De NAVO is een orgaan van de VS/ZOG machine. Het is mogelijk dat er nog mensen op Buitenlandse Zaken zijn die proberen dit helemaal tot het einde door te drijven, maar als het hoofd van de NAVO zegt dat het tijd is om zich aan Rusland over te geven, dan is de show voorbij en is het alleen nog maar een kwestie van hoelang het gaat duren voordat de tandwielen in beweging komen.

RT:

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg zei zondag dat het door de VS geleide bondgenootschap de positie van Oekraïne aan de onderhandelingstafel wil versterken, maar voegde eraan toe dat elk vredesakkoord compromissen zou inhouden, ook van grondgebied.

Stoltenberg sprak op de Kultaranta Talks in Finland, na een ontmoeting met de Finse president Sauli Niinisto. Hoewel de NAVO-chef zei dat het Westen bereid is “een prijs te betalen” om het Oekraïense leger te versterken, zal Kiev toch enkele territoriale concessies aan Moskou moeten doen om een einde te maken aan het huidige conflict.

“Vrede is mogelijk,” zei hij. “De vraag is alleen welke prijs u bereid bent te betalen voor vrede? Hoeveel grondgebied, hoeveel onafhankelijkheid, hoeveel soevereiniteit…bent u bereid op te offeren voor vrede?”

Stoltenberg suggereerde niet welke voorwaarden Oekraïne zou moeten aanvaarden, en zei dat “het aan degenen die de hoogste prijs betalen is om dat oordeel te vellen,” terwijl de NAVO en het Westen wapens aan de Oekraïners blijven leveren om “hun hand te sterken” wanneer uiteindelijk over een regeling wordt onderhandeld.

De secretaris-generaal sprak zich niet rechtstreeks uit voor het afstaan van Oekraïens grondgebied, maar hij haalde wel het voorbeeld van Finland aan, dat Karelië aan de Sovjet-Unie afstond als onderdeel van een vredesakkoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Stoltenberg beschreef de Fins-Sovjet-regeling als “een van de redenen waarom Finland in staat was als een onafhankelijke soevereine natie uit de Tweede Wereldoorlog te komen.”

  Britten & Amerikanen springen van het zinkende schip - BBC: "Oekraïens tegenoffensief mislukt - Russen winnen de oorlog"

De verklaring van Stoltenberg komt te midden van een groeiend sentiment dat Oekraïne spoedig door zijn westerse geldschieters tot een vredesakkoord kan worden gedwongen. Terwijl Amerikaanse en Britse functionarissen openlijk volhouden dat Oekraïne zijn oorlog met Rusland “kan winnen”, suggereert een recent bericht van CNN dat functionarissen in Washington, Londen en Brussel vergaderen zonder hun Oekraïense tegenhangers in een poging om een staakt-het-vuren en een vredesregeling te plannen.

Niemand van deze mensen zegt hoe erg het is.

Oekraïne heeft al zijn onderhandelingskaarten al verloren. Als zij willen onderhandelen, hadden zij dat vóór de invasie moeten doen, of op zijn minst in de eerste maand. Nu moeten ze gewoon doen wat Rusland van hen verlangt. Poetin heeft alle kaarten in handen, Zelensky heeft alle boetes in handen.

Het is klaar.

Het is afgelopen.

Rusland wint. Jezus wint. Heteroseksualiteit wint.

Wij winnen.

Via Unz.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MOSSAD: “Wij weten wat er van Oekraïne zal overblijven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelErger dan in de Tweede Wereldoorlog: Zelensky beveelt de dienstplicht voor vrouwen tussen 18 en 60 jaar
Volgend artikelGezonde jongeren sterven nu massaal in heel Australië, en de bedrijfsmedia durven het nog steeds niet over vaccins te hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Het volk van Oekraïne moet stilaan toch beseffen dat Zelensky een cocaine verslaafde nazi-jood is geworden. Toen hij door de miljardair Kolomojsky uitgekozen werd om Oekraïne te leiden wist Zelensky niet dat hij in een nooit geziene val trapte, zo zijn die nazi-oligarchen nu eenmaal. Zelensky heeft nu 2 opties…take the money and run of gevangen genomen worden. Ik denk dat hij te laf is om te sterven voor zijn land.

