Screenshot YouTube

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock heeft onlangs onomwonden verklaard dat de westerse bondgenoten een oorlog tegen Rusland voeren. De opmerkingen kwamen tijdens een debat op de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa (PACE) op dinsdag tijdens discussies over het sturen van Leopard 2 tanks naar Oekraïne, schrijft ZeroHedge.

Hoewel de woorden van Baerbock grotendeels werden genegeerd in de mainstream media, merkte een aantal deskundigen op sociale media gealarmeerd op dat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken zojuist in wezen Rusland de oorlog heeft verklaard.

Ironisch genoeg hebben andere Duitse ambtenaren lang geprobeerd te benadrukken dat hun land geen partij is in het conflict, uit angst voor een oncontroleerbare escalatie.

In tegenstelling tot dit officiële standpunt zei Baerbock het stille gedeelte hardop, en leidde de opmerkingen in met: “En daarom heb ik de afgelopen dagen al gezegd – ja, we moeten meer doen om Oekraïne te verdedigen. Ja, we moeten ook meer doen aan tanks.”

En toen beweerde ze: “Maar het belangrijkste en meest cruciale is dat we het samen doen en dat we in Europa niet de schuldvraag stellen, want we voeren een oorlog tegen Rusland en niet tegen elkaar.”

Interessant is dat zowel kanselier Olaf Scholz als zijn onlangs afgetreden voormalige minister van Defensie, Christine Lambrecht, als zwak werden beschouwd wat betreft het bewapenen van Oekraïne – ze verklaarden herhaaldelijk dat ze niet bereid waren om dieper in het proxy-oorlogsaspect van het conflict betrokken te raken. Maar nu lijkt de meer oorlogszuchtige Baerbock bereid veel opener te zijn over de realiteit van wat er gebeurt.

Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, greep de opmerkingen aan en zei dat dit het zoveelste bewijs is dat de westerse bondgenoten al die tijd al een oorlog tegen Rusland aan het plannen waren…

Eén ding is zeker, het gaat snel…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wordt Duitsland ooit wakker?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Bill Gates geeft toe dat COVID-vaccins niet werken
Volgend artikelHet mRNA “vaccin”-experiment verandert het menselijk DNA en kan genetische code doorgeven van ouder op kind, waarschuwt Dr. McCullough
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

  • Inderdaad……dit mokkeltje heeft overal schijt aan, en het niveau van een gehangen gans.

   Als de hele bende is ingestort, (en daar zitten we vlakbij) , wat moet je dan met dat giftige onbenul van zo’n regering?!

   Te stom om voor de duvel te dansen, wil geen enkel zichzelf respecterend bedrijf dat soort in dienst nemen. Het liegt, steelt, kan niet met verantwoordelijk overweg en is bereid tot moord om het onvermogen te verbloemen.

   Maar ik weet wel wat voor ze.

   Een rapgroepje beginnen. Kunnen ze hun ongenoegen over het leven kwijt in stompzinnig taalgebruik. Mogen ze onverbloemd te keer gaan. Kunnen ze hun agressie een beetje kwijt in het volle zicht voor de camera, want daar zijn ze bloedgeil op……en kunnen wij ze in de gaten houden.

   Je kunt het zo idioot niet bedenken in deze wereld, of er is publiek voor, dus dat moet goed komen.

   Als ze het er financieel niet mee redden kunnen ze met een bijbaantje als vuilnisophalers een basisinkomen krijgen. Past perfect op het niveau. Doen ze ook nog wat zinnigs……al veronderstel ik dat iets dergelijks moeilijk verteerbaar zal zijn voor dat soort

   • Enkele reis Noordpool, daar sturen we al die landverraders incl hun families naar toe. Kunnen ze daar afkoelen.

    Volgens diezelfde onmensen, is de Noordpool al een soort sub tropisch paradijs. Nou succes met je klimaat verandering daar !

 1. Ja , “we moeten het samen doen” !!??
  Nou het is de Bierbok, of Beerbok, die aangesteld is om deze dreiging uit te braken.
  Je kunt iedere willekeurige burger zo gek krijgen om zo’ n uitspraak te doen..
  LEOPARTS VOOR VREDE!?
  Zitten ze soms vol witte duiven of zo?

   • Dank voor het delen Sander van deze ons – uiteraard – door de msm onthouden info. Hoe lang zal Felipe VI (en in zijn kielzog zijn door en door corrupte pappie Juan Carlos) nog op de troon zitten?

