Ik begrijp niet eens wat hier aan de hand is. Maakt hij een grap? Deze “oorlog” is al vier maanden aan de gang, en de Oekraïne heeft al die tijd niets anders gedaan dan grondgebied verliezen, non-stop, schrijft Andrew Anglin.

Het hoofd van de NAVO heeft zojuist opgeroepen tot een overgave.

Wat zegt Zelensky hier? Hoe kan hij grondgebied dat hij verloor toen hij een leger had, terugnemen nu hij niet eens een leger heeft?

RT:

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft gezworen het Russische grondgebied van de Krim en de onafhankelijke republieken Donetsk (DPR) en Lugansk (LPR) te zullen “bevrijden”. Hij sprak enkele uren na berichten over beschietingen door het Oekraïense leger op woongebouwen, een marktplein en een kraamkliniek in het centrum van Donetsk.

“Wij zullen naar al onze steden komen, naar al onze dorpen, die nog niet onze vlag hebben,” pochte Zelensky maandagavond in een videotoespraak, waarin hij beweerde dat zijn leger de Russische tegenstanders in Oost-Oekraïne zal verslaan en de steden Mariupol, Kherson en Melitopol zal heroveren op de Russische strijdkrachten en de strijdkrachten van de DPR en LPR.

????

“En ik vraag iedereen die zo’n gelegenheid heeft om te communiceren met de mensen in het bezette zuiden… zeg dat er bevrijding zal komen,” vervolgde hij. “Zeg het tegen Gorlovka, Donetsk, Lugansk. Zeg hen dat het Oekraïense leger zeker zal komen.”

WELK LEGER?

“Natuurlijk zullen wij ook onze Krim bevrijden. Laat iedere Russische ambtenaar die kostbare grond op de Krim in beslag heeft genomen zich herinneren: dit is niet het land waar zij vrede zullen hebben,” dreigde hij.

Donetsk en Lugansk verklaarden zich twee dagen voor het uitbreken van het conflict in februari onafhankelijk van Oekraïne, en de Krim stemde in 2014 met een overweldigende meerderheid om zich weer bij Rusland aan te sluiten.

Paar uur voordat Zelensky sprak, troffen Oekraïense granaten een kraamkliniek, een marktplein en woonwijken. Er zijn tientallen gewonden gemeld en een moeder en haar 11-jarige zoon zijn onder de doden, volgens functionarissen van de DPR.

Volgens berichten zouden maandag in één periode van twee uur maar liefst 300 raketten en artilleriegranaten de stad hebben getroffen, en zouden bij de aanval door de NAVO geleverde 155 mm granaten zijn gebruikt.

  Amerikanen opgeroepen Oekraïne te verlaten & Moskou: Zelensky "heeft redenen om te vrezen" voor een openbaar tribunaal

Hoewel Zelensky beloofd heeft dat de Oekraïense vlag weer boven Donetsk, Lugansk en de Krim zal wapperen, blijven er grote twijfels bestaan over de resterende capaciteiten van zijn leger. Mikhail Podoliak, een adjudant van de Oekraïense leider, vertelde de BBC vorige week dat Kiev dagelijks tussen de 100 en 200 manschappen verliest – de gewonden niet meegerekend – nu Rusland oprukt in de Donbass-regio.

Ja.

Zelensky kan Amerikaanse raketten op burgerdoelen afvuren. Dat is alles wat hij kan doen. Hij kan de mensen afslachten waarvan hij beweert dat hij ze wil “bevrijden”. En zijn vermogen om dat te doen zal niet veel langer duren.

Driekwart van het Oekraïense leger is vernietigd. Zij beweren dat zij een tweede leger zullen opbouwen uit willekeurige mensen die zij van de straat hebben geplukt. We zullen zien hoe dat werkt, vermoed ik.

De strijdkrachten van de Donbass hebben een verklaring uitgegeven waarin zij uitweiden over het feit dat Zelensky nu gewoon massaal met Amerikaanse wapens op burgers mikt.

RT:

De Volksrepubliek Donetsk (DPR) verzoekt om extra “geallieerde troepen” om te helpen in haar strijd tegen de Oekraïense strijdkrachten, zo heeft haar hoofd, Denis Pushilin, maandag in een videotoespraak geschetst. De stap komt te midden van gemelde zware artilleriebeschietingen door Kiev van woonwijken in Donetsk en andere plaatsen in de republiek.

