Voormalig CIA-directeur John Brennan hield een toespraak voor de Council on Foreign Relations en daarin gaf hij toe dat de regering zich bezighoudt met “Stratospheric Aerosol Injection (SAI)”, die volgens hem de “klimaatverandering” kan vertragen of stoppen, schrijft Hal Turner.

Dus ieder van ons die deze “chemtrails” met eigen ogen heeft gezien, maar wordt uitgemaakt voor “aluminiumfoliehoedje samenzweringstheoretici” heeft opnieuw gelijk gekregen; ze sproeien wel degelijk vanuit vliegtuigen – opzettelijk. En we ademen het allemaal in.

In de Amerikaanse grondwet is er geen bevoegdheid gedelegeerd aan het Congres om dit soort atmosferische experimenten uit te voeren of er zelfs maar voor te betalen. Het is een bevoegdheid die NIET is toegekend aan de VERENIGDE STATEN.

Erger nog, ze doen dit op basis van een “theorie” over “klimaatverandering”.

Dus, aangezien het slechts een theorie is, is het nu duidelijk dat zij experimenteren met de lucht die wij inademen, om hun kleine lievelingstheorie te onderzoeken.

Ik heb niet, doe niet en zal niet toestemmen dat er met mij geëxperimenteerd wordt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het decoderen van de verwrongen Nieuwe Wereld Orde gedachtegangVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Wetenschap, redding en ketters: van Monsanto tot Pfizer, het is hetzelfde oude draaiboek
Vorig artikelZelensky is op zoek naar Anne Frank… om haar naar Bakhmut te sturen… niet Auschwitz
Volgend artikel“Hiermee kun je chirurgisch nauwkeurige aanvallen uitvoeren”: de westerse pers vergeleek de Lancet UAV met de Amerikaanse Switchblade-600
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Er wordt al sinds 2005 gsproeid. En eigenlijk ook al sinds WO1. Nu komt dus de verklaring – de nieuwe spin die van de waarheid moet afleiden – dat het gedaan wordt om ‘klimaatsverandering’ tegen te gaan. Trap er niet in. Dit is weer een “upside down” verklaring die niks te maken heeft met waar het dan wel om gaat. Het zijn juist die activiteiten die de klimaatsanomalieën veroorzaken, die ze geheim houden. De ‘chemtrails’ worden gesproeid om de schade van die activiteiten te mitigeren. Het slopen van de ionosfeer – de hele beschermende zenuwbaan rondom de Aarde – is in volle gang gaande, en heeft enorme consequenties voor alles wat op Aarde bestaat. Ook raakt dit direct het menselijk “bewustzijn” omdat hier de levenskracht, de trillingen die nodig zijn voor het functioneren van de hersenen, zit. Je zou dit de goddelijke levenskracht kunnen noemen. Wat ze doen is meer dan crimineel en de puurste waanzin ooit. (uiteraard is hier ook heel veel geld mee gemoeid – wat denk je niet dat dit kost, dat constante sproeien? En wie betaalt het?)

  Ik probeer dit nu al jaren onder de aandacht te brengen, en het is zo spijtig en dieptriest dat niet meer mensen zich hierin verdiepen, want de geoengineering heeft vreselijke consequenties voor alles wat loopt vliegt zwemt groeit en bloeit. Ook jouw toekomstige kindjes en hun toekomstige wereld.

  Zie ook zonderreden.substack.com voor meer info en links.

  • @ Immortal (Ik probeer dit nu al jaren onder de aandacht te brengen, )

   En meerdere met jou die het er over hebben, en proberen het duidelijk te maken. Aan de mensen om ons heen, kijk eens wat vaker naar boven. Ze willen het niet weten, wat niet weet, wat niet deert. Mensen zijn domme Egotrippers !!

   • Yes Discobol!! Thank you!!!! laten we niet bij de pakken neerzitten, en hopelijk gaan wat meer mensen kijken en nadenken! De planning voor het slopen van onze beschermende koepel is rond 2030. Dan is het gedaan met het aardse bestaan als die flikkers die voor elkaar krijgen. Ik gaf ooit een heel duidelijke presentatie met heel veel foto’s hierover, en de egotrippers liepen met hun neus in de lucht verwaand weg na afloop. Wat een trieste bende. Want dit heeft enorme gevolgen voor alles… de gifspuit is pas het begin van al die geoengineering!!!!!

