Executie Ceausescus

Hoe geraffineerd een propagandacampagne ook is, zelfs de meest onnozele mensen worden uiteindelijk wakker wanneer de realiteit die zij zien niet lijkt op de fantasie die hen is voorgehouden, schrijft Paul Weston.

Dit vormt een gevaarlijk dilemma voor de politieke elites die momenteel bezig zijn met de grootste groepshersenspoeloefening in de geschiedenis. De Grote Leugen die zij ons opdringen kan in essentie als volgt worden samengevat: Covid-19 vormt een dodelijke bedreiging voor iedereen, ongeacht leeftijd en gezondheid, en de vaccins zijn zowel veilig als effectief.

Om deze Grote Leugen te versterken, hebben regeringen gebruik gemaakt van gedragspsychologen om burgers te terroriseren in een onderdanige Pavloviaanse toestand. Dit is een daad van terrorisme als we ons houden aan de definitie van het woordenboek – opzettelijk angst inboezemen om een politieke ambitie te verwezenlijken.

In de jaren zeventig voerde de Russische veiligheidsdienst KGB psychologische experimenten uit op burgers in gevangenschap. De resultaten lieten zien dat wanneer iemand gebombardeerd werd met propaganda die bedoeld was om angst in te boezemen, het slechts 66 dagen duurde om een gemoedstoestand teweeg te brengen die gesloten was voor feiten, rede en logica, maar openstond voor alle misinformatie die beloofde de angst te verlichten, hoe fantastisch die ook mocht zijn.

Onze zogenaamd goedaardige politieke elite heeft soortgelijke KGB-tactieken toegepast in het zogenaamd vrije en democratische Westen, wat heeft geleid tot de kuddegekte die we om ons heen zien. De fanatieke maskerdragers, sociale distantieerders, gelovigen in experimentele vaccins, kinderprikkers, bedplassers, hypochonders en hysterici, allemaal geconditioneerd door angst en leugens.

Er zijn logische gevolgen voor deze gefabriceerde terreur, met name een toename van geestesziekten en depressies onder degenen die gek zijn geworden door de voortdurende aanvallen van angst, en degenen die bijna gek zijn geworden, die de propaganda herkennen voor wat het is, maar zich machteloos voelen tegenover de meedogenloze leugenachtigheid ervan.

Er zijn nog andere gevolgen. De gedeeltelijke sluiting van de NHS voor niet-Covid patiënten veroorzaakte de dood van duizenden wiens kanker en hartkwalen onbelangrijk werden geacht vergeleken met de Moordende Ziekte die het Land Stalkt.

En het is nog niet voorbij. Tienduizenden zullen sterven in de toekomst, met dank aan een NHS dat op de knieën is gebracht als gevolg van het sluiten om het te redden. Dit is hetzelfde als mensen laten verhongeren om de voedselvoorziening in stand te houden.

De resulterende file van wanhopig zieke mensen zal nooit op tijd worden behandeld; zeker niet als het obscene dreigement om artsen en verpleegkundigen te ontslaan die zich niet aan de prik-voorschriften houden, wordt uitgevoerd.

Bovendien sterven er nu grote aantallen mensen of lopen zij langdurige gezondheidsschade op door de injectie van experimentele mRNA-brouwsels. Toch vertellen onze politieke en volksgezondheidsmeesters ons dat bijwerkingen uiterst zeldzaam zijn.

De ijver waarmee zij liegen wordt alleen geëvenaard door hun fanatisme om ons aan te sporen te geloven dat er een Covid-19 pandemie bestaat, ondanks het feit dat het sterftecijfer van infecties dicht bij dat van influenza ligt.

Mensen die zich bewust zijn van al het bovenstaande zijn boos, en er komen er steeds meer bij. Er moet in de nabije toekomst een moment komen waarop de westerse politieke elites geconfronteerd zullen worden met miljoenen ziedende burgers die in opmars zijn.

Afgelopen zaterdag waren we getuige van enorme menigten die voor vrijheid marcheerden in Melbourne, Parijs, Amsterdam, Milaan, Brussel en vele andere plaatsen. In Parijs werd de oproerpolitie gedwongen zich terug te trekken, zij het tijdelijk. In Den Haag werden de demonstranten door waterkanonnen gedwongen zich terug te trekken.

Op een gegeven moment moet er iets gebeuren. Wat er nu gebeurt is ongekend in zijn veronderstelde vorm van volksgezondheid, maar in termen van de Grote Leugen kan het worden vergeleken met het communisme – dat een socialistisch utopia en een “verdwijnen van de staat” beloofde op voorwaarde dat een “tijdelijke” dictatuur werd aanvaard. De werkelijkheid was natuurlijk heel anders. In de Sovjet-Unie en haar satellietstaten konden de communistische regimes decennialang overleven dankzij een schrikbewind.

