De Oekraïense president Vladimir Zelensky wekte deze week verontwaardiging en woede op met zijn grimmige waarschuwing dat de zonen en dochters van Amerika uiteindelijk zullen vechten en sterven als Rusland in Oekraïne niet wordt verslagen, schrijft Strategic Culture.

Zijn aanmatigende opmerkingen werden gemaakt tijdens een persconferentie op 24 februari, maar kregen pas deze week bekendheid en wekten gejoel van spot en afschuw op. De roekeloze waanzin van de oorlog in Oekraïne – en de catastrofe waartoe deze leidt – is ondraaglijk geworden.

Amerikaanse politici – met name aan Republikeinse zijde – en gewone burgers zijn terecht verontrust over het blanco chequebeleid van de regering-Biden om het regime in Kiev het afgelopen jaar met 100 miljard dollar aan militaire en financiële steun overeind te houden.

Zowel in de Verenigde Staten als in de Europese Unie groeit de publieke woede over de bodemloze put met geld waar de regeringen in graaien en op onverantwoordelijke wijze naar Oekraïne hebben gegooid. Westerse staten hebben de oorlog in toenemende mate geëscaleerd met leveringen van zwaardere en langere afstandswapens. Geen enkele westerse zogenaamde leider heeft enige diplomatieke moeite gedaan om het conflict op te lossen. De Verenigde Staten en de Europese Unie zijn volledig in oorlogsmodus gemobiliseerd, zonder enig publiek debat of verantwoording.

Het regime in Kiev is de perfecte partner voor de oorlogsmachines van de NAVO vanwege zijn onverzadigbare vraag naar steeds meer wapens.

Zelensky en zijn cabal van corrupte trawanten hebben als buikspreekpoppen hun smerige rol gespeeld door de lopende band van wapens op te voeren. Het is bijna komisch wanneer NAVO-leiders op andere momenten het Kievse regime stilletjes oproepen om minder munitie te verbruiken omdat hun eigen arsenalen uitgeput raken en hun staten onverdedigd achterblijven.

De schertsvertoning heeft tot op zekere hoogte gewerkt. Amerikaanse en NAVO-militaire fabrikanten hebben recordwinsten gemaakt en ongekende beurswinsten geboekt met de oorlogsroof die Oekraïne is.

  Er komt geen graanovereenkomst - Zelensky heeft de regels overtreden!

De komische acteur die politicus is geworden, loopt echter groot gevaar dat hij zijn rol als bedelaar overdrijft. President Joe Biden heeft Zelensky zelfs gewaarschuwd zijn ijverige publieke eisen om wapens en geld in te tomen, omdat hij vreest dat zijn “gimme, gimme, gimme”-houding de Amerikaanse en Europese belastingbetalers, die de rekening van de goodies zullen betalen in een tijd van ongekende sociale en economische problemen woedend dreigt te maken.

Dus toen Zelensky een stap verder ging en waarschuwde dat Amerikaanse zonen en dochters uiteindelijk zullen vechten en sterven als er niet meer wapens aan Oekraïne worden geleverd, is er een gevoel dat een onaanvaardbaar niveau van verdraagzaamheid is overschreden. De spreekwoordelijke laatste druppel.

Westerse media haastten zich onmiddellijk om zijn opmerkingen te verdoezelen door – ongelooflijk – te beweren dat Zelensky niet heeft gezegd wat hij heeft gezegd.

Het westerse publiek doorziet terecht deze afschuwelijke truc. Niet alleen is het westerse militair-industriële complex obsceen rijk geworden, maar ook hebben Zelensky en zijn junta het Amerikaanse en Europese publiek als een melkkoe uitgemolken. Zelensky en zijn trawanten hebben miljoenen verdiend aan offshore fondsen en activa. De wapens die Oekraïne binnenstroomden, werden voor een groot deel verkocht op de zwarte markt en kwamen uiteindelijk overal ter wereld in handen van terroristen en criminele netwerken. Zelfs de inspecteurs van het Pentagon geven toe dat ze niet weten waar alle wapens zijn gebleven.

