Op uitnodiging van Klaus Schwab hield de Oekraïense president Zelensky de openingstoespraak op het Wereld Economisch Forum in Davos. Zelenskyy sprak op video, in zijn traditionele militair groen-bruine hemd, vanuit ergens in Oekraïne. Hij sprak met zijn inmiddels bekende veeleisende, in plaats van vragende, taal, schrijft Peter Koenig.

Eerst kreeg het westen een klein beetje lof van Zelensky, omdat het Oekraïne steunt met geld, wapens en NAVO-adviseurs om Rusland te bestrijden, in de Davos-gedachte van bijna iedereen de agressor. Maar dat is niet genoeg. Toen kwam de hamer, Zelensky vroeg om meer. Om veel meer, geld, wapens – gesofisticeerde wapens – miljarden en miljarden meer. Om Rusland te bestrijden.

Men vraagt zich af, hoe een land als Oekraïne al die miljarden kan absorberen – die ze al hebben gekregen of nog zullen krijgen, zeg maar de US$ 40 miljard extra die Biden heeft toegekend, plus alle miljarden en miljarden van anderen, van de Europese Unie, en van afzonderlijke EU-leden. Wie houdt de tel bij?

En wat met de gesofisticeerde wapens, waarvoor Oekraïne niet eens opgeleide militaire specialisten heeft, die weten hoe ze die moeten gebruiken en bedienen? Maakt niet uit. Niemand vraagt, niemand telt. Niemand geeft erom.

Deze man, Zelensky, heeft, na het bedelen, neen – het eisen – om meer geld en meer moordwerktuigen, nog meer sancties tegen Rusland geëist, totale olie-gas embargo’s, Rusland totaal afsnijden van het internationale betalingsverkeer.

Afgezien van het feit dat het Westen verhongert en bevriest en economisch kapot gaat, wat met de huidige sancties al in de maak is, als het Westen aan de SWIFT afsluit-eis zou voldoen (SWIFT = internationaal betalingssysteem) – zouden zij afzien van betalingen van Russische schulden en uitstaande rekeningen, zichzelf nog meer in de eigen voet schieten, of erger.

Zelensky presenteerde een agressief verlanglijstje, dat alleen maar sprak van meer geweld, meer dood, meer ellende, meer doden, geen enkel woord over vrede, over bemiddeling, over het zoeken naar een wapenstilstandsovereenkomst, over het vragen van hulp van het WEF bij vredesonderhandelingen.

Niets. Nada. Nul wens tot verzoening. Alleen maar meer oorlog, meer vernietiging. Meer armoede en wij weten van de vaker wel dan niet achter de schermen, of niet eens zozeer verborgen CORRUPTIE. Sorry, het moet gezegd worden: Oekraïne stond al ver voor de oorlog bekend om corruptie, en ook om de handel in kinderen, vrouwen, organen en drugs.

Waar denkt u dat al die miljarden heen gaan?

Het land heeft een economie die zo zwak is, zo verwoest – zelfs al lang voor de oorlog – dat ze niet eens één miljard – dollars of euro’s, maakt niet uit – constructief kan absorberen.

  Niger blaast NAVO's globale narratief wijd open

Ik herhaal – een pure, openlijke, totaal onverhulde oorlogszuchtige krijgt van de WEF-elite een staande ovatie. Het kan geen blindheid van deze grootheden zijn. Het moet politiek zijn. Het moeten de grondbeginselen zijn van politieke en fysieke vernietiging – van verder de duisternis in te duiken om het leven zoals wij het kennen te vernietigen – om onze beschaving zelf te vernietigen.

Dat is het doel van de weinigen, die geloven dat zij luxueus zullen leven, wanneer alles gedigitaliseerd is, ook het menselijk brein van de overlevende massa’s; zij dromen van leven in meer luxe, in meer overvloed – geen woorden zijn sterk genoeg om de arrogantie van deze zelfbenoemde elitemassa te beschrijven, privé-jet klimaatveranderingsfraudeurs, zogenaamde 4e Revolutionairen.

Zou u niet denken, dat de rijkdom-celebrities van het WEF, deze enorme machtsmakelaars die naar voorzichtige schatting zo’n US$ 25 triljoen van de activa van de wereld in handen hebben, en letterlijk zo’n 90% van de industrie en de voedselproducenten van de wereld, om niet te spreken van wapens, zowel in de vorm van geweren als van farmaceutische producten, er belang bij zouden hebben om deze oorlog te beëindigen, om te voorkomen dat het een allesvernietigende nucleaire confrontatie wordt, een potentiële vernietiging van de beschaving, zoals wij die kennen?

Als Zelensky vrede, vredigheid en wederopbouw van zijn land voor het volk van Oekraïne zou willen, zou hij dan niet het WEF en zijn illustere aanwezigen om hulp vragen bij het stichten van vrede?