Maar de leugenachtige noodzaak om de socialistische fantasie in stand te houden bezweek uiteindelijk, wat culmineerde in de ineenstorting van het Europese communisme tussen 1989 en 1991. Sommige landen, zoals Tsjecho-Slowakije, kenden een relatief vreedzame overgang naar de democratie, andere minder.

In Roemenië was de brute dictator Nicolae Ceausescu in december 1989 stomverbaasd toen de menigte die hij toesprak hem begon uit te jouwen tijdens zijn gebruikelijke clichématige toespraak over verbluffend hoge productiecijfers voor tractoren of dergelijke sovjetachtige onzin.

Toen de voormalige schoenmaker zich realiseerde dat zijn beveiligingsteam een beetje ambivalent leek over zijn persoonlijke veiligheid, ging hij er onmiddellijk vandoor, maar het mocht niet baten. Op eerste kerstdag werden hij en zijn vrouw geëxecuteerd door een vuurpeloton, waarvan de leden hevig hadden gestreden om het voorrecht hem neer te mogen schieten.

Ik moest aan deze opmerkelijke gebeurtenis denken toen ik op tv de massa’s mensen zag die protesteerden tegen hun dictatoriale politici. Onze gangster heersende klasse heeft momenteel alle macht in handen, maar wat zullen zij doen als de macht van het volk overweldigend wordt? Wat zullen ze doen als ze hun eigen Ceausescu-moment bereiken?

Als het zover komt, en ik bid dat het zover komt, zal de hele Covid-schertsvertoning tot een sidderend einde komen. Als honderdduizenden naar Whitehall marcheerden om de terugkeer van de vrijheid te eisen, zouden de politici een monumentale beslissing moeten nemen. Geven ze de politie of het leger de opdracht om op dag één op ons te schieten met rubberen kogels en op dag twee met echte kogels, of draaien ze zich om en vluchten ze, zoals de Ceausescus deden?

Ik weet niet helemaal zeker wat ze zouden kunnen doen, maar als ik naar deze afschuwelijke groep carrièremakers in Westminster kijk, zie ik geen mannen van staal. Ik zie zwakke, hebzuchtige, laffe figuurtjes die zich wentelen in de ijdele uitoefening van dictatoriale macht die ze gedwee verwerven.

Boris Johnson is gewoon een mislukte dictator. Mochten hij en de zijnen ooit te maken krijgen met een woedende burgerij, dan is de kans groot dat ze in doodsangst zullen wegrennen en zich verstoppen.

Ik roep geenszins op tot een hooivorkrevolutie, maar ik zeg wel dat we zouden winnen als we zo zouden handelen. Dit is iets om in gedachten te houden, mocht Boris, de dienstknecht van de globalisten, besluiten om onze democratie te veranderen in een verbasterde versie van China’s dystopische sociale kredietsysteem via verplichte vaccinaties, digitale ID en een controleerbare digitale munt van de centrale bank.

Als George Orwell er nog was geweest, zou hij deze totalitaire instrumenten onmiddellijk hebben gebrandmerkt met de uitdrukking die hij grafisch gebruikte in Nineteen-Eighty-Four – een laars die voor altijd in het gezicht van een mens wordt gestampt.

Zoals ik al zei, ik ben geen voorstander van opstand. Maar houd dat beeld in gedachten, voordat je naar het plaatselijke tuincentrum gaat en een blik werpt op hun vierpuntige vorken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We stevenen af op een opstandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFanatieke volgelingen van het Covid regime: Een Jim Jones-stijl sekte?
Volgend artikelZe vrezen de verkeerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Als je aan de mensen vraagt of ze nog in de kerk geloven lachen ze je vierkant uit.

  Kijk zeg ik
  Daar geloof je niet meer in, maar daar zijn virologen in de plaats voor gekomen en daar geloven ze wel in

  • Klopt als een bus.

   Mijn kinderen, ikzelf, mijn vader, opa en velen voor ons geloven/ geloofden nog steeds in de Noorse Goden. Ik ben een Fries en onze goden waren dezelfde. Als ik vertel te geloven in Odin dan kijkt men mij aan alsof ik niet spoor en wordt ik achter mijn rug uitgelachen.