 2. Er zitten vast nog vele adders onder het gras met die NATO horror thinktank. Kijk maar wie de ‘global warming’ heeft ondertekend. Dat is al sinds 2005 aan de gang. (En het boeit niemand, maar het is wel een heeeeeeel grote sleutel in het Great Reshit gebeuren incl de vax.) Zie
  Geoengineering and Consent – zonderreden.substack.com

 3. Zou het Ukraine plan mislukt zijn of loopt die reset nog volgens schema?
  Als er nu voor september opeens nieuwe virus maatregelen komen kunnen we wel stellen dat het mislukt is en het vervroegd naar de volgende fase gaat.

 4. Immortal ergens hier aanwezig?
  Als u dit leest; laten we een kop koffie drinken.
  Of thee.

  Weten jullie wat?

  Laten we met zijn alleen een ontmoetingsparty organiseren….
  Ik bedoel; om als gelijkgestemden gewoon PLEZIER te gaan hebben in plaats van altijd maar reageren via een Platform.

  Ik ben serieus op een punt gekomen dat ik alleen nog maar kan lachen om al deze gekke ellende.

  Het is te gek om waar te zijn….

  Vogeltjes fluiten buiten, zonnetje schijnt… muziekje aan… super chill….

  Terwijl er een PSYCHOLOGISCHE OORLOG gaande is…………

  Jumbo supermarkt; (zo goed als) LEEG!
  Mensen op straat in parken waar het altijd druk was?: zo goed als LEEG!
  Mensen verdwijnen!!!

  Een kennis van mij vertelede zaterdag nog dat hij een aannemer had >> 47 jaar jong!!! << die bij hem de badkamer renoveerde.

  Wat baalt hij WANT: DIE MAN VAN 47 IS PLOTSELING OVERLEDEN.. dus… moet hij nu zelf verder kijken hoe hij die badkamer gaat fixen…

  😐

  GEPRIKT EN WEL…. maar nadenken over hoe raar het is dat iemand van 47 door een hartaanval ineens niet meer op komt dagen om je badkamer af te maken…….

  Dit is serieus te gek voor woorden allemaal…

  Ik schiet echt alleen nog maar in een lach.
  Weet niet wat het is … nee ook geen cognitieve dissociatie o.i.d.
  Het is gewoon een WE ARE ALL IN WONDERLAND episode voor mij.. waar niets is wat het lijkt…..
  Waar iedereen wel wat te zeggen heeft… waar we allemaal denken het bij het juiste eind te hebben…
  Waar informatie berichten blijven binnenstromen …. ook Joe Rogan heeft heerlijke podcasts maar zeker ook weer ga je twijfelen of dat allemaal in scene gezet is ….. want want want.. en .. en .. en..

  Jongens.. let' just chill the f*ck up en LACH en DANS het allemaal gewoon weg…
  ZONDER alcohol of what ever…. het is een soort Natural High aan het worden voor mij…..

  Elke maand loon op mijn rekening ontvangen (behoorlijke goeie ook) terwijl ik mijn werkplek al 2 jaar niet gezien heb… I LOVE IT.

  MAAR…. dit begint echt op een TWIGHLIGHT ZONE te lijken….

  Je gaat de stad in en er loopt bijna geen KIP meer…. waar het vroeger BOMvol was….
  Wordt je in een winkel aangesproken door een (aardige!) Ukraine dame dat ze bijna gaan sluiten…
  Wordt je er weer ff aan herinnerd.. oja……. dat was het….

  Waar zijn we toch allemaal mee bezig?

  Ik kan serieus een boek schrijven met dom gepriet praat zoals ik nu hier wel vaak heb laten blijken….
  Heerlijk doortikken… omdat het kan.

