.@mufidpwt / Unsplash

Donderdag heeft het Canadese parlementslid Derek Sloan een persconferentie gehouden om de aandacht te vestigen op de censuur waarmee artsen en wetenschappers te maken hebben en de risico’s die verbonden zijn aan vaccins.

Onder de sprekers op de persconferentie was professor virus-immunologie Byram Bridle van de Universiteit van Guelph. Volgens hem blijkt uit de wetenschappelijke literatuur en de verslagen van Pfizer aan de regelgevende instanties in Japan en andere landen dat er een mogelijk verband is tussen hartinfecties en de Corona-vaccins.

“Ik weet meer dan genoeg over vaccins. Wanneer je een conventioneel vaccin in de schouder injecteert – en dat is waar we de Corona-vaccins krijgen – blijft het vaccin in de schouder. Vervolgens geven cellen van het immuunsysteem het spike-eiwit af aan de dichtstbijzijnde lymfeklier om het immuunsysteem te activeren”, legt professor Bridle uit.

“En wat we hebben ontdekt is dat de veronderstelling dat het vaccin achterblijft in de schouder niet opgaat voor deze nieuwe vaccintechnologie. Deze mRNA-vaccins verspreiden zich over het hele lichaam. Slechts 25 procent van de dosis blijft in de schouder”, zegt hij.

Bridle verwijsts ook naar polyethyleenglycol (PEG), een van de bestanddelen van het vaccin dat bij sommige mensen een anafylactische shock veroorzaakt.

“Polyethyleenglycol is ontworpen om [het vaccin] in het lichaam te helpen verspreiden. En wat doet polyethyleenglycol precies? Het helpt de lipide nanodeeltjes te ontsnappen aan de cellen van ons immuunsysteem die normaal gesproken het antigeen oppikken op de injectieplaats en het naar onze lymfeklier transporteren”, zegt hij.

Backup:

  Yale epidemioloog professor: COVID-19 een pandemie van angst 'gefabriceerd' door autoriteiten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mutant-baby’s na mRNA vaccinatie? Wetenschappelijk artikel onthult beangstigende vaccinatierisico’sVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKunnen COVID-19 vaccins je lichaam magnetiseren?
Volgend artikelHolocaust-overlevende waarschuwt dat Great Reset erger is dan Hitlers masterplan – “Dit is globaal”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Neem ze gerust mensen als je dood wilt maar laat mij dan ook kiezen voor het leven en ze niet neemt het gaat om een proef en een test op mensen de proefdieren stierven allemaal en zij er toen mee gestopt, leg mij nu eens uit waarom het wel voor dieren gevaarlijk is en niet voor mensen of worden wij gewoon gebruikt door het grote geld wat ermee verdiend wordt, ik zie Oosterhout de zo genaamde viroloog nog juichen toen een meisje van dertien de Mexicaanse griep had hij was meteen vier miljoen rijker aan zijn aandelen en dronk zich een goede borrel met zijn collega’s zo blij dat hij dat kind ziek zag zijn.

  • Zieke gasten man… dat is een typische psychopaten reactie, geen empathie, alleen maar eigenbelang. Mensen zoals jij en ik begrijpen niet hoe die psychopaten denken. Maar we moeten het leren begrijpen, net zoals we hebben leren begrijpen hoe de debielenkudde denkt. Want we moeten ons kunnen beschermen.

  • de proefdieren stierven allemaal en zij er toen mee gestopt, leg mij nu eens uit waarom het wel voor dieren gevaarlijk is en niet voor mensen.
   Simpel toch.
   De dieren gaan dood dus is het vaccin geslaagd en werkt naar behoren en nu dus de mensen.
   Het vaccin is de covid die ze je inspuiten Dit is de werkelijke pandemie.
   Ze geven je covid. zelfs de naam op het flesje geeft het aan.

