Presidential Executive Office of Russia / www.kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 3.0)

De Russische president heeft een grote bom laten vallen: Poetin onthulde dat Rusland en China werken aan een nieuwe veiligheidsarchitectuur in Eurazië zonder de deelname van externe machten (d.w.z. zonder alle NAVO-landen in de regio).

In de praktijk is het een defensiepact waarbij alle landen in de regio betrokken zullen zijn, maar vooral Turkije! Erdogan lijkt een “geplaveide” weg te vinden om van de ene alliantie naar de andere te springen, bericht Warnews24/7.

De aankondiging van het nieuwe veiligheidssysteem zal samenvallen met de aankondiging van de BRICS+ munt. De nieuwe pijler van de wereldmacht zal volledig autonoom zijn op het gebied van economie, veiligheid, enz.

De planeet zal officieel in twee delen worden verdeeld.

Poetin: nieuw veiligheidssysteem in Eurazië!

“Er moet een nieuw veiligheidssysteem worden gecreëerd in Eurazië, en dit vereist de start van een brede discussie over wederzijdse garanties,” zei Vladimir Poetin tijdens een bijeenkomst met de leiding van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

“Het is tijd om een brede discussie te starten over een nieuw systeem van bilaterale en multilaterale collectieve veiligheidsgaranties in Eurazië. Tegelijkertijd moeten we werken aan de geleidelijke vermindering van de militaire aanwezigheid van buitenlandse mogendheden in de Euraziatische regio in de toekomst,” zei de Russische president.

Hij herinnerde eraan dat de GOS-staten (Gemenebest van Onafhankelijke Staten) een gezamenlijk document hebben aangenomen over internationale betrekkingen in een multipolaire wereld en nodigde de partners van de SCO (Shanghai Samenwerkingsorganisatie) en de BRICS, die hij beschreef als de hoekstenen van de nieuwe multipolaire wereldorde, uit voor een dialoog met een wereldwijde reikwijdte!

Zoals het Russische staatshoofd benadrukte, is het belangrijk om ervan uit te gaan dat de toekomstige veiligheidsarchitectuur openstaat voor alle Euraziatische landen die willen deelnemen aan de oprichting ervan.

  Oekraïne klaar voor oorlog met China als VS daarom vraagt - parlementslid

Volgens hem “moeten de Euraziatische staten en regionale structuren zelf specifieke samenwerkingsgebieden definiëren op het gebied van gemeenschappelijke veiligheid. Op deze basis zouden ze ook hun eigen systemen van werkende instellingen, mechanismen en overeenkomsten moeten opbouwen die echt dienen om gemeenschappelijke doelen, stabiliteit en ontwikkeling te bereiken”.

“We leven allemaal, inclusief de Europese NAVO-landen, op hetzelfde continent, wat er ook gebeurt, we kunnen de geografie niet veranderen, we moeten op de een of andere manier naast elkaar bestaan en samenwerken,” voegde de Russische leider eraan toe, die benadrukte dat “de grootste bedreiging voor de Europeanen hun totale afhankelijkheid van de VS is” en dat “Europa goede betrekkingen met Rusland nodig heeft als het een mondiaal centrum wil blijven”!

Hij verduidelijkte dat in de huidige situatie het standpunt om de militaire aanwezigheid van buitenlandse mogendheden in de Euraziatische regio te beperken misschien onrealistisch lijkt, maar als er in de toekomst een betrouwbaar veiligheidssysteem kan worden opgebouwd, zal een dergelijke aanwezigheid niet nodig zijn.

Wat Poetin bedoelt, is dat er een militaire alliantie van Euraziatische landen moet worden opgericht, die dan contact onderhoudt met Europa (zonder de VS) om de veiligheid in de wereld te bevorderen, indien mogelijk door bilaterale en multilaterale veiligheidsgaranties.

Vertaling van “X”:

Het is tijd om garanties voor collectieve veiligheid in Eurazië te bespreken en de aanwezigheid van extra-regionale strijdkrachten te beperken – Vladimir Poetin.

Het egoïsme en de arrogantie van het Westen hebben tot een extreem gevaarlijke situatie geleid, we hebben het point of no return bereikt en het is Washington dat de strategische stabiliteit van de wereld heeft ondermijnd. Geen enkel land ter wereld is immuun om op de dreigingslijst van de NAVO te belanden.

Het potentieel van de BRICS zal hen in staat stellen om een van de fundamenten van een multipolaire wereld te worden. Als Europa een van de centra van de wereld wil blijven, moet het goede relaties hebben met de Russische Federatie, en Moskou is daar klaar voor.

Beweringen dat Rusland Europa zal aanvallen zijn volslagen onzin.

De onthulling van Lavrov

Een paar dagen geleden onthulde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov details van de gesprekken tussen de Chinese president Xi Jinping en Vladimir Poetin.

  Hongarije stapt uit "NAVO-trein" en noemt de oorlogsescalatie van het Westen in Oekraïne "hopeloos"

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov sprak op de XXXII vergadering van de Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid (SVOP).

Tijdens het bezoek van de president van de Russische Federatie Vladimir Poetin aan China werd het voorstel van de president van de Volksrepubliek China (VRC) Xi Jinping over de kwestie van mondiale veiligheid besproken.

