Weet je nog hoe de Moskovieten zich ontdeden van hun globalistische marionet burgemeester om vaccinpaspoorten op te leggen? schrijft Rforresistance.

Hier is het: Brilliant: How Russians Crushed Moscow’s “Vaccine” Passports in Just 3 Weeks

Door een boycot van alle bedrijven die het “vaccinpaspoort” eisten en door standvastig en verenigd te blijven, dwongen de Moskovieten de ondernemers om de burgemeester van Moskou te dwingen een stap terug te doen, zichzelf te vernederen en het paspoort in ongeveer 3 weken te schrappen.

De vraag is: wat is er mis met de westerlingen? Waarom zijn zovelen bereid om al hun rechten en vrijheden op te geven en zich te laten behandelen als honden en vee door een muilkorf te dragen en een of andere streepjescode voor vee te tonen om naar een restaurant te gaan? Wat is er mis met deze mensen? Hebben ze geen trots meer? Zijn ze zo zwak, bang, onwetend of dom dat ze niet zien welke truc met hen wordt uitgehaald?

Maar niets is in steen geschreven, dus voor hen die vechten:

Blijf allereerst de criminelen die vaccinpaspoorten eisen boycotten, laat hun bedrijven omkomen of weiger het spel mee te spelen, blijf rebelleren, in opstand komen, zich verzetten, protesteren, demonstreren, marcheren, opstaan, wakker worden, rellen, blokkeren, bezetten, saboteren en vechten voor je rechten en de toekomst van je kinderen.

En blijf de clowns belachelijk maken die de globalisten aan de macht hebben gebracht om te proberen ons hun zieke agenda’s op te dringen.

Er was een soort vrijmetselaars carnaval dit weekend in Rome, Halloween?

Kijk naar deze zielige clowns, is het echt het soort gezichtsbedekkende klootzakken waar je naar wilt luisteren?

Nee, de G20: de club van de Globalistische marionetten 20, ze kleden zich als begrafenisondernemers, dragen onderwerpingsmuilen (alleen in het openbaar, zodat idioten denken dat het oké is om hetzelfde te doen) om te proberen ons bang te blijven maken, terwijl ze onze rechten en vrijheden begraven en het ‘ontvolken’ van ons om hun bloeddorstige psychotische pooiers te bevredigen.

Alles aan hen is belachelijk, kluchtig, sinister en ronduit lachwekkend. Zij zijn het die juist bang zijn voor ons!

Waarom zou iemand deze zielige vogelverschrikkers blijven geloven en gehoorzamen?

 • De schapen zullen te zijner tijd volgen, zoals ze altijd doen.
 • De collaborateurs, verklikkers, regimelakeien, profiteurs en andere sociopaten die genieten van het lijden van anderen zijn een minderheid en zullen worden behandeld zoals verraders en collaborateurs worden behandeld.
 • De “zwijgende meerderheid” weet misschien wel of niet van de werkelijke agenda van de globalisten of is misschien bereid of niet om enige moeite te doen, hoewel ze wakker moeten worden geschud, hangt de uitkomst niet echt van hen af. Laten we eens kijken hoe ze reageren wanneer hun kinderen beginnen te sterven of ziek worden van de dodelijke injecties, als ze al toelaten dat hun kinderen vergiftigd worden.
  Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATE

Veel mensen die vroeger zwegen en passief waren, zijn nu aan het demonstreren, protesteren en blokkeren omdat ze zien dat hun rechten, vrijheid en waardigheid zijn vermorzeld door de leugenaars die hen beloofden dat alles weer normaal zou worden als ze zich zouden schikken. In plaats daarvan worden ze nog steeds gedwongen om ziekmakende muilkorven te dragen en gechanteerd tot gedwongen prikken en gele badges (nu omgedoopt tot vaccin of ‘groene’ passen). Dit is de “digitale identiteit” agenda die voor onze ogen wordt uitgerold en informatie hierover is gratis in overvloed te vinden op het web.

Meer en meer mensen zullen de diepte van deze leugens inzien, aangezien de globalisten en hun criminele hoeren in regeringen niet van plan zijn om ons ook maar iets van onze rechten en vrijheden terug te geven. Ze zijn nu bezig de neonazi-passen over de hele wereld in te zetten, het is geen keuze van land tot land, het is een geplande lock-step agenda geleid door psychopaten die nooit gekozen zijn en jullie regeringen controleren.

