De officiële databanken die de bijwerkingen registreren van de “vaccins”, mRNA en vectorsubstanties, die miljarden keren over de hele wereld worden toegediend, tellen tienduizenden doden en miljoenen gewonden. Toch wordt slechts een fractie van de slachtoffers gemeld. Als men alleen al naar de Amerikaanse VAERS-databank kijkt, wordt de omvang van de sterfgevallen en aandoeningen duidelijk. Het communicatieve en repressieve geweld van het systeem is gericht tegen critici van de maatregelen, tegen onafhankelijke wetenschap, de laatste – intellectueel – vrije journalisten, kunstenaars, artsen, tegen burgers die de mensenrechten en de democratie willen beschermen tegen de opdringerigheid van de gekaapte staat. De daders zien echter de essentie over het hoofd: het zijn niet de maatregelencritici die over hen zullen oordelen. Deze taak zal worden overgenomen door de meest beklagenswaardige slachtoffers van de misdaden tegen de mensheid, schrijft Wolfgang Jeschke.

Duitsland is een folterstaat

Met censuur, demonetisering, discriminatie, spot, bedreigingen en fysiek geweld worden de vreedzame protesten neergeslagen en het discours tegengegaan. Gecontroleerde eenheden – “factcheckers” – censureren in opdracht van de systeemmedia en creëren een vertekend beeld van de werkelijkheid. Gecontroleerd tuig in uniform houdt de druk op de straat – zozeer zelfs dat de VN-commissaris voor foltering actie onderneemt.

Grootmoeders die dit land na de oorlog weer opbouwden, worden – met de grondwet in de hand –  door de geüniformeerde kleinkindgeneratie met het waterkanon in de goot gespoeld. En de geïdeologiseerde massa applaudisseert. Zij zijn reeds bereid de dood van critici te eisen of hun afzondering in een QC (quarantainecentrum), indien dat de “bevrijding” mogelijk zou maken.

Nieuwe wetten voor meer repressie

Nieuwe strafbare feiten worden bedacht of zullen worden bedacht: “delegitimisering van de staat” is zo’n wollige beschuldiging aan het adres van critici. De kritiek van de critici is niet gericht tegen de staat als de som van het staatsvolk, de staatsmacht en het staatsgebied. De kritiek is gericht tegen de krachten die, onder valse voorwendselen, de scheiding der machten, de democratische grondbeginselen en de grondrechten met voeten hebben getreden toen zij in een internationaal georkestreerd plan de staat hebben overgenomen. Dus beschermen ze de staat tegen de antidemocratische usurpators.

  Ignorant en kwaadaardig - de manie voor het vaccineren van kinderen

De volgende zullen “meningsuitingmisdaden” zijn. Een voorproefje hiervan krijgen we in Groot-Brittannië, waar kritiek op vaccins strafbaar wordt gesteld. Ook in andere landen zijn plannen in de maak. Met willekeurige definities kunnen critici het zwijgen worden opgelegd. En zij die zich nog uitspreken zullen digitaal gewist worden. Dat is fascisme.

De laatste democraten

De critici zijn de laatste democraten, de laatste verdedigers van een vrije samenleving. Zelfs indien de communicatie van het systeem – propaganda genaamd – er nog in slaagt hier een vertekend beeld van de vijand te creëren, zal het tij keren. Niet omdat de critici zullen zegevieren. Zij zullen hun stempel op de geschiedenis drukken als de documenteerders van de Plandemie-misdaden. Omdat zij sinds het begin van de enscenering in januari 2020 hebben gewezen op de fraude, de daders en de medeplichtigen ervan en alles hebben gedocumenteerd, beschreven, opgeslagen en voorbereid voor de geschiedschrijving.

De daders zien de essentie over het hoofd: het zijn niet de maatregelencritici van de die over hen zullen oordelen. Deze taak zal worden overgenomen door de meest beklagenswaardige slachtoffers van de misdaden tegen de mensheid.

