Een coalitie van advocaten en rechters uit de hele wereld is bijeengekomen om de “misdaden tegen de mensheid” te vervolgen die worden begaan door regeringen en hun psychopathische marionettenmeesters in de naam van “het bestrijden van covid” en “het redden van levens”.

De internationale groep, die zichzelf het Volkstribunaal van de Publieke Opinie noemt, kwam onlangs in Duitsland bijeen om de vele schendingen van de mensenrechten door corrupte politici onder de richtlijn van het Wereld Economisch Forum (WEF) in detail te bespreken, bericht Ethan Huff.

“Deze zaak, waarbij het gaat om de meest gruwelijke misdaden tegen de mensheid, begaan onder het mom van een coronapandemie, ziet er alleen op het eerste gezicht ingewikkeld uit,” zei de Duitse advocaat Dr. Reiner Fuellmich in zijn openingsverklaring (bekijk hieronder).

Fuellmich ging verder met te benadrukken hoe het coronavirus (Covid-19) met opzet door het establishment werd ontwikkeld om de mensheid naar een nieuw technocratisch “great reset”-systeem te leiden onder een gecentraliseerde wereldwijde machtsstructuur.

“Eén, er is geen coronapandemie, maar slechts een PCR-test-‘plandemie’ aangewakkerd door een uitgebreide psychologische operatie ontworpen om een constante staat van paniek onder de wereldbevolking te creëren,” zei Fuellmich. “Deze agenda is al lang gepland.”

Covid gaat niet over het redden van levens; het gaat over het elimineren ervan

Fuellmich gelooft dat dit allemaal al eerder is geprobeerd met de Mexicaanse griep, de voorloper van covid. Meer dan tien jaar geleden probeerden de genocidale maniakken die de leiding hadden over de planeet de wereld op stang te jagen over varkenskiemen, maar het mislukte.

  Vaccindictatuur Duitsland: Verhongeren of de prik - Ongevaccineerden worden verbannen uit supermarkten

Spoel door naar 2020 en ze hebben blijkbaar hun mind control vaardigheden aangescherpt om genoeg van de wereld te overtuigen om mee te spelen met de zwendel, die nog steeds gaande is zo’n twee jaar nadat het voor het eerst werd gelanceerd.

“De uiteindelijk onsuccesvolle voorloper van Covid was de Mexicaanse griep, zo’n 12 jaar geleden, en het is bedacht door een groep superrijke psychopathische en sociopatische mensen die mensen tegelijkertijd haten en vrezen, geen empathie hebben, en gedreven worden door de wens om volledige controle te krijgen over ons allemaal, de mensen van de wereld,” aldus Fuellmich.

Zij gebruiken “regeringen en de mainstream media” om “24/7 paniekpropaganda” te verspreiden, zegt hij.

Het feit dat er talrijke gemakkelijke, goedkope en levensvatbare remedies zijn tegen het coronavirus die niet mogen worden voorgeschreven, spreekt boekdelen over het niveau van het kwaad dat zich hier op wereldschaal afspeelt.

Ivermectine en Hydroxychloroquine (HCQ) zijn twee van de krachtigste remedies tegen de Chinese griep die bijna onmogelijk te krijgen zijn via het huidige medische systeem. Van zink, vitamine C en vitamine D is ook aangetoond dat ze de Wuhan ziektekiemen bestrijden.

Overal blijven regeringen echter vechten tegen deze remedies, in plaats daarvan pushen ze mensen om zich te laten “vaccineren” met experimentele gentherapie-injecties die door vaccinatie veroorzaakte AIDS verspreiden onder de “volledig gevaccineerden”.

“Onze regeringen zijn onze regeringen niet meer,” zegt Fuellmich. “In plaats daarvan zijn ze overgenomen door de andere kant via hun belangrijkste platform, het Wereld Economisch Forum, dat al in 1992 is begonnen met het creëren van hun eigen wereldleiders via hun ‘Young Global Leaders’ programma.”

  Iets waarop wij gewacht hebben is zojuist gebeurd, en het is een heel slecht teken...

