Hans Joachim Schellnhuber, een vooraanstaande Duitse wetenschapper van het door hem opgerichte Potsdam-Institut für Klimafolgenforschung (PIK), gelooft dat om de planeet te redden van de “klimaatverandering”, de kooldioxide (CO2) uitstoot van iedereen moet worden afgetopt en gereguleerd door de overheid, schrijft Ethan Huff.

Schellnhuber noemt het concept een “planetaire vangrail” en stelt dat voor iedereen een limiet van drie ton CO2-uitstoot per jaar moet gelden in het dagelijks leven. Wie die grens overschrijdt, moet volgens hem een boete betalen.

Aangezien bij elke ademhaling CO2 wordt uitgeademd in ruil voor zuurstof, zou ook de ademhaling moeten worden gereguleerd. Wie onder de grens van drie ton wil blijven, moet wellicht minder ademhalen, wat waarschijnlijk leidt tot veel minder lichaamsbeweging en fysieke inspanning om de hartslag laag te houden.

Alleen de rijken zouden volgens Schellnhubers idee normaal mogen leven. De armen zouden echt op alles moeten bezuinigen, ook op hun ademhaling, om niet te worden beboet.

Alibaba ontwikkelt “individuele CO2-voetafdrukmeter” om de CO2-uitstoot van mensen te controleren

Om “een leefbare omgeving” te hebben, moet volgens Schellnhuber de CO2-uitstoot tot een minimum worden beperkt – tenzij je het geld hebt om toegang te kopen tot een betere levenskwaliteit.

“Elke persoon krijgt drie ton CO2 per jaar, maar als je meer nodig hebt, moet je het gewoon kopen,” zo wordt deze klimaatfanaat geciteerd.

Momenteel stoot de gemiddelde Duitser veel meer dan drie ton CO2 per jaar uit. Een normaal persoon stoot ongeveer 10 ton CO2 per jaar uit, terwijl sommige miljonairs en miljardairs meer dan 100 ton CO2 per jaar uitstoten.

  John Kerry zegt in wezen: "Hongersnood is prima, zolang we het klimaat maar kunnen redden"

Een zeer beperkt aantal zeer rijken stoot volgens gegevens van het Paris World Inequality Lab meer dan 2.000 ton CO2 per jaar uit. Deze mensen zouden gemakkelijk de nodige boetes kunnen betalen om in hun privé-jets rond te blijven vliegen en hun vele weelderige landgoederen in het wereldlandschap van energie te voorzien.

Alleen de armen zouden lijden onder Schellnhuber’s beoogde dystopie, en dat is wat wij überhaupt al de hele tijd zeggen over de klimaatveranderingszwendel. Het is een paradigma waarin de rijken alles kunnen doen wat ze willen, terwijl de armen gevangen zitten in een CO2-loos ellendig bestaan.

Het Chinese Alibaba, zo is ons verteld, werkt momenteel aan een “individuele CO2-voetafdrukmeter” om de CO2-uitstoot van de gemiddelde persoon bij te houden. Als dit op de markt wordt gebracht, zou Schellnhuber’s plan in de nabije toekomst werkelijkheid kunnen worden.

Een prototype van dat apparaat werd vorig jaar onthuld in Davos, Zwitserland, op de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in 2022, georganiseerd door topglobalist Klaus Schwab. Alibaba Group President J. Michael Evans kondigde aan dat China goed op weg is om van die tracker een wereldwijde realiteit te maken.

“Wij ontwikkelen via technologie de mogelijkheid voor consumenten om hun eigen koolstofvoetafdruk te meten … waar reizen ze heen, hoe reizen ze, wat eten ze, wat consumeren ze op het platform,” zei de voormalige bankier van Goldman Sachs.

Het doel, concludeerde Evans, is om de gemiddelde mens te “stimuleren” om “het juiste te doen, zelfs als ze de kans krijgen om het verkeerde te doen.”

Ondertussen leven de globalisten op de WEF-bijeenkomst van dit jaar in luxe, terwijl de rest van de wereld wordt verpletterd door een verlammende inflatie, het zoveelste negatieve effect van de globalistische controle over de geldhoeveelheid.