  • Die gaat er wel komen. Laat ik Nederland als voorbeeld pakken.
   Op enig moment is Rusland klaar met onze wapenleveranties. Wat te doen…?

   Schiet de 8 belangrijkste elektriciteitscentrales kapot, zo ook in buurlanden als Duitsland en België. Geen elektriciteit = geen internetbankieren. Zonder cash kan je nog geen pak melk kopen. Geen thuiswerken etc. Veel meer dan de Oekraïne zijn wij afhankelijk van elektriciteit. De samenleving raakt acuut ontwricht en de economie stort in.

   Schakel ook de 25 belangrijkste viaducten uit en ook de infrastructuur (weg + spoor) raakt ontwricht.
   Voor je inbeelding: A29/A59 Hollands Diep; A15 Tiel (weg + spoor + betuweroute) A16 Moerdijk weg + spoor); A27 Gorinchem; A2 Zaltbommel (weg + spoor) A50 Ewijk; A2 IJsselstijn, A27 Houten, spoorbrug Culemborg; A6 Huizen en A7 Muiderberg (weg + spoor) A7 Breezanddijk en de N307 Enkhuizen. Neem je nog de A2 bij Wessem, het spoor over de Maas bij Roermond en de A67 (weg + spoor) bij Venlo. Met minder dan 20 vernielingen is de infrastructuur in Nederland voor maanden (vaak langer) ontregeld.

   Met minder dan 35 doelen te vernietigen raakt onze samenleving in zijn geheel ontwricht; zo kwetsbaar zijn we inmiddels geworden! Daarnaast is de integratie van de nieuwe Nederlanders niet geheel volgens plan gelopen, dus de kans dat daar een burgeroorlog bovenop komt is reëel.

   De coalitie heeft na het corona-wanbeleid, de woke-waanzin, het aanpraten van een schuldgevoel over ons verleden, het verjagen van de boeren, het immigratie-wanbeleid waardoor autochtone Nederlanders niet meer in aanmerking komen voor een woning + een ontspoorde criminaliteit, De wurggreep van de EU, die de burger tot in detail betuttelt, het laten exploderen van de energieprijzen , de hoge inflatie en alle arrogantie, polarisering, gelieg en bedrieg al geen mandaat meer. In combinatie met het instorten van onze economie en onze samenleving breekt de pleuris uit. Onze regenten moeten in de ontstane wanorde letterlijk voor hun leven vrezen.

   De EU verspeelt haar laatste troef -nooit meer oorlog- en economieën van de nettobetalers zijn kapot. Er is geen geld meer voor die Brusselse nachtmerrie. Einde verhaal.

   We kunnen het beter niet doen, maar wij hebben niets meer in de brengen. Zelfs de kamerleden moeten onze voorgenomen wapenleveranties aan de Oekraïne uit de Frankfurter Allgemeine lezen. Dat schijnt tegenwoordig voor democratie door te gaan.

   • Wat rest ons te doen Bernardo?

    Ik heb al geprept. Ik twijfel heel erg of ik nog een aggregaat moet kopen. Ik ben moe van alle angst en zorgen. Ik heb me al aardig voorbereid, maar stroomuitval heb ik nog geen oplossing voor. Zo’n aggregaat ga ik nooit gebruiken als de pleuris njet uitbreekt. En als de pleuris uitbreekt moet je ook maar genoeg brandstof hebben en dan maakt zo’n ding weer zoveel lawaai dat iedereen meteen weet dat je bent voorbereid… oftewel dan word je doelwit. Pfff… ik word zo moe van al deze bullshit. Ondertussen neemt NIEMAND om mij heen ook maar iets serieus.

   • @Bernardo, de Russische inlichtingendiensten krijgen eersteklasinfo op een presenteerblaadje aangeboden. Het betreft alleen de A6/Flevolijn-viaducten bij Muiderberg.
    Welke hoge onderscheiding zou de Russische federatie voor jou in petto hebben?

    • @ Ron, Verloren zielen. Wat ik omschrijf is de tactiek die de Russen op dit moment met overtuigend succes op de Oekraïne toepassen. Of ik dit publiceer of niet, de Russen gaan die techniek gewoon voortzetten; waarom zou je soldaten opofferen als je met een slechts paar dozijn raketten een jouw vijandige mogendheid compleet kunt uitschakelen?
     Zo simpel, dit is gewoon de natte droom van elke hogere officier.