  Enfin..mijn advies; LEKKER BOEIEND wie waar vandaan komt. Welke opleiding gedaan heeft, Welk ras diegene heeft.. "ras" alsof dat nog bestaat… en lekker boeiend of mensen de prikken nemen of niet…. IK PAS ALLES EN KIES VOOR CHILLE MOMENTEN…..

  Want: Dit is een doos van Pandora waar we in belandt zijn.
  Alle mensen die elkaar maar blijven aanvallen…. je hebt danwel geen prik genomen maar je gedrag is vol met GIF.

  Alle mensen die zoals ik boeken kunnen typen met CRYPTISCH lucht; jij weet wie het wel of niet begrijpt (of wil begrijpen).

  Alle mensen die zich zorgen maken over familie en vrienden die hun voor gek verklaren: lekker f*cking boeiend… laat ze los en kies voor jezelf man… waar wacht je nog op?

  Alle mensen die altijd maar commentaar hebben op anderen en verbitterd zijn: ZEL (Zoek Een Leven).

  Protesteren? Heeft geen nut…

  Pak je Surfboard en laat je mee SLEUREN door de golven…. weerstand heeft geen nut.

  THIS IS IT.

  Groeten van een Wereldburger.

  [ nee ik spring nu niet triomfantelijk van een flat gebouw en spring ook niet voor een trein…..ik kies er voor om gewoon lekker in het hier en nu te zijn ].

   • Ik sprak laatst in Griekenland nog een bijzonder goed geinformeerd stel uit Duitsland. Wisten precies hetzelfde te vertellen. Goed zitten kleppen een hele avond met zijn drieeen. Doet de normale mens goed hoor. Ook eentje in Albania, die wist ook al heel wat, onder meer dat dit vuile zwijn Soros het land als witwas paradijs gebruikt met zijn liefdadigheidsnepperij. Dan nog een stel reizigers uit Frankrijk en Duitsland tegengekomen die ook wisten waar de klepel hangt. Godzijdank zijn er nog normale mensen…

    Lees aub de Geoengineering and Consent website – zonderreden.substack.com
    Er speelt veel meer, en ook de ‘wakkeren’ worden lekker bezig gehouden met de gifspuit, de apekoppen, de oorlog etc, maar wat er boven je hoofd gebeurt zie je niet. Klimaatsverandering?? Lees maar wat een leugen dat is en ga de touwtjes verbinden. Vergeet niet dat Gates van plan is een zonne-blokkering aan te leggen rond de Aarde. Vraag je zelf eens af waarom dat is???

  • In het kort zeg je , er is niks veranderd. Onderdeel van hun psychologische oorlogvoering is dat wij moeten denken dat zij almachtig zijn en dat alles ons is afgenomen. DAT IS NIET WAAR! De wereld draaid gewoon door. We eten en we drinken. De zon komt telkens weer op. We mogen alles en kunnen alles. Gewoon van dat ganzenbord afstappen want op het ganzenbord is het wel kommer en kwel. Die zogenaamde wakkere Jensen en andere is controlled opposition, dankzij hun weten wij wie ons leid, en wie ons leven zuur maakt. dat vertellen ze graag, dan wel via via.

   • In dat Hier en Nu gebeuren ook al die uitvluchten waarnaar wordt verwezen
    Waarvan men tracht te vluchten
    Als ontkenning
    Negeeren dus niet negeren mensen met zwarte krullen haren

    Toch dat bestaat ook en daadwerkelijk die dingen gebeuren ook echt
    Het is niet zo
    Bij wijze van
    Dat er geen mensen worden vermoord
    Ookal Hersenlozen maar toch
    Mensen zijn mensen
    In Oekraïne liggen er heel veel
    Het is net als in de Slachthuizen
    Met heel veel onschuldige weerloze wezens die daar vermoord zijn
    Nog in de wachtrij staan om te zullen worden vermoord
    Of bezig zijn vermoord te worden

    Kan men dat een kleinbeetje
    inbeelden ??