   Maar ik ben bereid mij volop in de strijd te gooien, heb geen angst voor de dood. Vergeet die hooivork in het tuincentrum, ikzelf en velen met mij hebben veel mooier spul. Sterker nog wij zijn getraind in gevechten van man tot man of vrouw.

   Het verbaast mij dat er zoveel Christenen hun kerk trouw zijn, ikzelf schrijf het ontstaan van de kerk toe aan de bemoeienis van de elite. Mensen werden destijds praktisch gedwongen om aanhanger te zijn van het Christelijke geloof. Wie niet meedeed werd buitengesloten, verketterd of verbrand. Verbanning was ook zoiets.

   Wat mij nu nog meer verbaast is dat de bevolking nu weer in het zelfde spel trapt. Men is vol overtuiging in een geloof getrapt dat hen beschadigd of zelfs vernietigd. Wie niet geloven wil wordt straks gedwongen. Niet luisteren betekend straks buitensluiten, verkettering of de dood. Deze keer lijkt het geloof voor de gelovigen ook te eindigen in een zekere dood.

   Wat mij ten zeerste verbaasd is dat de geschiedenis zich blijft herhalen en dat de bevolking keer op keer weer in dit systeem trapt, zelf niet nadenkt en door de eeuwen heen keer op keer zich een denkwijze aan laat praten. Men leert dus totaal niets!

   Onvoorstelbaar…..

 2. Pittige taal. Wat ik denk dat er staat te gebeuren omdat het volk geen andere uitweg meer ziet als dit.

  Deze figuren zijn een zware karma een het opbouwen waar ze dit kunne verwachten en niet alleen die luitjes uit Den Haag ook de mensen in de media kunnen denk ik wat verwachten van het volk.

  • In de eerste plaats door volharding, blijf weigeren mee te werken aan de maatregels. Weiger onder alle omstandigheden die muilkorf voor te binden, buiten dat het je zuurstof toevoer belemmerd is het bedoeld als teken van onderdanigheid. Sta op voor je zelf en vooral je kinderen, geef nooit op en geef nooit toe.

   Uit onderstaand artikel gelicht:
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/11/17/de-great-reset-is-een-paniekreactie-van-het-systeem/

   Kiezen voor onszelf is de enige optie. Dat gaat ongeveer als volgt:

   “Ik sta hier, ik word niet genetisch getranscribeerd en mijn Kinderen ook niet. Ik blijf ook hier op AARDE en doe wat ik behoor te doen, ik doe het goede en zorg voor en bescherm mijn Kinderen en Kleinkinderen. Mijn stamboom stopt niet bij mij of mijn Kinderen. Ik berokken niemand schade, ik creëer geen schaarste of schulden en ik zal een ander niet aandoen wat ik niet wil dat mij of mijn Kinderen wordt aangedaan. Ik ben niemands eigendom en heb mijn ziel niet verkocht. Hier sta ik en hier stopt het.”

  • In de eerste plaats door geen oproepen te doen die strafbaar zijn.
   Daardoor kom je in de gevangenis terecht en is je verzet weg nog voordat het begonnen is.

 3. Shotgun op de trekker overhalen! Haha ik was eerst.
  Als wij met die 25-50.000 man/vrouw van twee weken terug niet braaf een rondje hadden gelopen, maar het Binnenhof op waren gestormd en naar binnen waren gemarcheerd, dan was het al klaar geweest. Dan hadden we die moordenaars de Hofvijver in kunnen kieperen en een nieuw Nederland op kunnen bouwen, een VRIJ NEDERLAND. We waren er zooooo dichtbij….. Al er nou wat meer mensen meededen die zeg maar iets actiever/ agressiever ingesteld zijn…. Doe er een paar tractoren en vrachtwagens bij… 1 afspraak, 1 tijdstip en het is klaar met deze ellende, over en uit.

  • Ik vrees dat het niet zo simpel is, aangezien dit probleem nu speelt in de hele ontwikkelde wereld (incl. China en Rusland, tot op zekere hoogte). Als we de moordenaars in de Hofvijver kieperen staat er gelijk een nieuwe ploeg huurlingen klaar, met nog veel zwaardere beveiliging en bewapening. En je kunt rekenen op zware vergelding tegen de “ongevaccineerden” die tenslotte al een tijd door AIVD en MIVD (en talloze politici, medici en “journalisten”) als terroristen aangemerkt worden.