    • Immortal, jij staat niet alleen, ik en veel mensen in mijn omgeving weten het, kijken omhoog en zijn boos dat dit dag in dag uit kan doorgaan. Ik voel mij machteloos want het is of je tegen een berg staat te praten. Ik krijg zelfs het verwijt dat ik een wappie en complotdenker ect. ben. Nee is het antwoord het zijn gewoon condens strepen van vliegtuigen 😆

   • Daar ben ik mee gestopt want ik was een idioot want dit kan niet en dat bestaat ook niet wij zullen altijd met zo een dom volk blijven zitten en daar besteed ik dan ook geen moeite meer aan.

  • De oprichter van geo-engineringwatch.org, die onder eigen naam, Dane Wigington, wel ’s een update geeft op yt, noemt zichzelf the badnews channel..hij wordt gehaat door de regering en normies zijn bang voor z’n data..als ze zo door gaan is er over 5 jaar geen leven meer mogelijk..zijn woorden..Hij is al meer dan 20 jaar aan t roepen maar iedereen is horend doof.
   Wat een zooi.

   • Ja klopt. Dane is erg volhardend. Ik werd er kotsmisselijk van elke keer belachelijk gemaakt te worden. Maar wat je (Dane) zegt is hartstikke waar. Ze zijn op volle kracht aan het slopen tegenwoordig zodat Bill Gates zijn zin krijgt in 2030, en de ruimtevaart er door kan. Alles gaat om geld, en de ruimtevaart is de 4e industriele revolutie die alles zal vernielen. Je kan alleen de “ruimte” in als je het dak van het huis sloopt. De mRNA gifspuit houdt hier ook verband mee – ik heb nog een poging gedaan dat uit te leggen op de substack…Mss is de moeite voor niets, maar mss valt het eea nog te redden als meer mensen zich ook eens gaan verdiepen… het is de toekomst van hun kindjes uiteindelijk.

  • Immortal,
   That make sense.
   They fck the stratosfeer..
   These arrogant pricks!
   You took me over te line!
   Thank You!
   FD

  • Gluipers, die media ‘Weer Professionals’, met al hun misleidingen en ontkenningen. Aan de politiek heb je sowieso niets, maar onze ‘Volksvertegenwoordigers’ spreken niet eens over de massale hoeveelheid chemtrails die nagenoeg dagelijks boven de hoofden van hun ‘Kiezers’ worden uitgesmeerd om al wat leeft sluimerend maar weloverwogen definitief kapot te maken. De ‘Uitvoerders van al het Kwaad in de Lucht’ wenden bewust hun blik af, nooit een Nederlandse Whistleblower gehoord hierover, ze blijken allen alleen geïnteresseerd in poen en carrière. Allen een totaal gebrek aan empathie, hun ‘liefde’ is slechts hun ego.

   Kortom, hoogste tijd dat het stopt, dat de criminelen -want dat zijn ze- openlijk ten schande worden gezet en krijgen wat ze echt verdienen…

  • ‘Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.’ – Nikola Tesla

 2. p.s. en hier begint het al, de troep valt op je auto.
  https://www.giantfreakinrobot.com/tech/spacex-satellites-falling-sky.html

  Maar wees gerust, er staat:
  “Luckily, no one is going to be hit in the head by this satellite, because it most likely disintegrated on its heated reentry back to Earth.”

  En dan weet je ook meteen dat alles wat ‘”van de maan terugkwam” ook wegfikte bij terugkeer naar de Aarde. En dan weet je dus dat die hele maanlanding nooit gebeurd is – het kan gewoon niet omdat alles en iedereen verbrand door frictie door de beschermende koepel; je gaat niet door een laagje iele lucht! Maar nu zijn ze wel hard bezig om naar de ruimte te gaan, dus de koepel die de hele aarde en ons beschermt moet gesloopt worden. Snap je?

 3. Er word al sinds 1960 gesproeid….Nederland en Canada waren proeftuin voor Amerikaanse bio oorlogsvoering waarbij burgers werden gebruikt als proefkonijn. De Canadese regering heeft destijds diplomatieke betrekkingen bijna volledig gestopt, de Nederlandse regering smeekte om meer….de oorzaak van CVS ligt bij velen in de Mycoplasma fermethans incognitus, een patent van het Amerikaanse leger op een indringer die de energie in een cel sloopt. Dit is gemaakt op Plum island, het Amerikaanse bio warfare laboratorium voor de oostkust bij het plaatsje Lyme….is het plaatje al helder?

  In de jaren 90 zijn boven ex Joegoslavië ook biologische wapen getest, voornamelijk ene rubbervrete3nd organisme…..is terug te vinden op internet.

  • @Duchesne, als jouw bewering berust op waarheid moet voormalig vice-premier en minister van Defensie (1963 – 1969) van Canada Paul Hellyer (1923 – 2021) hier vanaf hebben geweten. Ik heb hem hier nooit over gehoord. Hellyer heeft wel zich sterk ingezet voor openbaarheid over het UFO-dossier.

