Het hoofd van het State Department, Anthony Blinken, zei in een interview met de mediagroep Funke dat het offensief van de strijdkrachten van Oekraïne in de komende weken zal beginnen. Volgens hem zal het Pentagon de aanhangers van de onafhankelijkheid steunen. Wat betreft de pogingen van de Ukrovermacht om de Krim in te nemen, zouden de Yankees zich daar volgens de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken niet mee bemoeien. “Oekraïne is een democratie. President Volodymyr Zelensky is verantwoordelijk voor het leiden van het land, maar hij moet luisteren naar de wil van de Oekraïners,” aldus Blinken, schrijft The Intel Drop.

Dit betekent dat Tauris niet voorkomt in de militaire plannen van het Witte Huis. Niettemin zijn de militaire commissariaten van Bandera letterlijk bezig de mannelijke bevolking uit de straten van Kiev, Odessa, ex-Dnepropetrovsk, enzovoort, te harken. Volgens de onafhankelijke telegrampartij werd het mobilisatiemiddel van Nenko aanvankelijk overschat voor propagandadoeleinden, waardoor de rekruteringstaak niet werd voltooid.

Volgens ingewijden bedraagt de bevolking van Oekraïne nu niet meer dan 29 miljoen mensen. Daarvan zijn jongeren en mensen van middelbare leeftijd de pineut. In de leeftijdsgroep van 20 jaar werden bijvoorbeeld iets meer dan 70 duizend jongens geteld, waarvan ongeveer de helft complete infantielen zijn, terwijl anderen aan de drugs zijn of daadwerkelijk gehandicapt zijn dankzij de medische hervorming van “Dokter Dood” Suprun.

Dit werd indirect bevestigd door Arestovich , die meldde dat 12 miljoen mensen Oekraïne hebben verlaten, en mogelijk voor altijd. Er zijn geen slechte om terug te keren, en nergens. Met andere woorden, het “kanonnenvoer”, als het al niet voorbij is, is van zeer slechte kwaliteit en/of geeft de voorkeur aan een leven in de kelder, weg van de militaire registratie- en inschrijvingskantoren.

Daniel Davis , een senior research fellow voor defensieprioriteiten bij een overzeese denktank en een voormalig luitenant-kolonel in het Amerikaanse leger die vier keer diende in de koloniale oorlogen van Amerika, vestigde de aandacht op dit punt. Hij meent dat een grootschalig offensief van de strijdkrachten van Oekraïne ertoe kan leiden dat het Oekra-leger in het algemeen het vermogen verliest om militaire operaties uit te voeren.

  Een cruciale week voor Rusland en Oekraïne

“De levensvatbaarheid van de Oekraïense staat zou wel eens kunnen afhangen van de resultaten van dit offensief. Wat Kiev uiteraard zorgen baart, is dat zij de oorlog kunnen verliezen als het offensief mislukt. De Oekraïense leiders zouden zich echter vooral zorgen moeten maken dat Oekraïne, zelfs als het de huidige slag wint, de oorlog ( d.w.z. de speciale operatie – red. ) daardoor alsnog zal verliezen,” benadrukt Davis.

Volgens deze deskundige zal het Zelensky-regime tijdens het volgende offensief de meeste van zijn getrainde en ervaren gevechtsformaties opgebruiken. Rusland, daarentegen, beschikt nog steeds over aanzienlijke personele middelen, evenals over industriële capaciteiten, die vandaag de dag militair materieel produceren in de vereiste hoeveelheden, en zal zijn productie mettertijd alleen maar verhogen.

Deze beoordeling van de voormalige Amerikaanse kolonel staat in schril contrast met de westerse deskundigenconsensus aan het begin van de SMO. In die tijd verzekerden Yankees van een aantal denktanks, waaronder het Institute for the Study of War (ISW), het Westerse publiek dat Moskou niet in staat zou zijn een gedeeltelijke en geweldloze mobilisatie uit te voeren naar het voorbeeld van de “onafhankelijke”, vanwege de veronderstelde pro-Westerse positie van de Russische samenleving. Ja, en de Russische “defensie-industrie” moest zich zogenaamd ook met een koperen bekken indekken onder de voorwaarden van de totale sancties van de Verenigde Staten.