Al degenen die, vertrouwend op de beloften, op de “goedwillende staat”, zijn “officiële media” en zijn “deskundigen”, alles deden wat hun gevraagd werd te doen. Zij zullen zeer plotseling ontwaken uit hun goedgelovig bestaan – een zeer pijnlijk proces ligt voor hen in het verschiet.

De goedgelovigen worden boze burgers

Zij stemden ermee in arbeidsongeschikt te worden, gaven maandenlang contact, nabijheid en vrijheid op, onderwierpen zich aan de meest absurde voorschriften, droegen ondoeltreffende maskers en verdroegen nog meer beperkingen – opdat “alles weer goed zou komen”. Ze verloren hun baan, velen verloren hun hele economische bestaan.

  COVID-19 vaccin dodelijkste fraude in de geschiedenis - "Het gaat een ramp worden"

Toen dit alles niet hielp, gingen de goedgelovigen een stap verder en lieten zich injecteren met een experimentele vloeistof die hen zogenaamd vrijheid zou brengen. Nu al begrijpen steeds meer mensen dat dit niet zal gebeuren – het moet immers “geboosterd” worden – en wel permanent, in opdracht van het hoofd van het Robert Koch-Instituut Wieler en zijn handlangers.

Het groeiende aantal doden en gewonden als gevolg van het mRNA-onderzoek op de wereldbevolking, dat zich nog in de derde fase bevindt, zal steeds meer mensen treffen: Moeders, vaders, kinderen, werkgevers, medische professionals.

Familieleden van “systeemgetrouwen” zullen ook worden getroffen, omdat ook hun familieleden zullen sterven of ziek zullen worden. Niet allemaal tegelijk, maar steeds meer, want ook al kennen we de bestanddelen en de codering van het mRNA niet, we weten genoeg over de stoffen om te kunnen zeggen dat dit experiment slecht zal aflopen voor honderdduizenden, voor miljoenen mensen.

Gevaccineerd, gehoopt en toch verloren

Nu al hebben mensen over de hele wereld spijt dat ze zich hebben laten inspuiten. Getuigenissen erover zijn overal in de ongecensureerde digitale ruimte. Ze zijn wanhopig en alleen in hun lijden. Hoe groot zal hun berouw zijn als hun kinderen onherstelbare schade oplopen? Wanneer zij blind worden, hartspiercellen verliezen door ontstekingen, wanneer zij verlamd raken, onvruchtbaar worden, wanneer zij spoedig in groten getale sterven? Tot wie wenden de ouders zich met hun woede – als zij zich niet tegen zichzelf keren omdat zij, tegen het advies en de waarschuwingen van vele onafhankelijke deskundigen in, hebben besloten tot lichamelijk letsel van hun kinderen?

Wanneer zij beseffen dat de injectiespuit het werktuig van de misdaad is, zullen zij de “ongevaccineerden” lozen en zich tot de daders wenden. Mensen als Karl Lauterbach, Angela Merkel, Lothar Wieler, Jens Spahn, Frank-Walter Steinmeier, Markus Lanz, Anne Will, Ugur Sahin, maar ook hun huisarts, hun ziektekostenverzekeraar of wie dan ook die bij de misdaad betrokken was, zullen het doelwit worden van vergeldingsacties.

  Inmiddels 13.867 DODEN en 1.354.336 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

Dus de menigte zal niet geleid worden door democraten. Het zal een soort zombie apocalyps worden: de woedende massa’s van de onttoverden, de rechtelozen, de verarmden, de zieken, de blinden en kreupelen, de plotseling kinderlozen, de weduwnaars, weduwen en wezen zullen de daders voor het gerecht brengen. Want geen van de daders kan zeggen dat ze het niet wisten. Ze wisten het wel.

Kwade epiloog: de enige kans voor de daders om aan dit vonnis te ontsnappen is een nog grootschaliger productie op touw te zetten die de plandemie naar de achtergrond doet verdwijnen. Het moet echter van mondiale en epochale proporties zijn. De geschiedenis van de laatste decennia laat op indrukwekkende wijze zien hoe zoiets werkt – met in scène gezette oorlogen, terroristische aanslagen, milieucrises en steeds nieuwe catastrofes om de mensen in de angst te houden die hen volgzaam houdt.