 4. Listen carefully. He says would and could. This is no proof they actually do it. Not in his words. Of course we know they do it. But this is not the proof!

  • @Rene, hij vertelt bullshit om de echte redenen te verdoezelen, de fopspeen. Kan goed zijn dat hij er niet eens van af weet wat er gerotzooid wordt en hij wordt ingefluisterd.

 5. En dat V.S.- “Council on Foreign Relations” wordt grotendeels gefinancierd door …….. Soros Foundations.

  Net als het “European Council on Foreign Relations”, overigens.
  Waar E.C., E.P., en regeringen hun oren naar laten hangen.

  • Instituut Clingendael in Den Haag is de Nederlandse tak van de Council on Foreign Relations (CFR, anno 1921), de boreale Thierry Baudet heeft hier ooit gewerkt en oud-NAVO-baas Jaap de Hoop Scheffer is voorzitter.

 6. sinds 1996 ben ik mij bewust van chemtrails. Beroepshalve zat ik veel op de weg en zag telkens weer hoe dagen die mooi begonnen al snel dicht gekankerd werden met chemtrails. Het was/is om moedeloos van te worden.
  Maar ach…de weermannen zeggen dat het hoge sluierbewolking is dus geen zorgen hoor.
  Ik wist direct dat het niet klopte. Heb duizenden foto’s gemaakt voor een eigen website die ik toen had.
  Maar je wordt inderdaad door iedereen verguisd en belachelijk gemaakt. Zelfs door je eigen familie.
  Het vernietigen van de ionosfeer om uiteindelijk ruimtevaart mogelijk te maken ?
  Als al het leven op aarde weg is wie gaat er dan nog ruimtevaart bedrijven.
  Wellicht AI Robots of SuperHumans die bestand gemaakt zijn tegen straling of wat voor ellende dan ook.
  Ik denk dat het vooral een manier is om vooral het menselijk leven te slopen en te degraderen.
  Heeft niets te maken met bescherming van de aarde en de mensheid.
  Het is het zoveelste duivelse plan wat ze jaar en dag ontkend hebben te bestaan.
  De mensheid moet vernietigd worden zodat de aarde in handen komt van een speciale groep ‘mensen’.
  De uitspraken hieronder gedaan spreken boekdelen.
  https://www.bitchute.com/video/6zl3haAi73Q3/
  https://www.bitchute.com/video/6zl3haAi73Q3/

 7. De mensheid vernietigt zichzelf. Met “ dank” aan de machtgeile psychopaten. Zouden die idioten ook beseffen dat zij dan ook het haasje zijn , ook al zitten ze in ondergrondse bunkers?

 8. Fred Teunissen schreef in 2017 ‘Hemel onder Vuur’ met als onderwerp chemtrails en het boek is nog immer actueel helaas.

 9. Als iets wat niet bestaat mag je dat dan uit de lucht schieten?
  Of bestaat het dan ineens wel?
  Hoe gaan o.a. de weerlui dit uitleggen/verklaren?

  Zelfde verhaal dus als de superveilige gifspuit, die is veilig tot er genoeg doden zijn gevallen en je niet meer om die leugen heen kunt.

 10. Matt april 10, 2023 at 10:11

  Het is al eens uitgelegd en wel door Gerrit Hiemstra die had het over vliegtuigstrepen in combinatie met een vochtige luchtlaag in de statosfeer, heel Holland geloofde meteen zijn verhaal, zelfs het weerbericht is gepoliticeerd.

  • Gerrit vertelde ook dat de uitlaatgassen van varende schepen in kanalen zorgde voor die uitwaaierende rechte vliegtuigstrepen.

   • Ron Swart april 10, 2023 at 12:20

    Wie zijn er nu gekgeworden Ron, iedereen in mijn omgeving heeft het nooit over Chemtrails, ze gaan er vanuit dat commersiele vliegtuigen deze maken, staan er niet bij stil of kunnen het gewoon niet geloven dat ze vergiftigd worden door Chemtrails en giftige stoffen in ons voedsel, de pandemie is voorbij en ze pakken het leven gewoon weer op zonder vraagtekens erbij te zetten.

    Slechts 10% van de mensen zijn in staat om het dystopische verhaal van de overheid ernstig in twijfel te trekken, zo komen “wij” niet vooruit en wandelen vrolijk door de poort waarboven Arbeit Macht Frei staat.

