In een online geplaatst interview geeft voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper van Pfizer gedurende 16 jaar, Dr. Mike Yeadon, een krachtige waarschuwing aan de mensheid dat zij wakker moeten worden voordat het te laat is, meldt dailyexpose.co.uk.

Dr. Yeadon schetst dat de regering het publiek gedurende de hele Covidpandemie heeft voorgelogen en dat het aan de massa’s is om hen te stoppen.

“Zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent, want ik waarschuw de mensen zo lang als ik kan en zo hard als ik kan, dat je op dit moment nog steeds je normale samenleving terug kunt nemen en het morgen weer terug kunt nemen,” zegt Dr. Yeadon.

In de video legt Dr. Yeadon uit dat de Covid-19 beperkingen die aan het begin van de pandemie werden ingevoerd (en nog steeds worden toegepast) niet werken. Hij legt bijvoorbeeld uit dat mondkapjes niet in staat zijn om de verspreiding van het vermeende virus te voorkomen en dat lockdowns de verspreiding nooit hebben vertraagd.

Bovendien vertelt Dr. Yeadon de kijkers dat zij “niet gevaccineerd hoeven te worden door onvoldoende geteste en tamelijk gevaarlijke, op genen gebaseerde, spike-eiwitten”, en dat zij in plaats daarvan moeten negeren wat corrupte wetenschappers hun vertellen te doen.

De voormalige vicepresident van Pfizer waarschuwt dat als de mensen in de komende weken niet wakker worden, zij de kans om hun vrijheden terug te nemen en terug te keren naar de normale samenleving zullen hebben verspeeld, aangezien vaccinpaspoorten zullen worden ingevoerd.

Dr. Yeadon legt in de video uit dat het regeringsbeleid – zelfs vóór het begin van de Covidpandemie – tientallen jaren van inzicht in de manier waarop mensen tegen besmettelijke ziekten moeten worden beschermd, op zijn kop heeft gezet, en noemde daarbij lockdowns als een belangrijk voorbeeld daarvan.

  Jonge mensen sterven na vaccinatie - atleten storten plotseling in

“Je moet symptomatisch zijn om besmettelijk te zijn, maar wat wij moeten doen is de zieken in quarantaine plaatsen, dat hebben we altijd gedaan.”

“We hebben voorheen altijd de zieken in quarantaine geplaatst omdat je op die manier voorkomt dat de rest van de bevolking besmet raakt. Het idee om de gezonden in quarantaine te plaatsen met deze zogenaamde lockdowns is dus een nieuwe uitvinding, en het heeft geen enkele basis, noch in de wetenschap, noch in de geschiedenis van het beheersen van epidemieën.”

Dr. Yeadon verklaart verder dat het massaal testen van de bevolking niet werd ingevoerd om gevallen van het Coronavirus op te sporen, maar om angst aan te jagen en zo de massa onder controle te houden. Hij verklaart ook dat asymptomatische gevallen het gezond verstand tarten omdat er tot het jaar 2020 geen geschiedenis is van virussen als deze.

“Het is een sterk evolutionair voordeel voor ons om ons er zeer van bewust te zijn of iemand al dan niet een bedreiging voor ons vormt, en het feit dat we daar erg goed in zijn zou je volgens mij moeten vertellen dat het betrouwbare gidsen zijn om te bepalen of iemand een bedreiging voor je is. Dus als ze niet symptomatisch zijn, zullen ze je niet besmetten met de griep.”

Dr. Yeadon legt verder uit dat Covid-19 wel een bedreiging vormt voor ouderen en mensen met onderliggende gezondheidsaandoeningen, maar geen risico vormt voor jongere, fitte en gezonde mensen. Voor de jongere demografie, zegt hij, vormt Covid-19 minder een bedreiging dan influenza.

  Onderzoekers creëren vernevelde COVID-vaccin

Dr. Yeadon benadrukt dat desondanks regeringen over de hele wereld de massa’s blijven bevelen om weg te rennen en zich in hun huizen te verbergen, waardoor ze gedwongen worden tot onnodige lockdowns en zich moeten onderwerpen aan tirannieke beperkingen.

Aan het einde van de video besluit Dr. Yeadon met de verklaring dat hij oprecht is in zijn woorden en niet zou liegen, aangezien hij “absoluut niets anders dan kritiek en sociaal isolement” ontvangt van zijn gelijken.

“Ik waarschuw u dat regeringen over de hele wereld, en zeker die van u ter plaatse, tegen u liegen op verschillende manieren die voor u gemakkelijk vast te stellen zijn.”Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Stop met zeggen dat je onderzoek hebt gedaan voordat je het Covid-19 vaccin nam… want JIJ bent het onderzoekVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLuchthaven scheidt reizigers die niet volledig zijn ingeënt tegen COVID-19
Volgend artikelTekenen van COVID-19 injectie falen stapelen zich op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Eens. Na lange tijd sprak ik weer met wat collega’s die ik vanwege thuiswerken al lang niet gesproken had. Helaas, deze bovenmatig intelligente mensen geloven nog steeds in het grote gevaar van het virus, netjes 2x prikjes gehaald maar desondanks nog steeds bang voor infectie. (Het ”vaccin” werkt niet 100%). Ze mijden nog steeds mensen die terugkomen uit ’t buitenland, lopen op het werk nog steeds met mondkapjes. Deze mensen zijn ongeneesbaar in hun angst, ze blijven de main stream media kijken en vormen hun eigen wereldbeeld aan de hand daarvan. Verschikkelijk om te constateren dat we waarschijnlijk doomed zijn, de overgrote meerderheid gaat helemaal mee in het verhaal.