Niet alleen dat, maar de eindeloze wapenbazaar heeft de oorlog in Oekraïne verlengd met verschrikkelijke slachtoffers onder Oekraïners die zijn opgeroepen om een NAVO proxy-oorlog tegen Rusland te voeren. Een oorlog die het Oekraïense regime met geen mogelijkheid kan winnen. De op handen zijnde Russische overwinning bij Bakhmut betekent de ineenstorting van het door de NAVO gesteunde regime. En met die ineenstorting zal het zo geroemde prestige van de NAVO instorten. Als u dacht dat het debacle in Afghanistan erg was, wacht dan maar eens op het tandengeknars over Oekraïne.

  Slaat Wagner weer op hol?

Het is tragisch dat deze oorlog – de grootste in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog – voorkomen had kunnen worden als Washington en zijn Europese volgelingen rekening hadden gehouden met de reeds lang geuite Russische bezorgdheid over de uitbreiding van de NAVO. De westerse machthebbers kozen ervoor om Moskou niet via politiek en diplomatie te benaderen, waardoor een gewapende confrontatie onvermijdelijk werd.

Washington en zijn imperiale lakeien hebben van het conflict een existentiële crisis gemaakt met frauduleuze beweringen over de “verdediging van democratie en vrijheid” tegen zogenaamde Russische agressie. De grandioze misleiding verhult de werkelijke agenda van de Amerikaanse hegemoniale ambities ten aanzien van Rusland en China.

Het marionettenregime van Zelensky – vergeven van corruptie en door de NAVO bewapende nazi-paramilitairen – beweert dat als het ten prooi valt aan het Russische leger, de westerse staten te maken krijgen met Russische agressie. Daarom heeft hij de belachelijke bewering gedaan dat als er niet meer wapens worden gestuurd, Rusland vervolgens NAVO-staten zal binnenvallen en Amerikaanse zonen en dochters zullen vechten en sterven.

Dit is een groteske verdraaiing van wat er in Oekraïne gebeurt en wat de werkelijke oorzaken van het conflict zijn.

De realiteit is dat Oekraïne is vernietigd door Amerikaanse imperialistische machinaties sinds de in 2014 door de CIA gesteunde in Kiev. Rusland is gedwongen een Neonazi-regime te elimineren dat door de NAVO-machten opzettelijk en heimelijk is bewapend. President Biden en zijn waardeloze corrupte zoon Hunter zijn persoonlijk betrokken geweest bij de creatie van het monster van Frankenstein, evenals hooggeplaatste leden van deze regering van het Witte Huis, waaronder Antony Blinken, Victoria Nuland en Jake Sullivan. Deze zelfde mensen gaven toestemming voor het opblazen van de Nord Stream pijpleidingen in een daad van internationaal terrorisme tegen vermeende NAVO-bondgenoten, want zo crimineel zijn ze.

  Russisch Ministerie van Defensie onthult gegevens over buitenlandse huurlingen in Oekraïne

De onophoudelijke corruptie van Oekraïne onder Amerikaanse en Europese toegeeflijkheid heeft geleid tot het verschrikkelijke gevaar van een totale oorlog met Rusland, die de wereld in een nucleaire vuurzee zou kunnen doen eindigen. Door hun leugens en criminele russofobie sluiten Washington en zijn NAVO-minions elke diplomatieke uitweg uit de crisis uit. Het oorlogsspel is te verslavend voor de oorlogsjunkies van de NAVO en hun misdaadsyndicaat-inlichtingendiensten. Het logische eindpunt van deze perverse poppenkast is een mogelijke totale wereldoorlog. Zelensky ging in zijn smerige komische sterrol onbedoeld van het script af met zijn schokkende ad-lib opmerkingen.

