Het oversterftecijfer in Europa blijft stijgen – en Zwitserland vormt daarop geen uitzondering. Het Zwitserse netwerk van kritische artsen en wetenschappers ALETHEIA vraagt nu samen met de politievereniging “Wij voor U” aan justitie om opheldering over de massa onverwachte sterfgevallen in het kader van de Covid-vaccinatiecampagnes. De waarschuwing is duidelijk: de voortdurende ontkenning van mogelijke ernstige bijwerkingen van vaccinaties in politieonderzoeken en in gerechtelijke en forensische medische onderzoeken brengt mensenlevens in gevaar, bericht Report24.news.

Hieronder kunt u het persbericht lezen van het ALETHEIA-netwerk en de vereniging van politieagenten “Wij voor U”:

Alarmerende oversterfte, plotselinge sterfgevallen

Wij eisen dat justitie haar wettelijke verplichtingen nakomt om ongebruikelijke sterfgevallen te onderzoeken. De bevolking heeft recht op een volledig onderzoek. Mocht het vermoeden van een oorzakelijk verband met de nieuwe mRNA-vaccins worden bevestigd, dan moeten onmiddellijk verdere juridische stappen worden ondernomen. De oproep voor meer autopsies werd op 22 september 2022 naar alle politiecommando’s en alle hoge parketten in Zwitserland gestuurd.

De juridische situatie is duidelijk: politieagenten, openbare aanklagers en forensische artsen hebben de plicht om de betrokkenheid van derden bij ongewone sterfgevallen uit te sluiten voordat de strafprocedure kan worden stopgezet. Als er aanwijzingen zijn voor een onnatuurlijke dood, is het Openbaar Ministerie verplicht de doodsoorzaak te laten ophelderen door middel van een medisch-juridische controle en zo nodig met een autopsie (art. 253 lid 1 en lid 3 Wetboek van Strafvordering). In ons dagelijks leven als arts en politieagent merken wij dat deze wettelijke verplichtingen niet worden nagekomen. Onnatuurlijke sterfgevallen worden gearchiveerd zonder dat de oorzaken zijn opgehelderd of mogelijke effecten van derden zijn uitgesloten.

  WEF en Agenda 2030: Corona als aanjager van de culturele revolutie

Hittegolven hebben altijd bestaan – de mRNA-vaccinatie niet.

In de afgelopen acht maanden zijn in Zwitserland 3.000 mensen meer gestorven dan normaal. Tegelijkertijd zien we in ons dagelijks werk een opeenstapeling van “buitengewone sterfgevallen”: voorheen gezonde mensen sterven onder bizarre omstandigheden aan “medische problemen”. Mensen sterven “plotseling en onverwacht” tijdens het uitvoeren van alledaagse taken – zoals autorijden, zwemmen of op kantoor. Deze plotselinge sterfgevallen en de waargenomen oversterfte kunnen duidelijk niet worden toegeschreven aan het SARSCoV-2-virus. Klimaatverandering en hitte zijn eveneens uitgesloten als mogelijke oorzaken: in 2018 was het aanzienlijk warmer in juli – en toch werden in die maand aanzienlijk minder sterfgevallen geregistreerd dan in juli 2022.

Het enige dat nieuw is, zijn de mRNA-vaccins. Dit zijn tijdelijk goedgekeurde stoffen waarvan de klinische proeven op mensen nog lang niet zijn afgerond. De klinische proeven werden zelfs formeel beëindigd door vroegtijdige ontbinding van de controlegroepen en de ruwe gegevens van de vaccinfabrikanten worden nog steeds achter slot en grendel bewaard.

Wetboek van Strafvordering: onnatuurlijke sterfgevallen moeten worden onderzocht

Van een ongewoon overlijden art. 253 lid 1 Wetboek van Strafvordering is onder meer sprake indien het overlijden het gevolg is van de inname van ongewone stoffen of een medische behandeling. De nieuwe mRNA-vaccins vallen duidelijk in deze categorie: iedereen die ermee gevaccineerd is, heeft een experimentele medische stof in zijn lichaam. Aangezien interne schade aan het lichaam door deze ongewone stof geenszins kan worden uitgesloten op basis van een louter uitwendig onderzoek van het lichaam (gerechtelijk onderzoek), is de officier van justitie verplicht een autopsie te gelasten overeenkomstig artikel 253, lid 3, van het Wetboek van Strafvordering.