 11. Het heeft inmiddels krankzinnige vormen aangenomen. Waar halen ze in hemelsnaam al die chemicaliën en vliegtuigen vandaan. Ze vliegen/sproeien hele dagen en nachten non-stop. Ik heb inmiddels ook echt wel door dat de zogenaamde contrails en chemtrails allemaal chemtrails zijn. Het zijn meerdere componenten. Ze sproeien lange strepen en de korte strepen lijken een soort bindmiddel ofzo. Het is een cocktail van middelen die samenwerken. Gisteravond paasvuur. Op de achtergrond voor ondergaande zon vlogen eindeloos veel vliegtuig heen weer… een compleet raster met strepen… en NIEMAND ziet het. Allemaal druk met lallen, zuipen, opscheppen en dom lullen over hebzucht en spullen. Pfff… de mensheid is stukgemaakt… de gemiddelde mens om mij heen wordt elke week oppervlakkiger en dommer. Ze veranderen ons in lege programmeerbare hulzen. Transhumane robots, ultra slaven. Ze roeien ons uit terwijl ze hun nieuwe technologie uittesten. Pfff… en WIJ zitten met zijn allen te wachten tot het te laat is. Ik zou ook niet 123 weten wat te doen, maar w3 moeten de koppen van de draak afhakken. Het is een militaire operatie, dus het leger/ons leger werkt hier aan mee. Boven Nederland zie ik al jaren geen enkele dag meer natuurlijke weersomstandigheden. Godzijdank mogen we van Rommel over deze shit praten, want op NFN wordt dit onderwerp keihard gecensureerd. Dank Rommel… we worden levend vergast/vergiftigd. Het engste vind ik dat de massa echt gewoon HELEMAAL niks wil zien/weten. Ze hopen volgens mij bijna op een nieuwe pandemie, omdat ze van de vorige voordeel hadden… lekker thuis werken, beetje sporten en vooral lekker veel spullen kopen. De mensheid ks verandert in een groep opeloze junks die nergens meer wat om geeft behalve om spullen consumeren, eten en drinken.

  • Er zijn meerdere methoden om rommel in de lucht boven ons te verspreiden. De eenvoudigste, waar de bemanningen van burgervliegtuigen zelf niet van op de hoogte zijn, is het dopen van de kerosine met chemicaliën. Dit gebeurd in vele landen over de gehele wereld.

   Daarna zijn er vliegtuigen, ook voor transport van passagiers en goederen, met relatief kleine speciale chemicaliënreservoirs aan boord die deze chemicaliën verspreiden via de omlooplucht van de turbofans, daardoor ook onzichtbaar voor de bemanning. Vermoedelijk weten de meeste piloten van deze toestellen ook niet wat er aan de hand is.

   Dan zijn er speciale, meestal militaire, kisten met grote reservoirs aan boord met vele leidingen naar de trailing edge (vleugelachterkant), die functioneren net zoals landbouwgifsproei-installaties en die kunnen verspreiden wat men ook maar zou willen. De bemanningen hiervan zijn heel goed op de hoogte van waar ze mee bezig zijn. Deze kisten, vaak waargenomen door een bevriende piloot, zijn dan meestal niet op flightradar te zien.

   Dan zijn er chemsmoke schepen op de oceanen, die daar waar het zeer grote gebieden kan beroken zijn gestationeerd of aldaar rondvaren. Voor de noordelijke Atlantische Oceaan is dat het gebied net west van de Canarische eilanden waar vrijwel geen commerciële vliegtuigen meer overkomen en dus de kans om gesnapt te worden heel klein is. Enkele piloten die daar bij toeval toch een vlucht maakten hebben daarvan goede fotos geschoten die je op het web kan vinden.

  • Inderdaad…de mensen staan er niet bij stil…simpelweg,ze willen en moeten het niet weten.Iedere ochtend rush rush…kids naar school en opvang…werken tot 17u…rush rush om de kids af te halen op opvang.Thuisgekomen…eten maken…eten…uurtje aandacht voor de kids…ze klaarmaken voor de nacht.Eindelijk rust…Netflix serie kijken…verstand op nul.Iedereen is mijn gelul over chemtrails zo moe als kou pap…hou er over op want je kan hier niks aan veranderen…geniet van de mooie chemische kleurrijke wolken ipv ongenietbaar te zijn 😳

 12. Wat ik zelf erg vreemd vindt is dat iedereen continue ziek is of “ïets” heeft. Veel zeer gezonde en niet gevaccineerden om mij heen hebben regelmatig allerlei luchtweg en klachten en griepachtige verschijnselen. En nee…geen Covid oid. Daar geloven we helemaal niet in, ik houd het erop dat er iets in de lucht zit of, af en toe losgelaten wordt. Maar kan ook komen door mijn vervormde complotbrein, zullen we maar zeggen… al zit ik meestal wel goed wat dat aan gaat.