“De vijand heeft letterlijk alle rode lijnen overschreden. Er worden verboden oorlogsmethoden gebruikt. De woonwijken en de centrale districten van de stad Donetsk liggen onder artilleriebeschietingen, ook andere steden en dorpen van de DPR worden onder vuur genomen,” verklaarde Pushilin.

Daarom verzoekt de republiek Rusland om extra troepen in te zetten om te helpen in het lopende conflict, verklaarde de functionaris. “Er is overeenstemming bereikt dat alle nodige extra troepen van de geallieerde troepen, voornamelijk van Rusland, zullen worden ingezet,” zei hij.

  Rusland verplaatst kernraketten naar de grens met Finland in tegenreactie op NAVO-bod

Dit is totale shock en awe op burgers. Nergens militaire doelen.

Deze mensen zijn gewoon krankzinnig. Hier is een video van hen die op kinderen schieten – in Kiev!

Dit is wat er gebeurt als u zich onderwerpt aan de controle van de Joden over uw land. U wordt het soort mensen dat woonhuizen opblaast en zonder reden op kleine kinderen schiet.

De VS zouden typisch een verklaring moeten uitgeven om de domme goyim eraan te herinneren dat de mensen die willekeurig burgers afslachten de goeden zijn. Maar dat hoeven ze in dit geval niet te doen, want niemand ziet deze verhalen, omdat het allemaal gecensureerd is.

De VN heeft Oekraïne gezegd te stoppen met het opblazen van kraamklinieken.

Maar de Amerikanen zullen daar niets over horen. Als ze dat wel doen, zullen ze gewoon aannemen dat dat kwaadaardige homofobe blanke moeders en kinderen waren.

  Vergelding komt: Negentiende dag van militaire operaties in Oekraïne (Interessante Video)

Overbodig te zeggen: als je zomaar raketten gaat afvuren op woongebouwen van burgers, zonder zelfs maar te beweren dat er een militair doelwit is, ben je waarschijnlijk niet goed bezig met winnen.

Als ik Poetin was, zou ik tegen Zelensky zeggen dat ik voor elke raket die hij afvuurt op een burgerdoelwit in de Donbass, tien raketten uit Syrië afvuur op burgerdoelen in Israël.

Maar ik denk dat er een reden is dat ik Poetin niet ben.

Maar het is voorbij. De oorlog is voorbij. Het Westen heeft verloren. Rusland heeft gewonnen. Jezus heeft gewonnen. De blanken hebben gewonnen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hongarije is iets op het spoor: Zelensky’s geestelijke toestand zou wel eens megalomanie kunnen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKinderarts onthult: “In octrooien wordt de injectie een biowapen genoemd”
Volgend artikelInvoer van Russische fossiele brandstoffen door landen sinds het begin van de militaire operatie in Rusland – CREA
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Puur toneel waar heel veel doden moeten vallen.
  Als het niet lukt met hun virus dan maar met oorlog (plan b).
  Eén pot nat/groot plan; van Poetin tot Biden en onze EU -> Europa moet en zal vooral vallen!
  Je moet gewoon goed analyseren wat die idioten allemaal zeggen vooral met hun harde sancties die voor ons het einde betekenen. En je euro zal vallen en blijven botsen…
  De oproepbrieven om ginder verplicht te gaan helpen liggen klaar?

  • Tja, in het begin een grote bek. Ik heb het zo vaak gezien. Maar als je die rotzooi maar lang genoeg gebruikt, blijft er niets meer dan een zielepoot over van je.
   Coke, de witte sloper.

 2. En Navo baas Stoltenberg gooit er nog maar eens voor een fortuin wapens tegenaan,ongeacht de gevolgen voor ons!In plaats van die clown zijn verdiende verlies te laten nemen!

