20 maart 1945. Met Berlijn in groot gevaar kiest de Führer generaal Gotthard Heinrici om Heinrich Himmler te vervangen als chef van Legergroep Vistula. Heinrici’s opdracht is Berlijn te verdedigen, dat nu binnen schootsafstand komt van artillerievuur van het Rode Leger, en de terugtocht van Zjoekov naar Bakhmut, Moskou en de Krim op gang te brengen, zodat Hitler tijd heeft om zijn wunderwaffe, zijn wonderwapens, in te zetten, schrijft Declan Hayes.

Hoewel Heinrici weet dat deze straalvliegtuigen, samen met de V1-, V2- en V3-systemen te weinig en veel te laat zijn, zal hij als Pruisisch officier doen wat hem bevolen wordt en proberen om, hoe lang hij ook kan, de 1.500.000 troepen van Zjoekov leger op de Seelower Hoogten te stoppen. Heinrici, de grootste verdedigingstacticus van het Reich, maakt zich geen illusies over hoe deze slag of deze oorlog zal eindigen.

Eind januari 2023. Nu het Oekraïense romprijk in groot gevaar is, beveelt de komediekoning van Kiev zijn overgebleven troepen om in het offensief te gaan en Gerasimov uit Bakhmut en direct terug naar Moskou en de Krim te schoppen. Zelensky’s NAVO-vriendjes verklaren dat er wonderwapens onderweg zijn, Bradley-personeelsdragers en geavanceerde luchtverdedigingssystemen waarvan Zelensky’s dienstplichtige kindsoldaten geen idee hebben hoe ze die moeten bedienen of onderhouden.

Hoewel zijn generaals en hun resterende veteranen weten dat Zelensky onzin uitkraamt, zullen zij, net als Heinrici, doen wat hen bevolen wordt, want ongehoorzaamheid betekent een onmiddellijke dood door toedoen van de SBU, niet alleen voor henzelf maar ook voor hun gezinnen. Dat zegt de gepensioneerde Amerikaanse legerofficier Douglas Macgregor, die een van de weinige voormalige NAVO-commandanten is die consequent zinnige dingen zeggen over Oekraïne.

  Terreur tegen gevangengenomen oppositieleider Medvedtsjoek - Zelensky regime wil hem martelen om bekentenissen te krijgen

Hoewel de uitspraken van alle huidige en voormalige NAVO-agenten met een grote dosis Soledar’s zout moeten worden genomen, moeten we luisteren als die uitspraken consistent zijn en als hun analyses stroken met de werkelijkheid, in tegenstelling tot de fantasiewereld van Hitler en Zelensky.

Oekraïne staat nu tegenover de volledige macht van de Russische strijdkrachten. Ze zijn zwaar in de minderheid en hebben te weinig wapens. Hun NAVO-meesters hebben toegegeven dat Oekraïne slechts een vervangbaar kattepootje is om Rusland te vermorzelen en niets meer. De Oekraïense leiders zijn hopeloos corrupt en ze hebben geen hoop om te winnen, omdat hun concept van overwinning een anathema is voor de Russische generaal Gerasimov en de geduchte lucht-, land- en zeestrijdkrachten waarover hij nu het bevel voert. Het is tijd om het schip te verlaten, en run Forrest run , want er valt niets meer aan te doen.

Wat zijn andere fouten ook waren, Heinrici, unser giftzwerg, letterlijk “onze gifdwerg” (ruwweg “onze stoere kleine bastaard”), zoals zijn troepen hem noemden, was geen opgever. Hij vocht moedig en dapper op de Seelower Hoogten, maar uiteindelijk was het, zo wist hij aldoor, hopeloos en verlengde hij de onvermijdelijke nederlaag van het Reich ten koste van honderdduizenden mensenlevens.

De Slag om de Oder-Neisse begon op 16 april 1945 en hoewel Heinrici de beproefde en vertrouwde tactiek toepaste die hij eerder had gebruikt om de terugtocht van het 4e leger uit de Slag om Moskou in goede banen te leiden, brak het Rode Leger al snel zijn eerste, vervolgens zijn tweede en ten slotte zijn derde verdedigingslinie. Op 19 april, slechts drie dagen na het begin ervan, was de Slag om de Oder-Neisse voorbij, waarmee de weg naar Berlijn en het einde van het Reich en zijn gedrogeerde Führer was geopend, aansluitend het misdadig onnodige slachtfestijn van de Slag om Berlijn.

