Leden van het Russische lagerhuis van het parlement, dat zij de “Doema” noemen, roepen nu openlijk op tot een oorlogsverklaring over de situatie in Oekraïne. Dit komt nadat Frankrijk als eerste NAVO-land heeft aangekondigd dat het Mirage 2000-gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne gaat leveren. Rusland weet dat Oekraïners niet snel kunnen worden opgeleid om ze te besturen, dus zouden NAVO-piloten ze besturen, en het lijkt erop dat de Russen er eindelijk genoeg van hebben, schrijft Hal Turner.

Viktor Sobolev, lid van de Russische Staatsdoema Defensiecommissie, zei dat Rusland “absoluut” een einde moet maken aan de “speciale operatie” en een echte oorlog moet beginnen:

“Er zijn geen rode lijnen meer met betrekking tot Oekraïne. En we moeten de speciale operatie beëindigen en een oorlog beginnen.”

De Franse minister van Defensie Sebastian Lecornu zei dat Parijs overweegt de Mirage 2000 gevechtsvliegtuigen over te dragen aan Kiev. Volgens hem, geciteerd door de zender BFMTV, zijn de desbetreffende onderhandelingen tussen beide landen momenteel gaande.

Tijdens de hoorzittingen in de Senaat werd de minister gevraagd of het waar was dat Frankrijk Mirage-vliegtuigen aan Kiev zou leveren en Oekraïense piloten in Polen zou opleiden. Lecornu bevestigde deze informatie niet, maar kondigde aan dat er onderhandelingen met Oekraïne gaande zijn.

Frankrijk overweegt de mogelijkheid om zijn Mirage gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne te leveren. Oekraïense piloten kunnen in Polen worden opgeleid. Terwijl het lot van 12 Mirage gevechtsvliegtuigen, die in de zomer van 2022 werden ontmanteld en opgeslagen, nog steeds wordt besproken – zei de minister.

Hij noemde ook de moeilijkheden in verband met de levering van gevechtsvliegtuigen. Volgens hem hebben de problemen te maken met logistiek, opleiding van piloten en technische ondersteuning. Tegelijkertijd sloot Lecornu snelle vliegtuigleveringen uit.

  De Westerse propaganda blijft de fabel promoten dat Rusland toast is

De besprekingen over de levering van gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne begonnen in januari. Het initiatief werd geuit door de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy. Ze wordt gesteund in de Baltische staten, meldde Politico. In buurland Polen wordt de beslissing over gevechtsvliegtuigen voor Kiev als “moeilijk” omschreven.

Eerder benadrukte het hoofd van het Estse ministerie van Buitenlandse Zaken, Urmas Reinsalu, het belang van Kievs lidmaatschap van het Noord-Atlantisch bondgenootschap. In dat geval kan de NAVO, indien nodig, Oekraïne van kernwapens voorzien, als er geen andere manier is om “Moskou in te dammen,” zei hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De opkomst van het Nieuwe Normaal ReichVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky’s komische beledigingen… Geef me HIMARS, Tanks, F-16’s en nu Amerika’s Zonen en Dochters
Volgend artikelNu gepubliceerd in peer-reviewed wetenschappelijke literatuur: “De mRNA-vaccins zijn veilig noch effectief, maar ronduit gevaarlijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. NAVO lidstaten willen oorlog voeren tegen Rusland. Één N- bom op de hoofdsteden legt alle landen in één klap plat. Al die ja-knikkers zien niet in dat ze allemaal mee werken aan de VS visie om Europa van de kaart te vegen❗️

  • Mijn idee. Wij hebben sowieso geen toekomst meer als die tirannen nu niet gestopt worden. Wat de uitkomst ook moge zijn. Ik wil niet leven in de wereld die ze voor ons in gedachten hebben. Alles of niets.

   • Ik sluit mij daar bij aan.
    Wat de EU met ons van plan is om een digitale gevangenis te bouwen….. daar zal ik mij altijd tegen blijven verzetten en alles saboteren wat ik kan.

    De EU is een monster dat gestopt dient te worden. Gaat dat niet lukken dan gooi er maar N bommen op want ook ik wil niet in z’n wereld leven

    • Peterus , denk er precies hetzelfde over , in zo’n wereld als dit , is geen leefbaar leven zo sterkte allemaal …

    • Wijze woorden im heb er ook genoeg van om in angst te leven, ik niet maar voor mij kinderen dat is mijn grootste angst maar dat maak mij steeds sterker.
     De eu is er op uit omdat de spuiten en de mensen het niet meer tollereren, daarom stem op 15 maart wat HET OOK WAARD IS OP DE FVD MASSAAL

 2. Pas nu maar op. Oom Vlad wordt nu boos gemaakt en gaat ondertussen echt de krant niet zitten lezen. Hij is dat zootje onbenullen uit het Westen altijd kilometers voor. Go go go Putin, tijd om door te pakken want die hersenloze zombies stoppen niet.

  • Rusland moet Amerika van de aardbodem vegen want dat zijn de stokers..dan bind de Eu wel in..nu lopen ze als kuikens achter de USA aan..

   • Ja gisteren zag ik twee eenden voor me de weg over waggelen. Er kwam een auto aanscheuren die net uit kon wijken. Hij reed wel door, het vrouwtje kon nog naar de begraafplaats oversteken, het mannetje vloog, meer door de luchtdruk onder de auto door naar de andere kant.