Dit onderwerp werd besproken tijdens bijeenkomsten zowel binnen de delegaties van de twee staten als in engere kring en zelfs persoonlijk tussen de leiders van Rusland en China.

“We zien grote belangstelling voor de praktische bevordering van het idee om de veiligheid in de wereld te garanderen. Dit begint met het leggen van de fundamenten van Euraziatische veiligheid zonder enige Euro-Atlantische interventie,” benadrukte Sergei Lavrov.

Vertaling van “X”:

Poetin: Beweringen dat Rusland Europa zal aanvallen zijn absolute onzin. Het gevaar voor #Europa is niet Rusland, maar de kritieke, bijna totale afhankelijkheid van de Verenigde Staten, zei het hoofd van de Russische Federatie.

Volgens hem “slikken” Europese politici Amerikaanse druk, schandalen, toezicht en de aankoop van duur Amerikaans gas. Als Europa een van de centra van de wereld wil blijven, moet het op goede voet staan met de Russische Federatie, en Moskou is hier klaar voor, zei Poetin.

Het vreemde rapport van het Chinese ministerie van Defensie aan het ministerie van Justitie…

  De waarheid over de economische macht van Rusland: is het land echt zo klein en zwak als het Westen beweert?

Dit werd gevolgd door een verrassend en bizar rapport van het Chinese ministerie van Defensie.

De officiële woordvoerder van het Chinese ministerie van Defensie, Wu Qian, verklaarde dat de PLA klaar is om samen met de Russische strijdkrachten het recht in de wereld te verdedigen.

Wu Qian benadrukte dat de Chinese strijdkrachten bereid zijn om samen te werken met de Russische strijdkrachten om de belangrijke consensus die door de leiders van de twee landen is bereikt volledig te implementeren en om samen met hun Russische tegenhangers internationale gerechtigheid en onpartijdigheid te verdedigen en alles in het werk te stellen om de internationale en regionale veiligheid te waarborgen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Rusland moet Oekraïne rustig vernietigen, met alle middelen die daarvoor nodig zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHegemon beveelt Europa: zet in op oorlog en steel het geld van Rusland
Volgend artikelChemtrails maken deel uit van de ontvolkingsagenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Dit is hoop op een definitieve ommekeer in de machtsverhoudingen die er echt aan staat te komen, zowel in woorden als daden, blij mee en aan Europa sta op als continent en ga zelfstandig verder, zonder de Navo en de VS, gewone betrekkingen met Rusland en China + benader ieder zoals je zelf benaderd wenst te worden en durf op te staan, Europa heeft het nodig, de hele aarde heeft het nodig, amen!

  • Ik geloof er in. Maar onze WEF-politicy zullen zeker roet in het eten strooien, dus dát moet fase 1 zijn om aan te werken en te elimineren.

  • Voor dat U de vlag uit hangt.
   Om aan te sluiten, “moet men eerst “SOEVEREIN” zijn”..!!
   En dat betekent los komen van Amerika.!
   En dat betekent dat Amerika zich gaat verzetten.!
   Dus op naar de “DOOD OF DE GLADIOLEN”….!!!!

 2. Onderhandelingen m.b.t. (bi) laterale veiligheidsgaranties zonder de VS tussen het oosten en westen.

  Met of zonder de VS , maakt niet zoveel uit
  Bijvoorbeeld; WHO. , WEF, VN al die instanties zetelen in Europa.

  Poetin leeft in een roze wolk- zo lijkt.
  globalisme is ‘ grenzeloos ‘
  Alles wat in de VS zit , kan zo in Europa zijn en Visé versa. Zijn afstammelingen uit Europa , ( Romeinse rijk.)
  “in feite kan waar er nu regeert wordt wereldwijd uit Egyptische , Grieks , Romeinse rijk afkomstig zijn” dmv handje klap overeenkomsten. De adel is hier een voorbeeld van.

  Satanisme is wereldwijd.
  Van ondergronds naar bovengronds
  Teveel vertrouwen op het westen – met of zonder de VS – mooi gezegd , in de praktijk is het een ander verhaal.
  Men is vanuit hun ideologie , zie beschrijving van sekte ; uit op HUN één wereld, dit zal (latent) altijd aanwezig zijn mi .

  • Op VERLEIDING en MISLEIDING
   VERDEEL en HEERS , draait de wereld reeds duizenden jaren.
   Onderdrukking en controle van de mensheid.
   Afgewisseld dmv sprookjes.

 3. Het westen zal geen kans laten liggen alles te verdraaien en nog meer op angst sturen.

  Putin ik geloof in je maar totaal niet in oorlog zuchtige Rutte. NATO krijgt de allergrootste leugenaar als baas en dat belooft niets goeds.

 4. Jaaaaa lieve mensen …., met die Poetin …., daar moet je niet proberen de kachel mee aan te maken 😁. En zeker niet zulke lichtgewichten als trutte en z’n world FOCKING forum kornuiten , ha ha ha ha . Geweldig die man . Poetin is echt mijn vriend . Ik bel iedere week met hem . Dan zeg ik : spassieba . ( foenetich)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in