Deze opmerkingen – naast vele andere onbenulligheden die zijn geuit door Zelensky, Biden, Scholz, Macron, Sunak, Von der Leyen, Borrell, Stoltenberg en andere oorlogspooiers van de NAVO – zijn te vergelijken met het masker van de clown dat afglijdt en het lelijke gezicht eronder onthult. Het Amerikaanse volk en alle anderen in de wereld zouden ontzet en woedend moeten zijn.

De gladde praatjes over mensen die sterven voor geen enkel goed doel, maar alleen voor een kliek clowns en hun imperiale circus, zijn de ultieme zieke grap.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nederlandse journaliste: “Wij zijn hier, in Donbass, om de door propaganda misleidde westerlingen wakker te schudden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGerenommeerde wetenschappers: Klimaatwaanzin zal de helft van de wereldbevolking in hongersnood storten
Volgend artikelRussische Doema-leden roepen op tot “oorlogsverklaring”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

    • Anders onze rutte kutte en wef zooi en biden en rest van zn bezeten demonen of archonten, die ziel allang verkocht! of wat dan ook is maar zeker niet iets wat menselijk is.. 4 jarige kleuter of mongool (respect die meeste nog slimmer en n hart) betere resultaten behaald. Denk nou maar niet hoogbejaarde nazi Klaus Schwap die hoofd van onze media overheden, medici, jaja ook dokters en psychiaters naar zijn boekje dit kunnen oplossen want t zijn namelijk zij n NAZI vriendjes! En als tegen mening hebt spuiten ze je wat in of chemtrails of zelfs haarp inzetten. Blijf aub weg van psychiaters lentis jeugdzorg want dat allemaal van hem en ik heb bewijs ie zelf dat zegt or.. duimendikke feiten. Jij denkt psych hem kan helpen? En dan? Je de bron moet hebben dan nog veel verder ligt dan zo’n trekpop Zelensky… Wat dacht Navo waar ze niet lid van zijn daar doet? Ping weer n lichtje van de duisternis: biden dr onverwachts ff langs komt..Puzzelstukjes wel naar je toekomen zo. Raaaaar wa Nazie Navo daar doet pisvlekkn. Why? Mensen willen dat niet zie blckbx massa opstand landen ze ophouden wapens te sturen en voor vrede gaan, als die man van india en erogan daar heen kan nou dan zaken zijn zaken dat dus prima kan!! Hoezo kan dat niet? Ik flauw van westen voor NL wel traag van begrip vraag me af als wereld vuur in vlam staat we nog in ons eigen bunker wereldje ons verstoppen. Nou nou vechten ho maar. Ennne massamoord ala hollocaust in moderne versie gaat maar door en niemand ziet of doet wat… Je beter tralies of DAVOS doen of bom op als ze daar weer aan de thee met zn allen zitten WOIII te bespreken… Sorry niet boos op u maar vind als landen verdeeld zijn we allemaal zo druk maken zelensky onze eigen overheid ineens zijn vergeten en toeslagen affaire nog niet opgelost is mensen kunnen niet eten en warm houden door hun ingevoerde sancties en wij wapens sturen naar oekraine en hun mensen op vangen en hier stand bouwen word niet tijd zelenski geld ons geeft en stuurd ik wil ook wel gratis stad en wonen en hotel en alles en wapens hiero en wij dan? Im hungry en tanks kennie eten. en dan mag discriminatie niet! Weer gecreeerd. Ilussie numero zooooveeel! Op paar uitzonderingen na dis schijtoverheid en schijtvolk met schijtland serieus.. ik emigratie modus toedeledokie zo deed vroeger ook niet harnas aan net zoals popo’s tis moderne versie van toen en ga lekker verder iedereen met je vertrouwen dokters en wie dan ook baudet ik vertrouw geneen maar wel mezelf. Mn hart breekt iedereen de pedo transgender oorlogzuchtige tbs niveau nazi nsb we steunen! Pluim je je kids hier in achterlaat.. Ben blij mijne verloren heb dat niet erg genoeg.. ik mn kind niet naar school laten gaan transgender en seks door meester of juf pedo wordt verteld dis ziek! En als iedereen denkt psych niet helpt dies ook van wef… ik ga me niet druk maken op trekpop… ik zelf namelijk jaar psychologie gestudeerd en half jaar parapsychologie maar was niet mee een dit voor iedereen geld, dit standaard aangeleerd boekje wat iemand achter schermen heeft bedacht en zo ist en rest heeft stoornis, denk aan adhd, dat geen stoornis is gave. Is gewoon andere manier van denken maar zeker geen stoornis. Daarom verder gaan zoeken ik nu bezig ben met boek The Da Vinci Methode pscyhologie voor 10 procent vd bevolking. Ik goede tip dit voor alle wayseers dit is de schrijver van boek die ik in nl helemaal vertaald hebt hij zegt spread the fire.. mocht iemand belang hebben contact mij. Take care U all. https://www.youtube.com/watch?v=YdpuVjN-7-A