  • Ja ipv zorgen dat de schappen bij supermarkten weer vol met zonnebloemolie liggen en de benzine prijs weer gewoon 1e50 perliter en we gewoon weer de energie rekening kunnen betalen alla 50ct per kubike meter gas en de huurprijzen gewoon weer naar beneden gaan,want door dit alles…. kunnen we nog wel leven?? :)zelfs wc papier word onbetaalbaar

 3. Zelensky lijkt wel gek geworden.
  Nu nog bluffen dat je gaat overwinnen, die man is niet goed meer bij zinnen.
  Hij lijkt wel een oorlogstrauma te hebben opgelopen.
  De hele wereld ziet hoe het Ukrainse leger “ opgerold “ wordt maar Zalensky GAAT WINNEN ❗️

  Wat zit hier achter.
  DAT IS WAARSCHIJNLIJK ZIJN EIGEN LEGER….. OF WAT ER NOG VAN OVER IS.
  Zelensky regeerde al voor de oorlog bij de gratie van de NAZI’s groepen zijn land.
  Hij mocht de bedragen van Minsk niet uit voeren of ter sprake brengen, en als hij dit zou doen dan zouden deze Nazi troepen hem VERMOORDEN.
  DUS KOOS HIJ EIEREN VOOR ZIJN GELD EN DEED HIJ HET NIET.
  Ook nu heeft deze maffia nazi bende Zalensky in hun macht.
  Waarschijnlijk zijn er al vele van deze nazi ‘ s gestopt met vechten, en “ ondergedoken in de massa” maar zij trekken nog wel aan de touwtjes en DICTEREN ZALENSKY WAT HIJ MOET ZEGGEN EN WAT HIJ MOET DOEN.
  DOET HIJ DIT NIET DAN BETEKENT DAT ZIJN DOOD‼️
  Dus in opdracht van deze nazis en Zalensky de lafaard, wordt nu het hele leger van de Ukraine UITGEMOORD.
  EN PROBEREN ZIJ DEZE NAZI TROEPEN OM ZWARE WAPENS UIT AMERIKA LOS TE PEUTEREN WAARMEE ZE ONDERGRONDS ZULLEN GAAN DOORVECHTEN.
  ZE VECHTEN IMMERS AL 14 jaar, en dat zullen deze lieden NOOIT OPGEVEN.
  DE ENIGE OPLOSSING IN DIT CONFLICT IS PRATEN.
  MAAR ZALENSKY KAN EN MAG NIET PRATEN VAN ZIJN BELAGERS……
  DUS DIT WORDT EEN ZEER BLOEDORSTIGE EN LANGE STRIJD.

 4. “…
  Maar ik denk dat er een reden is dat ik Poetin niet ben.”

  Denk ik ook.
  En ook denk ik het een heel goede reden is.
  Eén Zelensky met de Hitlergeest is genoeg.
  Een tweede daarbij zou de duivel helemaal vrij spel geven.
  Dat komt nog wel een keer, maar zover is het nog niet.
  Wat een feest zal dat voor jullie zijn, niet?

 5. Ik ben die clown zo zat. Pak in dat NAVO circus en vertrek allemaal. Als je slechte kunstjes blijft opvoeren zal Rusland afsluiten met vuurwerk.

 6. Na de mislukte Oekraïne proxy oorlog is zeer waarschijnlijk of mogelijk de rest van Europa aan de beurt.
  Gezien de recente ontwikkelingen in de EU.
  Gaat noch gezellig worden mog straks.

 7. Het valt mij op dat jullie berichtgeving wel heel erg Russisch getint is.In de Coronacrisis deelde ik zelfde mening maar in deze oorlog vind ik jullie berichtgeving heel subjectief.Ik kies in deze geen enkele kant.Zowiezo ben ik geen voorstander van oorlog, zeker niet als een land een ander land binnenvalt.Daar is nooit geen rechtvaardiging voor wat jullie ook schrijven….

  • ja pziz er zijn geen grenzen en al dat idiote gedoe maakt de planeet de aarde er niet beter op al die wereldverbeteraars ….er = een bol en als we niet met zijn allen in rap tempo miljarden bomen gaan planten,dan kunnen ze straks per boot naar kremlin of kiev want dan stroom ehel planeet vol met water….!!!!!!

   • Die miljarden bomen zal je met je handen moeten planten want ze gaan erg klagen dat je met je graafvoertuig teveel CO2 maakt. En Obama die ook beweert dat het water soon tot onze kin komt te staan koopt al zijn villa’s dicht aan het water, haha.