We worden machteloos gemaakt door corrupte media, politici en gecontroleerde oppositie, denktanks en onze eigen ‘regeringen’ zodat we niet terugvechten en in opstand komen, Mensen worden het gevoel gegeven dat ze verslagen zijn zonder dat ze zelfs maar oorlog hebben gevoerd. Dit is psychologische oorlogsvoering op wereldschaal. Het doel is om ons te demoraliseren, zodat we niet doen wat we al twee jaar hadden moeten doen: ze een schop onder hun kont geven!

We kennen allemaal het verhaal van David tegen Goliath, een typisch voorbeeld van overwinning van de machtelozen tegen de schijnbaar machtigen, van Goed tegen Kwaad, het is niet alleen de Heilige Bijbel, maar de geschiedenis is vol van deze goede eindes.

De slag bij Thermopylae: een handvol Griekse strijders hield het machtigste rijk van die tijd tegen, Perzië met zijn duizenden en duizenden soldaten.

Karel Martel en de Slag bij Tours en Poitiers: redt Europa en maakt een einde aan een eeuw van islamitische invasies.

Slag bij Wenen op 12 september 1683: een christelijke coalitie verslaat een Turkse invasiemacht die in aantal ruimschoots overtroffen is en redt de Europese beschaving van een nieuwe islamitische invasie.

  Canadese arts waarschuwt dat 50% van de kinderen die myocarditis kregen door COVID-19 vaccins over 5 jaar DOOD zijn

De lijst gaat maar door, van de Catalaïsche Velden tot de Finse Winteroorlog, het glorieuze verzet tegen het monster Stalin en zijn zogenaamd ‘superieure’ rode leger.

Wat ons vaak onze belangrijke strijd heeft doen verliezen of uit het oog doen verliezen is onze interne verdeeldheid, vaak gefabriceerd zoals nu het geval is met de neppandemie en de globalistische verdelingsagenda.

Tegenwoordig is de vijand intern, dus is hij moeilijk te identificeren en ook moeilijk te bestrijden, omdat hij onze interne verdeeldheid, onze vrienden, familie, collega’s, buren en zelfs kinderen gebruikt om zijn vuile oorlogen tegen de mensheid te voeren.

Vandaag controleert de vijand de meeste van onze regeringen, de academische wereld, de media, instellingen, banken, ondernemingen, die het decennia lang heeft geïnfiltreerd, zo niet eeuwenlang in het geval van “centrale banken” (zijn creatie).

In tegenstelling tot de invasies van het verleden, worden deze nieuwe oorlogen nu gevoerd binnen de landsgrenzen en bestrijken ze alle aspecten van ons leven, omdat onze vijanden erin geslaagd zijn zoveel geld, macht en technologie te verwerven (big government, big tech, big pharma, big everything zijn de namen die gegeven zijn aan fascistische monopolies die elk aspect van ons leven willen overnemen en beheersen, zoals een boer het leven van zijn scharrelkippen beheerst.

Maar wees van één ding zeker, deze individuen en organisaties hebben slechts de macht die wij besluiten hen te geven. Wij hebben hen toegestaan ons sinds 2 jaar als honden en vee te behandelen, zij hebben niet om toestemming gevraagd omdat de meeste mensen die zonder slag of stoot hebben gegeven.

We kunnen dat op elk moment terugnemen!

Bedenk eens wat er zou gebeuren als 80% van de wereldbevolking zou stoppen met het gebruik van Facebook, Google, Amazon, Microsoft en alle andere slavendrijvers van de Mensheid?

Hoe lang zouden deze criminele bedrijven overleven zonder ons geld?

Hoeveel macht zouden ze nog hebben?

De meeste van onze problemen zijn door ons gecreëerd, we zijn gevangen door een gemakkelijke en moeiteloze manier van leven en gelokt tot technologische snufjes waarvan we ten onrechte denken dat ze essentieel zijn, terwijl ze overbodig zijn.