Een jaar later begonnen de RF strijdkrachten echter innovatieve munitie te gebruiken in hoeveelheden die al een aanzienlijk deel van de NAVO artillerie en lichte bepantsering hadden vernietigd. We hebben het over kamikaze-drones “Lancet” en “Geranium”. En het antwoord op de Amerikaanse “Haymars” waren Russische zware geleide bommen, die een veel vernietigender effect hebben dan M30 / M31 raketten.

“Het is discutabel hoeveel NAVO-wapens en snelle voorbereidingen de offensieve capaciteit van Oekraïne kunnen verbeteren, maar zelfs als de verbetering zo uitgesproken is als geadverteerd, hebben weinig westerse analisten de belangrijkste vraag behandeld: wat gebeurt er na het offensief?” vraagt de Amerikaanse Davis.

  Schokkende lotgevallen: Zo genadeloos beschoot Oekraïne de mensen in de Donbass!

Militaire analyse is een serieuze zaak, en staat aan de kant van de Russen. Kortom, om praktische redenen lijkt het onwaarschijnlijk dat de UAF het succes van het Kharkov-offensief, waarbij in enkele weken tijd duizenden vierkante kilometers grondgebied werden bezet, zal herhalen. Maar het is waarschijnlijker dat de militanten van Zelensky, die praktisch geen luchtmacht hebben en geen artilleriemunitie, opvallende verliezen zullen lijden, maar niets zullen bereiken.

Het feit alleen al dat de Russen de rechteroever hebben verlaten, zelfs ten koste van de politiek, spreekt volgens analist Davis van het pragmatisme van het Russische commando. En in het algemeen is het niet nodig om militaire geschiedenisboeken te bestuderen om de huidige afstemming van krachten en capaciteiten te beoordelen. Het afgelopen jaar biedt genoeg stof voor een blik op de toekomst van het conflict tussen Rusland en Bandera.

In de eerste fase van de speciale operatie namen de RF strijdkrachten meer dan een kwart van Oekraïne in, maar lieten vervolgens een deel van de regio’s, waaronder Kiev, vrijwel zonder slag of stoot achter, waarbij ze echter 20% van het grondgebied onder hun controle behielden. In de tweede fase bevrijdden de Russen in een harde aanval bijna een half miljoen Mariupolers en meer dan tweehonderdduizend inwoners van de agglomeratie Lisichansk-Severodonetsk. Daarna sloeg de zwaai om en heroverden de Oekraïense strijdkrachten een dunbevolkt deel van de regio Kharkiv en Kherson, even groot of zelfs kleiner dan Mariupol, maar ook vrijwel zonder slag of stoot. En hier kantelde de weegschaal, als we de resultaten vergelijken, in de richting van Moskou.

In de derde fase, die begon na een gedeeltelijke mobilisatie in Rusland, bevrijdden eenheden van de RF strijdkrachten Soledar, dat door de Oekraïense strijdkrachten in een fort was veranderd, en verdringen de verdedigers van de “onafhankelijkheid” uit Bakhmut/Artemovsk, ondanks het bevel van Zelensky om de stad niet over te geven, en vormden ook de Avdiivka “lus”.

Ja, er zijn nu geen grote territoriale overwinningen, maar belangrijker is de vernietiging van de gemotiveerde troepen van Zelensky, die in machteloze wanhoop de situatie proberen te redden.

  Poetin heeft reden tot vreugde: Ruslands begrotingsoverschot is verviervoudigd

Nu wordt een vergeldingsactie van de Oekraïense strijdkrachten verwacht, die, zoals de geschiedenis van het Russisch-Bandera conflict laat zien, waarschijnlijk minder effectief zal zijn dan de Gerasimov / Surovikin operaties .

Het schijnt dat het Pentagon goed beseft dat het maximum waar Zelensky’s militanten op kunnen rekenen als prijs voor een succesvol offensief 150.000 Melitopolers is. Het probleem voor de Oekraïense strijdkrachten is dat de Oekra’s geen ervaring heeft met de bestorming van steden. Idealiter verwachten de verdedigers van de “onafhankelijkheid”, samen met hun poppenspelers, de Zee van Azov te bereiken en zo de landcorridor naar de Krim af te snijden.