Toch zal de dood van de kinderen een speciale werking ontwikkelen. Want veel ouders houden van hun kinderen, ook al stoppen ze hen achter ziekmakende maskers, sluiten ze hen op, isoleren ze, maken ze bang, beschadigen ze hun huid met ontsmettingsmiddelen en laten ze hen injecteren met experimentele gentherapie-medicijnen tegen een ziekte die de kinderen nooit in gevaar heeft gebracht. Moge er niet zoveel dode kinderen vallen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We kunnen deze oorlog winnenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStaan onze politici voor hun Ceausescu-moment?
Volgend artikelAartsbisschop Carlo Maria Viganò roept gelovigen op zich te verenigen in een wereldwijde antiglobalistische alliantie om de mensheid te bevrijden van het totalitaire regime
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Als die zombie apocalypse er al komt dan lijkt het me waarschijnlijker dat de woede zich richt op de ongevaccineerden die van alle kanten (publieke omroep en kranten voorop) als “de dader” werden aangewezen en juist niet op de schurken (Stockholm syndroom etc.). En de daders voor het gerecht brengen? Gelooft de auteur echt dat er nog recht gesproken gaat worden door de nu al volledig gecompromitteerde rechterlijke macht, met zoiets als een Neurenberg 2 proces??

  Die kwade epiloog lijkt me wel aannemelijk: even wat afleiding organiseren zoals een Derde Wereldoorlog (net waar het uitkomt, mogelijkheden te over) of misschien het hele internet een paar maanden plat totdat alle zombies opgeruimd zijn. Daarna heeft BigBrother Google voor de toegestane overlevers vast een goed verhaal klaar over wat er gebeurd is, “We have always been at war with covid-19”

 2. Ik hoop dat je hier gelijk in krijgt, mijn vrees is dat ze zo gehersenspoeld zullen zijn dat ze denken dat de vaccins niet de schuld zijn maar alle gemuteerde virussen. Wat dan logischerwijze weer de schuld van de prik weigerende mens is. Ook ik hoop dat er niet veel kinderen slachtoffer worden van dit vaccin.

  • Dat zou best wel eens kunnen want het zal vreselijk zijn als je ontdekt dat je bedrogen bent, dat je voorgelogen bent, dat jezelf niet goed hebt uitgekeken voordat je de prik nam , dat je niet geïnformeerd bent maar dat je zomaar klakkeloos erin bent geluisd. Dan heeft iedereen schuld maar jijzelf niet. Wat er dan gebeurt…. Ik moet er niet aan denken. Hou je gedeisd !

 3. Het is verschrikkelijk cynisch, hard en onrechtvaardig als je je realiseert dat alleen hoge kindersterfte door vaccins dit kan keren. Kies maar; eeuwig doorgaan met deze waanzin of honderden kinderen opofferen om eruit te komen. Ik zou toch voor het eerste kiezen en er maar een mouw aan zien te passen.

 4. Ik hoop dat Wolfgang gelijk krijgt, maar ik vrees van niet. De ingespotenen zullen te zwak zijn om in opstand te komen – zowel mentaal als lichamelijk. Als ze in opstand komen, dan help ik ze. Maar ik reken er niet op. Zelfs als er veel kinderen zullen sterven, zal dat nog geen effect hebben. Ik zie ze nu ook niets ondernemen, behalve dan dat ze hun verhalen op een website zetten. Ik ken vele ingespotenen, en ze zullen voet bij stuk houden dat het allemaal aan de covid ligt. Vanmorgen, echter, hoorde ik van een (ingespoten) vriend dat een bekend ouder echtpaar, in de 70, kort na elkaar “aan de covid” en “niet ge-ent” zijn overleden, en “ze waren erg ziek.” Wat de details waren, wist hij niet. Er is zeker iets aan de hand, met een griep, of met nanotroep en 5G die mensen verziekt, waar mensen aan sterven. Maar de zgn vaccinaties zijn zonder twijfel uit den boze en zijn er niet voor gemaakt mensen te beschermen tegen deze vreemde ziekte (wat het ook moge zijn). Of die ingespoten mensen nog de kracht zullen hebben boos te worden, betwijfel ik ten zeerste. En verder lijkt het me sterk dat “ze” de “verkeerde mensen” vrezen. “Ze” vrezen helemaal niets; psychopaten vrezen niks. Dit onderwerp is al eens eerder aan bod gekomen in andere FN artikelen. De link van Cor Nietdus zit wsch dichter bij de waarheid. Maar daar kunnen we wel wat aan doen, zonder dat we op de Ingespotenen rekenen om het werk voor ons te doen.