Wat zou er gebeuren als we ons hard verdiende geld uit de klauwen van de bankmaffia zouden halen om het in contanten te hebben, of om overlevingsnoodzakelijke hardware, goud, zilver, land, en andere tastbare bezittingen te kopen?

  Kritieke tekorten aan verpleegkundigen treffen ziekenhuizen in Amerika nu verpleegkundigen ontslag nemen of worden ontslagen vanwege COVID-vaccinatiemandaten

Wat zou er gebeuren als we zouden stoppen met werken voor criminele en fascistische bedrijven die hun werknemers gedwongen willen injecteren met giftige troep die zich voordoet als ‘vaccins’?

Wat zou er gebeuren met criminele energie-, elektriciteits- en gasbedrijven wanneer we beginnen onze eigen energie te maken en op te slaan? Zullen ze de prijzen vlak voor de winter blijven verhogen en enorme winsten maken terwijl miljarden armer worden en zelfs op straat sterven?

Wat zou er gebeuren als we ons eigen voedsel gaan verbouwen en ophouden met de grote detailhandel, GMO, chemisch geladen shit voedsel dat ons elke dag een beetje meer doodt?

Wat zou er gebeuren als we de eindeloze overlevering van medicinale planten herontdekken, natuurlijke medicijnen die mensen al duizenden jaren genezen voordat massamoordenaars, de liegende Rockefellers, de medische wereld kaapten?

Wat als we zouden stoppen met het kopen van 50% van de dodelijke medicijnen die big pharma ons elk jaar verkoopt? Hoe lang zou het duren voordat de klootzakken van Pfizer, Merck, Moderna, Astrazeneca, J&J failliet gaan?

Hetzelfde geldt voor dokters, ziekenhuizen, klinieken en alle corrupte medische systemen die patiënten al veel te lange tijd misbruiken!

Wat zou er gebeuren als slechts 10% van ons zou stoppen met het betalen van belastingen aan criminele regeringen omdat ze geen werk meer hebben dat gecontroleerd kan worden door de staatsmaffia?

Wat zou er gebeuren met de bedrijfs-nazi’s die ons “volledig gedigitaliseerd” willen hebben als we stoppen met het kopen van hun knechtende en nutteloze snufjes, hun instrumenten van afleiding, misleiding en controle?

We hebben geen ‘smartphones’ nodig, we hebben al hersens.

En wat zou er gebeuren met alle mainstream media hoeren als niemand meer luistert, kijkt of leest naar hun propaganda en leugens?

Want, als we vrij willen zijn en hun agenda willen stoppen, is dit precies wat we moeten doen.

NU, WAT KUNNEN WE DOEN?

Blijven demonstreren, protesteren, marcheren, staken, blokkeren, ongehoorzaam zijn, bezetten en blijven vechten zoals miljoenen deze week weer deden tegen hun corrupte regeringen in vele landen over de hele wereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse artsen en advocaten beoordelen bloeduitstrijkjes van mensen die Covid-injecties hebben gehad: “Voor mij is dit euthanasie. Voor mij is dit massamoord, een misdaad op grote schaal”



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sporters
Volgend artikelDe 5 basiswetten van menselijke stomheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. “Wie is aan het beest gelijk? en: Wie kan er oorlog tegen voeren?” (Openbaring 13:4). Bovendien waarschuwt de bijbel: “En hem werd gegeven om tegen de heiligen oorlog te voeren en hen te overwinnen; en hem werd macht gegeven over elke stam en natie en taal en volk.” (Openbaring 13:7).

 2. Als we winnen ben ik oprecht verbaasd. Ik hoop het. Liever vandaag dan morgen dat deze ellende is afgelopen. Maar is het realistisch? Mogelijke worden de wakkere vervolgd op termijn.

 3. Ja, die mondkapjes doen niks, 2, het geeft ook aan dat we allemaal onze mond moeten houden, die vergelijking zit er bij heel veel mensen niet in, 3, men wil zo ook het sociale contact wat mensen hebben, (heel) belangrijk reduceren, de-socialiseren, 4, je kan enkel aan het gelaat van een mens zijn gezichtsuitdrukking waarnemen, wat heel veel zegt over de toestand van een mens, het is zo simpel als simpel maar kan zijn, dus het mondmasker doet veel meer slecht dan goed.