  • Iedere dag chemtrails boven mijn hoofd…heb al 2x een longembolie gehad…speciaal bloedonderzoek laten doen in UZ Leuven…bloed perfect in orde.Al 10j piepende ademhaling en longproblemen…medische onderzoeken hebben niks aan het licht gebracht…echter zijn ze hier al meer dan 20j bezig met het verspreiden van chemtrais…Al 10j ben ik aan het verkondigen dat er iets mis is met de natuur…mijn tuin is ziek…woon in natuurgebied…de laatste jaren doet mijn bio groente tuin het zo slecht dat ik dit jaar eraan denk om ermee te stoppen.Heb in 2023 een reductie van de wilde bijen in mijn insecten hotels van +/- 300 stuks naar 4 stuks zien reduceren…Momenteel zijn de chemtrails dagelijks aan de orde…zo erg is het nog nooit geweest 😳

 13. Ja ze doen het al jaren,vroeger nooit bij stil gestaan. Vrij recentelijk een grote grijze jongen op ongeveer 5km hoogte vol de pompen open zien gooien vlak boven me hoofd kwam vanuit Duitsland..

 14. Voor de liefhebbers : ontdek de patronen: eerst heel korte streepjes hoog in de lucht. Dat is de geleider voor de ultrasound, de emf’s vanuit haarp tegen de ionosfeer. Een dag of zo daarna de vette lange strepen die langzaam de bedekking veroorzaken. Dan zie je ook overal de rimpels ontstaan. Dat is door de ultrasound. En zo wordt de strato gesloopt. Hierdoor ontstaan de enorme klimaatsanomalieën die je de laatste 15 jaar ziet. De zgn global warming van Al Gore en de zwakzinnige Greta. Dit alles tast het bewustzijn aan alswel dat het vernielt de bescherming rondom de aarde. De gifspuit is om je bewustzijn te verlagen. Hand in hand met de vernieling van de levenskracht frequenties in de iono / strato.

  • Die patronen van strepen die zichtbaar zijn, laat zien dat het sinusgolven zijn die door de atmosfeer gaan. Die golven staan 24/7 ingeschakeld en de deeltjes die gevangen worden door de golven, daar bevinden zich dan patronen in het zichtbare meestal hogere bewolking. Vaak is ook te zien dat de hogere bewolking zwaar verstoord is en alles is recht en streepachtig gemaakt, daaronder zijn vaak wilde pluimen schoorsteen bewolking te zien die onbewerkt zijn. Maar ook elk wolkje dat bijne even groot van formaat lijkt te zijn en vaak erg rond is met daartussen steeds een heel klein stukje blauw is zo’n vaag patroon. Men is hard bezig om de zon te blokkeren, vandaar dat de natuur vanzelf achteeruitgaat. Bomen en struiken groeien slechter en worden steeds dunner en minder opbrengst net zoals de voedselgewassen, buiten dat achterlijke gekap en gesnoei overal.

  • Ik heb altijd begrepen dat wat de bescherming betreft het vooral de ionosfeer is die veel van dat werk doet.

   Maar de sterkste bescherming tegen kosmische straling komt toch niet uit de hogere luchtlagen maar van het magnetische veld van de aarde? De kosmische straling wordt daardoor rond de planeet geleid en die verdichting van straling en zonnewind, enz. vormen de Van Allen Belt. Die omgeving is het meest schadelijke voor ruimtevaartuigen en eventuele passagiers omdat de stralingsniveaus hoog genoeg zijn om electronica om zeep te helpen en de mensen aan boord genoeg schade kan berokkenen om daarna niet zo’n heel lang of gezond leven meer te mogen genieten.

 15. Die chemtrails zijn militaire oorlogswapens en hebben meerdere doelen.
  1) Het weer beïnvloeden om neerslag of juist droogte te bewerkstelligen bij de vijand of de desbetreffende landen te kunnen onderdrukken d.m.v. de oogsten laten mislukken door extreme droogte of weg te laten spoelen door overstromingen. Zodat de vijand zwak wordt en makkelijker overwonnen kan worden. Of zo het land afhankelijk voor voedsel van jouw laten worden.
  2) Om de bevolkingen onderdanig en gehoorzaam ermee te houden, door giftige cocktails substanties over het land te sproeien. En het land en oppervlakte water ermee te vergiftigen, zodat iedereen afhankelijk wordt van de staat.
  3) Chemtrails in combinatie van HAARP , waarvoor er een dambord formatie in de lucht ontstaat, om over grote afstanden het weer voor een groot gebied langdurig te veranderen doordat de hoge straalstroom verplaatst wordt. Zodat het ineens langdurig extreem heet en droog wordt. Of juist andersom dat het halve continent met zeer koude sneeuwstormen te kampen krijgt. Bewust om de economie te verzwakken.
  4) bewust zorgen dat er continu bewolking is in de lagere luchtlagen, om zo militaire vluchten ongezien voor het volk te kunnen verplaatsen. Of andere dingen in de lucht verborgen houden voor de bevolkingen.