Of, als Zelensky geen vredesgeest heeft, zou u dan niet verwachten dat de bedenker en eeuwige voorzitter van het WEF, professor Dr. Klaus Schwab, de inspiratie zou hebben om vrede voor te stellen, zowel aan zijn scholier, Zelensky, als aan de volgelingen van het WEF, de rijksten onder de rijken?

Het WEF en zijn medestanders zouden de macht hebben – de geldmacht, de politieke macht en de pure verborgen macht om vrede te bereiken, om te helpen matigen tussen Rusland en Oekraïne, om de zorgen van Rusland te erkennen, om toe te geven aan het door het westen verbroken Minsk II Akkoord, de beloften ten opzichte van Rusland, althans sinds 1991 – en zelfs daarvoor, ten tijde van de Sovjet-Unie – van geen NAVO-uitbreiding ten oosten van Berlijn.

En dat alles met de vooruitziende blik van VREDE. Het WEF zou het kunnen.

Waarom leidt het WEF zo’n initiatief niet, en brengt het al zijn rijke en invloedrijke aanhangers mee om van de wereld een plaats van vrede te maken – om een einde te maken aan oorlogen, deze oorlog in Oekraïne en alle toekomstige oorlogen?

In plaats daarvan geven zij Zelensky, die wapens zoekt in plaats van vrede, een staande ovatie.

  Het Russische leger aan de poort van Soledar: Veroverde Jakovlevka na maandenlange gevechten! - Oekraïne crasht met 200 doden en 600 gewonden (Video's)

Wat zegt dat over het WEF, over zijn leden, over de hele westerse wereld – en over de eigen verklaarde doelstellingen van het WEF: van de wereld een betere plaats maken?

Inderdaad, na de eisen van Zelensky hebben nu al de EU, plus 20 landen zich ertoe verbonden meer wapens, meer geld aan Oekraïne te leveren. Met andere woorden, om de oorlog, de ellende, de verwoesting, de vluchtelingenstromen te verlengen. Veel van dat geld gaat in particuliere zakken.

De Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties (UNHCR) schat dat inmiddels zo’n 6,4 miljoen Oekraïners hun land ontvlucht zijn. Maar niet allemaal naar het Westen. Sommigen eigenlijk naar Rusland. Maar zij worden niet geteld. Niet door het westen.

Terug naar het WEF – zou het niet een redelijke oproep zijn aan het WEF, de zelfbenoemde “goeddoener” van de wereld, om goed te doen voor de mensheid, deze oorlog te stoppen, alle oorlogen te stoppen, de wereldbol en de mensen niet langer te digitaliseren tot humanoïden, of transhumanen?

Met alle financiële middelen die u in handen heeft, Dr. Professor Klaus Schwab, en al uw rijke WEF-supporters – niet in de laatste plaats uw gastland, Zwitserland, een vredelievend land, dat honderden miljoenen uitgeeft om u te helpen uw Davos-evenementen te organiseren en politie-en-militair te beschermen, jaar na jaar na jaar – zou u kunnen helpen om van de wereld een vreedzame plaats te maken.

Iets om over na te denken, terwijl uw “partner-in-crime”, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), bijna op hetzelfde ogenblik – op 22 mei – er zijn geen toevalligheden – haar 75e Wereldgezondheidsvergadering is begonnen om te debatteren om van de WHO de Wereldgezondheidsdictator te maken, die de nationale soevereiniteit van alle 194 lidstaten terzijde schuift, met een zogenaamd “Pandemie-verdrag”, dat de WHO absolute macht zou geven om over de definitie van pandemieën te beslissen, namens Big Pharma en Big Money.

De WHO zou letterlijk willoos pandemieën kunnen uitroepen wanneer het de wereldelite uitkomt. Zij zouden de macht hebben om te beslissen, waar welk soort pandemie is uitgebroken, welke maatregelen genomen moeten worden, en voor hoelang.

Zij zouden de eenzijdige macht hebben om lockdowns af te kondigen, gedwongen vaccinaties, reisverboden, verplichte vaccin-certificaten – het hele pakket.

Dit alles zouden zij kunnen doen in nauwe samenwerking met GAVI, de door Gates opgerichte Vaxx Alliance, die vlak naast de WHO in Genève gehuisvest is.

En dat alles op basis van totale, absolute controle, à la Bill Gates’ ID2020, met als instrument de beruchte QR-code (QR =Quick response), een Trojaans paard, dat al in elke hoek van ons leven geïnfiltreerd is voor absolute controle over elk van de nog levende bevolkingen, vandaag zo’n 7,9 miljard.