 5. Uit de link van Cor Nietdus:

  “De Nederlandse militairen oefenen niet om een oorlog tegen andere machten of voor humanitaire hulp elders. De alsmaar groter wordende groep is hier om volgend jaar in zowel Nederland als de eilanden het bestuur onder Martial Law over te nemen. Alles is al in kaart en de gehele plannen zijn uitgewerkt. Daarvoor zijn we in opleiding!”

  Men ging door:

  “Het was jij die FEMA-kamp beschreef en we moesten stoppen maar het kamp gaat er komen en alles ligt ervoor klaar. Niet gevaccineerden zullen opgepakt worden als ze de prik blijven weigeren en afgevoerd worden naar het kamp. We nemen de regeringen over, die hebben hun werk gedaan. Na het overnemen gaat er gezuiverd worden. Nu hoef ik jou niet uit te leggen wat zuiveren betekent en daar worden we nu voor opgeleid. Gasten zoals jij zullen opgesloten worden onder die Martial Law!

  In Nederland zijn momenteel deze opleidingen ook gestart en het verwezenlijken van FEMA-kampen is in volle gang! Het was Australië die een van de eerste met de militaire overname is begonnen. De planning is dat dit gaat gebeuren half/eind 2022. De eilanden zullen via snelle acties geheel onder Nederlands militair bewind komen te staan!”

  Vandaar dat het demissionair regime nog lekker doorsuddert in NL. Er is nooit een plan weer een echte regering op te zetten. Fijn nieuws hoor. Dusniet.

  • Gelukkig dan maar dat straks alle politie en militairen verplicht minstens driedubbel gevaccineerd zijn; hoeven we daar niet meer wakker van te liggen. Of zouden ze daarvoor de vele ex-IS strijders in Nederland gaan ronselen? Die zijn vast uitgezonderd van de vaccinatieplicht.

   • Mss wel al die “vluchtelingen”. Al die aggressieve solo kerels uit Rotjestan en zo, die binnengesleept worden, zonder qr code. Ik las ook dat Albanie het doorgeefluik moet worden van dat ongedierte. Waarom denk je dat Amerika dat land zo in de watten heeft gelegd nog niet zo lang geleden. Grrr. Ik weet niet meer wat ik er van moet denken. Beam me up Scotty!!!!

  • Ik maak me er erg ongerust over. Maar een vriend zei dat het idioot is vanwege de aantallen die er dan in zouden moeten komen. Bijv. NL heeft 16miljoen mensen, hoeveel zijn er daarvan ingespoten? Wat is het restant? Een paar miljoen? Hoe worden die miljoenen mensen in die kampen gepropt, vraagt hij. Ook zegt hij dat die militairen (die driedubbel gevaxte militairen, zoals V bemoedigend aanvoert) hun eigen moeders niet de kampen insleuren. Het zijn geen robots. Maar ik vraag me af hoeveel mensen er niet zouden zijn die het met groot plezier zouden willen doen. We hebben het herhaaldelijk gezien in de geschiedenis (zie bijv die video Europe the last battle). Mijn eigen moeder en die van haar zaten in de zgn Jappen kampen destijds. Toch niet zo heel lang geleden… Mensen door de eeuwen heen vinden het leuk elkaar in kampen te proppen. Ik kan er met mijn kop niet bij…Stel je voor dat jij en ik mensen naar kampen zouden vervoeren? Om ze daar op te sluiten, voor de eoa debiele reden zoals geen vax…. ik kan het me gewoon niet indenken. Maar de geschiedenis heeft het laten zien, er zijn er zat die het met plezier zouden doen. Dus, ja…

