Pixabay

De gevaarlijkste vorm van tirannie heeft tegelijkertijd in Canada en de Verenigde Staten de kop opgestoken. De uitoefening van de burgerlijke vrijheid wordt gecriminaliseerd. In Canada criminaliseert het stadsbestuur van Ottawa, met de hulp van de Amerikaanse FBI en het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid, het vreedzame protest van de vrachtwagenchauffeurs strafbaar als “een bedreiging voor de democratie” en identificeert het organisatoren en deelnemers voor arrestaties en aanklachten, en stelt het een onderzoek in naar de organisatoren en deelnemers om hen te arresteren en in staat van beschuldiging te stellen, schrijft Paul Craig Roberts.

Tegelijkertijd heeft het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid een binnenlandse terrorismedreiging in de Verenigde Staten verklaard. De waarheid en alle afwijkende meningen van het officiële Covid-narratief en het Russische narratief zijn bestempeld als “vals en misleidend, verkeerde informatie en samenzweringstheorieën.” Deze vermeende dreigingen worden “versterkt door buitenlandse en binnenlandse dreigingsactoren.” Zie Biden DHS Declares Heightened Terrorism Threat.

Wat is het nut van een vreedzaam protest als de autoriteiten en de media liegen en het bestempelen als gewelddadig en een bedreiging voor de democratie? Wat er in Canada is gebeurd, is dat de elite nu weet wie de Canadezen zijn die opkomen voor vrijheid. Zij hebben zichzelf geïdentificeerd, en omdat zij vreedzaam zijn, kunnen zij gemakkelijk worden uitgeschakeld.

In de VS wordt vrije meningsuiting nu beschouwd als een bedreiging voor de democratie. In een recent memo van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid wordt elke afwijking van de officiële narratieven geassocieerd met “ideologische overtuigingen en persoonlijke grieven die een voortdurende bedreiging voor de natie vormen.” Dergelijke “bedreigingsactoren” proberen “onenigheid te zaaien of het vertrouwen van het publiek in Amerikaanse overheidsinstellingen te ondermijnen.” De heersende elite is erg verontrust dat de Covid- en Russische narratieven de publieke steun verliezen en probeert wanhopig te voorkomen dat deze twee officiële leugens worden ontkracht.

  Dr. Vladimir Zelenko over C-19 vaccins: "Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid"

Net als Jozef Stalin creëert het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid met zijn eigen desinformatie een wettelijk kader voor de vervolging of onbepaalde detentie van iedereen die de officiële leugens met de waarheid confronteert. Misinformatie die tweedracht zaait en het vertrouwen van het publiek in de regering ondermijnt, omvat beweringen van verkiezingsfraude. DHS voegt waarschuwingen van luchtvaartmaatschappijen over draadloze 5G-technologie toe aan het enorme bestand van gevaarlijke toespraken. Het establishment gaat geweld gebruiken om zijn leugens te beschermen.

Het DHS heeft geen wettelijke bevoegdheid om burgerlijke vrijheden te criminaliseren, maar doet dat toch. De rechtbanken zouden waarschijnlijk sommige of alle pogingen tot vervolging blokkeren. Maar vergeet niet dat het regime van George W. Bush het recht opeiste om Amerikaanse burgers voor onbepaalde tijd vast te houden zonder bewijs voor te leggen aan een rechtbank. Het Amerikaanse volk, doodsbang door een vermeende “terroristische dreiging”, heeft deze en andere schendingen van onze grondwettelijke bescherming aanvaard. De dag dat de PATRIOT Act werd aangenomen markeerde Amerika’s draai naar tirannie.

In de begindagen van nazi-Duitsland, voordat de nazi’s hun eigen rechtssysteem hadden opgezet, werden nazi-aanklachten vaak door Duitse rechtbanken verworpen. Zodra de vrijgelatene echter de rechtbank uitliep, arresteerde de Gestapo hem opnieuw en onderwierp hem aan gevangenschap voor onbepaalde tijd in een concentratiekamp. Dit, vrees ik, zal het lot zijn van alle dissidenten van de leugens die zich als officiële verhalen hebben genesteld in het “vrije Westen”.

Merk op dat niemand in de Ottawa regering en niemand bij de Canadian Broadcasting Corporation vrijheid respecteert. Tenzij mensen uit heel Canada Ottawa binnenstromen om de truckers te steunen, en zo een zaak creëren die te groot is om onderdrukt te worden, zullen de truckers het lot ondergaan van de “Trump-oproerkraaiers”. Als de regering in Ottawa het protest van de truckers overleeft, zal het niet langer mogelijk zijn om de regering verantwoordelijk te houden. Het wegstemmen van Trudeau zal niets uithalen, omdat zijn vervanger dezelfde dienaar van de heersende elite zal zijn die geheime agenda’s dient. Tegen het einde van dit jaar zouden we moeten weten of een verantwoordelijke regering nog langer mogelijk is in het “vrije Westen”.

  Opnieuw een tiener overleden door hartfalen van COVID-19 vaccin

Hier is Steve Kirsch’s lijst van de echte Covid desinformatie verspreiders:

President Joe Biden
CDC directeur Rochelle Walensky
NIAID directeur Anthony Fauci,
Chirurg-generaal van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services Vivek Murthy
Bill Gates
FDA commissaris Janet Woodcock
COVID 19 Richtlijnen Voorzitter Cliff Lane
Tom Shimabukuro (CDC Vaccin Expert)
John Su (CDC, VAERS-deskundige)
Steven A. Anderson (FDA), FDA’s topambtenaar veiligheid vaccins
Gavin Newsom, gouverneur van Californië
Dr. Richard Pan, senator van de staat Californië
YouTube
Facebook
Twitter
LinkedIn
Medium
Nextdoor


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2022 wordt een jaar van extreme tirannie: perceptie of realiteit?

Vorig artikelTirannie: Trudeau dreigt met intrekking licenties truckers die deelnemen aan Freedom Convoy protest
Volgend artikelZit er iets meer sinister dan geld achter de “nieuwe AIDS-variant” angstzaaierij?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Well that’s very convenient! this is the first list to be wiped out!!! We Will Be Ready For War We Are With for More Than They are And if the quantity says no It will be no!!!
  If we don’t work if we don’t pay tax money what do they do? put 7 Mill yard people against the wall????
  It’s up to you guys!!
  Give them hell forever that’s Where They like to be most of all, so infact It’s a blessing, ?

 2. Voor figuren zoals Trudeau is dit het einde van hun carriere, en het zou democraite een sterke fundering geven als hij ook als voorbeeld werd terechtgesteld, in algemeen belang…..hij niet alleen trouwens, hoier in europa lopen ookvan die gedrochten rond….

 3. Aanvulling van de lijst: persgroepen Nederland met in het bijzonder N.O.S. en Telegraaf en NU.NL.
  Van deze genoemden is een doodstraf voor de eindverantwoordelijken mogelijk te overwegen wegens te strekking van hun leugens welke mensen misleiden en levens hebben gekost…dit moet zorgvuldig worden uitgezocht, maar met vergeven en vergeten worden geen lessen geleerd. De straf moet in verhouding staan tot het misdrijf, en volksverraad en misleiding zijn zeer ernstig. Ik ben voorstander van de doodstraf voor volksverraad door genoemde partijen, omdat het vertrouwen dat bij deze posities hoort enorm zwaar is beschadigd.

  De enige manier om herhaling van deze terreur door politiek, ambtenaren en pers te voorkomen is door publiek voorbeelden te stellen. Ik schat in dat dit niet lang meer gaat duren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in