   Een vrij Nederland? We zijn sinds WOII bezit door de VS, ze zitten in alle aders van de samenleving (via onderwijs, politiek, talloze denktanks enz. enz.) en zijn hier ook militair aanwezig inclusief atoombommen etc. Je denkt toch niet dat ze een vrij Westers land laten gebeuren? Als het niet lukt de neoliberale plukeconomie te garanderen met de methodes van Soros en de Publieke Omroep, dan maar met grof fysiek geweld. Allemaal in dienst van De Vrijheid, vanzelfsprekend 😉

   Ik denk dat het enige dat helpt is wanneer de samenzweerders onderling slaande ruzie krijgen over de verdeling van de buit. Of als men doorkrijgt dat als dit verder uit de hand loopt het toch wel erg druk gaat worden in Zwitserland (paspoort zonder uitleveringsmogelijkheid, zoals voor onze topbankiers) of Nieuw-Zeeland (met zijn luxe bunkers voor de super-rijken). Je ziet nu soms wat verschil van mening ontstaan o.a. binnen het OMT hoewel ze officieel met één mond spreken. Deze mensen zijn niet allemaal dom of psychopaat en ondanks de vorstelijke beloning als ze het spel meespelen zal een deel zich zorgen gaan maken naarmate de vaccins en andere idiote maatregelen die ze adviseren meer schade voor burgers en economie opleveren en over de steeds brutaler leugens waarvan uiteindelijk geen weg terug meer is.

   • Toevallig staat Diederik Gommers vandaag in de krant en brabbelt alvast dat hij voor meer openheid is. Een paar weken geleden zei hij daar nog helemaal niks over.
    Diederik verlaat het OMT in het nieuwe jaar.
    Ik vroeg me af of hij de bui al ziet hangen mbt tot het openbaar worden van alle leugens.

    • Was zo’n stommeling die Gommers geloofde, tót ik las zijn betrekking tot de ademhaling apparaten, KASSA, NU de kuierlatten, Schijtlaars, Neurenberg 2 0 spaart Niemand , van HOOG tot laag, fout is FOUT, Too late shall be THEIR Cry, lol.

    • Gommers heeft m.i. een wetenschappelijk gehalte van nul komma nul en openheid daarmee zal hij vermoedelijk iets bedoelen als de Amerikaanse FDA, die de documenten over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim wil houden. Kortom, we mogen het pas weten als alle daders op het kerkhof liggen, da’s openheid nieuwe stijl. Ik denk niet dat we ooit de notities van alle OMT discussies en beslissingen te zien krijgen, is allemaal “staatsgeheim”. Stel je voor dat het klootjesvolk te weten komt hoeveel miljoen de meeste van deze lieden verdiend hebben of nog gaan verdienen met hun “objectieve” adviezen.

 4. Wij, 66 en 69 zijn ons al jaren aan het inlezen want dit speelt al jaren. Het gezin van onze dochter, mijn man en ik laten ons ABSOLUUT niet vaccineren. Mijn man heeft al Corona gehad en Ik al 2 keer Corona waarvan de tweede keer ernstig. Maar ik weigerde naar het ziekenhuis te gaan. Ik vertrouw niemand. Zolang ik kan ademen vertrouw ik op mijn eigen lichaam. Wij begrijpen al die kuddedieren niet. Helaas zijn onze 2 andere dochters en hun gezin wel gevaccineerd en kuddedieren geworden. De oudste wil zelfs haar kind van 6 vaccineren. Ik heb al gezegd tegen mijn man dat ik er alles aan zal doen om dat tegen te houden.
  Ik ga nog een stapje verder. Toen ik de eerste keer testte heb ik een oogtrauma opgelopen. Dat betekend 24/7 migraine in oog. Dus niet kunnen kijken, lezen enz. Gelukkig heb ik een goede orthomoleculair arts die biochemicus is geweest tot zijn 60e. Dus weet hoe en wat. Op het staafje moet dus iets gezeten hebben. Sowieso kankerverwekkende stof.
  Dus lieve mensen pas op en blijf sterk staan en vechten voor je eigen veiligheid en vrijheid. Groet van een strijdend oma voor vrijheid.

