© Freepik

Deze injectie geeft u niet noodzakelijk antilichamen tegen het virus. Deze injectie beschermt u niet noodzakelijk tegen infectie. Deze injectie beschermt u niet tegen ernstige ziekte en dood. Dat zegt kinderarts Lawrence Palevsky in een interview met Elizabeth van Refuge of Sinners.

Zij zeggen heel openlijk dat het vaccin niet voorkomt dat u het virus draagt of de ziekte overbrengt. Het is dus per definitie geen vaccin, benadrukt Palevsky.

Wat is het dan wel? Er zijn maar weinig mensen in de wereld die werkelijk het patent gelezen hebben van de bedrijven die deze injecties gemaakt hebben. “Ze noemen het een gentherapie. Zij noemen het een besturingssysteem.”

De kinderarts zegt dat enkele collega’s ontdekt hebben dat de fabrikanten van het vaccin de injectie in de octrooien een biowapen noemen.

In november 2020 werd Palevsky in een podcast gevraagd wat hij vond van de injecties, die toen in ontwikkeling waren. “Ik noem het een moordwapen,” zei de kinderarts.

Volgens Palevsky is het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na vaccinatie de boosdoener. Hij zegt dat het vaccin kan leiden tot bloedstollingsproblemen, sterfgevallen, miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen en auto-immuunziekten.

Steeds meer ongevaccineerden krijgen verschijnselen nadat zij in contact zijn gekomen met gevaccineerden. Dr. Palevsky legt uit dat gevaccineerden hun spike-eiwitten kunnen overdragen op ongevaccineerden en ook bij hen fatale bijwerkingen kunnen veroorzaken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De berg rookte, het bliksemde en het geluid van een bazuin was te horenVolg Frontnieuws op Telegram

  Vaccin falen en de uitweg

Lees meer over:

Vorig artikelMariupol II: Ongeveer 2.500 Oekraïense krijgslieden omsingeld in chemische fabriek “Asot” van Severodonetsk, onder hen honderden buitenlanders
Volgend artikelZelensky, die in een T-shirt verschijnt na een dag gruweldaden te hebben begaan, kondigt aan dat hij Donbass en de Krim zal terugnemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Waar ben je mee bezig, dit is wat de pro vaccinatie mensen zeggen over ons, en nu doe je precies het zelfde wat zij doen?!?!

   Dan ben je niks betters dan zij, en geeft hun alleen maar meer munitie om ons nog meer de grond in te trappen.

 1. Berichten zoals dit helpen niet echt om de geloofwaardigheid van de anti Covid vaccin gemeenschap te onderstrepen. Als dit bericht waar zou zijn dan moeten ons geen verdere gedachten meer maken, want dan is het onwederoepelijk voorbij. Dat er wat heel erg mis is met de zogenaamde vaccins is onbestrijdbaar en de fanatieke aard waarmee de mensen in de naald worden gedwongen zonder dat deze injecties de ziekte voorkomt of zoals intussen bekent ook niet het aansteken van anderen of zelfs zwaar ziek te worden en te sterven maakt duidelijk dat het om wat anders gaat. Dat “gevaccineerden” hun spike eiwitten kunnen overdragen is waarschijnlijk onzin. Als dit het geval zou zijn zouden de autoriteiten niet noch proberen verdere mensen in de naald te drijven want dan hadden ze hun doel al lang bereikt. We moeten heel kritisch zijn wat deze injekties betreft, maar zelf ook proberen rationeel te blijven in onze observaties.