  Edgar Cayce voorspelde dat 2024 een 'scharnierjaar' van 'ontwaken en transformatie' zal zijn

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Spaans weerbureau AEMET: Meer dan 50 landen voeren momenteel “activiteiten uit om het weer kunstmatig te veranderen”, en spreekt van “chemische contrails” of “chemtrails” (Update video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky’s Wunderwaffe Wapens
Volgend artikelDuitse regeringsgegevens bevestigen dat het COVID-vaccin AIDS ontwikkelt en 102.000 oversterftegevallen in dat jaar veroorzaakten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. FEODALISME 2.0, maar dan veel erger dan in de Middeleeuwen, toen het volk 10% van de opbrenst van de landbouwgrond mocht behouden voor eigen consumptie, want geperfectioneerd door artificiele intelligentie. We komen er dan nooit meer uit.

 2. De kikkers genieten van het warme water in de pan… we worden levend gekookt en we doen NIKS. Ik ben afgelopen jaren al 4x een politie bureau uitgezet omdat ik vragen had en een (aan)klacht wilde indienen. We worden van alle kanten door onszelf verraden. Onze medemensen, WIJzelf, doen dit ons aan. We voeren al deze waanzin zelf in. We doen het allemaal ZELF. De WEF psychopaten opperen een idee en WIJ volgen braaf alle orders op… WANT WE MOETEN TOCH ONZE REKENINGEN BETALEN EN DAARVOOR IS LOON NODIG, DUS GEHOORZAMEN WE BRAAF!!! WIJ roeien onszelf uit vanwege egoïsme!!!

 3. De grote chift is begonnen. Zonnevlammen veroorzaken grote veranderingen in bewustzijn.
  Maar ook hier werkt het alleen snel als mensen wakker worden.

  • @Frans, Klopt weldra zal het noorderlicht ook hier aan de hemel verschijnen door verstoring magnetische velden die ook shiften. Daarom zijn ook steeds meer mensen in de war net zoals trekdieren. De Maya’s kalender van 2012 zegt niet dat de wereld toen zou vergaan maar dat er iets zou plaatsvinden. Vanaf 2012 zijn de polen ineens harder aan de wandel. Of het een volledige shift wordt valt nog te bezien want dat kan niemand voorspellen. De elite gaat wel uit van een worse case scenario en decimeerd de wereldbevolking ondertussen zodat ze geen bedreiging vormen als zij willen vluchten naar het oosten waar zij hun bunkers en classified projecten al jaren voorbereiden. Ondertussen wordt er nog een misselijk verdien model opgezet met de Greendeal/Global warming op burgers alsof die de schuldigen zijn. Het is bruut en het volk knetter dom gezien vaccinatiegraad en onvermogen om de kosmos te lezen. Oude bekende van mij is prepper in het buitenland en heeft zijn solars al 2x moeten verplaatsen afgelopen jaar. Had ineens minder zon op de dag aangezien de zon vanuit optisch perspectief nu 500 meter verderop pas opkomt bij hem,dat was de jaren ervoor niet het geval. We zijn in ieder geval goed voorgelogen en beet genomen op school vroeger dat moet ik ze na geven.

   • @ Nuke Davos januari 23, 2023 at 09:34 en Frans januari 23, 2023 at 08:45
    Ik wil jullie niet voor het hoofd stoten maar jullie beide zijn in de illusie getrapt dat we op een bol zouden leven. Goed dat is ons geleerd op school en nog steeds dagelijks ons voor gehouden wordt. Maar in de werkelijkheid leven we op een vlakke aarde en daar een gedeelte ervan. We schuiven met elke sterrenbeeld een vakje tegen de richting van de klok. De totale klok is in 12 delen op gedeeld.

    We verplaatsen constant heel iets op, we zijn van het Vissen tijdperk, al weer een poosje in de Waterman tijdperk gekomen. Hierdoor verplaatst zich ook de zon en de maan. Zo ook dat de randen van de ronde bewoonbare schijf warmer of kouder worden, dat dan gebieden/landen kouder worden en visa versa. Want buiten de bewoonbare aarde schijf is het een onbewoonbare ijsvlakte. We worden afgeschermd door een kunstmatige plasmakoepel. Daar kan niemand of iets door heen, ruimtevaart is dan ook een illusie.

    Zo is de maan een weerspiegeling van de aardse plasmakoepel. Beschenen door de zon. Om de plasmakoepel tot stand te laten komen, wordt dit gedaan zoals het CERN principe wat in Frankrijk ligt vlakbij Bazel Zwitserland. Hier sturen ze een zeer sterke elektromagnetische straal de lucht in, waardoor de edelgassen in de bovenste luchtlagen gaan resoneren en zo een plasmakoepel vormt. De aurora die wij kunnen waarnemen is niets anders dan het edelgas Argon (wat de groene kleur geeft en onze ogen en contra kleur paars simuleert) wat in resonantie is gebracht door die sterke elektromagnetische straal. We leven alle in een simulatie alla de Matrix.