Enkele van de eerste afgestudeerden van het Young Global Leaders programma zijn plandemische namen die u direct zult herkennen: miljardair eugenetist Bill Gates en de corrupte Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Uiteindelijk is het einddoel van dit alles de wereldwijde ontvolking. De injecties, de maskers, de beperkingen, dat alles gaat over het uitroeien van menselijk leven, niet over het redden ervan zoals regeringen beweren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

BRANDBRIEF NEDERLAND, WORDT WAKKER! Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZit er iets meer sinister dan geld achter de “nieuwe AIDS-variant” angstzaaierij?
Volgend artikelDr. Coleman: Myocarditis dekmantel ontmaskerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. canaan lineages en bloedlijnen zoals b.v. de clan moab planten zich voor dmv intermariage.
  of insest in de volksmond.
  de reden is het in handen houden van macht en rijkdom.
  de roth schilds stellen dit zelf ook gewoon in interviews op beeld.

  als er in de tijd van Jezus dit al de norm was,
  en de genenpoel al eonen niet werd aangevult.
  kan elke boeren knecht die met livestock werkt je vertellen wat er met bloedlijnen gebeurt.

  hebzucht lijde zo tot de creme de la creme in neurologische en psygosomastische aandoeningen.

  b.gates is op een clip duidelijk te zien met een ocd tick.
  ocd is dwangmatige gedachten die uitgevoerd “moeten” worden en ja u raad het al.
  germaphobe of bacterien vrees.

  en misschien niet onterecht.
  de inteeld bloedlijnen zijn gewoon zwak.
  elke fokker weet dit.

  dus kwam de dwangmatige doelstelling pathogenen die via dieren en planten in het sterven seizoen (herfst/winter) voorkomen uit te roeien.

  vandaag de ia agenda en ALLES in de natuur tot kunstmatige bestaansform om te transformeren.
  het is dus pure overlevingsdrang en laat daar nu de meta-verse voor ontworpen zijn.

  corona betekenis taal ,kroon/crown.
  corona betekenis med wetsch , een pathogeen van dierlijke en/of plantaardige afkomst dat kan overspringen op de mens (elke seizoens griep en verkoudheid)

  dit is vele malen groter als fiat fraude
  eeuwen aan slavernij
  genocide en democide of nw0.

  dit is de terugkeer uit de aether/ether.(cern)
  van zij die hun godsvonk en ziel verloren.
  de conectie met de bron vermoorden
  voor macht en vlees/hebzucht.

  ze zullen willen en kunnen niet verranderen.
  hun natuur verbied dit.
  wat ze ook aanbieden,hou vol en weiger.
  er zijn ergere zaken als sterven=volgende reis.

  • Dat zie jij goed XerreX en als 1 van de weinigen zie jij dit “laat daar nu de meta-verse voor ontworpen zijn” ook gebeuren. Dat is namelijk de bedoeling,.. Dat niemand van de slaven nog leeft in de fysieke wereld alleen nog maar in de meta verse. Het lullige van dit inzicht is dat het pas duidelijk wordt als we te laat zijn,…dus XerreX,..werk aan de winkel!
   Blijf eigen wijs!!

 2. Nooit getest,nooit geprikt.
  65 en sterk,fit en op en top gezond.
  Ik kom niet in het “ziekenhuis”
  Of ik moet misschien een poot breken.
  Maar anders….nee,echt niet.

 3. Nooit een voet over de drempel van de GGD gezet, nooit getest’, de afgelopen twee jaar niet eens ‘griep’ gehad en blijf liever mijlenver bij het ziekenhuis vandaan zeker zolang deze doctrine aan de gang blijft.

  • Idem hier. En de eerste die een gedwongen spuitje wil zetten krijgt dat ding dwars door z’n duffe schedel gerost voor een fijne intracraniale genbehandeling.

 4. Iedereen die mij denkt te dwingen deze gifspuiten te nemen zal er spijt van krijgen dat hij of zij ooit geboren is.
  Verder kom ik niet meer bij artsen,ziekenhuizen e.d.
  De ziekenhuizen en personeel houden mede door leugens de Nep Plandamie in stand.
  Willens en Wetens liegen over overvolle IC’s en Nep besmettingen door de niet werkende PCR testen.
  Deze rotschoften hebben door deze leugens voor geld en macht bloed aan hun handen!!
  De reguliere zorg(uitgestelde Operaties en Behandelingen)door deze leugens zijn vele mensen gestorven.
  Dat maakt deze corrupte rotzakken moordenaars!
  Als er ooit een volkstribunaal komt is hier maar 1 straf voor.
  Iedereen die misdaden tegen eigen bevolking heeft gepleegd onder het mom van deze geplande Nep plandamie waarbij slachtoffers zijn gevallen, behoren letterlijk de kogel te krijgen voor deze misdaden!.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in