    Ene kant klinkt heel gemeen
    Maar is het niet

    Daarom vinden er na een tijdsbestek een warme maaltijds Canibalistische Canibalen feest van echte malse mensen vlees plaats

    Oog om Oog Tand om Tand
    Onschuldige wezens vermoord ter tong streling leid tot elkander te lijf gaan afslachten na een verloop van tijd

    Laat ook Uzelf dan maar vermoord na verloop van tijd
    Als de Emmer vol is Lege men

    Met andere woorden als een persoon heel veel moorden heeft gepleegd
    Dan zal die ook door slachting om het leven worden gebracht

    En daar is dan ook weer niks mis mee

    Dus
    Is het ook goed
    Wie moeten er anders die Misdadige dieren genaamd Mensen
    vermoorden ???
    Voor alles is een Rede

    Dank U

  • Nou Lee, ik heb eigenlijk hetzelfde… ik zit soms echt op mijn kop te krabben, zo van, ben ik nou gek… moet ik echt nog een stukkie schrijven om anderen te helpen… laten we inderdaad maar een kop thee gaan drinken ergens. Of laten we met zijn allen naar Costa Rica gaan. Gevaar is dat de tegenpartij zich ook kan melden. Hoe herkennen we die??? Maar ik vind dat het tijd wordt dat het FN front eens heerlijk naar het avondgloren van een eens mooie samenleving gaat kijken, onder het genot van een thee, een wijn, een bier, in het HIER en NU! Goed idee hoor!!!!

   • Beste mensen

    Dat is een subliem idee
    Misschien kan Frontnieuws wat voor ons betekenen om een bijeenkomst te organiseren

    Heel fijn
    Zou dat zijn
    Als we allen dat willen dan word frontnieuws een verzoek gestuurd met geschikt uitkomende dag en datum voor ons allen
    De plaats bestemming ergens in het midden van Nederland
    Dan heeft iedereen ongeveer dezelfde onkosten gemaakt gekeken vanuit de uithoeken van het land
    Zeg het een maar

    Dank U

 5. Er komt geen onderhandelingen met Rusland voor overgave. Rusland is bezig om Oekraïne te demilitariseren en te de-nazitifiseren. Dat project is nog niet afgerond. Voortijdig stoppen houdt in dat Oekraïne met het staak het vuren, hun leger weer op volle sterkte kunnen opbouwen. Om zo de volgende poging te kunnen wagen, waar de win kansen voor hen hoger liggen. Het is altijd de verliezende kant, die vredesbesprekingen wil, als zij erg veel verliezen. Vooral nu omdat de kosten niet opwegen, tegen de opbrengsten van het westen.

  • Precies, Qvic.

   Rusland had al gewonnen voordat ze begonnen aan de SMO.

   Ik ga altijd terug naar de door Rusland gestelde eisen waaronder NAVO terug naar wat het was in 1997.

   Dit gaat niet over de Oekraïne.

   Wordt vervolgd.

 6. Ook al gemerkt dat de Nederlandse Propaganda Omroep op Teletekst sinds ongeveer een week geen aparte ruimte meer heeft voor Oekraïne??

  Dat zijn kennelijk van die kleine aanwijzinkjes…

 7. Wie is stoltenberg?
  Die oorlog, wat geen oorlog is, was al bij voorbaat verloren, nu zien die VS, GB, NAVOkneuzen eindelijk in, ondanks propaganda en militaire hulp, dat het nooit iets zal worden moet er ineens gepraat worden. Wat denk je zelf?Ik hoop dat Poetin naar Europa komt.

