijf is een hele stap en niet echt de oplossing. Wij, allen die braaf inkomstenbelasting en btw betalen financieren mede deze hele genocide. Moeten alle belastingbetalers dan ook dood? Dan blijven er niet veel mensen over…. Hangen we Gates, Trudeau, Schwab? En met welke aanklacht? Is bij ons 99% van de politici niet net zo schuldig als deze drie mensen? Moeten we 99% van de politici hangen? Het idee van ophanging is top hoor, maar in de praktijk een hele lastige.

  • Ja. Wie zijn medeplichtig aan de moord? Degene die de opdracht geeft, of de uitvoerder, of de opruier, of de toekijkers? Meestal is het de uitvoerder, die dan de opdrachtgever aanwijst, maar degene die de trigger overhaalt is de moordenaar. Dat zou dus de spuiter moeten zijn. Maar omdat jij vrijwillig in de baan van de kogel gaat staan, ben je dan niet zelf medeplichtig aan je eigen moord? En de opruiers in je famiie, die van jou eisen dat je in de baan van de kogel gaat staan, zijn die dan niet schuldig? Ik denk dat die hele pandemie goed laat zien dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen welvaart en gezondheid. En als jij je laat opruien door iedereen en in de baan van de kogel gaat staan, tsja, dan verdien je dood te gaan.

   Alsnog is het niet goed te keuren dat er zoveel medeplichtigen zijn. Maar waar staat dat jij je broeder’s hoeder bent? Dat staat in de bijbel, maar is dat echt zo? Zo ja, dan moet dat nageleefd worden, en dan moet de wet daar ook op gebaseerd zijn. En dat is de wet niet.

 16. Iedereen is nu afgeleid vanwege ‘grensoverschrijdend gedrag’ van diverse bekendheden.
  Maar eigenlijk zouden we het eerst moeten gaan hebben over het ontoelaatbare en grensoverschrijdende gedrag van de roverheid.
  Ik praat dat andere niet goed hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar die duivelse streken van de roverheid zouden met de meeste spoed aangepakt moeten worden!

  • Ja, en vooral met namen komen. Eisen van WIE ze hun opdrachten krijgen. Dat krijgen we maar nooit te horen, en dat wordt ook nooit gevraagd – niet door het Baudetteke, niet door de andere Snuggerati, door helemaal niemand! Zitten Rutte en zijn consortium zelf die ‘maatregelen’ en dictaten te verzinnen??? Als dat zo is, waarom stelt niemand hen aansprakelijk voor de schade die ze er mee aanrichten??? Dit is toch geen volksvertegenwoordiging meer? Dus wie stuurt die gasten aan? Laten we maar eens beginnen met het controle centrum te benoemen met hun voor- en achternamen, die de Ruttes van de wereld influisteren. (ipv afleiding te veroorzaken met de AliBi’s van de wereld, en de Mollen van de wereld, etc. Allemaal dom gelul.)

   • Rectificatie!
    Ik ben geen Nederlander maar volg graag de tweede kamer en daar heeft Baudetteke al heeeeel veel vragen over gesteld. Ze negeren hem COMPLEET en die Rutte met Hugo kijken dan liever naar porno op hun Phone.
    Baudet vroeg ook eens meer info over een brief van het WEF en Rutte maakte hem belachelijk door te zeggen dat hij die wappie verhalen niet mag geloven.
    Zelfs nadat Baudet hem deze brief toonde bleef hij lekker verder liegen…
    Baudet was ook de enige die de Lock Step scenario’s wilde bespreken van The Rockefeller Foundation uit 2010. Maar werd daar weer belachelijk gemaakt…
    Thierry Baudet zei ooit terecht tegen de Kamer dat ze allemaal GEK geworden zijn!
    Baudet vecht wel zoals DQ tegen de windmolens… dat was mij snel duidelijk.
    Je mag van mij affectie hebben voor links maar mensen die ons willen helpen moet je steunen en niet afbreken met dom gelul!
    Als er één partij is die voor jullie opkomt dan is dat zeker FvD.
    Maar kan zijn dat ik weinig afweet van de Nederlandse politiek!