   Je krijgt het ingespoten die teringzooi. In die spuiten zit wat eigenlijk Corona word genoemd.
   Het is gemaakt en verspreid doorgegeven aan de vaccine fabrikanten om het in productie te
   nemen.Om ons daadwerkelijk te decimeren elimineren steriel te maken en traceerbaar etc.
   Je word ook via de testen met covid besmet het zit namelijk al op het staafje en de vloeistof waar
   het ingedoopt word etc.
   Dus pas op u word vermoord.

 2. Beste meneer of mevrouw Coolen ben het met u eens het gaat om geld daarom hebben ze ivermectine verboden dat is een heel goed koop middel 38 euro een liter daar kan je veel mee hoor en is ook geproduceerd door Pfeizer wij gebruikte het altijd in de honden opvang om de honden vrij te houden van parasieten waaronder long worm nu mag dat niet meer en moet je pipetjes kopen een ml ivermectine is voor 10 kg lichaams Gewicht hond dan weet je wel hoeveel je daar mee kan behandelen tel maar uit het is allemaal te doen om de rijken nog meer te verrijken het gaat nergens over maar zolang we allemaal nog als een kudde schapen achter elkaar naar de entingsbank (lees slachtbank) lopen zal er op de korte termijn niet veel veranderen

 3. Ahum… beste Car, het is niet “we” hè. Het is de debielenkudde die naar de entingsbank galoppeert, en wij worden tegen onze zin meegesleurd in de waanzin van het hele gebeuren. Zolang de debielenkudde blijft galopperen om al jubelend de gifspuit ingespoten te krijgen, verandert er niets. Kennelijk krijgen we ook geen verstand in ze gepeuterd, hoeveel doden er ook vallen, en hoeveel bijwerkingen er ook van komen. Ze blijven jubelen over de gifspuit, tot in het graf aan toe. En wij moeten ons steeds maar redden uit die baggerstroom van waanzin… Vertel me waar wij nog heen kunnen waar het nog “normaal” is. Beam me up Scotty!

 4. Beste zonder reden met we bedoel ik natuurlijk de groep schapen ? die zich laten enten ik dacht dat dat er wel duidelijk uitkwam fout geformuleerd sorry daarvoor maar inderdaad als kleinere groep niet vacineerders zal het misschien moeilijker worden om nog geaccepteerd te worden ik ondervind dat nu zelf al van vrienden en familie ik denk dat er heel veel mensen zich toch laten enten omdat ze bang zijn voor restricties maar ook omdat je dan afwijkt dat zou raar zijn daarom is het erg belangrijk om toch hier en daar een discussie te voeren vind ik met de glovers maar het is moeilijk om bij sommige mensen gezond verstand erin te pompen er zijn ook mensen echt waar die zeggen car moet jij die honden niet wegdoen dieren kunnen ook Corona hebben hé je bent niet geënt je hebt er wel zes honden dan hé daar zakt dus echt m m broek vanaf maar vooruit hersenloos in dit geval ja en waar we heen kunnen ik weet het niet er zijn in veel zuideuropese landen hele dorpen die leeg staan misschien is dat een optie maar zonder gekheid en daar zul je het misschien wel mee eens zijn er moet meer propaganda komen waarom je niet geënt moet worden maar of dat voor elkaar komt weet ik ook niet

 5. Beste Car, ik hoor je. Probleem is de propaganda machine van de psychopaten draait geolied en is goed georganiseerd. De mensen die met rust gelaten willen worden zijn niet georganiseerd. Ze voeren dus ook geen propaganda. Alleen als je macht wilt hebben over de massa voer je propaganda. Mensen die met rust gelaten willen worden zijn per definitie niet machtswellustig. Ik zou wel willen weten hoe alle nadenkende mensen eén grote massa zouden kunnen worden die de schapekudde in toom houden en de psychopaten er uit drijven. Helaas bestaat dit niet. Ik denk dat de mens bestemd is zichzelf uit te roeien, inclusief de psychopaten die straks ook geen leven meer hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in