  En dan het publiek wijsmaken dat het allemaal voor de klimaatverandering tegen te houden is. Zodat ze ongestoord door kunnen gaan met hun illegale praktijken. Zo heeft Amerika zijn hegemonie over de wereld lange tijd hiermee iedereen kunnen opleggen. Nu het Angelo Zionisten Rijk aan het wankelen is en al failliet is, wordt alles op alles gezet om zijn hegemonie te willen behouden, alleen zij kunnen het zwijggeld niet meer betalen aan de regeringen en aan diverse instanties. Waardoor nu steeds meer waarheden naar buiten druppelen.

  Maar de meeste mensen van de bevolkingen zijn al zo ver geïndoctrineerd en lichamelijk verzwakt door al die giftige besproeiingen en vergiftigde voeding, zodat zij het niet meer bewust hun omgeving kunnen waarnemen. Zij leven alsware in een andere dimensie/tijdlijn. Alles wordt gedaan om de bevolkingen op een lagere frequentie te houden. Zodat we in het overlevingsmodus worden gehouden. Waardoor ze onderdanig en gehoorzaam blijven aan het autoritaire gezag.

  De ruimtevaart heeft hier niets mee te maken, want dat bestaat niet. Als we gevangen zitten onder een reflecterende plasmakoepel en de maan niets anders is dan een schaduw van onze plasmakoepel. Hoe wil je dan daar naar toe komen? De blauwe lucht die we waarnemen is de reflectie van het Krypton gas wat lichter is dan de Nitrogenen in de lucht.Tevens wordt er gesuggereerd dat de ruimte een vacuüm omgeving is en dat daar een temperatuur heerst van het absolute nul punt. Dan behoef je geen raketgeleerde te zijn dat dan alle ruimtevaart een illusie is. Dan behoef je enkel je middelbare schoolvak natuurkunde/scheikunde op na te slaan. Dan kom je erachter dat vacuüm geen weerstand biedt, dus kun je nooit overdruk creëren met een raketmotor om vooruit te komen of te sturen of te remmen. Dan is de absolute nulpunt 0 Kelvin of -273,15 graden Celsius van alle materie, dan vervalt alle materie uiteen omdat er dan geen elektromagnetische krachten meer zijn tussen kern en de protonen van elk molecuul.

  Buiten het feit dat we niet door of van het plasmascherm kunnen. Zie het als jouw computerscherm en dat jij een avatar in een videogame bent. Dan bestaat er niets buiten jouw computerscherm wat we ruimtevaart noemen.

  • Ik sluit me aan op je hele reactie. Ik begrijp alleen niks van dat ruimte verhaal. Maar punt 1 t/m 4 herken ik, die heb ik zelf ook aan elkaar gepuzzeld. We worden door psychopaten bespeeld. Het kan allemaal zo makkelijk anders als de mensheid zich verenigd en besluit dat WIJ niet in een hel, maar in een hemel op aarde willen leven. De natuur bestaat obv overvloed. De elites veranderen ALLES in schaarste, want schaarste is macht. Het is jammer dat de wakkeren zich blind staren op de slapers, en dat de wakkeren niks doen dan zeiken over de slapers.

   Ik vrees dat we met zn allen gaan uitsterven omdat de wakkeren niet wakker genoeg zijn om samen te verenigen en de demonen te vernietigen. Slapers/schapen volgen de winnaars, wij zitten te wachten tot de schapen in leeuwen veranderen. WIJ ZIJN DE LEEUWEN!!! Maarja… iedereen is gedemoraliseerd en kapot, dus blijven we passief. De chemtrails maken ons nog passiever. Ik hoor ook amper bog vogels buiten, insecten woden ook minder. Alles wordt dood gesproeid en we doen niks. Helaas.

