Bijna elke dag komen er bootmigranten aan op Lampedusa, de laatste tijd vooral Tunesiërs, die de relatief korte mediterrane route voor illegale toegang benutten. Telkens weer verschijnen er video’s die de vrolijke overtocht naar de Italiaanse kust documenteren, vermoedelijk om enerzijds de stimulans voor imitatie te vergroten, en anderzijds de mensensmokkelaars te bevestigen dat de zending “vluchtelingen” is aangekomen.

Backup:

De beelden tonen niet wanhopige, vervolgde en getraumatiseerde mensen, maar geven eerder de indruk van een vrolijk reisgezelschap, dat zonder uitzondering bestaat uit jonge mannen die op het punt staan hun gewenste bestemming te bereiken en de droom van het paradijs eindelijk in vervulling gaat.

Nu zijn er twee video’s (eerst – zie boven) met bootmigranten verschenen, die niet alleen zorgeloos lijken, maar ons ook messen laten zien. Zijn dit de toekomstige professionals in de snijgereedschappensector? Matteo Salvini, die naar deze gelukszoekers kijkt, stelt de vraag: “Moeten we met alle problemen die Italië heeft, hen ook welkom heten?”

En hier nog een meszwaaiende bootcrimineel:

Het nieuwe spannende Italië

  Koptische christenen in Italië door moslimmenigte geschopt en geslagen wegens roken tijdens de Ramadan
Vorig artikelNa ontruiming van hun kraakpand: Duitse linksen steken toekomstige vluchtelingenopvang in brand
Volgend artikelWetenschappelijke studie doeltreffendheid mondkapjes door mainstream afgewezen: “Niemand is dapper genoeg om de resultaten te publiceren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. adam nooooooooooooooooooo, wo vill adam now get on hiiessss show?

  oh well at least on bitchute he can now invite goys on his show #adam1488

 2. https://twitter.com/RogerBeckamp/status/1317454276025896960

  Ik verdwaal toch al op het internet maar,
  Die IS aspirant @Tchetchene_270 kreeg in Zweden niet het asiel waar hij op wachtte en geen naamsverandering wegens gebrek aan terreurbewijs.
  In Polen hadden ze al een paar miljoen buitenlanders en vonden ze het niet nodig een giftige ader aan de borst te kluisteren.
  Maar een groot gedeelt van Europa had al een verdekt kalifaat en na wat tips vond hij een warm nest in Frankrijk, bij toeval.

  https://www.expressen.se/nyheter/hundratals-svenskar-akte-till-kriget-for-att-slass-for-is–sa-lever-atervandarn/

  https://nationaleconomicseditorial.com/2017/03/08/ukrainian-refugee-crisis/

  • Kom er wel mee op de page, maar afspelen wil niet; ook niet na verversen. Een ander dingetje van dat kanaal bekeken: slechte beeldweergave en rommelig v.w.b. inhoud.

 3. Net zo als voorspeld is land voor land wordt leeg geplunderd en uit gemoord wat zal het dom volk blij zijn in Engeland zijn al hel steden bezet door de strijders die het volk gaat kapot maken in Nederland is het nog een kwestie van tijd dan zal ons land niet meer bestaan en volledig islamisme zijn en liggen ze hier allemaal op hun knieën te bidden naar mekka en ze leven hier aks koningen van ons geld en rijk dommen en jullie zij slaafjes van de rijken door jullie hebzucht is het uiteindelijk zover gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in