    • Wanneer we onze eigen vrienden niet meer herkennen dan kunnen we de truckers uit Canada beter naar huis sturen en kunnen ook beter allemaal snel nog wat genieten van de dagen die we nog hebben.
     Er is nergens in de wereld een politieke partij die zo dicht staat bij het volk als FvD.
     Ja, Baudet zegt soms kleine domme dingen of poseert naakt, So What?
     Wie is er dan wel perfect denk ik dan?
     Links is altijd aan de macht geweest en zie waar we nu staan…
     Nederlanders moeten echt fier zijn met hun Fvd en ik zou zo een partij steunen tot mijn dood.
     Veel zullen het pas begrijpen wanneer het te laat is, daar ben ik van overtuigd.

     @ Djennis
     Ja zeker, Gideon en Pepijn zijn ook zo een mensen waar ik best voor wil sterven. Je moet maar durven die affaire rond pedofilie aankaarten, en de beul(en) mogen op onderzoek gaan of het allemaal wel klopt…
     FvD gaan voor hun job, die weten wat ethiek, moraal en empathie is.
     Al doen ze het voor het geld (zoals de anderen)… ze dienen het volk, voor zo een mensen wil ik zeer graag belastingen betalen!

 17. AIDS:
  verplichte penis amputatie
  verplichte infibulatie
  Dan krijgen ze ook geen kindjes meer, dat ondersteunt het programma weer.
  (Marc Overmars, meldt je aan als posterboy voor de nieuwe campagne!)

  • Die Caroline is best wakker:
   De nieuwe HIVvariant werd u geleverd door uw felbegeerde spuit.
   Das de reden waarom #LucMontagnier (Nobelprijs) plots nú het loodje legt: hij probeert het ons immers al heel de tijd te vertellen.
   Ben je 3 keer geprikt?
   Laat je bloed best eens testen, deze keer écht voor een ander.

   • Uiterst verdacht net als de dood van Kary Mullis de uitvinder van de PCR test of die Afrikaanse presidenten die tegen het Covid-19 beleid waren en het ook niet meer na kunnen vertellen.

     • Het is gruwelijk. Ook heel veel holistische artsen die zijn vermoord. De farmamaffia heeft gewoon hele teams van huurmoordenaars die de hele wereld afschuimen als iemand tegen hen ingaat of als een bedreiging voor hun verdienmodel wordt gezien.

     • Het is zo dat er altijd bestuurders zijn die de macht krijgen als de schapen erachteraan blijven lopen omdat ze hun ego instelling niet los kunnen laten en dus gewoon zich naar de slachtbank laten leiden Die bestuurders zitten niet alleen in de regeringen maar ook onder de gewone bevolking die de een de ander een verbod oplegt die door de hoge heren is bedacht dat kan van alles zijn zolang er geen doden er mee vallen!!!

 18. tis een wrede wereld.

  stoppen met voetballen omdat de scheidsrechter fluit hartaanvallen veroorzaakt.
  en global warming…

  wie de leugen verteld en dr aan verdient,
  trapt er in.

  culling
  skaapies van bokjes.

 19. “De versoepelingen die door Ernst Kuipers op 15-02-22 zijn aangekondigd zijn niet veel meer dan een farce.[1] Een zoethoudertje omdat de verkiezingen voor de deur staan. De burger moet even het gevoel krijgen dat het einde in zicht is, maar dat is niet waar.
  Net als vorig jaar gaat Nederland vlak voor de verkiezingen weer open. Het wettelijk raamwerk dat ons in onze vrijheden en rechten kan beperken blijft echter volledig intact. Maatregelen in de ijskast betekent dat we bij wat we vroeger het volgende “griepseizoen” noemden erop kunnen rekenen dat het hele circus van op- en uitsluiten, mondkapjes, afstand houden, testen etc. weer van start zal gaan.”
  https://stichtingvaccinvrij.nl/corona-app-is-voorloper-van-europese-digitale-identiteit-nodig-voor-totalitaire-medische-controlestaat/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in