Het bezoek van Vladimir Zelensky was een belangrijke PR-campagne voor Kerstmis. De onverwachte reis werd breed uitgemeten door de MSM en eindigde met de afkondiging van nog een militair hulppakket dat onder meer het door de VS vervaardigde Patriot-luchtverdedigingssysteem omvatte, bericht Southfront.org.

Het bezoek van Zelensky aan het Amerikaanse Congres werd echter gekenmerkt door een aantal ongelukken die traditioneel door de media werden genegeerd.

Alle door de MSM gesteunde pogingen van Zelensky om de nazi-essentie van het Kievse regime te verbergen mislukken.

Zelensky overhandigde de congresleden een Oekraïense vlag met de handtekeningen van AFU-soldaten, die hij zou hebben meegenomen uit de door oorlog verscheurde stad Artemovsk (ook bekend als Bakhmut). De vlag werd overhandigd aan vicepresident Kamala Harris en voorzitter Nancy Pelosi, die de daarop getekende SS-symbolen negeerden. Een ander interessant detail is dat de vlag met nazi-symbolen in hun handen wapperde tijdens Chanoeka.

Nancy Pelosi overhandigde op haar beurt een speciaal souvenir aan de president van Oekraïne. Zij overhandigde hem de Amerikaanse vlag in een speciale driehoekige kist van hout.

“Deze vlag wapperde vandaag boven het Capitool ter ere van uw bezoek,” zei de spreekster terwijl ze het souvenir overhandigde.

De speciale manier waarop de Amerikaanse vlag 13 keer werd gevouwen is een oude traditie. Elke vouw heeft zijn eigen symbolische betekenis in verband met de uitdrukking van patriottisme, loyaliteit en respect voor Amerika en zijn waarden. En de driehoekige vorm gaat terug tot de hoeden die soldaten droegen tijdens de strijd om de Amerikaanse onafhankelijkheid. De vlag wordt meestal op deze manier gevouwen bij plechtige begrafenisceremonies.

  Het Westen: Onmogelijke dingen geloven

Een paar uur eerder, tijdens een persconferentie met Zelensky, verklaarde de Amerikaanse president Joe Biden plechtig: “Deze man is bereid zijn leven te geven voor zijn land.” Zelensky, die zeer aandachtig luisterde en zich gespannen aan het podium vasthield, leek niet blij met dergelijke beweringen.

Een ander grappig incident vond plaats tijdens de toespraak van Zelensky. Zijn tolk maakte een zeer symbolische fout bij het vertalen van de beweringen:

“Ik hoop dat het Congres deze financiële steun zal goedkeuren voor onze misdaden… land”.

Het bezoek van Zelensky aan Washington was zijn eerste reis naar de VS sinds het begin van de Russische militaire campagne. Het was een belangrijke PR-campagne in verband met de aankondiging van een nieuw militair hulppakket voor Oekraïne, met onder meer in de VS vervaardigde Patriot-luchtverdedigingssystemen. De reis van Zelensky kwam in het nieuws vlak voordat de Amerikaanse Senaat een ontwerp van federale begroting voor het fiscale jaar 2023 aannam voor een bedrag van 1,66 biljoen dollar. De ontwerpbegroting omvat 44,9 miljard dollar om Oekraïne en de NAVO-bondgenoten te helpen. De Amerikaanse defensie-uitgaven bedragen volgend jaar een recordbedrag van 858 miljard dollar. De senatoren keurden ook unaniem een amendement goed dat de overdracht van in beslag genomen activa van Russische zakenlieden voor humanitaire en militaire hulp aan Oekraïne mogelijk maakt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky: “Ik ben dol op cocaïne, het geeft me de hele dag energie”Volg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne - Loopt op leeg

Lees meer over:

Vorig artikelIdiocratie: Een vorm van moderne westerse democratie
Volgend artikelKijk: “Komedie” als waarheid – Zelensky voordat hij werd geïnstalleerd als marionet “president”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Opnieuw Babylonische Spraakverwarring…🤣😂🤣😂 Wat een oude bende misbaksels staat er aan het hoofd van deze Misvormde wezens…♥️🇷🇺♥️😎😎🔝

 2. De corrupte coke snuivende c-acteur Zwendelensky had eerder geprobeerd de corrupte ballentent FIFA voor zijn armageddon-karretje te spannen. Voorafgaand aan de finale Frankrijk-Argentinië zou de maffia multi-miljardair een tranentrekkend betoog opvoeren om nog meer centen binnen te kunnen harken. De FIFA had blijkbaar genoeg gezeik aan de kop gehad en trapte er niet in. Van de liegende corrupte wef landverrader imbeciel in het Haagse torentje en dat stuk zweedse defensietrol onbenul krijgt hij in 2023 in ieder geval 2,5 miljard euro. Dat geeft ons toch een bijzonder warm gevoel zo bij een kamertemperatuur van 14 graden. Het is immers ook onze oorlog, toch?