 4. ik heb nog een zak kunstmest in de schuur staan voor het gras daar staat op de zak met extra stikstof voor een mooi vol en groen gras! Met extra stikstof groeit alles veel beter! Zal dit jaar niet meer op die zakken staan zeker!

 5. Stelletje idioten. Ik verdien net zoveel als bijvoorbeeld een minister maar ben toch echt niet van plan om driekwart van mijn geld uit te geven aan CO² en die ministers ook niet, daar geloof ik niks van.

 6. Ik zal het even vertalen ze willen een sociaal credit score systeem invoeren. ze betalen één of andere idiote wetenschapper om deze nonsens uit te spuwen in de naam van de Religie wetenschap en volla klaar.

 7. Wellicht zijn diploma’s gekregen op zijn verjaardagen als cadeautje. Lopen er meer van rond mi

  Probleem is dat zovelen bij de club zijn aangesloten. De uitvoerders die als een ‘roedel’ opereren. Moeilijk te onderscheiden zijn.

  “burgeroorlog” , waar men aan werkt.
  Oekraïne is een voorbeeld, uitvoerders Zalensky vs inwoners.

 8. Beste Mensen

  Jaaa ….
  Dombo’s lopen toch met alles mee
  Dus waarom zo dat niet kunnen ???
  De heele wereld heeft toch ook op een paar na dat vergiftprik genomen ??
  Nu pas komen de Apen uit de Mouwen
  Dus het kan worden ingevoerd
  Tegen betaling Ademen anders pech
  Of
  Anders per minuma persoon 1 zuurstoffles per dag
  Het word wat
  Koeien krijgen al een Kurk in de Billen gestopt
  Gemuilkorft rond lopen
  Op exacte tijden Kurk en Korf eraf
  Het word wat
  Dank U
  Lang leve de Dictatoren

  Dank U

  • De agenda is simpel… alles moet dood. Momenteel staan de sloten en weilanden in mijn omgeving vol met water, ze pompen in de zomer alles weg en in de winter laten ze alles hoog oplopen. Alles wordt kapotgemaakt. Ik sprak laatst wat clowns van staatsbosbeheer aan waarom ze zoveel bomen kappen. Onderhoud… was het antwoordt. Ik vroeg of de natuur dat niet zelf kan… NEE, was het antwoordt. Pfff… mensen snappen helemaal nergens meer wat van. Hier in de omgeving (achterhoek) worden bossen kapot gekapt door mensen die hebben geleerd dat ze onderhoud verrichten. Ze hebben geen flauw benul dat ze kappen en zagen op een manier dat het hele bos kapot gaat. Iedereen volgt gewoon blind alle orders op. Blind kappen ze hele bossen kapot. En dan even later janken over co2 en natuur en klimaat etc etc. We leven tussen totale debielen die zichzelf en hun medemens kapotmaken. Net als de politie die nog steeds NIKS onderzoekt mbt de genocide die zich voltrekt. Vaccinatie centra blijven open en politie beschermt alle betrokkenen. We gaan kapot en tenonder aan domheid!!!

   • @ Naam:* januari 23, 2023 at 15:44,
    We kunnen ervan uit gaan dat 80 tot 85% heel gehoorzaam zijn, die vragen niet hoe en waarom. Voor hen is beveel en beveel, van dat is jouw taak. De opzichter is net zo gehoorzaam aan zijn baas weer. Zo is het al eerder bekent dat het grondgebied Nederland alle bomen gerooid gaan worden i.v.m. verstoring van het 5G netwerk. Want bomen zijn alsware water kolommen en die verstoren het signaal. Want in de toekomst willen ze iedereen overal constant realtime volgen, zou jij het bos in lopen kan je even buiten bereik komen. Wat niet de bedoeling is. De bomen die gerooid worden belanden in de biocentrales. We worden ons constant keihard voor gelogen. Zo wordt door Staatsbosbeheer alle natuur terug gebracht naar Natura 2000, dat is zeer schrale droge grond, waar enkel heide en vetplantjes op kan groeien.