  Europese machten steken elkaar in de rug over nederlaag proxy-oorlog Oekraïne

Zoals bij de Seelower Hoogten, zo ook nu bij Bakhmut. De Russen hebben de beste verdediging van de nazi’s gekraakt, er zijn geen tekenen van de wunderwaffe wapens en het enige dat overblijft is dat de honderdduizenden jonge tieners van 14 en 15 jaar die Zelensky bij zijn Wehrmacht heeft ingelijfd, voor helemaal niets zullen sterven.

Als patriottische Oekraïners een voorbeeld moeten nemen aan het Derde Rijk, moeten ze niet alleen kijken naar de vergeefse Slag om de Seelower Hoogten, maar ook naar het juli-complot, toen Claus von Stauffenberg probeerde het Rijk te ontdoen van de Zelensky van zijn tijd. Hoewel de Oekraïners, wier geliefden zijn omgekomen in deze nodeloze oorlog, Rusland natuurlijk de schuld zullen geven van hun verlies, net als de Duitsers voor hen, zouden ze beter moeten kijken naar degenen zoals Zelensky, die profiteerden van hun verdriet en degenen in de NAVO die hun wunderwaffe wapens beloofden waarmee ze Moskou zouden kunnen binnenstappen, maar hun niet eens een lijkwade gaven waarin ze hun geliefden konden begraven, van wie er tienduizenden als vermist in actie staan geregistreerd.

Macgregor weet dat de oorlog verloren is. De Amerikaanse Democraten, die zich nu tegen de georganiseerde misdaadfamilie Biden keren, weten dat de oorlog verloren is. Hoewel het Oekraïense leger even dapper en al te vaak even wreed vocht als hun helden van de Wehrmacht, zijn zij niet de Wehrmacht, die hun vijanden bijna altijd veel zwaardere verliezen toebracht dan zij zelf leden. Vandaag doodt Rusland in Oekraïne tot een dozijn Oekraïners voor elke Rus die Zelensky’s Wehrmacht doodt, en als dit een uitputtingsoorlog moet worden, dan heeft de Russische generaal Gerasimov een overvloed aan manschappen en materieel om de dag door te komen. De Oekraïense oorlog bevindt zich in het eindspel. Schaakmat is bereikt. De enige verstandige zet die de generale staf van de Oekraïense strijdkrachten nu kan doen, is de wapens neerleggen, hun komediekoning omverwerpen en Zelensky en de schurken van de SBU, samen met hun lege dromen over glorie en wonderwapens, uitleveren aan iedereen die zo dom is om deze schurken asiel te verlenen.

  Soms maakt de democratie het mogelijk dat de wil van het volk staatspolitiek wordt: dit bewogen weekend in Washington en in Slowakije

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne wint de strijd tegen gewone EuropeanenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDouglas McGregor: De resultaten van een directe confrontatie met Rusland zullen teleurstellend zijn voor de Verenigde Staten
Volgend artikelDe klimaatcultus wil dat de kooldioxide-uitstoot van elke persoon wordt gereguleerd – geen ademhaling meer … voor de planeet!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ze gaan mi door tot er geen levende Oekraïners overblijven, voor herverdeling grond(stoffen).
  Vlg satanisten is opgeven nooit een optie; de sky is the limit, jammer dat men alleen in geld denkt over andermans rug.

  • Het blijft vreselijk, dat er aan welk zijde van het front dan ook doden vallen: alles in naam van de elite, die veilig thuis onderuit op de bank over duizenden levens beslissen. Deserteren = doodstraf, dus ze moeten wel.
   Vreselijk voor alle weduwen, hun familieleden en vrienden, die rouwend achterblijven.

   Wij betalen ook een deel van de schade. De oorlog heeft niet alleen ons maandelijks te besteden budget op rantsoen gezet, ook haalt de oorlog de aandacht af van de verdere uitrol van The Great Reset. En de dikke vette ranzige heren spelen hun vieze spelletjes van achter hun bureautje, nemen nog een slok wijn en vreten zich klem.

   • Ik kan mij vergissen maar ik denk dat deze oorlog 100% draait om het afleiden van de aandacht, niet alleen vanwege the great reset maar ook vanwege de biologische oorlog die gaande ja

    • Ik denk eerder EN-EN. Je moet niet vergeten ook hoe meer mensen in Europa sterven hoe eerder ze vervangen kunnen worden met de aanwas uit de rimboe, dus de omvolking gaat dan veeeeeeeeeel sneller.

 2. Haha nog ff en er moet klimaathulp naar Z-America omdat die leernicht heel Bolivia heeft leeg gesnatst en de cocaplanten niet meer genoeg Co2 opnemen. Ik bel gelijk skull&bones Al Gore of Kerry voor interventie dit kan zo niet.

