Wij dachten dat deze dag nooit zou komen, maar de door het bedrijfsleven gecontroleerde media – in het bijzonder The Washington Post – geeft nu toe dat de “overgrote meerderheid van de Amerikanen die aan het coronavirus zijn gestorven, ten minste de primaire serie van het vaccin hebben gekregen,” schrijft Ethan Huff.

Al die tijd is ons verteld dat de ongevaccineerden verantwoordelijk zijn voor de Covid-sterfgevallen. Neppresident Joe Biden noemde het berucht een “pandemie van de ongevaccineerden”, maar nu weten we rechtstreeks uit de mond van het paard dat dit allemaal een leugen was.

Uit de laatste gegevens van augustus 2022 blijkt dat 58 procent van wat men Covid-sterfgevallen noemt, voorkomt bij mensen die ten minste één Covid-19 injectie hebben gekregen. Hoe meer injecties iemand krijgt, hoe groter zijn of haar kans op infectie of overlijden.

“Op basis van cijfers uit het verleden en de huidige trends, kunnen we redelijkerwijs inschatten dat het aantal gevaccineerde / geboosterde COVID-19 sterfgevallen alleen maar zal toenemen,” meldt “Techno Fog” op The Reactionary Substack.

“In september 2021 waren de gevaccineerden goed voor 23% van de COVID-19 sterfgevallen; in januari/februari 2022 was dat 42%.”

De FDA loog door te beweren dat covid-prikken >90% effectief zijn – effectief voor wat?

Dat dit nu allemaal openlijk wordt toegegeven is schokkend, maar niet echt als je bedenkt dat de criminelen achter deze massale genocide gewoon nog vrij lopen en meer dan waarschijnlijk nooit gestraft zullen worden.

Dat weten ze, en daarom laten ze hun gecontroleerde mediabronnen de waarheid toe te geven. Zij drijven de spot met het grote publiek en zeggen: ja, wij vermoorden u, en nee, u kunt er niets aan doen.

  Geen twijfel meer mogelijk: Hoe meer vaccins u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordt

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft hier natuurlijk ook een rol in gespeeld door vanaf het begin valselijk te beweren dat de COVID-19 prikken 91 procent en 93 procent “effectief” zijn, verwijzend naar respectievelijk de Pfizer-BioNTech en Moderna mRNA injecties.

“Ten tijde van de officiële goedkeuringen hadden zowel Pfizer als Moderna geen enkel soort langetermijncijfers over de effectiviteit ingediend,” onthult Techno Fog. “Hun proeven waren vervuild met het ontblinden van deelnemers en hun veiligheidsstudies zijn ‘lopend’.”

“Nu zien we dat de effectiviteitscijfers binnen enkele maanden na vaccinatie instorten. De pandemie is die van de gevaccineerden. De boosters? Die zijn in het voordeel van het medisch establishment en de farmaceutische bedrijven, omdat ze de echte problemen met de twee-prikken vaccins maskeren.”

Hoewel Tony Fauci bijna klaar is met zijn ambtstermijn van meerdere decennia waarin hij geld van de Amerikaanse belastingbetaler overhevelt en de best betaalde post in de federale regering bekleedt, gaat hij tot op de dag van vandaag door met het promoten van de vaccins, waarbij hij ten onrechte beweert dat de gegevens “overduidelijk de effectiviteit van vaccins aantonen.”

Nogmaals, wat we willen weten is: effectief voor wat? Als ontvolking altijd het doel was, dan zeker – de prikken zijn zeer effectief. Merk op dat Fauci nooit heeft gezegd wat deze injecties precies doen.

Er is bijna geen kans dat Fauci of iemand anders die betrokken is bij deze wereldwijde hoax ooit ter verantwoording wordt geroepen, tenminste in het huidige tijdperk. Misschien zullen zij uiteindelijk geconfronteerd worden met een soort bovennatuurlijk oordeel, zoals sommige religies geloven.

  Misbruik van vaccinatie: Daklozen worden betaald om zich te laten vaccineren in plaats van zichzelf

“Niets van dit alles is te wijten aan falen of incompetentie,” merkte een commentator op over de scamdemic. “Het is allemaal opzettelijk en met een plan.”

“Dit is het afscheidscadeau van kleine Mengele aan ons van hem en zijn collega-moordenaars van Big Pharma,” schreef een ander over Fauci’s uitgaande verklaringen over hoe Covid-injecties worden ondersteund door “gegevens.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Füllmich & 50 advocaten: “De vaccins zijn ontworpen om te doden en de planeet te ontvolken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAfghanen helpen Poetin nu met speciale eenheid – getraind door de NAVO!
Volgend artikelOekraïne – Loopt op leeg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Niet waar wat de media zeg hoor, spuiten ,boosters nemen dart je er bij neervalt hoe eerder dat je van onze planeet vertrekt hoe beter , werk nou eens mee er liggen nog ruim 10 miljoen corona spuitjes van Hugo en Rutte op geslagen bij het RIVM jullie weten wel die al maanden hun winsten aan het tellen zijn, de doden tellen zij als ze die rommel kwijt zijn, SCHAAPJES ER IS NOG SPUIT GENOEG KOM OP NOU.