 4. Mensen zijn te lui, denken dat het allemaal mee zal vallen. Het gaat niet meevallen als je in een dictatuur terecht komt. Overigens, alle “leiders” die hieraan meewerken moet iets moois in het vooruitzicht gesteld zijn. Of dat meer macht is of in geld. of allebei.

  • Veel mensen zijn het eens met de WEF. De aarde is overbevolkt, dus degenen die het niet met hun eens zijn kunnen best een kopje kleiner gemaakt worden, twee vliegen in een klap.

   • De aarde is niet overbevolkt… Een beetje efficiency had al heel handig geweest.,.

    Er is een ontoelaatbaar ver achtergebleven maatschappelijke ontwikkeling, en van de maatschappelijke verhoudingen. Het vereist ook een andere, meer sociale mentale instelling”

    “- Wat je nodig hebt om een hoog beschavingsniveau te creëren, zijn drie begrippen, t.w. vrijheid, rechtvaardigheid en efficiency..

    Er was al voor gewaarschuwd 52 jaar geleden

    De natuurwetten selecteren keihard en onverbiddelijk. Alleen een ras met een grote mate van onzelfzuchtigheid, of zoals wij het noemen: een immateriële structuur, kan overleven.”

    “De onzelfzuchtigheid is dus de selectienorm voor de onsterfelijkheid van een intelligent ras.

    Maar tevens is het de voorwaarde voor een mens met een hoog mentaal niveau om gelukkig te kunnen zijn.

    Gelukkig zijn is vrede hebben met de zin van het eigen bestaan, met zichzelf en met zijn omgeving.

    Het wordt in hoge mate bepaald door de mate waarin de mens zich succesvol voelt in het bereiken van zelfgekozen doelen dus door een onbewuste waardemeting van zichzelf.

    “Creativiteit is het zelfstandige denken dat voortdurend iets wil veranderen in de eigen levensomstandigheden of die van anderen. Het is de creativiteit, de onbewuste geluksdrang, die de mens eindeloos voortjaagt naar steeds meer en steeds beter.”

    “Er zijn twee soorten creativiteit,

    de materiële en de immateriële.

    Het eerste is het individuele streven naar verbetering van de eigen levensomstandigheden.

    Het richt zich hoofdzakelijk op het terrein van de seks, bezit en macht.

    Het is de oorzaak van de ellende op deze planeet.

    De individualiteit uit zich in egocentriciteit, hebzucht en geldingsdrang.

    In het streven naar een materieel doel ervaart de mens de voldoening van de eigen creativiteit maar in het bereiken van een doel ervaart hij geen blijvende voldoening omdat het doel relatief blijkt te zijn, slechts een vergelijkingsobject ten opzichte van wat anderen hebben.

    Hij jaagt weer verder op een volgend doel, meestal een hoger inkomen of een hogere positie, en hij blijft jagen omdat hij alleen daaruit de voldoening moet putten.

    Maar het moment komt dat hij door veroudering of ziekte niet meer jagen kan en dan stort zijn wereld in elkaar en hij slijt zijn verdere leven in onvrede met zichzelf.

    Hij heeft niet begrepen dat hij slechts gejaagd heeft op een steeds terugwijkend fata morgana boven de woestijn van het materialisme.”

    “Daarentegen geeft de immateriële creativiteit, jullie christelijke liefde, een blijvende gelukservaring.

    Het is het individuele streven naar verbetering van de levensomstandigheden van anderen.

    Dit soort creativiteit is van de mens af gericht, vanaf het stoffelijke naar hogere waarden. Het uit zich in: behulpzaamheid, medeleven, medelijden, belangstelling, verdraagzaamheid, vriendelijkheid, waardering, bewondering, kortom in het totale, allesomvattende begrip: onzelfzuchtige liefde.”

    – Het klinkt in mijn oren als een soort … ja wat zal ik zeggen, steriel idealisme.

    – Probeer te begrijpen dat het dat niet is. Geloof je dat de sociale stabiliteit onbegrensde welvaart en volledige bestaanszekerheid creëert?

    – Ja, dat neem ik wel aan.

    – Kun je ook aannemen dat een mens zonder creativiteit niet gelukkig kan zijn?

