© Kremlin

Zoals Ria rapporteert: MOSKOU, 20 maart – RIA Novosti. In het Kremlin zijn informele gesprekken tussen de Russische president Vladimir Poetin en de Chinese president Xi Jinping beëindigd, ze duurden 4,5 uur. Aan het einde van de ontmoeting ging de Russische leider naar buiten om zijn Chinese ambtgenoot uit te zwaaien. Ze spraken kort bij de auto en schudden elkaar bij wijze van afscheid de hand.

Ik wou dat ik een vlieg op de muur was in de kamer waar deze “informele” marathon van 4,5 uur werd gehouden. Kunt u zich voorstellen hoe het Amerikaanse media-intelligentiecomplex nu zijn hersens kraakt om erachter te komen wat ze daar hebben besproken? Ik wil er echter op wijzen dat Poetin het gebied markeerde toen hij verklaarde dat (in het Russisch) Rusland het standpunt van China over Oekraïne respecteert, dat Rusland dit voorstel aandachtig heeft bestudeerd en… dat het het later zal bespreken. In diplomatiek jargon betekent dit: wij waarderen uw inspanning, maar…

Vergeet niet dat de Russische diplomatie opnieuw fundamentele eisen stelde voor een vreedzame regeling in Oekraïne: demilitarisering, een niet-blok (neutraal) statuut en aanvaarding van de territoriale realiteit ter plaatse. U raadt het misschien al, Chinees voorstel of geen Chinees voorstel, het is een no go, schrijft Andrei.

WASHINGTON (Reuters) – De Verenigde Staten geven toestemming voor nog eens 350 miljoen dollar aan militaire hulp voor Oekraïne, zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken maandag, nu Kiev zijn wapenarsenaal opbouwt voor een verwacht tegenoffensief tegen Russische troepen. “Dit militaire hulppakket omvat meer munitie voor de door de VS geleverde HIMARS en houwitsers die Oekraïne gebruikt om zich te verdedigen, alsmede munitie voor Bradley infanteriegevechtsvoertuigen, HARM-raketten, antitankwapens, rivierboten en andere uitrusting”, aldus Blinken in een verklaring. De Verenigde Staten hebben Oekraïne meer dan 30 miljard dollar aan wapens geleverd om zich te verdedigen tegen Rusland, dat op 24 februari 2022 zijn pro-westerse buurland binnenviel. De nieuwste Amerikaanse steun werd aangekondigd dagen nadat de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin, de nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis Jake Sullivan en de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff Mark Milley een gesprek hadden met hun Oekraïense collega’s en spraken over hun “niet aflatende steun” voor Oekraïne. Ook de Oekraïense president Volodymyr Zelenskiy was vrijdag aan het eind van dat gesprek aanwezig, aldus het Witte Huis. – Yahoo News

Dit is uw antwoord en ik weet zeker dat Poetin het in detail aan Xi heeft uitgelegd. Het gaat niet om het verslaan van Oekraïne – die bestaat überhaupt niet meer als levensvatbare staat. Het gaat om de afbraak van de restanten van de Pax Americana, en dat betekent een herschikking van het hedendaagse Westen tot de entiteit, of entiteiten, die het veroorzaken van oorlogen en geweld in de wereld voor lange tijd zal kunnen vergeten. Dat is de prijs en Rusland slaagt erin die te veroveren. Xi weet het, hij is een zeer slimme en goed opgeleide politicus.

  Europa "gaat een tijdperk van oorlogen tegemoet", waarschuwt top veiligheidsforum

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Europese Unie: De verliezer in het Oekraïne-conflict – Hoe het ook aflooptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBoerBurgerBeweging partij is een creatie van de chemische industrie
Volgend artikelVS paranoïde over top Rusland-China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. 4,5 uur.
  We zeggen dat jij dit zegt. Dan zeg ik dat.
  Wat er echt besproken is, gaan we niet weten.
  Voorlopig niet.

  • Erwin,
   Weet je waar jij het veiligste bent.. “Alleen in een afgesloten ruimte” dan hoef je ook niemand meer te vertrouwen of te wantrouwen. Alleen de Angelsaksen en nep joden (zionisten) zijn het probleem op onze aarde, en de rest moet je een kans geven. Ik wens je verder nog een prettige dag.

 2. Voor de 0nwetenden: Trumps vader was een DUITS staatsburger uit Kallstadt (voormalig bavaria, nu Duitsland)

  Dit zou diegene die hem als redder zien ook een reden moeten geven om zich achter de oren te krabben..

  Ben ik toch weer aan t reaguren….zo jammer. Er is toch geen hond die het wil weten.

  Nogmaals, ALLEEN het volk (wereldwijd) is het doelwit. De rest is afleiding.

 3. Ik zou een prijs willen toekennen aan diegenen die in één zin kan samenvatten waarom wij zo’n walgelijke afkeer gekregen hebben van de Anglo-Amerikanen en hun Joden.

  • Het zit iets ingewikkelder in elkaar; niet alle Joden zijn Joden. De Kazarische maffia zijn feitelijk geen Joden, ze raakten verzeild tussen de legers van de Romeinen en de Turken en werden gedwongen te vermelden of ze Christelijk of Islamisten waren, en dat ze dus door de ene partij dan wel door de andere partij in de pan zouden worden gehakt, dus leep als ze waren, verklaarden ze dat ze Joods waren. Sedert dien hebben de Kazaren de macht gegrepen binnen de joodse gemeenschap, en zijn echte Joden een minderheid binnen Israël.

 4. Beste Lepoudre Luc,

  “Omdat na jaren van misplaatst vertrouwen wij er uiteindelijk achter zijn gekomen dat de VS voornamelijk een voor zichzelf gerechtvaardigd belang hebben om de rest van de wereld hun wil op te leggen waarna zij hun handen wassen in onschuld en wij het maar moeten uitzoeken”.
  Dat was een lange volzin die het in de basis weergeeft.
  Heb ik nu een prijs gewonnen? :))

  • Dank u! De kern ligt rond respect voor de medemens versus valsheid. De challenge blijft nog open. De winnaar krijgt een eretitel in mijn Vereniging van Niet-Aangepasten.

 5. Paarse stropdassen. Allebei.
  Paars is toch de kleur van da aloude hoge priesters.
  Paars is de kleur die gedragen wordt op de lhb-alfabet dagen op scholen.
  Paars is de kleur die politici graag dragen bij gelegenheden.
  Ik vertrouw gewoon niemand in deze in en in slechte wereld.
  ik let op tekens, cijfers, kleuren en gebaren.
  Die zeggen vaak meer dan hun woorden en ook hun daden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in