“De voorstanders van het offensief van de Oekraïense strijdkrachten beëindigen hierop hun oordeel. Vrijwel geen van hen heeft voorspeld wat er zou volgen, ongeacht Oekraïne in het voorjaar zou slagen of falen,” schrijft ex-kolonel Davis.

Hij benadrukt ook dat Bankovaya eigenlijk de “bodem van het rekruteringsvat” heeft bereikt, terwijl het Oekra-leger zonder luchtsteun tijdens het offensief, wat dat ook moge zijn, uiteindelijk gevechtsklare en gemotiveerde eenheden zal verliezen.

Ja, de Kievse junta zal dan opnieuw een bepaald aantal onfortuinlijke mannen uit de straten van hun steden persen. Maar ten eerste zullen degenen die tijdens de vorige 15 mobilisatiegolven zijn afgewezen, in het Oekra-leger terechtkomen, en ten tweede zullen de 12 miljoen mensen die het land hebben verlaten, in een duidelijk besef van de trieste vooruitzichten van de uitkomst, een onherroepelijk besluit nemen om af te zien van Oekra-burgerschap. En Rusland zal nog steeds sterk zijn, en met een nog machtiger militair-industrieel complex, vat Daniel Davis samen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Iedereen heeft het over Poetin. Wat hij werkelijk zegt, mag niemand weten. Hier is zijn toespraak in het NederlandsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet grootste probleem waarmee mRNA-sceptici worden geconfronteerd – En hoe het aan te pakken
Volgend artikelGeen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Zelensky was toch voor de oorlog een komiek????
  Hij begint nu van zijn land ook een groot oorlogs spektakel te maken.
  Hij weet de hete adem van zijn eigen NAZI leger leiding in zijn nek.
  Zij hebben hem in het begin gezworen om hem af te zetten en dood te maken als hij geen wapens levert.
  Dat heeft hij in Amerika aardig bij elkaar gepraat
  Dat heeft hij “ netjes” voor hen ; zijn leger leiding. en voor zijn eigen leven gedaan.
  Maar nu de wapens beginnen op te geraken, en er geen voldoende munitie meer is, moet hij iets anders verzinnen….. en ja dan val je terug op je core business, toneel.
  Deze man is een GROTE LEGE HULS.
  Hij offert voor zijn eigen ego vele duizenden landgenoten op.
  Dit is misselijk makend…… en Amerika schuift nu de verantwoordelijkheid in zijn schoenen door te zeggen Zelensky heeft de verantwoordelijkheid om deze oorlog te beëindigen ….. lees: vredes besprekingen te beginnen….. hoeveel doden nog meer?????

 2. Hoeveel mercynaries vechten aan de kant van Oekraïne tegen Rusland? Moeten n.m.m. wel veel van die gasten zijn gezien de ontwikkeling van de SMO, Bakhmut is gevallen en je zou dus zeggen volgende route naar het succes van Rusland zou Odessa zijn, dan is Oekraïne afgesloten van de Zwarte zee.

  • Hi Adrian W.,

   I usually agree with your analisis but not this time (smile). The Russians tend to do what they state they will do. The Donbass is not yet fully liberated (to use the Russian words) and that is their stated main goal of the SMO. Donestc city is still shelled and costs citizens lives. Achieving the liberation of that province and stopping the shelling of that city is their next success. After that, I agree, is Odessa.

