Hongarije en Oekraïne zijn weer eens met elkaar in de clinch gegaan, dit keer niet over Zakarpattië of de nauwe banden van Boedapest met Moskou, maar over de vraag wie van de ambtenaren van deze twee landen een niet-gediagnosticeerde geestesziekte zou hebben. Deze laatste vete begon toen de Hongaarse parlementsvoorzitter dit over Zelensky beweerde wegens zijn neiging om die staten te beledigen die niet buigen voor zijn anti-Russische eisen, wat op zijn beurt een woordvoerder van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van laatstgenoemde ertoe bracht hetzelfde te zeggen over de ambtenaar van dat buurland, schrijft Andrew Korybko.

De waarheid is echter dat Hongarije gelijk heeft, want Zelensky schijnt inderdaad een niet gediagnosticeerde geestesziekte te hebben, die op zijn minst door Amerika aangemoedigde grootheidswaanzin lijkt te zijn. De door de VS geleide Westerse mainstream media (MSM) hebben de Oekraïense leider voor velen tot een “seculiere god” gemaakt, waarbij hij onlangs nog meer vergoddelijkt is dan Fauci op zijn “hoogtepunt” was tijdens het hoogste punt van de pandemie. Er zijn miljoenen mensen in deze beschaving die geloven dat Zelensky niets verkeerd kan doen, wat hem aanmoedigt om zich zeer ondiplomatiek te gedragen op het wereldtoneel.

In zijn geest schijnt de Oekraïense leider werkelijk te geloven dat hij een zogenaamde “god onder de mensen” is. Buitenlandse functionarissen maken een politieke pelgrimstocht naar hem in Kiev voor fotootjes die op hun beurt hun populariteit in eigen land ten goede komen. Zij die deze reis niet maken, prijzen hem nog steeds de hemel in, terwijl de massa’s elke avond aandachtig naar elk woord van hem luisteren tijdens zijn televisietoespraken. Degenen die ze missen worden altijd de volgende dag door CNN en andere MSM nieuwskanalen op de hoogte gebracht van wat hij gezegd heeft. Als Zelensky zich kandidaat zou stellen voor het presidentschap van het door de VS geleide Westen, zou hij eerlijk gezegd waarschijnlijk winnen en zelfs tot koning van die beschaving gekroond worden.

  Analyse: Rusland is aan de winnende hand, het Westen is zichzelf aan het vernietigen... bereid u voor op EXTREME ARMOEDE nu 50-jarig economisch sprookje implodeert

Zijn populariteit is echter geheel het product van een ongekende campagne van informatieoorlogvoering, georkestreerd door de Westerse inlichtingendiensten, en is in het geheel niet echt volks. Zij hebben deze “seculiere god” kunstmatig in het leven geroepen om het witwassen door hun regeringen van miljarden dollars belastinggeld via het militair-industrieel complex en andere corruptieschema’s te rechtvaardigen op grond van “het redden van Oekraïne van de Russische agressie”. Het eindresultaat is dat het gekluisterde publiek in het hele door de VS geleide Westen ertoe gebracht wordt Zelensky als hun “god” te beschouwen.

Als deze propaganda-operatie plotseling zou worden ingeperkt, laat staan teruggedraaid door de waarheid over deze beruchte fascistische leider aan het licht te brengen, dan zou men verwachten dat het volk hun “god” gretig en zonder nadenken zou “kruisigen”. Tot dan, als het ooit gebeurt, zal Zelensky blijven doen alsof hij de Koning van het Westen is, omdat hij in zekere zin inmiddels als zodanig door deze door de inlichtingendienst georkestreerde perceptiebeheersingscampagne is geworden. Maar zoals vele koningen uit vroegere tijden is hij niet echt onafhankelijk, maar eigenlijk gewoon een marionet van de schimmige elite achter hem.

Zij zijn het die aan zijn touwtjes trekken en hem scripts voorschotelen over landen als Duitsland en Hongarije, die niet volledig hebben voldaan aan de eisen van de VS om in de pas te lopen met de andere westerse leden van deze nieuwe sekte. Berlijn heeft geweigerd om Kiev alles te geven wat het wil, terwijl Boedapest nog verder is gegaan en openlijk kritiek heeft geuit op die voormalige Sovjetrepubliek. Deze acties zijn volstrekt onaanvaardbaar voor Zelensky’s Amerikaanse marionettenmeesters, die hem op hun beurt gebruiken als hun gevolmachtigde om deze landen in de rechtbank van de westerse publieke opinie schuldig te maken en te belasteren.

  Noem me verrast, niet

Dit is matig gelukt tegen Duitsland, waarvan de beleidsmakers onevenredig beïnvloed worden door wat de rest van de Europese bevolking over hen denkt, omdat hun land de de facto leider van het blok is, maar een totale mislukking tegen Hongarije, omdat zijn multipolaire conservatief-soevereigntistische (MCS) leiding trots zijn nationale belangen boven die van alle anderen stelt. Zij zijn de moderne “heidenen” die de nieuwe “seculiere god” die Amerika voor de Westerse massa’s geschapen heeft om te “aanbidden”, “godslasterlijk behandelen”.

Het geboeide publiek van de elites is zo gehersenspoeld dat het hen niet eens kan schelen dat een van de Amerikaanse intelbronnen van CNN eind april toegaf dat alles wat Zelensky zegt niets anders is dan een “informatie-operatie”, of met andere woorden, pure propaganda. Deze vaststelling toont aan hoe machtig de lopende perceptiebeheersingsoperatie is, dat zij in staat is haar doelwitten zonder blikken of blozen onmiddellijk in dubbelzinnigheid te laten vervallen, wanneer zij “politiek onwelgevallige” feiten zoals deze onder ogen krijgen. Totdat/zonder dat de Westerse inlichtingendienst het “officiële narratief” omdraait, is Zelensky onfeilbaar in de ogen van het publiek.

Om terug te komen op de ontwikkeling die aanleiding gaf tot deze analyse, objectieve waarnemers moeten er niet aan twijfelen dat Zelensky een megalomaan is, waarvan de niet gediagnosticeerde toestand misschien voorafgegaan is aan zijn “vergoddelijking” door de MSM, maar die zeker verergerd is door dat gebeuren en doordat zijn standpunten vervolgens over de hele wereld versterkt werden, nadat zij hem een wereldwijd podium gegeven hadden om propaganda te spuwen. De cultus die in de hele Westerse beschaving rond hem is ontstaan, is geheel het product van een door de inlichtingendiensten georkestreerde informatiecampagne, maar is desondanks nog steeds angstaanjagend reëel in de geesten van miljoenen.

  De puinhoop van de Berlijnse en Brusselse politiek

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky & de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpiniepeiling: Meeste Amerikanen aanvaarden “Oekraïense nederlaag”
Volgend artikelDienaar van de Corrupten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  1. Ik ben geen psycholoog, maarr onder bepaalde omstandigheden kan een karaktereigenschap wel versterkt worden. Waarschijnlijk is dit nu ook zichtbaar bij elensky.

  2. Ik vind het opvallende van deze tijd toch wel, dat bijvoorbeeld Rutte last heeft van vergeetachtigheid als het hem goed uitkomt, lijkt Boris van de UK wel, dat men Biden en Trump en nu ook Zelensky als geestelijk niet stabiel noemen, of wat voor hokje je daar ook aan vast wilt plakken, zijn er wel velen aan het worden de laatste tijd, en bovenal zou Putin die vergeet ik bijna nog, ook nog ernstig ziek zijn, jeetje in wat voor een tijden leven we toch als het om de mannelijke leiders gaat of is dat te makkelijk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in