De linkse regering van Italië sluit zich nu aan bij degenen die burgers verplichten zich te identificeren met COVID-19 vaccinpassen om te kunnen reizen en zich in openbare gelegenheden te kunnen bevinden. De voormalige minister van Binnenlandse Zaken van het land en leider van de conservatieve Lega-partij bekritiseert de regering voor het “ruïneren van het leven” van de Italianen, bericht samnytt.se.

De voormalige minister van Binnenlandse Zaken van het land en leider van de conservatieve Lega-partij bekritiseert de regering voor het “ruïneren van het leven” van de Italianen.

In verschillende landen zijn de burgerlijke vrijheden ernstig beknot met de coronapandemie als argument. De maatregelen zijn in strijd met de fundamentele democratische beginselen van vrijheid, men is van mening dat deze restricties noodzakelijk zijn om de verspreiding van de ziekte een halt toe te roepen.

De laatste stap is nu om de de bevolking in twee lagen te verdelen, waarbij degenen die tegen het virus zijn ingeënt een deel van hun rechten en vrijheden terugkrijgen, terwijl de andere bevolkingsgroep daarvan verstoken blijft. Waarbij men zich in de openbare ruimte op beveel van de politie of andere controleurs moet identificeren met een COVID-19 vaccinpas, iets dat velen associëren met totalitaire dictaturen en als storend ervaren.

Velen die zich niet kunnen of willen laten vaccineren

Veel burgers hebben geen tijd gehad of zijn om uiteenlopende redenen, waaronder medische, niet in staat geweest zich te laten vaccineren. Een grote groep maakt zich ook zorgen over het feit dat zij zich blootstelt aan de risico’s van ernstige bijwerkingen die worden gemeld voor deze experimentele vaccins, die niet volgens de normale praktijk naar behoren zijn getest en goedgekeurd.

  De redenen waarom mijn gezin en ik het Covid-19 vaccin niet zullen nemen

Na de aankondiging door onder meer Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk van de verplichte identificatie aan de hand van een paspoort om openbare gebouwen te bezoeken, zijn er wijdverspreide publieke protesten geweest. Nu daagt ook de Italiaanse regering de burgers uit door dergelijke dwangwetten in te voeren.

Uitgebreide beperkingen voor de ongevaccineerden

Naar restaurants, discotheken, bioscopen, theaters, concerten, musea, badhuizen en andere “openbare evenementen binnenshuis” gaan, alsmede vliegen of met de trein reizen, is voortaan alleen nog toegestaan voor die Italianen die zich kunnen legitimeren en kunnen aantonen dat zij twee of drie injecties tegen COVID-19 hebben gekregen. De maatregel wordt gerechtvaardigd met het argument dat het de mutatie van het virus, bekend als de Deltavariant, kan helpen stoppen.

De regering voert ook aan dat, hoewel het sociale ongelijkheden creëert waarbij sommige mensen sociale privileges krijgen waarvan anderen worden uitgesloten, het nog steeds beter voor de economie is dat bepaalde mensen openbare plaatsen mogen bezoeken dan dat niemand dat mag.

Leider van ’s lands grootste partij kritisch

Matteo Salvini, leider van de conservatieve en pro-Italië Lega – nu de grootste partij van het land – en minister van Binnenlandse Zaken in de vorige regering, is echter kritisch over het besluit van de huidige linkse regering:

“Ik wil niet het leven ruïneren van miljoenen Italianen die geen tijd hebben gehad om hun tweede of derde dosis vaccin te nemen,” zei hij in een commentaar aan de media toen het besluit over de verplichte COVID-19 vaccinpassen werd aangekondigd.

Als de regering het besluit door het parlement krijgt, zoals de meeste indicaties suggereren, zal zij vanaf 1 augustus wat zij het “groene paspoort” heeft genoemd, invoeren.