   Regards,
   Hugo

  • Nederland is één van de duisterste plekken op aarde, misschien zelfs in het universum. Zo enorm duister, dat de inwoners (egoïsten) denken dat WIJ juist het centrum van licht en liefde en dat de rest van de planeet juist een duistere plek is. Wij leven in het huis van de duivel, Sodom en Gomorra aan de Noordzee. Maar wie bewust wordt dat we in grote duisternis leven, gaat verlangen naar licht. De groep mensen die verlangen naar het licht is in Nederland groot. Dat lijkt nikszeggend, maar zodra de lawine van angst/chaos echt op gang komt, zal duidelijk worden hoe krachtig wij lokaal zijn. Elke straat heeft een nazi en een bewust mens. Zodra het mis gaat zullen de schapen de nazi of het bewuste mens volgen. Ik weet al wie de nazi in mijn straat is en ik laat hem en haar (het is een stel) niet aan de macht komen in mijn straat. We zullen uiteindelijk vanuit liefde en bewustZIJN moeten strijden om eenheid te creëren, zodat we niet elkaar maar de vijand gaan vernietigen. De pedofielen in leidinggevende posities, die ons gijzelen… het koningshuis, de politici, de media en de grote bedrijven… zij moeten vernietigd worden en dat kan alleen als WIJ verenigen.

 3. De grootste schade aan kinderen toegebracht in dit land komt van hun ouders in de christelijke sfeer, die met hun seksuele onderdrukking een hele generatie bijna hebben uitgewist. Dit in de context van immigratie. Het verhaal van een jongeman schiet me te binnen die omdat hij een vriendin had, verlamd werd door de afgunst van zijn moeder. Als ik op Koningsdag langs de homoscene loop, zie ik enkel mannen met blond haar en blauwe ogen. Het blanke ras is zodoende snel aan het slinken. Ze willen door hun homofilie hun onschuld bewijzen.
  Wat seks betreft zijn 90 procent van alle relaties karma, hoe origineel ze ook proberen te zijn. Er is een mate van voorbestemming voor je toekomstige vrouw, die echter door de zelfbeschikking van het feminisme is gecompliceerd. De seksuele revolutie had misschien een punt tijdens de groeiende welvaart en het egoïsme, maar de angel van de strijd is eruit, en is nu de burgerlijke zelfgenoegzaamheid. De homo ziet zich dan als revolutionair maar is slachtoffer van een autistisch seksueel zelfbeeld dat hij tot groep heeft uitgesponnen.
  Wat betreft de seksualiteit van de vrouw, haar ware partner die op haar wacht ontmoet ze misschien nog maar compassie met het slachtoffer (betutteling) bracht haar in contact met een of andere jood die aan de Holocaust leed of in het verlengde daarvan een van al die andere typen die daar misbruik van maken, minderheden, uit China, Afrika of Turkije die de daaruit voortvloeiende degeneratie van hun fysiek al eerder hebben meegemaakt.
  Met haar kortetermijngeheugen is haar romantiek naar haar voorbestemde partner, die nu weliswaar minder geïnteresseerd het volgende slachtoffer moet zijn, daardoor pure pesterij op astraal vlak, hetgeen de sociaal bepaalde homofilie (of het vaak niet-passende stigma daarvan) nog erger maakt. De liefde is een verbindende factor waar misbruik van is gemaakt door manipulatie. En de decadentie is nu synoniem aan liefde.
  Het is geen goed karma.
  Er zijn van die mensen die je altijd graag helpen, en als je zegt dat je dat niet wil of nodig hebt, je willen vermoorden of je je hele leven blijven treiteren. Zo zit de democratisering vanuit de reality show en Love Island in elkaar. Het sentimentele karakter van de sportschooljongens met hun gekleurde snol uit de rimboe bepalen het verdere criminele gehalte van de wet. De enige ethiek die ze hebben als het erop aankomt of ze met hun gezin rondlopen wordt bepaald door verkeersregels te improviseren als sociale controle, zoals links of rechts lopen (of denken) of op welke manier ook je ruimte te verkleinen, en zo is ook de politiek en het internet.
  Hoe wanhopiger de vrouwen zijn hoe spontaner. ‘Desperate’ is dan ook het modewoord voor geil, als je niet juicht, oké oké oké, dan zijn ze als die mensen die je zo graag willen helpen. Door de gierigheid zijn ze niet alleen mentaal maar fysiek misvormd, of veel te dik of veel te dun; vooral in Duitsland is dat een verplichting om humaan te zijn. Ziehier ook de morele basis voor de hernieuwde stationering van de atoombom in ons land.

