Bijna elke dag komen er bootmigranten aan op Lampedusa, de laatste tijd vooral Tunesiërs, die de relatief korte mediterrane route voor illegale toegang benutten. Telkens weer verschijnen er video’s die de vrolijke overtocht naar de Italiaanse kust documenteren, vermoedelijk om enerzijds de stimulans voor imitatie te vergroten, en anderzijds de mensensmokkelaars te bevestigen dat de zending “vluchtelingen” is aangekomen.

Backup:

De beelden tonen niet wanhopige, vervolgde en getraumatiseerde mensen, maar geven eerder de indruk van een vrolijk reisgezelschap, dat zonder uitzondering bestaat uit jonge mannen die op het punt staan hun gewenste bestemming te bereiken en de droom van het paradijs eindelijk in vervulling gaat.

Nu zijn er twee video’s (eerst – zie boven) met bootmigranten verschenen, die niet alleen zorgeloos lijken, maar ons ook messen laten zien. Zijn dit de toekomstige professionals in de snijgereedschappensector? Matteo Salvini, die naar deze gelukszoekers kijkt, stelt de vraag: “Moeten we met alle problemen die Italië heeft, hen ook welkom heten?”

En hier nog een meszwaaiende bootcrimineel:

Het nieuwe spannende Italië

Italiaanse verpleegkundigen weigeren niet-aansprakelijkheid disclaimer van Pfizer te ondertekenen

17 REACTIES

 1. adam nooooooooooooooooooo, wo vill adam now get on hiiessss show?

  oh well at least on bitchute he can now invite goys on his show #adam1488

 2. https://twitter.com/RogerBeckamp/status/1317454276025896960

  Ik verdwaal toch al op het internet maar,
  Die IS aspirant @Tchetchene_270 kreeg in Zweden niet het asiel waar hij op wachtte en geen naamsverandering wegens gebrek aan terreurbewijs.
  In Polen hadden ze al een paar miljoen buitenlanders en vonden ze het niet nodig een giftige ader aan de borst te kluisteren.
  Maar een groot gedeelt van Europa had al een verdekt kalifaat en na wat tips vond hij een warm nest in Frankrijk, bij toeval.

  https://www.expressen.se/nyheter/hundratals-svenskar-akte-till-kriget-for-att-slass-for-is–sa-lever-atervandarn/

  https://nationaleconomicseditorial.com/2017/03/08/ukrainian-refugee-crisis/

  • Kom er wel mee op de page, maar afspelen wil niet; ook niet na verversen. Een ander dingetje van dat kanaal bekeken: slechte beeldweergave en rommelig v.w.b. inhoud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here