  • Daar ben ik het ook mee eens. Dat zei ik ook meteen. En hij is er ook nog steeds niet achter dat die smerige covid een technovirus was, waar geen spuit tegen bestand is, en slechts een excuus was om die smerige gifspuit toe te dienen omdat spuiten sneller gaat dan sproeien, als het er op aankomt mensen gif te laten vreten. (de mRNA en de gevolgen van dien – gif voor je DNA, bedoel ik hiermee).

 1. Zolang mensen nog steeds hun schouders ophalen voor dit soort waarschuwingen, en zolang mensen nog steeds zeggen “maar frontnieuws is toch een complot site” zonder moeite te doen om eens te kijken, en zolang mensen elkaar nog steeds nawauwelen over wat de Meanstream media ze ingiet, dan zal het nooit op tijd zijn.

  Op mijn werk, bijv, worden die irritante Yammer draadjes rondgemailed over allerlei bedrijfszaakjes, maar nu ook over de f’g covid. Ik word er zo woedend over maar weerhoud me er op te reageren, want ik ben de enige die de waarheid schrijft. En de rest lult over hoe de covid besmettingen weer toenemen, en dat men nog steed niet begrijpt hoe ernstig de covid is, en dat het onze verantwoordelijkheid is voor onze eigen gezondheid “en die van anderen”, etc etc Je kent het verhaal wel. Echt om van te kotsen. En dit is dan binnen een groot bedrijf, met reacties uit vele landen binnen EU en uit de VS. Een collega die de gifspuit niet wilt omdat zijn ex hem uitlegde dat het niet goed genoeg was onderzocht, heeft verder ook geen interesse wat die gifspuit dan WEL doet. Een andere vriend zei doodleuk dat hij “een schaap” is.

  Men denkt dus nog steeds dat het een echt medicijn is tegen een echte pandemie die de mensheid om zeep gaat brengen. God help ons…

  • Ik ben ook helemaal klaar met de verhalen op m’n werk. T is echt om te lachen. Eerst zo’n gesprek van, ow en welke heb jij? ow ik heb die en die…. En dan van, ja maar t is nog niet zeker of t wel werkt en je kan nog steeds ziek worden en overdragen blablabla…
   Dus ik haak in van, ja jongens waarom de FUCK nemen jullie m dan??!!!

   Word naar MIJ terug gezegd van, owww let maar niet op hem hoor, hij is een wappie…

   Het is echt ongelofelijk waar de fuck de mensheid is heengegaan het afgelopen jaar. En ik zit echt als toeschouwer te kijken wtf iedereen aan het doen is…

   Heb veel geleerd over de mensheid de afgelopen maanden xD..

   • Inderdaad, zo frustrerend al die dombo’s die zomaar een prik laten zetten en ons voor wappies uitmaken, ik wil ze wel wat aandoen soms ??

  • Ja, zelfde ervaring hier. Bij het begin van vergaderingen (via teams) wordt er eerst even de prikervaringen uitgewisseld, welke symptomen/bijwerkingen en er wordt over merken ”vaccins” gepraat alsof het automerken zijn, helemaal van de pot gerukt zijn ze. Wat een deugmensen, er wordt totaal niet kritisch gekeken, geen woord kritiek op het beleid allemaal volgschapen. Walgelijk!

 2. Ook hier blijft de besmettingsleugen in stand, word wakker! Een virus is niet besmettelijk. Ik loop al meer dan anderhalf jaar zonder test en zonder vaccinatie rond zonder ziek te zijn. Als het nou zo erg is dan vraag ik mij af waarom ik buiten niet over de lijken heen hoef te lopen en waarom ik nog steeds dezelfde buren heb

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-zit-het-nou-zijn-virussen-nu-wel-of-niet-besmettelijk-je-had-toch-ook-de-spaanse-griep-influenza-en-hiv/

 3. Lees pandemie van de angst van Kees van der Pijl en Corona ontmaskerd van KarinReiss en Sucharit Bhakdi. Maar de trouwe slaven van de nieuwe fascistische wereldpolitiek willen en kunnen het niet lezen, zijn ziende blind en weigeren om te praten want ze zijn bevangen door angst en kijken weg en zijn vaak boos op de niet gevaccineerden. De tweedeling is al compleet en loopt dwars door relaties, familie en vrienden en maakt veel kapot.Waarschijnlijk is mijn reactie hier zinloos, de gelovigen lezen frontnieuws niet, de kudde volgt klakkeloos de grote leiders die alleen zo kunnen acteren bij de gratie van alle supporters. Wat nu, wat is wijsheid?

 4. Aan de ene kant is daar de door fraude en controle machtig geworden door Rockefeller geïnitieerde Big Pharma waar zo’n zeventig procent landgenoten vaste klant en ‘afhankelijk’ van is en aan de andere kant is daar de door de eerste club verguisde ‘eerlijk voedsel is tevens medicijn’ groepering. De Monsanto’s en Bayers en consorten moeten daar om duidelijke redenen niets van hebben. Toen niet en vandaag de dag nog altijd niet. Opvallend is dat er mensen rondlopen die zogenaamd gecharmeerd zijn van natuurlijke methoden en tóch de experimentele – weten zij veel / men informeert zich niet – frika(n)del van Hugo en team gaan ophalen en mij dan vertellen: “Ik doe het ook voor jou …” of “Wanneer men ons zou willen genocideren, zou men wel iets in het water doen … ” Domheid c.q. kortzichtigheid regeert klaarblijkelijk.

  https://www.greenmedinfo.com/blog/president-biden-accuses-sayer-ji-killing-people-heres-his-response4

  https://standforhealthfreedom.com/

  Tip: het boek ‘Herboren’ van Sayer Ji is sinds kort in het Nederlands verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in