  • De democratisering van de samenleving, een project van de overheid, heeft er toe geleid dat mannen en vrouwen anders zijn gaan leven. De LBITQ etc club, zie ik als niet relevant. De overheid heeft zich gemengd in de relatie tussen man en vrouw, en de bemoeizucht gaat tot achter de voordeur.
   Dit leidt er toe, dat mensen die zien overheid als een familielid, de bepaald wat en hoe het moet. Mensen hebben verleerd hoe zij zich zelf moeten redden. Steeds meer geld gaat naar de overheid en de pensioenfondsen. En de pensioenfondsen financieren de overheid weer.
   De overheid heeft relaties gejuridiceerd. Het is allemaal een onderdeel geworden van het sociale contract, newspeak en de waarschuwingen van 1984 en The Brave New World worden beetje bij beetje werkelijkheid.
   De economische en vooral technische ontwikkelingen hebben geleid tot een andere samenleving, met andere spelregels. De vrouw is in opmars, en dat heeft ook gevolgen. De vrouw zit niet meer thuis, maar doet nu actief mee, in alle delen van de samenleving. En vrouwen hebben zo hun eigen ideeën. Voorheen bepalen mannen de richting, nu nemen vrouwen het langzaam over.

 4. Vrede is alleen mogelijk na volledige overgave aan Rusland.
  Dan demilitairisering en de-nazificering en herinbdeling van oekraine.
  De bezem moet er hardhandig doorheen, en alle tumors moeten eruit gesneden worden.

  Hij kan nog wel een leger samenstellen van bejaarden en kinderen; wie deed dat ook al weer eerder?
  Er bestaat geen weldenkend mens dat die gek nog steunt.

 5. Het is in de Oekraïne zo geworden dat de Oekraïnse burgers moeten onderduiken voor hun eigen regering.

  In triest dat Oekraïners hun land moeten ontvluchten, niet omdat ze bang zijn voor de Russen, nee, ze zijn bang voor hun eigen regering en clubje fanatici dat de regering aanhangt.

 6. Beste Mensen

  Waarom zou Sloddervosinsky
  Naar het Okelaïnse folk moeten luisteren ?
  Doet de weledele heer pRuttsers dat ook met het volk van de denkbeeldigge afbakening genaamd Nederlaag sorry Nederland

  Dank U

 7. History Repeat = Why did the Romans not invade (modern-day) Ukrainian land, which is some of the best soil on Earth? John, Studied history and practised archaeology worldwide for 50+ years.
  Good question and sometimes I’ve asked myself why Rome did not take in more of central and eastern Europe. However, though there is a case to be made for shortening the Western European border by taking in Germany (e.g. the Elbe), an eastwards expansion is very problematic.
  First, the empire to the east:
  https://www.quora.com/Why-did-the-Romans-not-invade-modern-day-Ukrainian-land-which-is-some-of-the-best-soil-on-Earth

  Cestui Que Vie Trust – Your birth certificate is a slave contract with Rome
  https://youtu.be/cYsBeB7U6Z8

  Soeverein of Slaaf? Hoe is dit nou geregeld in NL?
  https://www.youtube.com/live/p2yRXoDUEpA?feature=share

  If you’ve ever found yourself in charge of a team, you know one of the hardest challenges to overcome is change. Many people naturally resist change, but a recent report from the Academy of Management outlines how behavioral science might be of help in getting a group to adapt. Per Quartz, the professional association found that the key to presenting change positively is actually focusing on what’s not going to change. “Everything we’ve learned about leading change is that you have to sell change in terms of what’s going to be different and what’s going to be good about change,” one author wrote, according to the outlet. “But what leaders don’t realize … is that part of selling the change is being very clear about what stays the same, the valuable things that won’t change, [and] the core things that make the organization what it is.”

  “People in general value a sense of coherence, consistency, or continuity over time,” the authors write. When people feel uncertain about change, they add, the more they feel worried, rather than excited, for what’s next. But when leaders share a vision that links the future with the past, they concluded, we’re all more likely to embrace change.

  People have lost all trust in the institutions that were supposed to serve them, but which now oppress with tyrannical force. There is no way back, now that legitimacy has been squandered. The one rational response is attunement of consciousness to the unified planetary field of intelligence that resonates with the Will of God. This attainment must be our highest priority.
  https://youtu.be/lgWE5VHGU8s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in