    • Het is een knettergekke opportunist. En een dief, hoe kan hij anders zo rijk zijn. Dat er naar hem geluisterd wordt is onbegrijpelijk. En dan ook nog applaudisseren.

  1. Het westen zet zichzelf door de niet aflatende steun aan de kwaadaardige clown Ellendsky voor de rest van de wereld ongelooflijk voor joker.

    • Kan beter in IT spelen. In zn reallife shootgame met n legerkleertjes aan.. toch raar?!!! Alle presidenten in pak staat in daar in zn kapotte legerkloffie als of ie net op straat heeft gespeelt in zn eigen dan! Pffff VLODJE ZONAZIESKY! CTRL ALT DELETE. Moest ff kwijt.. maar nu verder wat nuttigs doen? Wat gaan we WEL doen mensen?

  2. NEDERZETTING!!! Dan maar? Ik net columbus pik gewoon stuk land terug, iemand dat ooit ingepikt en verkocht?! Pffff terugpikken toch dat baksteen of je hol van jou is prima maar buiten onze aarde van ons allemaal. Je eigen people eigen overheid nieuwe.. deden ze vroeger ook… offf gaan we weer met hartjesballonnen en liefdes paraplus rondje lopen waarvan ze geen woord horen?! Dat werkt niet tegen demoon, archont of narcist.. dat wandelende gestoorde afwasborstels tis niet menselijk dat verstaan ze niet duhhh waar ben dan mee bezig vraag me af en kindermisbruik zegt poetin ook. Laaste speech weer, VPN aan whappaa je vind alles..Pedofilie in Russchies versta dondergoed hij vind dat ziek. Maar goed Nederzetting??? Ik genoeg ideeen wel met elctromagnetisch veld offcourse ivm Haarp.. zucht ook voor de Elon Musk move met zn 144.000 satelieten… Maar ook idee hoe dat kan.. haha maar plaats hier niet.. is patent op voor mijn eigen overheid. Ik kies voor het volk! De mensen. Alleen beste lastig ik zie al n biebie de hele wereld redden. wel elkaar helpen he. We normale eten drinken ook afrika ok is allemaal er genoeg deze wereld. Nou wie wil hier uit???? Ik echt supergoede ideeeen mr niet digitaal. Denk nu op samenwerking aankomt. Ja boeren ik wil meevechten maaruh stro op weg en mest dumpen heb je alleen mensen mee hun niet.. zij vechten in moderne harnas je weet ze schieten en slaan dus ga op zn minst niet onbeschermd DEMONstratie voeren, maar vind onderhand deze pedopscyo’s a wel een slagveld verdienden van het volk, netjes gezegd. Wet of geen wet. Je weet zelf als mens wat rechtvaardig is en wat doe met pedo-ja-seks-met-minderjarige goedkeuren? Alleen die gedachte is misdadig en ziek, je zelfs hulplijnen enigste lijn ik zulke geef is stuk touw! Das mijn B van de B-Engel kant. De rest my brothers en sisters… als je wil..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in