 8. Niet al te vroeg juichen
  De Duivelse Nazaten Rutte & Co hebben nog heel veel in Petto
  U wordt in eigen land helemaal kaal geplukt
  Uitgehongerd tot op de Botten
  Maakt Uw borst maar alvast nat
  Om de zware klappen op te kunnen vangen
  Of
  Andere mogelijkheid is ?
  Alle Rand Debielen weg knikkeren uit het Kabinet & Parlement
  Vervolgens nieuwe Jonge hoofden
  Alleen mensen die bereid zijn het volk echt te dienen
  Maar dan ook echt
  Dus tegen minimum loon werker met vrij vervoer tweede klas niveau
  Trouwens onderscheid afschaffen
  Zoals eerste klas , Tweede klas , Derde klas vervoer of wat dan ook anders op wat voor gebied dan ook
  Minimaal 23 tot Maximaal 50 jaren in dienst laten treden met maximale dien periode tot 55 jaren zowel mannen als vrouwen afzwaai met behoud van minimum uitkering als Salaris
  Eerlijk is eerlijk
  Iedereen gelijk behandeling met zicht op man en vrouw
  Dat onderscheid is er ten allertijde
  Is altijd geweest
  Is Nu
  &
  Zal er altijd zijn
  Want Vrouwen kunnen kinderen baren & Mannen niet
  Hoe teefachtig een Man ook mag gedragen
  Zieke mensen kunnen als zij dat willen hunzelf laten behandelen
  Zonder dwang
  Zo nee ….
  Eigen keus ….
  Leef voort ….
  Maar zeur niet .!!!
  Zowel zieke Mannen als Vrouwen

  Maar Homo’s regeren de wereld Nu
  Hoe deze euvel te verhelpen

  Bij zowel het Parlement als het Kabinet kunnen alleen gezonde mensen toetreden

  Dus zonder afwijkings gedragen
  Op latere tijd afwijkings gedrag aan gaan hangen
  Betekend verplicht uit dienst treding als mensen dienaar
  Immers dan is persoon in kwestie niet capabel genoeg
  Zie Pin fortuin
  Hoe het met Hem is afgelopen
  Wel heel zielig
  Hij was mede zijn ziekte terug kijkende alsnog veele malen beter dan het voltallige Rutte & Co

  Dank U

 9. Heerlijke laatste zin.. Rusland Wint..(Jezus)wint,..HETERO-SEXUEEL ..WINT….geen kindersexslaven meer 🤔💪👊👊♥️🇷🇺👏👏👏👏

  • De naam van Jezus mag niet worden misbruikt
   Immers in naam van Jezus worden door de Pausen Nonnen in kloosters heel veel kinderen misbruikt met eigen gecreëerde vrijgeleide
   Hun mogen kinderen misbruiken volgens hun Wetten en de Aardse Homofiele Wetten steunen hun daarin

   Daarom dat heele sooi omver werpen
   Nieuwe hoofden in dienst laten treden
   Met deze regels in acht nemende

   Niet al te vroeg juichen
   De Duivelse Nazaten Rutte & Co hebben nog heel veel in Petto
   U wordt in eigen land helemaal kaal geplukt
   Uitgehongerd tot op de Botten
   Maakt Uw borst maar alvast nat
   Om de zware klappen op te kunnen vangen
   Of
   Andere mogelijkheid is ?
   Alle Rand Debielen weg knikkeren uit het Kabinet & Parlement
   Vervolgens nieuwe Jonge hoofden
   Alleen mensen die bereid zijn het volk echt te dienen
   Maar dan ook echt
   Dus tegen minimum loon werker met vrij vervoer tweede klas niveau
   Trouwens onderscheid afschaffen
   Zoals eerste klas , Tweede klas , Derde klas vervoer of wat dan ook anders op wat voor gebied dan ook
   Minimaal 23 tot Maximaal 50 jaren in dienst laten treden met maximale dien periode tot 55 jaren zowel mannen als vrouwen afzwaai met behoud van minimum uitkering als Salaris
   Eerlijk is eerlijk
   Iedereen gelijk behandeling met zicht op man en vrouw
   Dat onderscheid is er ten allertijde
   Is altijd geweest
   Is Nu
   &
   Zal er altijd zijn
   Want Vrouwen kunnen kinderen baren & Mannen niet
   Hoe teefachtig een Man ook mag gedragen
   Zieke mensen kunnen als zij dat willen hunzelf laten behandelen
   Zonder dwang
   Zo nee ….
   Eigen keus ….
   Leef voort ….
   Maar zeur niet .!!!
   Zowel zieke Mannen als Vrouwen