 3. De Russen moeten eerst nog Odessa innemen voordat Ukraine gelooft dat ze verloren hebben.
  Selensky en consorten zullen dan ook wel een mooi plaatsje in Argentinië krijgen

  • Achja ze gooien maar raak misschien helpt het wel tegen de poleshift waar we ook inzitten, voor een volledige poleshift zitten we zelfs 480.000 jaar over tijd. Wie goed de maan en zon stand observeert en tevens een kompas heeft weet vast wel dat er meer speelt.Afgelopen 12 maanden gaat het aardig rap en het wordt ons gewoon verkocht als global warming door de leugenaars. Het is iets cosmisch en daar heeft de mens geen invloed op. GPS wordt ook steeds vaker aangepast.

 4. En niemand in Nederland gaat de straat op met spandoeken waarop staat. Stop deze waanzin of Geen wapens naar Oekraïne of World Peace of Rutte en Ollongren zijn smeerlappen.

 5. Mooie parallellen met de 2e wereldoorlog in dit verhaal.

  De Amerikanen hebben afgelopen week aan Kiev gevraagd om onmiddellijk alle militaire brigades terug te trekken uit Bhakmoet omdat ze weten dat deze anders volledig worden afgeslacht.

  Mocht Kiev hier geen gehoor aangeven dan kunnen de Amerikanen achteraf altijd zeggen: ‘ we hebben je toch gewaarschuwd!’

  Ze weten dus al dat het een verloren zaak is…

  • Crypto-jood & Churchill 2.0 Zelensky maakt inderdaad met beide handen het 666-teken om aan te geven, dat hij de Deep State/ khazaarse maffia/ illuminati dient.
   Hij bevindt zich in ‘goed’ gezelschap van o.a. paus Bergoglio, George W. Bush, Maye Musk & koning der Belgen Albert II.

 6. Al maanden lezen we hier hetzelfde, maar er verandert of gebeurt niets. Dus kunnen ze volgende maand nog wat van hetzelfde schrijven. Zo werkt het dus niet. Zelfs als het Russische leger zou doorwalsen tot de Dnjepr, wat dan? Hoe beëindigt de oorlog? Met frontgevechten valt weinig te bereiken. Maar Europa kreunt. De Duitse industriëlen zijn wanhopig als ze hun energie, het gas zes maal duurder moeten blijven betalen al die tijd. Het doel: de ondergang van het regime in Rusland waarna het land terug kan leeggeroofd en geplunderd worden zoals onder Jeltsin, mag niet te land uitblijven. De versmachtende sancties van de VS, waarop gehoopt werd voor een snelle ineenstorting, als dat niet lukt gaat Duitsland ten gronde. Daar zit de knoop, niet bij de frontlijn tussen enkele Oekraïense dorpen.

  • Luc,
   Wat doen de Duitsers ondertussen dan, dat is een zeer belangrijke vraag, zij steunen volgens mij nog steeds met alles de VS, i.p.v. voor het opkomen voor hun eigen soevereine land op te komen en voor Europa een andere weg in te gaan, over de gebombardeerde Nord Stream pijplijn hoor je niemand meer praten, de Duitsers vertrouw ik dus ook al HEEL lang niet. Europa gaat economisch ten onder en zij ondernemen er niks tegen, hoe slaafs kun je zijn, laat die VS toch eens los en ga een Europese weg in en gewoon doe handel met wat je nodig hebt en f.ck die VS i.p.v. de Russen en Europa.

   • Helemaal mee akkoord Flardinga. Maar wij hier in België krijgen geen nieuws meer, alleen propaganda. Want blijkbaar wordt het gemor in Duitsland steeds luider (cfr. de video in de Bundestag over de Leopards). Scholz heeft daarom al havik Barenbock opzij gezet en zelf de buitenland politiek in handen. De druk van de Duitse industriëlen neemt toe. Een paar jaar kunnen ze het uithouden, dan volgt het bankroet. Staalfabrieken zijn onmogelijk duur nu, de prijs van platen om een Volkswagen te bouwen kost een meervoud.

    • @Luc, laat de door de Belgische overheid rijkelijk gesubsidieerde DPG Media, Mediahuis & Bertelsmann links liggen, neem bijvoorbeeld een abo op De Andere Krant en/of Gezond Verstand (o.l.v. van Bilderberger Karel van Wolferen) en neem kennis van podcasts als Dutch Matrix, Poppencast & The Corbett Report.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in