   Tijd om rust te maken en afstand te nemen, het leven dat wij kennen gaat eindigen, de vraag is wanneer.
   https://youtu.be/aEuAYJPLXVQ

   • Die ruimtevaart is larie. Het is niet mogelijk, heb ik ook al uitgelegd op de substack. Kun je lezen. Maar ze willen wel ruimtevaart gaan doen! Dit is de 4e ind revolutie. Dit kan dmv magnetische aandrijving maar moet alsnog door de hete plasma lagen. Snap je? Men is dus nog nooit naar de maan geweest want dat kan niet. Nu willen ze het echt proberen om wat voor leipe reden dan ook, bijv naar de krater mars, naar de grotere aarde, maakt niet uit: Ze MOETEN door die plasma laag. Hoe dan ook. Dus die moet weg…

    • Hillary Clinton zei ooit.

     Dat ze alles als haden geprobeerd om het glazen plafond “voor feministen”
     (Ja hoor!) te breken en dat het al “18” miljoen scheuren vertoonde en dat (((zij))) hier waren om een betere mens te creëren. (?)

     Van alle theorieën en dan bekeken vanuit mijn eigen leven is een ding consequent , probleem actie reactie en dat vertaalt zich immer het zelfde ,
     geparasiteer op voor mij
     (of door mij als ik er weer in trap)gecreëerde ellende.

     In De 90er jaren underground house drank drugs sex en knokken en soms fietsen stelen werd ik gek genoeg door de “0verheid” compleet met rust gelaten en had ik nooit problemen , dikke fun!!!
     Onze kroeg was een bekend dopehol en daar was volledig vrijspel en geen overheid te bekenen.
     Ooit!!

     Dus ellende voor jezelf of anderen creëren maakte dat ik totaal met rust gelaten werd.

     Sinds ik wakker werd/schrok en nu zo recht loop als het maar kan ben heb ik NIETS Anders als gebakkelei met de 0verheid en c0rporaties.

     Dus ik zie Ellende als de algehele drijvende kracht.
     “Kali Yuga misch?”

     En Dat brengt me bij het argontische verhaal van energetische parasieten.

     Maar ik ben gek zeggen (((ze))) , prima hoor.
     Want dat geeft dan weer aan dat je op het juiste pad bent.

  • Qvic: wat je zegt is deels waar. Maar de “ruimtevaart” heeft er wel degelijk mee te maken. Boeit niet plat of niet plat de aarde. Boeit voor geen meter. Wel dat de “koepel” gesloopt moet worden. Als jij dit wilt ontkennen, best. Dan doe je in feite mee met de vernieling door de geoengineering. Maar ga je eens verdiepen in wat een ander mens kennelijk weet voordat je die kennis zo lekker makkelijk de grond intrapt? Dat is wel zo beleefd!

   En zo gaat het : iedereen wil geloven wat hij wilt geloven zonder de kennis er voor op te doen of zonder zich ook maar een seconde te verdiepen. “De aarde is plat” dus einde verhaal zonder ook maar een half uurtje serieus verdiepen in wat een ander mens hier vrijelijk deelt aan kennis.

   Mij interesseert het niet meer wat mensen willen zien; het gaat zoals het gaat dankzij mensen zoals Qvic en de bekrompen mentaliteit die hij ten toon stelt. Naar de afgrond met zijn allen.

  • Euhm, dit riekt een wat naar de theorie van Martin Vrijland. Volgens die theorie zou de simulatie al meerdere keren opnieuw moeten zijn opgestart. Dat opstarten gebeurd dan middels het overkoepelen van alle bestaande 78 of 88 of zoiets simulatiekoepels. De maan zou de reflectie zijn van de hele grotere orginele aarde. Die wereldkaart wat in de sinulatiekoepel zit zou maar een klein gedeelte zijn van de orginele aarde. Het universum is door de koepel zichtbaar en bepaalde lichtpuntjes zouden reflecties zijn van andere koepels hier op aarde. Interessant allemaal hoor maar of je zo kan pinpointen dat zoiets de waarheid is, ikke niet. Met al die geschiedsvervalsing is het al erg lastig te filteren wat klopt of niet.

  • Qvic,
   Helaas, je zal nog even terug naar school moeten, of gemakkelijker, je schoolgeld terug gaan eisen.

   Denk even aan een losgelaten ballon die stevig was opgeblazen. Dat ding schiet met een netengang weg. Nu doet dat ding dat niet omdat de eruit komende lucht tegen de omgevingslucht blaast, maar omdat in het bolletje van de ballon overal een (over)druk tegen de wanden drukt die hoger is als de omgevings(lucht_druk), behalve daar waar het gaatje van de ballon zit. Daar ontbreekt een stukje ballonwand waar dus niet tegen gedrukt wordt.