 1. “De overgrote meerderheid van de Covid-sterfgevallen vindt plaats bij de volledig gevaccineerden”.

  Totdat er een nieuw nog gevaarlijker pathogeen op de mensheid wordt losgelaten, onze Atlantische vrienden weten er wel raad mee onder leiding van het World Economic Forum, fascisten, nazi’s, zionisten, Bilderbergers, Khazaarse maffia, Illuminatie, Rothschilds, Rochafellers, de club van Rome, cabal ect.

 2. En dús, schrijft de Washington post; “Being unvaccinated is still a major risk factor for dying from covid-19. But efficacy wanes over time, and an analysis out last week from the Centers for Disease Control and Prevention highlights *the need to get regular booster shots to keep one’s risk of death from the coronavirus low*, especially for the elderly.” Beaamd en bevestigd door dr. Frauci ofc 😏. Verkapte marketingtruc voor het opnieuw aansmeren van booster no. zoveel en een leuk geprobeerde draai aan de feiten (zoals een immuunsysteem dat volledig naar zijn grootje is/gaat na die prikken). Zouden mensen hier echt nog intrappen? Ben er bang voor, al hoor ik vaker meer wakkere geluiden (maar de 1e paar prikken zitten er dan vaak al in…).

 3. Inmiddels is mijn nonkel overleden ,morgen zijn begrafenis.
  Nog zo een slachtoffer van de vax met versnelde kanker.
  Heb hem het afgelopen maand intensief bezocht aan zijn ziekebed en bij hem gebleven tot in zijn laatste uurkes en voorbij😓.
  Hij had er maar 2 genomen en dat was genoeg om hem te doden.
  Hij zei nog er veel spijt van te hebben gehad, zodra hij was gevaxt bij de eerste is hij moe geworden vorig jaar en kon nog niet meer fietsen . Had veel hulp nodig vanaf de vax. Gelukkig was hij al 77 maar toch zo een grote gezonde man die veel wandelt en fietst zien veranderen in een wrak is schrijnend.
  Rust zacht Nonkel.

  • De ouderen zijn ook helaas niet zo thuis op internet en laten daarom zich vol prikken zoals mijn ouders die halverwege de 80 zijn en niet te helpen zijn mede door Pieter R de Vries die schijnbaar ooit eens gezegd heeft op de tv dat complotters een hersenafwijking hebben en omdat ik met mijn 10 dagen oud bijna gestikt was en geheel blauw was aangelopen en een paar dagen later weer eens, dachten mijn ouders (hoorde ik van mijn zus dit verhaal) dat dit de oorzaak was dat ik een complotter ben en dus zijn ze niet te helpen helaas. Ze zijn op leeftijd dus ik laat het maar zo. Hopelijk sterven ze pijnloos zonder bijwerkingen die soms gruwelijk zijn. Mijn moeder is nu langzaam een wrak aan het worden helaas terwijl ze eerst super gezond was. Ik heb me er al bij neergelegd dat ze nu geen 100 zullen worden waarbij ik ze eerst de kans hiervoor gaf. Zeker mijn moeder had een hele grote kans hierop. Tja 85 is ook een mooie leeftijd denk ik dan en zo hoeven ze de ellende die nu gaande is niet verder mee te maken die ons alle te wachten staat en dat is dan weer het positieve eraan.

   • Absoluut. De ouderen kijken nog massaal naar de televisie want andere generatie en zijn daarmee dus een dankbaar slachtoffer voor de propaganda van de regering en de farmamaffia geworden.

  • Groet, sorry te horen.
   Hier niet anders, schoonmoeder met 62 bloeding in de hersenen sinds juni in revalidatie maar helaas slechts 10% van de lichamelijke conditie behouden (moet 3 uur in rolstoel kunnen zitten om uit ziekenhuis ontslagen te worden), kan wel praten, en dan naar huis. Tja hele familie plan in de war, het leven is over want niks is meer hetzelfde. Veel drama. Was beter geweest dat ze was overleden….

   En toch af en toe over de 4de prik nadenken. Niet meer te redden in dubbel opzicht.

   En wij? Als niet geprikten waren de paria in de familie. Daar is het grote deel toch wel van terug gekomen al geven ze dat niet openlijk naar ons toe. Allemaal een beetje ziek, zwak en misselijk met toch al een chronisch ziekteverloop bij de meesten van hen.

   En wij niet geprikten gaan vrolijk verder met ons leven terwijl de meerderheid ons heen langzaam afglijdt.

   • Bese mensen

    Onthoud hierbij èèn ding
    Iedereen wordt elke dag weer opnieuw geboren
    Nou die tenminste welken elke dag slapen gaan

    Als men gaat slapen komt men in de staat van de dood

    Als men na slapen gaan wederom wakker word
    Dan mag men de Almacht Dank betuigen
    Niemand staat hierbij stil
    Denk erover na

    Dank U

 4. Ik hoop en bid nog steeds dat Reiner Fuellmich ze voor een rechter kan krijgen.
  Hij heeft bewijzen in overvloed.
  Maar zodra deze misdadigers er lucht van krijgen dat ze vervolgd gaan worden , zal de geschiedenis zich herhalen en zullen ze naar een of ander “ apeneiland” verhuizen buiten de arm van het gerecht.