   Maar Homo’s regeren de wereld Nu
   Hoe deze euvel te verhelpen

   Bij zowel het Parlement als het Kabinet kunnen alleen gezonde mensen toetreden

   Dus zonder afwijkings gedragen
   Op latere tijd afwijkings gedrag aan gaan hangen
   Betekend verplicht uit dienst treding als mensen dienaar
   Immers dan is persoon in kwestie niet capabel genoeg
   Zie Pin fortuin
   Hoe het met Hem is afgelopen
   Wel heel zielig
   Hij was mede zijn ziekte terug kijkende alsnog veele malen beter dan het voltallige Rutte & Co

   Dank U

   Reageer
   Dank U

 10. Ik geef de vredes onderhandelingen weinig kans. Eén van de redenen is dat de VS met zijn Europeesche kolonies zich de afgelopen acht jaar na twee maal een Minsk akkoord te hebben getekend zich daar NIET aan gehouden hebben, eigenlijk precies het tegenovergestelde. En Rusland heeft perfect in de gaten dat ze het nu snel willen oplossen om toch de bild back better agenda door te drukken.
  Ik vermoed dat Rusland nog wel even in Oekraine aanwezig blijft om ook de NAVO meteen de nek om te draaien, want het westen heeft Rusland nodig voor zijn grondstoffen. Dus iedereen die weer grondstoffen wil mag zich eerst afmelden bij de NAVO / IMF en Wereldbank. Waar Rusland een beter alternatief voor heeft. En zoa kan ik mijn nog wel een paar zaken voorstellen waarom Rusland vanaf dag 1 geen haast heeft gehad in Oekraine, de tijd is volledig in het voordeel van Rusland

 11. Als vaste bezoeker van deze site heb ik veel geleerd over wat er wereldwijd speelt. Maar ook zie ik hoeveel achtergrondkennis er bij sommige reageerders aanwezig is. Daarover zou ik wel meer willen weten over hoe iemand die kennis heeft opgedaan of nog opdoet.
  Dus ja, prima idee om met gelijkgestemden (zonder trollen!) elkaar te ont-moeten. Misschien via FN te regelen?
  Je gal en gif spuwen over wat er gebeurt lost niets op behalve dat je misschien je frustratie over wat je dwars zit wat kan loslaten. Maar bijdragen aan een oplossing en/of consideratie hebben met de slachtoffers doet het niet. Velen hebben echt niet door gehad (en nog niet) dat er heel andere zaken spelen dan die hen worden voorgeschoteld.
  Woorden en gedachten zijn (enorme) krachten. Die kun je positief of negatief gebruiken om te helpen veranderingen tot stand te brengen.
  Negatief gebruik (met ook NLP technieken) zie je bij de Weffers en de criminele volgers daarvan. Je hoort het als MP weer iets zegt in de trant van: “Nee, dat denk ik niet, maar ik sluit het niet uit, moeten we afwachten hoe het zich verder ontwikkelt”. Dan weet je al wat er gaat gebeuren en je ziet de invloed die van die woorden uitgaat.
  Wij kunnen de invloed van onze woorden ook bewust richten om te helpen het tegengestelde te bereiken.

  Ik ben ongelooflijk dankbaar en blij met alle mensen die op een of andere manier eraan werken om wat er speelt in de openbaarheid te brengen en daarmee veranderingen in gang te zetten.
  Dank daarvoor!
  En vooral: heb het goed met elkaar!

  • Ik sluit me erbij aan.
   Maar misschien is het beter ‘onze helden’ niet te ontmoeten – het valt misschien best wel tegen.

   Ik ga dan wellicht verbaasd afvragen “verrek, het is de echte werkelijkheid joh!”