  • Pfizer heeft dit zelf al bevestigd. Spikeeiwitten zijn overdraagbaar.
   Dit wordt shedding genoemd.
   Al oud nieuws volgens mij…

   • OK, maar hoe weet je dat Pfizer dat 100% officieel heeft bevestigd?
    Ze hebben al zovelen rechtszaken aan hun been dat ze dat nog even snel open en bloot gaan toegeven? We hebben het hier over miljoenen en miljarden…
    Er zijn documenten en zelfs video’s in omloop die speciaal bedoeld zijn om mensen zoals wij goe zot te krijgen.
    Alles draait de laatste jaren rond angst en chaos creëren, daar maken ze een sport van.
    Hoe groter de angst en chaos hoe sneller ze hun zin zullen krijgen.
    Ze gaan de angst telkens (snel) moeten opvijzelen omdat mensen veel te snel iets gewoon worden. Maar ze weten wel dat ze bescherming genieten van het hoogste gerechtshof want het is niet logisch dat die moordenaars slachtoffers mogen blijven maken na een geldboete. Dus ja, kans bestaat dat het waar… maar hoe groot is nu die kans?

  • Inderdaad niet echt geloofwaardig maar steeds mogelijk al is de kans maar klein?
   Ben geen expert in biologie maar geloof dat veel van die beweringen (voor zover waar) zijn tijd nodig heeft. En denk ook dat veel van die autoriteiten wel orders blindelings opvolgen maar niet op de hoogte zijn van de gevaren of daar gewoon niet wakker van liggen. Veel zijn zelfs overtuigd (zoals Trump) dat ze mensenlevens redden of durven geen ander/beter besluit te nemen voor ingeval het toch verkeerd moest uitdraaien. Al die politiekers gebruiken heel graag een paraplusysteem en willen heel graag hun verantwoordelijkheid afgeven aan de WHO. Het volk kan hen dan nooit alle schuld geven.
   Wij moeten inderdaad rationeel, kritisch en voorzichtig blijven en om niet gek te worden nu en dan relativeren. Wij hebben tenslotte een goed immuunsysteem die overal (met opzet?) wordt geminimaliseerd, tijd dat ze daar eens uitgebreid over praten!
   Leuk om hier ook mensen te ontmoeten die hun brein gebruiken!

  • Klopt, anders hoef je zo ie zo niemand meer te vaccineren want dan zijn alle vaccins overdraagbaar door de lucht!!! Volstrekte onzin!

 2. Volstrekte onzin, spike eiwitten aanmaken zonder gevaccineerd te zijn kan gewoonweg niet…. overdragen van vaccins door de lucht is echt onmogelijk!!! Mensen laat je niet bang maken!

 3. stel dat deze stelling waar zou zijn
  Ik heb jaren met honden gewerkt
  Als je een nest met pups ent tegen parvo
  En het andere niet
  Kunnen de niet geënte pups parvo krijgen omdat de geënte pups dit via hun ontlasting uitscheiden
  Maar moeten ze wel in contact komen met elkaar
  Ik neem aan dat men niet uit wc potten snoept
  In theorie geloof ik hier niet in want inderdaad waarom beginnen ze nu alweer over waarschijnlijk nieuwe corona golf in Duitsland
  En in Amerika een goedgekeurde gif spuit voor jonge kinderen
  Ze hadden veel meer resultaat verwacht van de gif spuit
  En zeker ook niet verwacht dat mensen wakker worden
  Ik ken veel mensen die twee prikken gehaald hebben
  En die nu zo verstandig zijn om er niet verder mee door te gaan
  Maar besmet worden via een persoon die geprikt is nee onzin volgens mij

 4. Dit soorr berichten komt niet geloofwaardig over.

  Wat zou slechts een kinderarts ergens hebben gezien dat niet honderdduizenden andere witjasnazi’s ook zouden hebben gezien?

  En de pharmaffia gaat echt niet letterlijk schrijven dat het een biowapen is.

  Sensatie is leuk, maar dit is te dom geschreven door de auteur.

  Tijd voor echte bewijzen.
  Mijn gevoel zit er nooit naast, maar zelf een dossier opbouwen lijkt mij niet onverstandig.

  Zodra de gestapo hier op de stoep staat (hopelijk zonder geel/blauwe huurlingen die hier hun intrek al hebben genomen) eis ik “voor het overwegen van de spuitjes” de ingredienten en bijwerkingenlijst.
  Èn natuurlijk ook de bijwerkingen op lange termijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in