   Het verschil in kracht op de binnenwand van de ballon tussen de dichte en de open kant is wat de ballon doet wegvliegen. “Reken maar uit, ruik aan m’n reet” zei mijn goede vader altijd. 😉

   Stel je nu een bolle ruimte voor waar een gigantische druk in wordt gecreëerd en waarin een geoptimaliseerde uitgang is gemaakt met daaraan bevestigd een geoptimaliseerde kelk waar de druk geleidelijk in kan afnemen terwijl er ook nog eens zo’n hoog mogelijk verschil bestaat tussen de drukken binnen en buiten deze kelk. Dan heb je een motor die voortgestuwd wordt doordat er aan een zijde een gigantische druk heerst die op de tegenoverliggende zijde van de opening een evenzo gigantische kracht oplevert (druk x oppervlakte), maar aan de tegenoverliggende kant van de motor is er vrijwel geen druk en dus ook geen kracht die deze gigantische kracht kan tegenwerken.

   Et voilà, de raketmotor. Dit ding werkt in de atmosfeer en zeker zo goed in de ruimte. Als dit niet zou kunnen werken deden stoommachines het ook niet, en zouden geweren en pistolen ook niet werken (gasdruk die maar aan een kant weg kan en ook nog een homp lood moet meeslepen, en dat in het korte loopje naar wel 800 of 1000 m/s kan versnellen).

 16. Bedenk een gruwelijk scenario en vraag je dan af of onze politici dat zouden kunnen uitvoeren…het antwoord is JA. Deze figuren zijn in en in slecht en geven niets om het volk. Het is daarom ook een goddelijke daad om ze uit te roeien

 17. verschillende (oud)piloten wereldwijd hebben aan onderzoekers gevraagd om laboranten in te schakelen om uit te zoeken wat er aan kerosine wordt toegevoegd. Het blijkt dat barium-, strontium- en aluminium nanodeeltjes standaard worden toegevoegd aan kerosine, hetgeen een belangrijk deel van de chemtrails verklaard.

  • Inderdaad. Zie ook het boek van Fred Teunissen “Hemel onder vuur”. Ook daar lees je dat er vermoedens zijn dat er slakken van kolencentrales door de kerosine worden vermengd. En dat er chemisch afval wordt vermengd in stookolie van zeeschepen, bleek al uit de DOCU “Beerput Nederland”. Ook ex KLM piloot Willem Felderhof is er heilig van overtuigd dat er gesproeid wordt. Een jaar of vijf geleden ben ik met een kleine delegatie naar de Tweede Kamer geweest (waaronder ook Willem Felderhof) om dit op de kaart te zetten. Maar je weet hoe het gaat daar. Willem deed zn verhaal, er werd wel aandachtig geluisterd, maar vervolgens hoor je niets meer.

 18. Het KNMI wist dit ook wel hoor. En elders. Een lekkere Sabine H. als weervrouw, en een braafke om af te leiden en over natuurverschijnselen te praten.

  Chemtrails of niet…..contrails waren/zijn al soft-kill. Het is niet alleen maar kerosine.
  Niet normaal hoeveel vliegtuigen er dagelijks door de lucht gaan. Al die zakenreisjes, familiebezoeken, snoepreisjes en mensen die vier keer per jaar op vakantie gaan.

  WEF-doelen?
  Waarom twintig jaar geleden niet 1x vliegen per persoon per jaar?

  Ik denk hetzelfde over auto’s en vrachtwagens. Het moet snel gehalveerd worden al dit verkeer.
  Files vol met nietsnutten met non-jobjes.

 19. De combinatie allu barium strontium en een plasma zonne vlam event binnen in een koepel of firmament zou misschien wel een explosieve combinatie kunnen zijn.

  We kennen zondvloeden , de tartatusche modderstromen maar ook totaal gesmolten rotsformaties waar geen vulcaan is.
  En grote re-sets.

  allu-hoedje wel eens geprobeerd?
  Ik wel en binnen een uur aan de tel kon ik de aspirine gaan zoeken , het geleid erg goed.

  Barium word gebruikt bij röntgenfoto,s strontium weet ik niet maar de combo van nano deeltjes voorbij de hersenbreinbariere waar allu een parkingsonachtige reactie voorbrengt , barium zodat met röntgen je dedecteerbaar ben voorspelt geen , We doen dit om je te helpen gevoel.

 20. Wij zijn gekaapt door criminelen die echt alles kunnen doen zonder dat er nog consequenties aanzitten. Dus iedereen die een wapen kan bemachtigen koop er een je zal m een keer nodig hebben.

  • En zelfs als dat niet gelukt is, wanhoop niet, zelfs een goed stuk panlat o.i.d. heeft een ongelooflijke uitwerking op verkeerd volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in