   Vandaag een kleine ondernemer met mensenkennis gesproken en ze zei me de mensen vertellen haar iets heeeeeel anders dan de TV je doet geloven. Ik ben niet vaak in Nederland maar onder mekaar wordt er blijkbaar veel over bloedklonters en de 4de booster gesproken en dat laatste niet meer genomen gaat worden. Geloof maakt zalig….

  • Nou, ik heb veel kennis ingezopen, plus vanaf kind van 5/6 National Geographics doorgelezen tot een paar jaar geleden, veel boeken gelezen, geschiedenis en aardrijkskunde zijn samen heel logish, en altijd die vraag: waarom gebeurd iets, waarom doen mensen wat ze doen…?
   Nou, dus met geografie in het hoofd en geschiedenis in de zak begrijp je al heel snel veel meer van volkeren en hun karakter….maar je moet WILLEN onderzoeken, willen weten, drang hebben om….behalve sex, te willen leren kennen, begrijpen….en veel op je bek gaan. Leer je het beste van.
   Ik heb op straat geleefd, ik heb zeer absurde situaties meegemaakt in mijn leven, mensen ontmoet die unieke dingen voor de wereld maakten, en mensen/ soms dieren ontmoet die hun gezin afmaakten, en dan zichzelf…of tienermeisjes, en zoiets heb je dan koffie gegeven…ik heb geslapen bij de zwervers in Avignon, en je ziet en leert dan de merns kennen in al zijn aftakeling en de uitvluchten daarvoor….het is denk ik van alle tijden.

   Als je iets wil, ga er dan 200% voor en blijf opletten dat je jezelf blijft en niet iemand speelt. Leugens vragen om nieuwe leugens als ze eenmaal in gang gezet zijn. Als de waarheid niet het licht mag zien dan is je leven leeg en nutteloos. Onderschat nooit iemand, een klein onderkruipsel kan iets geweldigs doen of je een mes in je kruis steken als je niet oplet..

   Geloof nooit iemand die een baas heeft, diens woord is niets waard.
   Geloof enkel wat je zelf ziet en dan nog….mensen die anderen onderuit halen willen er beter van worden, en ze zullen jou ook onderuit halen, elders….

   Heb geen spijt van wat je doet, als je dat wel hebt dan moet je iets recht zetten en heb je eigenlijk niet goed nagedacht. Er zijn geen excuses, enkel uitvluchten.

   Nooit te laat komen, wees stipt, het is misschein wel het laatste vaste ding in je leven waar je nog iets aan hebt. Iemand laten wachten is een vorm van minachting. Mensen die schreeuwen geloven zichzelf niet.

   Behandel een ander zoals u wilt worden behandeld.

   Drink met mate maar heb sex alsof het uw laatste dag is, zonder rem en vanuit het hart….alles is ofwel van harte, of wel niets waard… deel uw vrouw met Duchesne. tsja, als ik er toch ben…

   Laat maar weten of er een bijeenkomst is, als het haalbaar is en niet met inschrijving en legitimaite dan zal het wel lukken.

   Ik wil ook wel een plaats aanwijzen om bijeen te komen en suggestie doen wat mee te nemen, maar ik denk dat ik dan strafbaar ben en vroegtijdig onvrijwillig en onder dwang ingekapseld niet meer zal kunnen komen…

 12. Er is–en zal–geen vredesoverleg zijn.
  Alleen onvoorwaardelijke overgave.

  Daarna volgt een periode van “cleaning”
  Wapens in beslag nemen en verzamelen; stiekumme wapen opslag plaatsen ontmantelen.
  Massa verhoren.
  massa veroordelingen.

  Veel gratis treinreisjes naar Siberie erna; veel oefeningen voor het executie peleton.
  ————-
  USA en Brussel zullen balken als een kudde ezels; maar dat zal niets veranderen.
  Wellicht komt nog naar boven wie precies wat heeft gedaan met de MH 17?

  Belangstelling? Contact de Russen, en betaal….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in