  • Ja dat is om de oorlog aan de gang te houden de imbiciel Biden en zijn bende doen er alles aan om wapentuig te verkopen of op te ruimen daarom geven die debielen club nog eens exstra 2,5 miljard aan deze snuiver om hem op de been te houden Het verwonderd mij dat Poetin niet ingrijpt en een bommetje richting WEF en USA gooit waarom die man oorlog voert is mij trouwens ook een groot raadsel,,,,,? maar ik denk dat deze oorlog een afpraak is tussen het WEF en USA MET RUSLAND tijdens de afspaken die ze in Parijs bekonkeld hebben jaren geleden!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ik heb toch steeds meer het idee dat we hier te maken hebben met een enorm grote psy-op als uiteindelijk doel de vaste slapers ook wakker te maken. De “fouten” die ze maken, de versprekingen, alles wat voor ons in rap tempo verpest wordt, wat telkens weer naar dezelfde daders wijst, de constante stroom aan leugens die vaak al dezelfde dag ontkracht worden, het is soms te opzichtig (voor de mensen die wakker zijn), biden is biden niet. Er moet toch een moment komen dat meer en meer mensen dit door hebben. Mijn hoop is groot.

  • Tijdens de verkiezingscampagne zat die Biden in een kelder te stamelen en te stotteren.
   Hij viel soms gewoon weg, in slaap.
   Hij was gewoon dement. Dementie komt nooit goed. Wordt alleen maar slechter en erger.
   Zelf al vaak meegemaakt om me heen.
   Of er is een revolutionair medicijn ontwikkeld(uiteraard niet voor het klootjes volk)of Biden is vervangen door een kloon acteur.

 4. Leipe kop heeft die gozer. Je ziet toch zó dattie niet spoort.
  Het Amerikaanse volk is helemaal niet blij (=understatement) met het weggeven van de vele miljarden aan Oekraïne.
  Zij moeten dit per slot van rekening ophoesten.
  Let eens op de gelaatsuitdrukkingen van Pelosi en Harris terwijl ze die nazi-vlag vasthouden.
  Zelden zo’n dociel zooitje gezien.

 5. De video is al door youtube verwijderd–helaas. het regiem kan kennelijk niet tegen gerechtvaardigde kritiek.

  Republikeinen liepen weg uit de zaal–een democraat wil dat iedereen die NIET voor Zelensky klapten ter verantwoording geroepen…. Sieg heil!!!

  • Een enkele sniper kan de oplossing zijn…. verbaast me, dat dat nog steeds niet geregeld is. De KGB
   Kan de Hamas aan onder anderen, nou nog deze junk…

 6. In 1989 werd in Polen en Roemenie de ommekeer 9o.a.) getriggered door de moord op een priester.

  De Snuivende Hobbit sluit kerken en kloosters, en zegt, dat Rusland onchristelijk is…..zal wel zeeppoeder in zijn snuifje hebben gezeten…..

  De aanval op de kerken kon wel eens de doodschop zijn voor de Snuiver; dat is iets wat je absoluut NOOIT moet doen in deze streken….

 7. De fake Biden wijst dan ook met een vreemd handgebaar. Doet me denken aan het richten van een pistool. Zelensky is alles behalve relaxed, zeg flink gespannen. Wanneer de wijzende hand terug gaat naar beneden, volgt hij alert deze hand met de ogen.

  De paus overigens is al op beeld opgenomen waarin deze een masker blijkt op te hebben die hij even verplaatst. Dus ook wordt er gewerkt met een nep paus.

  ´De reis van Zelensky kwam in het nieuws vlak voordat de Amerikaanse Senaat een ontwerp van federale begroting voor het fiscale jaar 2023 aannam voor een bedrag van 1,66 biljoen dollar. De ontwerpbegroting omvat 44,9 miljard dollar om Oekraïne en de NAVO-bondgenoten te helpen.´

  Twee zessen. De negen wordt in het occulte omgekeerd ook gebruikt als een zes. Het getal 44 ook is een occult getal. Deze ooit eens opgezocht en destijds gevonden in een jaar dat de hiphop 44 jaren bestond en Google hierop wees. Heb het proberen terug te zoeken, maar niet gevonden. Wel allerlei verhaaltjes over engelen en voorspoed en dat soort occulte shism. Ik ben ervan overtuigd dat de gebruikte getallen een boodschap bevatten voor de insiders. Evenals de steeds weer terugkerende paarse stropdassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in