  De felste vaccinvoorstanders beginnen de waarheid over de mRNA's toe te geven

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitsland voert medische apartheid inVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlische premier zegt dat ongevaccineerde burgers niet zullen mogen deelnemen aan de samenleving
Volgend artikelWoede: Australiërs verliezen begrip voor lockdowns zonder coronapatiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. kijk, kijk : het gaat langzaam aan beginnen : het pushen van de bevolking..het wordt hoe langer hoe zieker op deze planeet..het zal niet lang meer duren voordat de bom barst..verenig u zelf mensen : houd uw rug recht en maak u op voor strijd..wie laat zich nu vrijwillig afslachten door een stelletje machtsgeile geesteszieken die zich God wanen ?? : ik in ieder geval niet..liever dood door strijd om je vrijheid, dan leven naar hun grillen die gegarandeerd steeds gekker worden

 2. De club van rotten ballen wordt steeds groter. De wereld steeds zwarter.
  Wat verder?
  De laag van leugen en bedrog wordt steeds harder.

 3. Een paar hypothetische vragen.
  Wanneer wordt iemand door een ander aangevallen?
  Wanneer heb je het recht om je tegen die aanvaller te verdedigen.
  Mag je die ander doden als die ander aan een stuk door duidelijk maakt jou te willen vermoorden?
  Of en dan hoe lang moet je netjes blijven afwachten?
  Tot die ander een pistool tegen je hoofd plaatst en de trekker overhaalt?
  Tot die moordenaar een gifspuit in je arm zet?
  Dan is het te laat.
  Is het niet een vorm van zelfmoord plegen om weg te blijven kijken en af te wachten terwijl je weet dat die ander je wil vermoorden?
  Als een moordenaar jou wenst te vermoorden, vermoord je dan niet eigenlijk jezelf als je weigert om de moordenaar te doden voordat de moordenaar jou vermoord?
  Hoelang moeten mensen braaf de terreur van een foute overheid over zich heen laten komen?
  Oh ja, dat is zo, als je dat doet word je beloond, dan mag je met vakantie, dan mag je weer vliegen, mag je weer reizen.
  Alles wat je altijd al mocht totdat die foute overheid dit alles van je afnam, toch?
  Of denk je daar nu echt anders over, zie je dit als beloning van de bully die je leven wenst te verzieken?
  Dacht je dat nu echt druiloor?
  Of ben straks ook jij aan de beurt?
  Denk over het volgende maar eens na, dat van toen gebeurt straks/nu weer:

  Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen communist.

  Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen sociaaldemocraat.

  Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen vakbondslid.

  Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen Jood.

  Toen ze mij kwamen halen
  was er niemand meer, die nog protesteren kon.

  Wie had ooit kunnen denken dat het nazi tuig opnieuw zou toeslaan en dit keer lijkt het hen te gaan lukken: het uitroeien van het grootste deel van de mensheid. Waarom? Waarvoor? Nergens in het bijzonder voor, gewoon enkel en alleen OMDAT ZIJ TOTAAL KRANKZINNIG ZIJN! Daarom!

  • U heb helemaal gelijk met alles wat U Schrijft.
   Lees het Kalergie plan het is heel veel maar daar krijg U de antwoorden waar ze mee bezig zijn.hetzelfde als in 40-45 maar het ken haast niet maar het is nog erger.U bent een wijs man.

 4. Het regime wil de niet-gevaccineerden weg houden uit het openbaar leven want ze zouden de gevaccineerden kunnen ‘besmetten’ met zogenaamde… ‘complot theorieën’.
  Gevaccineerden kunnen immers niet meer besmet worden met het coronavirus want ze zijn al besmet geweest met het coronavirus via hun vaccinatie.
  De verzonnen coronavirus pandemie in al haar varianten woedt nu al bijna twee jaar wereldwijd en 0,05% van de wereldbevolking zou hieraan overleden zijn.
  Dat betekent dat 99,95% van de mensheid het dus gewoon overleefd heeft. So, what’s the problem…?

 5. Tsja dit gaat natuurlijk helemaal fout…..
  Ik geloof dat eerst de waarheidsprekers gedood worden alvorens mensen opstaan, als ze al opstaan.
  Er wordt aan twee kanten gemoord, zowel door de gifspuit als de weldenkende mens. Er blijven dadelijk niet veel mensen over op aarde.
  Ik geloof zeker dat ze het deze keer gaat lukken. Maak mensen bang en ze kruipen voor je.