    – Ja, dat begrijp ik.

    – Waarop moet zich dan de menselijke creativiteit gaan richten wanneer de materiële gedragsmotivering is verdwenen? ”

    “Wat heeft een materialist in onze wereld nog te doen, anders dan zich te vervelen?

    Wat baat het de mens, wanneer hij alles bezit, doch de liefde mist?

    Het antwoord luidt: NIETS!!!

    Er lag een plan daar komt deze bovenstaande vanaf en die is in 2016 door berekend(al is er meer voor nodig om dat systeem te laten werken…

    Conclusie….

    Sinds de financiële crisis in 2008 heeft de centrale bank van Amerika (FED), naast 700 miljard
    dollar voor een ‘reddingsoperatie’ van banken en een Quantitative Easing (QE) beleid waar 85
    miljard dollar per maand mee in omloop werd gebracht. Ook nog een ‘bailout’ operatie met een
    bedrag van 16 biljoen dollar gehouden36 en een bedrag 9 biljoen dollar ‘verloren’37. Met deze
    laatste twee bedragen (samen 25 biljoen dollar) zou voor meer dan 300 miljoen mensen (bijna de
    hele bevolking van Amerika) een Groene stad gebouwd kunnen worden. Dit compleet met
    bijbehorende basispakket aan infrastructuur en productiemiddelen wat mensen nodig hebben om op
    lokaal niveau in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Hieruit blijkt duidelijk dat er geen tekort
    aan geld is, maar een gebrek aan politieke wil is om een goed beleid te voeren.
    In Europa zien we hetzelfde fenomeen. De Europe Centrale Bank (ECB) brengt met haar QE-beleid
    80 miljard euro per maand in omloop. Hier kan 100 ringgebouwen van de Groene stad per maand
    mee gebouwd worden. Compleet met bijbehorende basispakket aan infrastructuur en
    productiemiddelen wat mensen nodig hebben om op lokaal niveau in hun levensonderhoud te
    kunnen voorzien. Hier kan het armoedeprobleem van een miljoen mensen per maand mee opgelost
    worden. In de periode van 2008 tot 2017 had Europa hier het armoedeprobleem voor 100 miljoen
    mensen mee op kunnen lossen. Hieruit blijkt duidelijk dat er geen tekort aan geld is, maar een
    gebrek aan politieke wil om het te doen.
    Groot aantal bekende financiële specialisten geven aan dat zij verwachten dat mede als gevolg van
    de enorme schuldenberg het financiële systeem binnen enkele jaren in elkaar klapt. En de centrale
    bank van Amerika (FED) en Europa (ECB) nu geen mogelijkheden meer hebben om het systeem te
    ‘redden’.

    • Hoi Michel,

     Goed stuk maar op 1 punt heb je ongelijk. De ECB (en de Russen en Chinezen en vele anderen) hebben wel een manier om het systeem te redden. De FED niet (net zoals de Japanse centrale bank en vele anderen).

     Er is een reden dat bijvoorbeeld de ECB op hun consolidated balance sheet aan de bezit kant op nummer 1 goud staat. https://www.ecb.europa.eu/pub/annual/balance/html/ecb.eurosystembalancesheet2020~0da47a656b.en.html. Die optie heeft de FED niet. Er is een reden dat hun goud nog steeds op $42 en een beetje staat.

     Als of zodra de centrale banken besluiten goud te herwaarderen naar heel hoge prijzen kunnen alle slechte schulden daarmee worden afgeschreven in de landen die goud flexibel waarderen en levert geen enkele echte economische issues op want goud wordt (bijna) nergens industrieels voor gebruikt. Of in zulke minimale hoeveelheden dat je telefoon of computer een paar tientjes duurder wordt.

     Wel is het waarschijnlijk dat dit gepaart gaat met het uitroeien van commerciele banken, bail ins en de introductie van een Central Bank Digital Currency (digitale Euro)

     Zoals Rockefeller voor het amerikaanse congres een kleine eeuw getuigde. Gold is money, all the rest is credit.