   • Natuurmonumenten en staatsbosbeheer organiseert regelmatig wandelingen voor leden en gegadigden met veelal linkse motivaties langs trajecten in bossen en natuurgebieden om zo voor het oog van deze onwetende zielepieten te zien en uitgelegd te krijgen (vanaf de paden toekijkend op deze situaties) hoe o.a. aan de hand van talloze dode bomen het klimaat ernstig veranderd is. Opvallend weinig mensen, (bij nadere inspectie van deze dode bomen) zijn zich ervan bewust dat dit vaak voortkomt doordat de bomen moedwillig ‘geringd’ worden met kettingzagen, in opdracht vanuit deze natuurorganisaties. Beeldvorming heet dat.

   • In het PWN-gebied (Provinciale Waterleiding Noord-Holland) bij Bergen en de Staatsbossen bij Schoorl wil men 70 hectare kappen, voor het klimaat zullen we maar zeggen.

   • Die gasten hebben toch busjes met onderaan die busjes wielen die busjes die hen van a naar b brengt.
    Wat doe je met deze busjes als je weet dat men maar 1 reserve band heeft en vier wielen? Drie wielen erbij hangen? Of,,.
    Ook hebben ze koplampen weet niet of die echt nuttig zijn denk het niet, dus ook opruimen dan toch of heb ik het mis?
    Ook hebben ze ruitenwissers en daar past een dikke brief onder.
    Ze kunnen ook vlinders gaan tellen want dan malen ze zich stukken nuttiger.

 9. Niet voor iedereen op deze aarde dus! Als onderstaand plan (csrq-sm) klopt dan gaat er straks een “klasse” mensen bestaan die geen enkele CO2 hoeft te reduceren en ook verder met alles een vrijkaart gaat krijgen. Het gaat er in dit plan (waarvan ik echt hoop dat het niet waar gaat zijn!) naar uitzien dat als je op de S-lijst van mensen staat je alles ongelimiteerd mag en kan en de rest niet. Het gaat natuurlijk niemand verbazen wie die “s-klasse” mensen gaan worden! (namelijk iedereen die eraan mee heeft gewerkt dat dit systeem uberhaupt ingevoerd kan worden en dat is kennelijk incl journalisten uit de alternatieve media!) Lees er hier meer over: https://archive.ph/GZxiq en hier: https://drive.google.com/file/d/1YMqSIXHxDbuzaBoLf_y8Q2KLFPxpY26E/view

 10. Dit geeft wel aan dat we door sociopaten en psychopaten bestuurd worden, want die vinden dat alleen zij meer rechten hebben dan andere. het nadeel is dat 80 tot 85% van de mensheid het zal opvolgen, bij hen is de indoctrinatie van kleins af aan gelukt om de absolute gehoorzaamheid aan de autoriteiten te voldoen. Dat zien we ook al terug in het aantal vaccinaties. In het fictieve Nederland loopt weer eens voorop.

 11. Dit maakt het idiote masker dat psychobillie al heeft laten ontwerpen duidelijk.

  Nu oefenen met zo’n deuglap en straks geen stap meer zetten zonder dat grote masker.

  Ik verzet mij zolang ik leef tegen de psychopaten! En laat ze maar eens in de buurt van mijn dieren proberen te komen… .

  (agrarische cub hier riep op om in giga kippenstallen een houtkachel te plaatsen……er blijft geen boom over, dus….einde ons)

  • Leuk weetje voor je zodat je beter kunt slapen.
   Mijn zus zat op de landbouw school en haar man nam in die tijd de examens af en zij leerde nog dat de wereld uit drie procent uit gras bestaat die 25 procent ons van zuurstof voorziet.
   Vandaar dat ik stoeptegels in de tuinen niet graag zie en kunstgras.
   Daarom moet de boeren blijven want de boeren voorzien ons van zuurstof doordat ze weilanden bezitten.
   Als je wilt vechten voor het behoud van ons zuurstof sta dan op en kom op voor onze boeren.

 12. Ik maakte een paar jaar geleden al een grapje over een soort uitademtax voor ons, je CO2 uitstoot wordt dan gemonitoord. Dus minder uitstoot=ademen is minder tax.
  Wordt het niet tijd dat we ontdoen van deze luizen?

 13. Schijnbaar hebben ze een hekel aan planten.

  Anyway, ondertussen in de kassen staan de CO2 verspreiders volop te loeien, want daar groeien plantjes zo lekker van.

 14. Als die van het WEF denken dat ik minder ga trainen kunnen die facisten mijn kloten kussen!
  Minder sport= zwakkere mens en ook minder weerbaar zodat ge een betere slaaf bent voor hun en daar draaid het om😠👎

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in