  Russische opmars naar Kupiansk - Ze hebben Sinkivka en Petropavlivka ingenomen en staan aan de "poorten" van de stad

Om uit te breiden op de beruchte uitspraken van Henry Kissinger: “Wie de voedselvoorziening beheerst, beheerst de mensen; wie de energie beheerst, kan hele werelddelen beheersen; wie het geld beheerst, kan de wereld beheersen;” kunt u daaraan toevoegen: “Wie de gezondheid beheerst, beslist over Leven en Dood”. Het past perfect in de eugenistische agenda van de elite.

Meer dan 100 jaar geleden heeft de ziener Rudolf Steiner (1861-1925) reeds laten doorschemeren welk kwaad de wereld, en onze geesten, zal teisteren.

De filosoof, Rudolf Steiner, had de “vaxx-gekte” voorzien waaraan de mensen onderworpen zouden worden, om onze ziel te slopen, kort na onze geboorte, om ons natuurlijke immuunsysteem te overrulen, zodat wij afhankelijk zullen zijn van een zielloze pharmacultuur, om geen geweten meer te kunnen ontwikkelen en “het etherische lichaam los te maken in het fysieke lichaam” – zie bijvoegsel.

Na de uitvoering van de VN Agenda 2030, en/of de Grote Reset van het WEF, en de 4e Industriële Revolutie – allemaal synoniemen – die zich inzet voor de ontvolking, moeten Wij, het Volk, onder onze “cognitieve dissonantie” vandaan kruipen, wakker worden en het stoppen, stoppen in solidariteit is de enige manier.

Vrijheid komt niet gratis.

Wij moeten er voor vechten.

Wat is er nodig om het WEF aan de kant van de volkeren te krijgen?

Wij, het volk, hebben de macht om de wereld van het WEF te verlaten, om alternatieve manieren van leven te ontwikkelen, buiten de Globalistische Matrix om.

Wij zouden een sprong voorwaarts kunnen maken naar het verleden, toen veel samenlevingen de voorkeur gaven aan economische modellen volgens “plaatselijke productie voor plaatselijke consumptie, met plaatselijk soeverein, door de economie gesteund geld van het comparatief voordeel – gericht op win-win situaties voor alle partners.”

Een grote meerderheid van de bevolkingen over de hele wereld zou de voorkeur geven aan nationale politieke soevereiniteit en culturele en economische onafhankelijkheid boven een Globalistische wereld, boven een Eén Wereld Bestuur, of wat dat kan worden een Eén Wereld Tirannie.

Dit zal niet gebeuren.

U hoeft er alleen maar in te geloven, en te bezinnen:

Wij, het Volk, willen Vrede.

Wij, het Volk, zijn van het Licht.

Wij, het Volk, zullen overwinnen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zettenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFranse rechtbank beveelt uitzetten 4G-antenne wegens sterfte van koeien
Volgend artikelSoros’ toespraak in Davos: Startsein voor Wereldoorlog III
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Die 40Mjd van Biden is gewoon afgeperst volgens mij.
  Die Zelensky weet een beetje te veel van die shadi deals van Biden en Biden jr. in Oekraine.
  Wel krijgt Oekraine een paar extra nazi miljardairs.
  Import van luxe goederen stijgt in de komende tijd…. let maar op.

 2. Het bovenstaande leeft niet onder de bevolkingen.
  98% weet niet wat wef is.
  Weet niet wat deze elites allemaal bekokstoven voor hen.
  De media zijn niet op hand van de bevolkingen.
  De regeringen zijn niet op hand van de bevolkingen en de bevolkingen snappen niets van alle onheil dat hun treft.
  Prettige wedstrijd met je opstand.

 3. Voor God en Vaderland !
  Wanneer gaat het geweten knagen, van Willem Alexander, en Maxima, zoals toen met Willem van Oranje, die eerst heulde met de Spaanse overheersers! Samen met zijn ridders en geuzen begon toen op 1 april de bevrijding.
  Koning Willen Alexander kies de kant van het Nederlandse volk, en niet voor die griezels van het WEF!
  Wees een oprechte koning, en ga voor de waarheid, de ridders van FVD strijden met je!

  • De Koning? wel nee dat is ook zo een meeloper van swab.
   Als je hem ziet op tv denk je hij komt uit de sportschool ,maar als hij moest werken dan is ie in een paar uur opgebrand arme stumper.
   Heb niks met dat volk van oranje waren vroeger ook homo’s
   kijk maar eens in de boeken

  • Bovendien is hij geen koning. Vlgs grondwet: als een koning(in) het land verlaat gedurende aanval of bezetting, verliezen zij het recht op de troon for ever.

   Dat vuilnis vluchtte naar Canada, met meename van veel goud.

   Dus vette willempie met zijn lelijke koters zijn doodgewone oplichters en moeten de bajes in.

 4. in Spanje rijden ZEER rijke Oekraïners rond in zeer dure autos en iet e1 maar velega eens kijken in Calpe in bijna iedere straat is er wel een te zien, zou al die steun in deze rijken hun zakken belanden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in