  Duitse artsen en apothekers steunen niet langer meer de inentingscampagne: geen informatie over risico's voor Corona-gevaccineerden

In dit verband hebben onafhankelijke autopsies al aangetoond dat er mogelijk een oorzakelijk verband bestaat met de mRNA-vaccins: De Heidelbergse patholoog Peter Schirmacher vond een causaal verband met de mRNA-vaccinatie bij 30% van de onderzochte personen die stierven in een tijdsbestek met de vaccinatie.

Oproep tot strafrechtelijk onderzoek en autopsie

Ondanks de duidelijke noodzaak om op te treden, stellen wij vast dat de nodige onderzoeken niet worden uitgevoerd. Deze bagatellisering en ontkenning van mogelijke ernstige bijwerkingen van vaccinatie in het politieonderzoek en het gerechtelijk en forensisch medisch onderzoek brengt onnodig mensenlevens in gevaar. Daarom is de politie uiteindelijk verplicht om de vaccinatiestatus vast te stellen (aantal vaccinaties; datum van de laatste vaccinatie). Indien ook na de wettelijke controle een onbekende of vermoedelijk bekende inwendige gebeurtenis moet worden aangenomen en de overledene is ingeënt, moet het Openbaar Ministerie verplicht een postmortaal onderzoek gelasten. Vervolgens mag de forensische geneeskunde geen genoegen nemen met een oppervlakkige opsporing van voor de hand liggende, definitieve doodsoorzaken (zoals een hartaanval). Zij moet histopathologische en immunohistochemische methoden gebruiken om vast te stellen of bijvoorbeeld het toxische spike-eiwit en/of de lipide nanodeeltjes van de mRNA-vaccinatie tot vaat- en orgaanschade hebben geleid.

Een gedetailleerde versie van deze oproep is naar alle politiecommissariaten en hogere parketten in Zwitserland gestuurd en kan samen met ondersteunende documenten worden gedownload op wirfuereuch.ch of hier.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Twee vrouwen laten zien hoe krankzinnig de COVID-manie mensen heeft gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

  Studie: mensen die gevaccineerd zijn met mRNA (Pfizer, Moderna) en recombinant DNA (Janssen) lopen groot risico in het komende griepseizoen vanwege overgevoeligheid voor het spike-eiwit van het virus

Lees meer over:

Vorig artikel“Er is geen bescherming!” Nieuwe UAV’s van het Russische leger zijn een ramp voor de Oekraïense strijdkrachten
Volgend artikelDe oversterfte in Europa blijft stijgen, IJsland zit al op plus 55 procent!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Vind maar eens een rechter met ballen om dit te doen. Zal er überhaupt nog een rechter zijn die niet in dienst is van de satanisten? In een normale wereld zullen ze de spuit direct stoppen.

 2. Zullen ze nooit toegeven. Het enige wat nog hoop kan geven is als gevaccineerden in gaan zien dat ze bedonderd zijn. Als ze het al overleven.

 3. Einde van het rechtssysteem. Als er een onpartijdig AI systeem zou bestaan kan het beter ingezet worden om de huidige bevangen rechters te vervangen.

 4. Beste Mensen

  Denk Na Alstublieft
  Men kan pas van oversterfte spreken als de Wereld populatie aan Satanisten beter bekend onder de naam Mensen
  Gaat aflopen in plaats van oplopen
  Niet eerder

  Dank U

 5. En, zouden de afgestompte kortzichtige zwakzinnige idioten, waaruit blijkbaar de meerderheid van alle mensen bestaat, in alle posities en met wat voor opleiding en titels ook, hiervan onder de indruk zijn ? Zelfs maar probéren te overwegen of het misschien wel eens waar kan zijn ??? Op één punt hebben die gestoorde WEF-gekken natuurlijk wel gelijk : ‘democratie’, al dan niet ‘direct’ bij zo’n stupide achterlijke massa idioten is je reinste onzinnige kólder !! Dit alles vráágt gewoon om criminaliteit, asociaal gedrag en parasitisme en verdíent misschien ook niet beter…!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in