  Wees op uw hoede de volgende pandemie staat in de startblokken.
  Deze manier van ontvolken zonder consekwenties en smakken geld binnen halen smaakt naar meer.
  Er is al een kruising tussen het Wuhan virus en de omicron variant gemaakt. ( Boston )
  Wuhan omdat het zo dodelijk is, en omicron omdat de besmettings graad zo hoog is.
  Dus dodelijke snelheid zal het gevolg zijn.
  80% van de muizen gingen dood. Minder bewijslast‼️
  WAAROM WORDT ZO N VIRUS ONTWIKKELD❓

 5. Beste Mensen

  Mensen zouden kunnen voorkomen om een snellere dood te sterven door een schakelaartje in de hersenen eventjes om te schakelen
  Dan heeft de GodDuivel alsnog verloren
  Maar het schijnt dat de tong zo lang is en het te moeilijk word voor die Wezens uitzienden als mensen om ermee over de vloer te slepen
  Dus zullen er dagelijks Doden bij bossen neervallen helaas
  Sorry maarrreh…
  Eigen schuld Dikke Bult

  Of mensen mogen ook het volgende lezen
  Vervolgens zelf nadenken
  Over wat te doen

  Deze is net ergens anders op een soortgelijke bericht geschreven

  Ringo Dada
  november 25, 2022 at 15:57
  Nou beste Mensen

  Kom zelf geregeld langs op verscheidene plaatsen met , van begeleid wonen

  Daar zitten allerlei soorten en maten van gehandicapte beter gezegd hulpbehoevende mensen

  Heeft eigenlijk alles te maken met Vegetatie of Veganisme
  Helaas ben zelf niet capabel genoeg om het een ander bij te brengen
  Daarintegen
  Weet het
  Vegetatie is de enigste levens reddende
  Deze gedachtegang verzaken betekend de dood uitnodigen
  Bij wijze van de deuren open gooien
  Met open armen ontvangen
  Van
  Verwelkomen de dood
  Hoe sneller hoe beter
  Moge de dood kome

  Mede dankzij aanname gezonde voedings patroon systeem kan er nog worden geademd
  Anders waren de bloed aderen al lang in z’n geheel verstopt
  En zou er geen deel aan genomen kunnen worden om dit bericht te verkondigen
  Dank aan het Alomtegenwoordige

  Halleluyah
  Amen
  Amien
  +
  Dhampad
  Hare Krishna
  Ram Ram

  Ken het verschil
  Maak er vervolgens nuttig gebruik van

  Weet wanneer hoe te handelen

  Probeer het geheel te doorzien
  Hoe
  Wanner gaan er meer mensen dood ?
  Ookal is de inentings moord praktijk faliekant verkeerd afgelopen
  Door de mensen in de kou te zetten

  Dus mensen kleed U lekker warm aan
  Eet het minimale aan dier vetten
  De grootste boosdoener als het komt op Aderverkalking
  Het maakt niet uit wat voor dier het is
  Als het kan blijf ervan af
  DIT SCHRIJVEN GELD VOOR ALLE GE VERGIFT PRIKTEN
  Die lopen het hoogte kans op bloedklonters daar in combinatie mee
  En zoals men weet hangt aan alles een prijskaartje

  Dank U

  Dank U

  • Ik schijt op al dat dom schaapjes volk zij hebben mij en mijn gezin 2 en een halfjaar van onze vrijheid ontnomen zij hebben ons verketterd verraden en vermeden dat ze nu maar stikken in hun eigen verdriet, en laat mij dat nu nog maar eens zeggen zij hebben er nog niets van geleerd zelf hun kinderen zijn ze hun leven en vrijheid af aan het nemen het zijn geen mensen laat staan schapen het zijn de moordenaar van Rutte, heer vergeeft hun niet laat ze lijden tot hun dood toe.

  • Ik word er WOEST VAN!!!! Mijn zus heeft die prikken gehad!!! Want werk en kopje koffie in de stad.ben zo verdrietig….stomme kut kijkt rtl 4 en shit.
   En geloofd die shit.Werkt bij fokking in inlichtingen OOK NOG!!WTFFFFFF?!!!!

    • @trutje

     De meeste mensen gaan er nog niet dood aan,Langetermijn verwachtingen worden ook steeds anders uitgelegd.
     Dus we weten het gewoon nog niet hoe lang het duurt.
     Mijn collegas lopen er ook nog bijna allemaal,wel 2 dood gegaan.

     Stertke aan alle slachtoffers en nabestaanden hier..

   • Het is triest om dat te vernemen. De hersenspoeling zit diep. Het grootste deel binnen mijn familie heeft daar ook last van. Je vraagt je af hoeveel doden er moeten gaan vallen voordat het kwartje eindelijk gaat vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in