 5. Zielig, een leider van een land schrijft zijn eigen tekst niet en weet slechts door disfunctionerende liegende personeel hoe zijn land er voor zou staan, maar het domme volk richt zich op de boodschapper die dan gelynched wordt. Dit systeem is in elk land zo corruptie begint bij valse informatie als waarheid de wereld in slingeren. Zelfde op micro Nivo, als je wegvallend internet hebt bij T-Mobile en guidion die niet eens bij je thuis is geweest aan hun terugkoppelt dat er geen probleem is, terwijl je fotobewijs kan sturen…zo werkt het ook in het groot op hoger Nivo, en er over praten heeft geen zin want het is hun spelletje . Zelfde als je bij de gemeente een klacht in dient over ijzeren platen op het trottoir die zo zijn gelegd dat je je nek kan breken in het donker, waar je over valt en een smak maakt en kledingschade hebt, schrijven ze rustig een verkeerd adres op waar het zou zijn gebeurt, dus anders dan wat je zelf doorgeeft, en vervolgens reageren ze met dat daar geen platen lagen, bij een klacht daarover dekt de leidinggevende de onzin informatie in en beschermd het personeel, zo is het in het klein en ook in het groot, zolang dit niet wordt ingezien heeft iedereen vrij spel en worden de verkeerden gelynched want dat zijn slachtoffers van dit systeem.

 6. Gewoon niet met zijn allen als hondjes aanrennen achter een heerlijk geurende worst die ze aan de hengel hebben gehangen die ‘propaganda’ heet.
  Klaar.

 7. Met alle veteranen en ex-dienstplichtigen plus wapens
  die nog aanwezig zijn in Nederland, zou je een aardig leger
  op kunnen bouwen. Het wachten is op een ijzervreter
  zoals een Guderian om de zaak op poten te zetten.
  En dan de bezem door Nederland…

 8. dit soort uit spraken is kapitalistische onzin
  de Grote Leugen kan het worden vergeleken met het communisme – dat een socialistisch utopia en een “verdwijnen van de staat” beloofde op voorwaarde dat een “tijdelijke” dictatuur werd aanvaard. De werkelijkheid was natuurlijk heel anders. In de Sovjet-Unie en haar satellietstaten konden de communistische regimes decennialang overleven dankzij een schrikbewind.

 9. Democratie is de dictatuur van de meerderheid…Rutte is niet een leider van dit land maar een door hen zelf verkozen despoot van een ondemocratisch systeem!Democratie in het westen duurt welgeteld 1 dag ,de dag wanneer je mag stemmen …

 10. Nee, zo willen we het niet; trouwens triest, dat de publieke omroep dat in 1989, nota bene rond Kerstmis, heeft uitgezonden met stilzwijgende goedkeuring. Een tribunaal is iets anders dan een geïmproviseerd showproces. In een tribunaal volg je de normale international rechtsregels, maar acht je een staat zelf niet geschikt om te oordelen over zijn politieke misdadigers.

 11. Buurman ligt in hospitaal, ik hem hem naar spoed gebracht want alleenstaande. Zware longontsteking maar ze kwamen 5 pcr-testen doen..allemaal negatief, dokters konden niet volgen. Dan besluit covid negatief. Ik tegen dokter : Als die mens na één PCR test positief was geweest, had u er dan ook nog 4 bijgedaan om te zien of eerste wel juist was? Dokter kwaad de kamer uit! Ook vele dokters zitten volledig in een soort van verstandsverbijstering denk ik, of ze zitten er mee in, maar dat zal geen meerderheid zijn!

  • Dokters werken mee. Voor de overheid voeren zij de plannen uit. Zij moorden voor de overheid. Worden er vast wel voor betaald want een dokter doet niets voor niets, elke handeling wordt bij de ziektekostenverzekering ingediend al is het drie keer vijftig cent op een dag vanwege administratieve handelingen.
   Zelf mankeer ik wat. Wat ernstigs vermoed ik. Als ik de symptomen zo zie.
   De huisarts heeft geen tijd om een afspraak te maken.
   Om haar te ’testen’ heb ik gevraagd of ik euthanasie kan aanvragen omdat het helemaal niet goed met me gaat. EN DAT KAN DUS WEL! Nou dat zegt toch wel genoeg dan.
   Het staat voor mij als een paal boven water dat artsen in dienst zijn van de overheid die op onze dood uit is. Zie nu ook Kuipers met zijn plannen voor diabetici.
   In mijn omgeving zijn zoveel mensen de laatste jaren onnodig gestorven of chronisch ziek geworden door verwaarlozing door artsen dat er wel opzet achter móét zitten. Want dit is geen normaal gedrag.

 12. De plannen van de leiders zijn zo absurd dat de bevolking alles toelaat. Omdat ze zich niet voor kunnen stellen dat zoiets echt zal gebeuren. Het zijn narcistentactieken.
  Net als mijn familie. Ze doen dingen die geen mens gelooft. Kan geloven. Dus ze kunnen gewoon hun gangetje gaan. Als ik de buitenwereld inlicht dan zegt die hoogstens dat ik niet goed wijs ben. Narcistentactieken lossen alle problemen op. Gaslighting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in