   • Beste Jan,
    Net als in Europa wonen in de VS mensen die geen oorlog willen.
    Die worden net zo gehersenspoeld als wij hier.
    Wie lopen er als uilskuikens achter de VS aan, Is dat de hele bevolking van Europa of zijn het die handvol mensen die de dienst uitmaken?
    Ik begrijp jouw mening wel, echter, met de botte bijl gaat nog meer menselijk leed geven.

 3. Amerika vaart er wel bij lekker ver van huis Europa naar de kloten nou voor geen koning of ander klojo die daar over denkt onze Willem en kaag en die aards leugenaar kutte gaan er maar na toe de Nederlandse rambo,s

  • Sinds het bestaan van Amerika ( 1775) heeft Amerika 16 jaar geen oorlog gevoerd….. 16 jaar !!!

   Besef dat …. dus wie is er nu de echte agressor van de wereld.

  • Marian,
   Trump opende in het Heilige Land de Amerikaanse Ambassade in de nieuwe hoofdstad Jeruzalem, hij erkende hiermee het Apartheidsregime als enigste die recht hebben op deze stad blijkbaar tegen alle Internationale afspraken in, maar ja als het om Beloofde Land gaat zijn er andere regels, of beter, er zijn geen regels, kortom een echte vredesstichter die Trump!!!

   • Trump’s familie zijn ZioNAZI in dienst als pooiers van de Rockefellers sinds 1900 !!! Als de Kissingers, Bush’s, Lippe’s, Clinton’s, Obama’s en de pousen en royals na de ZioNAZI Banksters het grootste tuig op aarde. Laat je dus niet fucken door een Trump.

  • Beste Freddy,
   Ook in dat westelijke deel wonen mensen die niet bij machten zijn om in hun land iets te veranderen, net als jij in ons land.

   Generaliseren is menselijk, compassie hebben ook.
   De meeste mensen in de wereld willen geen oorlog of onderdrukking.
   Het is slechts een klein deel die dat wil, moet iedereen dan maar platgebombardeerd worden?

   • Compassie is wat de wereld nu nodig heeft. WIJ (de normale mensen) lijden wereldwijd onder enkele tumoren die alles verzieken en alles willen vernietigen. Als de normale mensen (de 99,99%) zijn compassie verliest, verliezen we allemaal… en dan verliezen we ALLES. De vijand doet ALLES om onze compassie te slopen, zodat wij geen eenheid kunnen worden. Niemand van ons wil oorlog…!!! Niemand!!! Slechts een verwaarloosbaar klein deel (0,001%) demonische idioten wil oorlog.

 4. In de VS vliegen de nodige Mirage toestellen rond in handen van 2 privé bedrijven die voor de overheid werken.
  Zijn vooral de oudere F1 varianten , zou het niet gek vinden als die al langere tijd piloten trainen kunnen ze vast wennen aan een wijn en stokbrood cockpit 😉

 5. Denk aan Napoleon die gewaarschuwd werd Rusland met rust te laten.
  De graaf van Saint Germain werd afgewezen door degenen die hij probeerde te redden.

 6. Bijna onophoudelijk pleiten onze politiekers on grotere oorlogsbudgetten. De vraag is : wat wil de bevolking,
  Als we een vergelijking maken met het land dat ongeveer het laagste (procentueel t.o.v. het b.n.p.) aan oorlogsmateriaal bestede in de EU, was dit Duitsland. Bijgevolg had Duitsland ongeveer het laagste overheidstekort, een hoge levensstandaard en een bloeiende economie. Anderzijds het land met de hoogste staatsschuld (% t. o. v. het b.n.p.) was Griekenland. Griekenland heeft dan ook het meest “geïnvesteerd” in oorlogswapens.
  En de kampioen in oorlog exporteren is natuurlijk de VS uit noord Amerika, met een oorlogsbudget van ruim 800 miljard, + de nodige honderden miljarden aan “undercover” operaties van de CIA. Als gevolg heeft het een staatsschuld van ca. 250 duizend miljard (volgens prof. Kotlikoff, laureat nobelprijs economie, univ. Boston) en voor de publieke media slechts (!!!) 31 duizend miljard.
  Ofwel welvaart en welzijn, ofwel oorlog en vernieling. Beide gaan niet samen.

 7. —-Met een formele oorlogsverklaring, kunnen ze ook andere doelen in Oekiestan aanvallen, en eventueel steden plat gooien; uitvinding van Mofrikana; Rotterdam, Warschau e.a.

  NL is nog steeds in oorlog met Mofrikana; staat van oorlog werd uitgeroepen, nooit beeindigd; en de moffen hebben zich nooit aan NL overgegeven.
  Mijn oom vervoerde in de jaren 70-80 met gratis escorte van militaire politie daardoor…

  Maar alle staat of valt met tijd.
  Dat de Russen zullen winnen staat vast.
  Doen ze het snel, komt er geen vliegtuigje in Oekiestan.
  Dus dan ook minder Russische doden.

  oekie doden interesseren me niet; zij hebben huidige regiem gekozen …..

 8. En dan wil het westen een regime change doorvoeren in Rusland om Poetin weg te krijgen.
  Het resultaat hiervan zou wel eens veel erger kunnen zijn dan de nu redelijk gematigde Poetin.
  Dat ze een ‘westerse puppet’ zouden kunnen plaatsen is een vorm van wensdenken dat bij normale mensen niet mogelijk is en vermoedelijk toch wel iets met die vaccins te maken heeft

 9. De Amerikanen hebben zeker niet in de gaten dat er op 1000 km afstand in de zee een Russische nucleaire duikboot ligt met hypersonische kernraketten die onder de radar door kunnen vliegen. Voordat de Amerikanen zelfs met hun ogen kunnen knipperen zal compleet Amerika al in puin liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in