     • Lol, ik zie je al staan midden enkele miljarden bomen en je gele schepje… good luck baby!
      Ma veel werk zal je niet meer hebben want de bomen ruimen ze op om daar windmolens te planten en bio pellets van te maken.
      Voor 1 windmolen zit ruim 300 ton staal en ijzer.
      Daarnaast zit er ruim 8 ton aan andere metalen in.
      Voor de fundering is daarnaast 900 ton beton nodig.
      Dada bomen… daar zijn leuke video’s over.

  • Duvivier Bart, het valt mij op dat jij totaal je brein niet gebruikt waarvoor die gemaakt is.
   Meestal zijn dat linkse mensen… want er is weinig verschil tussen de coronacrisis en deze oorlog.
   Ze moeten je allebei heeeeeel angstig maken en er komt veel meer onze kant op!
   Of het zal helpen weet ik niet maar ga een poging doen en de voornaamste factor uitleggen.
   Bedoeling was steeds dat Oekraïne neutraal gebied blijft!
   Alle betrokken partijen waren al vele jaren akkoord en hebben gezamenlijk unaniem alle nodige documenten ondertekend.
   Waarom was die bureaucratie nu nodig?
   Stel je voor dat de Amerikanen dicht tegen de grens van Rusland kernwapens opstellen dan zullen de Russen en zelfs China weinig of geen reactietijd meer hebben om deze rakketten OP TIJD te elimineren.
   Het is dus voor alle partijen belangrijk om uit elkaars buurt te blijven met kernwapens.
   Maar nu komt het mooie…
   De VS heeft met steun van de NATO zowat overal aan de grens van Rusland stiekem wel afweersystemen neergezet. Nu ga je zeggen, tja laat ze maar doen het zijn maar afweersystemen, niet?
   Probleem is dat die afweersystemen heel snel kunnen omgebouwd worden om daarmee ook kernwapens mee af te vuren.
   Bijkomstig probleem is dat de VS met NATO een klein 46 biolabs hebben gebouwd in Oekraïne waar ze experimenten uitvoeren met gevaarlijke virussen.
   Bepaalde trekvogels vertrekken elk jaar vanuit Oekraïne naar Rusland en Rusland is enorm bang dat ze die trekvogels opzettelijk besmetten en los laten.
   Rusland en China hebben al vele jaren deze wantoestanden aangekaart en uitleg gevraagd maar worden constant vierkantig uitgelachen.
   Nu stel ik je enkele vragen;
   Wat doen die verweer/kernwapens en munitie van de Amerikanen in Oekraïne die neutraal gebied is?
   Wat doen die gevaarlijke biolabs in Oekraïne van de Amerikanen gesteund door de NATO?
   Had Poetin nog steeds geen recht om in actie te schieten?
   Waarom mag de VS en NATO wel een land binnenvallen die neutraalgebied is verklaard en iedereen zenuwachtig maken?
   Er zijn hier mensen die betere uitleg kunnen geven maar ik persoonlijk verdenk dat dit gewoon een groot plan is waar de ene partij niet beter is dan de andere.
   Europa moet gewoon kapot en de wereld moet één communistisch controle systeem worden met moderne slaven. Waar alleen de rijke globalisten een zeg hebben.
   Later zal dit wel duidelijker voor je worden.

   • fantastisch hoor lijk wel of niemand het begrijp>> er bestaan geen grenzen en er is slechts een mooie planeet en die kan echt stuk zodat er geen leven voor niemand meer is… das pas de ware crisis…

   • Later… als je groot bent …na de fabeltjeskrant en sesamstraat. ja dan…. komt er 6G 7 G en alle G’s een druk op knop en hoppa gehele mensheid verdwenen…

 8. Binnenkort zal die gek wel vluchten. Ben benieuwd welk land zo stom is hem asiel te verlenen.
  laat mij eens denken; welk land huisvestte in het verleden ook al weer oorlogmakers?

  Oh ja; Nederland; de duitse keizer, huize Doorn.
  Ramen effe lappen en die gek kan er zo in.
  Dan zal Kaag wel via haar Palestijnse contacten voor dagelijkse coke zorgen.

 9. Gaat Zelensky bij de gevechten vooraan staan met een geweer in zijn handen?
  Nee, dat laat hij anderen voor hem doen.