     En de Russen zullen ook over google mapski beschikken, wat ik kan, doet een Russische officier ook. Het zullen geen fijne lui zijn, maar ze zijn niet achterlijk.

     Vind ik het erg..? Op dit moment is het of je door de kat (Schwab/EU) of door de hond (Putin) gebeten wordt. Het is köt, het blijft köt. Niet mijn idee en vooral daarom stemde ik in 2016 tegen het associatieverdrag met de Oekraïne. Maar Rutte wist het beter.

     Onze westerse regenten zijn net als die vliegen die op een zomeravond rond een hete gloeilamp vliegen, totdat ze er tegenaan vliegen en verbranden. Iedere vorm van logica is uit hun bovenkamers verdwenen.

     Tot slot, de genderneutrale nichtjes die officiertje spelen in ons defensieapparaat zullen ook meelezen. Aan jullie reacties te oordelen zullen zij ook begrijpen wat de risico’s zijn. Nu nog 1tje, die Ollongren van dit scenario op de hoogte stelt en de hele shit is alsnog te voorkomen. Wie bewijs ik nou de grootste dienst?

 2. De politici in het zgn democratische Westen zijn in mijn ogen stapelgek. Alles wordt uitgevoerd in opdracht van usa en de schoothondjes in de westerse regeringen volgen blindelings de usa orders.
  Moeten net als in wo 1 en wo2 weer miljoenen doden en gewonden vallen? Volgens deze idioten wel.
  Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden. En daarme is alles gezegd. Usa was / is doodsbang dat West Europa samen met Rusland een heel sterk continent kan worden en daarmee hun zgn wereldheerschappij zou kunnen ondermijnen. Dat laatste gaat toch gebeuren, kijk maar naar de steeds sterkere invloed van de brics landen en de vele landen die daarbij willen horen.
  Dag petrodollar, dag usa en voor Europa geldt, dag pleuro, dag Europa, waar straks de werkloosheid a la jaren dertig terugkeert en daarmee ook de armoede. De opmaak voor de invoering van het basisinkomen van de nwo.
  Wat een in en in verrotte wereld!!

 3. Ik ga ff een paar Merkel-immigranten opstoken in Berlijn of ze die AnaHELL beerBokkepoot niet ff de duitse helm kunnen geven..Ze zal weten wat duitsers hebben binnengehaald. De geschiedenis herhaald zich net als WW2. Ander sausje zelfde entiteiten. Dit keer gaan ze voor een nazi-communistische bewind…Lekker inclusief..

  • Laat Annalena, die het Duitse volk ronduit veracht, achterop de tandem plaatsnemen bij krijgsheer Alex van Amsberg richting Oekistan.

 4. Omg! Dat bitch. Wat ik weet is dat Rusland en Duitsland een vredes verdrag na de 2de wereldoorlog hadden ondertekend. Dat verbreekt Duitsland nu. Nu weet Poetin wat hem te doen staat. O man de Beer gaat los, dat gaat er gebeuren. Op msm steeds meer oorlogstaal. Het is oorlog beste mensen ‘ de rode lijn ‘ is allang gepasseerd. Het is weer zover. Dat kon men toch weten door al die gecreëerde crisissen. Ook weer veel anti Semitische gepraat. Waarom zien de mensen het niet.
  # Niet mijn oorlog. Mijn hart bloed. Verschrikkelijk.
  Hou je ogen en oren goed open.

  • Mensen beledigen kind/vrouw. Ha, ha. Ga maar snel naar je schuilkelder Gerard V. Kind/ vrouwenhaater. Kom net kijken? Pfff! Zielig mannetje ben je. Grote bek maar verder….

   • Ik denk dat bedoeld wordt dat die persoon haar verantwoordelijkheid niet aankan. Een oorlog verklaren uit geldingsdrang is waanzin. Die vrouw haat blijkbaar mannen, want die sterven bij duizenden aan het front en ze geeft er geen zier om. Waar zijn de vredesbesprekingen?
    Grote bek, maar verder..

   • @Martie,

    Want? Is gewoon een open terechte vraag…Ik heb het antwoord ook meteen. Het is een misselijk mokkeltje die net komt kijken die gebrainwashed is of banden heeft met nazi sekteleider pappa Klaus. Schuilkelders is voor pussy’s wat komt,komt en sterven doen we met de rug recht.

   • Chill Martie. Gerard is het volgens mij met jou eens. Jij vindt deze mevr ook een bitch toch, dat schrijf je hierboven in je reactie.