     Groeten,
     Hugo

 5. Mensen zijn dom – met de juiste motivatie zal bijna iedereen bijna alles geloven. Omdat mensen dom zijn, zullen ze een leugen geloven omdat ze willen dat die waar is, of omdat ze bang zijn dat hij waar zou kunnen zijn. De hoofden van mensen zitten vol kennis, feiten en overtuigingen, en het meeste ervan is onwaar, toch denken ze dat het allemaal waar is. Mensen zijn dom; ze kunnen maar zelden het verschil tussen een leugen en de waarheid zien, en toch zijn ze ervan overtuigd dat ze het kunnen, en zijn zo des te gemakkelijker voor de gek te houden.

 6. Ik mag de Russen wel. Omdat ze in doorsnee trditioneler zijn dan west europa, worden hun kinderen op school niet verpest met lessen/demonstraties/ in masturbatie en homo sex met negers, hebben ze–ondanks dat er veel zijn-weing last van islamitische aanslagen, zitten ze niet als een kudde berggeiten high on dope te zeveren over 75 genders, staan ze BLM –een kudde zeer zware criminelen–niet toe te demonstreren.

  No nonsense en waarden als waarden handhaven en verdedigen is hun motto.

  Wat vrijheid betreft: er is meer ECHTE vrijheid in Rusland dan in nederland.
  Wij handhaven een geestelijk gestoorde crimineel–Rutte en de jonghe met een terrorister neukster Kaag aan de macht en herkiezen ze zelfs.

  In de jaren 50 werd Chroesjov ontslagen en naar huis gestuurd door de leden van zijn partij; leden hadden meer mach dan leiding.

  En wij?
  Wij hebben zelfs een fraudeur als “koning”uit een familie bvan dieven oplichters en landverraders.

  het schijnt dat calvinisten een voorkeur hebben om gestoorde criminelen te storen; zie koninkje en Rutte.
  Dat die ook voorstander zijn vande achtelijke NWO en BBB en Great reset, gesteund door Brussel mag geen verassing zijn.

  Maar dat wij als slachtrijpe schapen ons vrijwillig bij abbatoir melden verbaast me nog dagelijks.
  Alle initiatief en denken schijnt verdwenen te zijn uit NL.

  Die goeie ouwe tijd et de RAF……

  • ik geniet van al deze waarheden op een rijtje! DANK Dat zou állemaal in de Telegraaf, AD volkskrant en NRC moeten staan…maar nee, die zijn of chantabel of te bang voor deze regering (en wie zijn die slappelingen nou eigenlijk helemaal?)

 7. Zelfs voor de slachtoffers van de toeslagen affaire gaan we niet de straat op.
  Dit had effect op 35.000.
  maar niet heus; je mag ervan uitgaan dat meeste getrouwd waren: dus 70.000; dan was er tenminste EEN kind in betrokken, dus 105.000.

  En dan: alleen terugbetalen wat via deurwaarders werd binnengehaald?
  Dat heeft niks met schade vergoeding te doen.

  Stel; een stel: begin 30, 2 koters, eigen huis, leuke baan.
  Die raakten hun huis kwijt, hun baan, en al te vaak hun huwelijk.
  Dat weer opbouwen? Dat gaat niet; baan hypotheek, lening: onmogelijk met een registratie als fraudeur.

  Als ze dan 10.000 terug krijgen: een huis kost na die jaren 200.000 MEER, en baan? verschil aan inkomen? Huwelijk naar de filistijnen en opvoeding koters ook.

  Er zou per geval tenminste 2 ton betaald moeten worden en wel binnen een maand.

  De verantwoordelijken: top ambtenaren belasting, minister en staats secretaris, Rutte zouden vervolgd moeten worden voor ambts misbruik, valsheid in geschrifte; HUN huizen en tegoeden zouden in beslag genomen moeten worden.
  Uiteraard een beroeps verbod voor politiek.

  Kijk, dat zou in Rusland WEL gebeuren.

 8. Misschien..

  In elk geval niet middels protesten.

  Wat mij betreft worden er een flink aantal galgen of beter: guillotines geinstalleerd op ‘de dam’ en wordt alle tuig dat willens-en-wetens meewerkt aan dit complot / deze AGENDA (bilderbergers?) voorgoed opgeruimd!

  Dit probleem los je namelijk niet op zonder geweld imo.

  Wens je evenwel succes mocht je toch gaan protesteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in