 10. Die ouwe coke snuiver gaat het niet lang meer volhouden
  Door veel coke gebruik lossen je kleine hersenen op
  Deze man leeft in zijn eigen waanzin
  Hopelijk neemt hij vandaag of morgen een overdosis zijn we er vanaf

 11. Goedemorgen, ik verslik mij bijna in de koffie…kom niet meer bij van het lachen! Strontvlek die zegt Donbas en de Krim te gaan heroveren…hoe dan? Die man is geestesziek en moet opgenomen worden in een gesticht. Het is triest dat hij zoveel doden op zijn geweten heeft!

 12. Ik snap niet helemaal dat dit alternatief medium zo negatief en ongenuanceerd over de Oekraine en zo pro Rusland wordt geschreven. Dit slaat echter kant nog wal en getuigt niet van realiteitsbesef en feitenkennis. Natuurlijk vindt er een strijd tussen elitaire groepen plaats en gaat het hier om bejaarden die monopolie, risk, kolonisten van Quatan tegen elkaar spelen over de ruggen van hun burgers. De vraag is alleen wat wilden de Oekrainers die een soevereine staat hebben. Die kozen eerder ervoor (Boedapest Memorandum) om zich te ontdoen van kernwapens met de garantie van Rusland dat hun veiligheid en soevereiniteit gegarandeerd zou worden. In 2014 kozen de Oekrainers tussen 2 kwaden voor de minst kwade namelijk Het Westen en voor een betere toekomst. Dit artikel verheerlijkt de Russische invasie en de afpersing van haar elite van het Westen. Zou je bij Hitler ook Volkswagens inkopen als je land wordt ingevallen? Wat gebeurde er met onafhankelijke en alternatieve media in Rusland tijdens deze “speciale militaire missie”? Wie annexeerde er in 2014 de Krim en 2 regio’s op 22 februari 2022 en viel 2 dagen later een soeverein Oekraine binnen? Wie is er zo een laf en zit in zijn bunkertje op 10 meter afstand aan tafel terwijl in zijn naam raketten afgevuurd worden op mensen die hij als zijn eigen volk en de meeste Russen als familie beschouwen? Ga je zo om met je eigen volk en familie? Dan kun je er natuurlijk bij halen dat Amerika dat ook allemaal gedaan heeft. Natuurlijk moeten die personen ook verantwoording afleggen voor hun daden en hoop dat dat ooit gaat gebeuren. Wees echter eerlijk: waarom moeten er Oekrainers dood en van hun eigendom beroofd worden? Wat heeft Putin ueberhaupt voor waanideen over het herstel van het Russische Keizerrijk in zijn hoofd (Moldavie, Litouwen, Estland, Letland en Finland)? Wat heeft hij ooit voor zijn volk gedaan? 200 miljard heeft Putin nu al gestolen van zijn Russische volk en zijn vriendjes bij elkaar het 7 voudige en grootste delen van Rusland hebben geen electricitiet, gas, toilet en normale wegen. Maar meneer laat wel het grootste paleis ooit bouwen en houdt dat geheim, terwijl alle staatsbedrijven nu beheerd worden door hem en zijn vriendjes. Oh, nog een beter argument. De Oekrainers zijn Nazis en willen Rusland aanvallenNatuurlijk er zijn rechtsextremisten maar die zijn er ook in Nederland en nog veel meer in Rusland. . Zoek maar eens op foto’s van de oprichter van het priveleger van Putin genaamd Wagner, dan snap je meteen waar het “Z”-symbool vandaan komt. Nederland viel in 3 dagen voor een Duits leger van 10.000 man en een bombardement op Rotterdam. Hoe lang verdedigt Oekraine zich al? Iets meer respect svp voor een volk dat zijn eigen keuzes wil maken.

  • Ooohhhhwwww Hans, ik ben anti – oorlog maar 100% PRO waarheid.

   Als ik Frontnieuws niet zou kennen, zou ik denken dat Oekraïne een heilige graal zou zijn. Het is overall een hele nare cultuur wat daar de overhand heeft genomen.

   Heb je de video’s niet gezien van onschuldige vrouwen en kinderen die door nazi’s worden aangevallen midden op straat geslagen met dildo’s…

   Kom op zeg….. de waarheid is hard…maar jouw ontkenningskracht toch ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in