  • In ieder geval iemand, die niet de les heeft geleerd van Berlijn in mei 1945. Aan wie niet is verteld dat Duitsland in 1945 nogal wat gebied verloor aan Rusland en dat de oostelijke helft van Duitsland tot 1990 door de Russen werd bestuurd.
   Vervalt in dezelfde fout die Adolf Hitler maakte.

 5. Wat wij missen, zijn de oude politici, die weten hoe de wereld in elkaar steekt. De huidige generatie is het product van MSM, internet, social media etc.
  De massa wordt gemanipuleerd, maar, in de massa zit ook de nieuwe generatie die het stokje moet overnemen van de oude generatie. De oude generatie heeft dankbaar gebruik gemaakt van de nieuwe technieken, maar, zij hebben vergeten dat de nieuwe generatie daardoor denkt, dat manipulatie een vorm van werkelijkheid is. Het gedrag, denkwijze en uitspraken van de parlementen, verbaast mij niet.

  • De oude politici hebben dit allemaal voorbereid. Wat wij nodig hebben is geen politici!!! WIJ moeten zelf veranderen en ons straat voor straat gaan organiseren!!! Politici bestaan alleen maar om de macht bij ONS weg te kapen. Gevangenissen organiseer van boven naar beneden, WIJ leven in een gevangenis. Vrijheid organiseer je van individu naar boven… mens voor mens en straat voor straat dus.

 6. Dit vrouwmens is een type-voorbeeld van de politieke carrièrejagers zonder principes die vermomd als verdedigers van het groene gedachtengoed hun positie verdienen en verdedigen door achter de streefdoelen van het WEF en de oligarchen te staan. Ze helpen aan het ontvouwen van een technocratische dictatuur ondersteund door activistische “journalisten” die de voorgeschreven werkelijkheid, anders dan de echte realiteit, verspreiden om meegaandheid te bekomen van het volk.
  Het volk moet zich verzetten en opkomen tegen zulke sujetten, ik moet ze niet oplijsten, denk ik.

 7. Alles was al verrot & gepland
  Dit breekpunt is gepland.
  We hebben het niet in de gaten gehad/ of was niet zo onomstotelijk als nu/ wat kun je ermee.
  Van 1 naar 2 verdieners
  Vrouwen aan het werk. Kids in de geïndoctrineerde opvang.
  De zorgverzekering omhoog, 12, naar 200,- euro omgerekend.
  Meer armoede, toeslagenaffaire, kinderroof, onderwijs en zorg eenheidsworst, allemaal naar Ikea meelworm gehaktballen eten. Bij de bouwmarkt zag ik gedroogde insekten verpakt bij de kassa; om eraan te wennen. … ieder groot bedrijf doet mee, met aansturing van veel ( gedreven) medewerkers.
  de denkers maken geen’ kans,
  Wel de kakende kippen zonder empathie , geweten, hersens met 🤑
  übermensch in wat, vraag ik mij af. 🤔

  • Welke bouwmarkt? Ga ik meteen heen, scheur verpakking los en flikker de hele inhoud over medewerkers heen. Daarna “ow sorry dacht dat het iets eetbaar was, schrok me rot..” Wist niet dat jullie ook een dierenzaak waren geworden.

   • Zelfbouw suïcide kits in blauw en geel…
    1x geweest wat een kut tent,verstikkend ook met die geestvernauwende mensen ronddolend op zoek naar een nog nader te bepalen bouwpakket.

 8. Ik vraag mij af dat rekening houdend met ernstige oorlogsretoriek tussen Duitsland en Rusland de ambassadeurs aan beide kanten nog steeds op hun plek zitten??

   • De Berlijnse muur ‘viel’ op 09.11.1989. De latere koning Edward VII is geboren op 09.11.1841, keizer Wilhelm II trad af op 09.11.1918 & de Kristalnacht vond plaats in de nacht van 09/10.11.1938.

 9. zij moet per direct opgepakt worden en voor vuur peloton gezet worden zonder enige proces, haar uitspraak is al bewijs. Europese Volkeren willen GEEN oorlog en zeker niet in Europa

 10. Volgens mij hebben dat de Duitsers 81,5 jaren geleden ook geprobeerd en dat is niet bepaald een succes, sterker nog, het heeft hen de kop finaal gekost.
  Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen, of denken zij: twee keer is scheepsrecht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in