 6. Op ninefornews staat een verslag over de vele protesten die gehouden zijn gisteren.

  https://www.ninefornews.nl/kippenvel-mensheid-staat-op-tegen-coronapas-en-verplichte-vaccinaties-overal-ter-wereld-protesten/

  Kennelijk was in NL de politie redelijk eensgezind met de betoging. Ik ben heel blij te zien dat er nog zoveel mensen zijn die het bedrog door hebben en het niet slikken. Als deze trend zich voortzet kunnen we nog wel een verandering teweeg brengen.

 7. Probleem is dat de Krankzinnigen met het Geld een heel ander verhaal vertellen aan de regeringen. En de regeringen worden bevolkt door stupide egoisten die ook makkelijk te misleiden zijn. Kijk bijv maar naar Rutte, en die Pharmahoer DeJonge, en al die anderen die maar lopen te meesmuilen. Ze denken dat ze het weten, maar ze weten nog lange niet wat er ECHT speelt en ook hun gaat treffen. De corona is het verhaal dat de bevolking de strot ingeramd wordt, compleet met het angstaanjagen voor de dodelijke incidenten, en de bedreiging door de zgn “varianten”.

  Maar het verhaal dat aan de regeringen wordt verteld is een verhaal dat zgn te maken heeft met het “redden van de wereld” en het “verhinderen van de ondergang van de hele mensheid”, maar dat “mag het volk nog niet weten” omdat er “anders teveel onrust gaat komen” en “wij hebben een middel dat de mensheid zal redden van uitsterven” en “jullie moeten er voor zorgen dat iedereen dit middel krijgt, anders is de mensheid binnen een generatie verdwenen van de aardbol”. En dit verhaal heeft dan straks te maken met de space alien die gaat komen, en de zonnevlammen, en de cyber attack etc etc. De regeringen denken dus dat ze nu hun best doen met het “beschermen” tegen de “ondergang van de hele mensheid” maar ze hebben geen idee dat ze ook voorgelogen worden door die klootzakken.

  Bill Gates heeft al in het geheim met 40 or zo “staatshoofden” gesproken. Waar ging dit gesprek over…? dat heb je ook nergens kunnen lezen. Dus je weet best wel hoe laat het is.

 8. De overheid probeert nog snel mensen richting de gifspuit te ” dwingen ” voordat in Italie de herfst/winter aanbreekt en vele gevaccineerden ziek worden inclusief vele Ziekenhuisopnamen van gevaccineerden.
  Dan wordt duidelijk dat de prik niet helpt maar m.n gevaccineerden juist zeer ontvankelijk zijn voor de griep cq deltavariant.
  Dus voordat die waarheid aan het licht komt proberen zij nog zoveel mogelijk burgers richting de prikken te duwen.
  Maar wereldwijd moet de economie kapot ( voor the great reset ), daarom gaat ook Italy vanaf de herfst weer een lange lockdown tegemoet ook al ga je nu nog even snel de 2 gifspuiten nemen….!

  https://www.frontnieuws.com/wit-russische-president-verklaart-dat-imf-en-wereldbank-hem-smeergeld-hebben-aangeboden-om-covid-beperkingen-op-te-leggen/

 9. Ja de demissionaire criminele sociopatische psychopaat Mark R.(satanische acteur)en consorten maar niet bestaande digitale Euro’s doneren aan dit totaal corrupte land ,waar de satan en z’n trawanten hun hoofdkwartier hebben namelijk het antichristelijke Vaticaan = slang !!Wanneer grijpen die misschien nog 1% wakkere ,niet bange justitie ambtenaren in ,om dit zeer gevaarlijke geïnstitutionaliseerde boeventuig achter slot en grendel op te sluiten!! Dit geïnstitutionaliseerde elitaire boeventuig moeten door onafhankelijke rechters en wetenschappers een eerlijk proces krijgen ,waarna zij eventueel de doodstraf tegemoet kunnen zien wegens misdaden tegen de menselijkheid !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in