   • De geschiedenis heeft laten zien dat je heel veel mensen in een kamp kunt proppen als er ook een uitlaatklep naar de lucht is. Nog even en de anti-wakkies hetze van de media is zo extreem dat “de zwijgende meerderheid” bij monde van de omroep eist dat de ongevaccineerden per omgaande verdelgd worden, is tenslotte veel goedkoper dan ze lange tijd opsluiten. 2 miljoen Nederlanders elimineren lastig? Ik denk dat politici van bepaalde partijen in de rij staan om het te organiseren, daarmee kun je scoren bij je VVD66 etc. achterban!

   • Hoi BAA,

    Het meest extreme voorbeeld is Pol Pot en zijn kamaraden. Om de perfecte maatschappij te creeeren wisten ze ongeveer een kwart van de bevolking uit te roeien. Dus….

    Groeten,
    Hugo

    • Tja, de ideologische kameraden van Pol Pot draaien al warm in Hilversum.
     “You will own nothing and you will be happy”, dat eerste is de bedoeling en dat laatste is een bevel; had een quote van Pol kunnen zijn.

     • Hoi V,

      Eens maar was het maar alleen in Hilversum. Is overal in de EU. Het Gibraltar verhaal toont goed aan dat de injecties niet werken want nu slechter daar dan met 0 injecties. Dus meer bewijs dat het niet om de ziekte gaat maar inderdaad over controle. Terug naar een feodale staat en de massa gaat er in mee…..

      Snap ik op zich want mensen hebben meer schulden dan ze kunnen betalen in hun leven. Overheden hebben meer schulden dan ze kunnen betalen, bedrijven hebben meer schulden dan ze kunnen betalen. Dus niets bezitten vs voor altijd in de schulden zitten is niet eens zo een verkeerd iets voor hen.

      Zoals iemand die verdrinkt is het prima om de potentiele redder mee te helpen verdrinken…..

      Groeten,
      Hugo

 6. De vermeende corona pandemie (met bijbehorende vaccins) is slechts een voorwendsel om hier ook tot een pasjesmaatschappij (met punten systeem) te komen naar Chinees model.
  De goedgelovige bevolking zal wijsgemaakt worden dat men dank zij de gezondheidspasjes de corona pandemie eindelijk onder controle gekregen heeft en dat deze pasjes dus permanent gaan worden omdat ze… de weg naar de ‘vrijheid’ zijn.
  Deze pasjes zullen uitgroeien tot een onderhuids ingeplant digitaal ID waardoor iedereen overal permanent zal kunnen gemonitord, belast en beboet (aftrek sociale punten) worden.
  Het feit dat meerderheid van de mensen dit niet ziet aankomen, wijst er op dat ze te dom en te onbekwaam zijn om in een democratie te leven en dat ze dus eigenlijk de dictatuur krijgen die ze verdienen.

 7. Trouwens, het is interessant om te zien hoe de websites blijven bestaan, hè? Er wordt hevig gecensureerd overal, maar sites zoals deze blijft fier overeind. En al die andere, ninefornews, niburu, etc. Reken maar dat er stevig meegelezen wordt, want dat is NonVaxie-land voor de puppeteers.

  • Goed voor de werkgelegenheid bij de AIVD, MIVD etc. en dus “goed voor de economie”. Want reken maar dat de BV Nederland veel geld verdient met het doorlopend in de gaten houden van iedereen met een beetje afwijkende mening, d.w.z. die niet blind geloven wat de Fabeltjeskrant ze dagelijks vertelt 😉

   Maar als het spannend wordt zijn al die sites vast in een klap weg, en anders gewoon het hele internet plat. Of misschien zijn ze wel blij met dit soort websites omdat het een uitlaatklep is en ze inschatten dat die mensen dan niet een hooivork en pek gaan kopen (wordt ook moeilijk straks met 2G beleid …).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in