(Lelijk) paard van Troje, Caroline Van der Plas

De grote winnaar bij de Nederlandse verkiezingen op 15 maart 2023 was de BoerBurgerBeweging. Hoewel deze partij wordt gevierd als een “antiglobalistische” overwinning, is zij een dekmantel voor Bayer-Monsanto en de chemische industrie, schrijft Steven Herman.

Het Nederlandse Paard van Troje

De BBB is op 1 oktober 2019 opgericht met medewerking van marketingbedrijf ReMarkAble. Dit bedrijf mag grote spelers in de voedingsindustrie tot zijn klanten rekenen. Zo is het bedrijf Bayer-Monsanto (Bayer is eigenaar van Monsanto) een grote klant van ReMarkAble.

Het is niet de eerste keer dat een politieke partij een marketingbedrijf inhuurt, maar het is misschien wel de eerste keer dat een politieke partij voortkomt uit een marketingbedrijf.

De oprichter, eigenaar en marketingdirecteur van ReMarkAble, zijn tevens secretaris en penningmeester bij de BBB. Samen met andere werknemers zijn zij actief betrokken geweest bij de verkiezingscampagne van de BBB.

De BBB heeft vanaf 2019 donaties ontvangen van ReMarkAble, in totaal 174.000 euro. Van dit bedrag heeft de BBB 160.000 euro gedeclareerd op hun Facebookpagina.

Het adres van de BBB is hetzelfde als het adres van het communicatiekantoor van Bayer Monsanto in Nederland: Groningerstraat 21, 7418 BX Deventer.

– Adres BBB: – Adres ReMarkAble: https://remarkable.nl/en/contact

Bayer Monsanto, Cargill en Dupont hebben bijna 17 miljoen hectare landbouwgrond gekocht in Oekraïne. Dat is ongeveer 60% van de beschikbare landbouwgrond in het land.

Wat kunnen we verwachten van de BoerBurgerBeweging? Het antwoord is: niets.

Het stikstofbeleid is ingekaderd in de globalistische klimaatagenda, die weer voortvloeit uit Agenda 2030 en de zogenaamde “duurzame ontwikkelingsdoelen”.

De uitvoering van Agenda 2030 mag dan iets vertraagd zijn, het proces gaat door. De laatste alinea van onderstaand rapport geeft al aan “dat het plan alleen nog moet worden bijgesteld”.

  Het doden van de mensheid: Hoe de globale elite eugenetika en transhumanisme gebruikt om de aarde te ontvolken tot een planeet van cyborgslaven

TRISTATE CITY REGELS

De echte reden dat boeren moeten vertrekken heeft niets te maken met stikstof. De boerderijen vormen om heel andere redenen een obstakel:

– De plannen om het Nederlandse grondgebied ingrijpend te herindelen en mensen zoveel mogelijk naar de steden te verplaatsen;
https://twitter.com/lientje1967/status/1062019864431390720

– Om de voedselproductie bij de boeren weg te halen, als onderdeel van het plan om voedselschaarste te creëren en de productie in handen te geven van grote spelers, die samen met de overheid de hele keten gaan beheersen.

Er wordt een probleem gecreëerd, een actieplan opgesteld en een oplossing voorgesteld. Dit is weer een sterk staaltje Hegeliaanse dialectiek, dat keer op keer wordt toegepast door de duistere globalisten.

Tot die “oplossingen” behoort ook het Tristate City-project. Dit is een waanzinnig plan voor een soort superstad van 30 tot 40 miljoen Europeanen, waarin Nederland, de regio’s Brussel en Antwerpen (België) en het Duitse Ruhrgebied een stedelijke rol krijgen toebedeeld. In dat plan is geen plaats voor boeren. Het geeft ook aan dat de toekomst er een is zonder natiestaten; ook dat is onderdeel van Agenda 2030.

U mag zelf bepalen hoe ver het Tristate City-project is gevorderd: https://www.tristatecity.nl/

Bijna alle westerse leiders voeren Agenda 2030 uit. Deze Agenda is het werk van de Verenigde Naties, in nauwe samenwerking met het World Economic Forum (WEF). Ter voorbereiding op hun rol ontwikkelde het WEF de training Young Global Leaders voor regeringsleiders en staatshoofden. Onder meer Rutte, Macron, Johnson, Trudeau en De Croo mogen zich laureaten van dit programma noemen. Het verklaart waarom ze allemaal in dezelfde richting gaan.

  Het WEF onthult een andere toekomstige vorm van monitoring - sensoren in het lichaam

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Duurzaamheidsrage – “Great Reset” in Nederland schrijdt voortVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom China Rusland nodig heeft – Andrei Martyanov legt uit
Volgend artikelZe spraken… …tete-a-tete voor… vier en een half uur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

102 REACTIES

 1. Nederland is de op één na grootste voedselfabrikant ter wereld. In Oekraïne hebben de elites dus 17 miljoen hectare grond gekocht. Dat is 1 hectare per Nederlander. En dat is nog maar 60% vd landbouwgrond in Oekraïne. Overbevolking en voedseltekorten, klimaat en milieu problemen… het is allemaal gelogen en gecreëerd. Er kan geen hongersnood bestaan en overbevolking is nagenoeg onmogelijk op deze aarde.

  ALLES is een leugen, tijd om de leugenaars te lynchen.

  • Ze mogen proberen om het van de Russen af te pakken. Het is juist het oostelijk gebied dat landbouwgrond is, was want het zit nu vol met mijnen en ander springtuig.
   En de Russen krijg je daar echt niet meer weg, die weten donders goed hoeveel waarde die gronden met hun mineralen waard zijn.

  • Is het waar dat 60% van de landbouwgrond in handen is van de elite?.
   Dat zou ik graag zeker weten om de informatie door te spelen.
   Ik las ergens dat het niet 17 maar 1,7 miljoen hectare behoord te zijn.
   Laat maar even weten hoe en wat.

   • @Leen maart 21, 2023 at 17:42

    Hoi Leen, ik las ook al in een ander artikel dat het 17 miljoen hectare zou zijn en dat zou 60 % van de beschikbare landbouwgrond zijn. Even gekeken via Duckduckgo.com:
    https://www.boerenbusiness.nl › grond › artikel › 10883477 › nieuw-hoofdstuk-voor-landbouw-in-oekra-ne
    Nieuw hoofdstuk voor landbouw in Oekraïne – Nieuws Grondmarkt
    Het land telt 42 miljoen hectare landbouwgrond. Ter vergelijking: Duitsland telt 15,2 miljoen hectare en Frankrijk 27,8 miljoen hectare. Circa 25% van alle vruchtbare zwarte aarde ter wereld ligt in Oekraïne.
    Dan zou 17 miljoen ± 40 % zijn ipv 60 % maar dus wel een grote lap grond. Ik hoop dat je hier iets mee kan qua antwoord.

  • De landbouwgrond in Nederland is (voor de niet biologische landbouw) niet meer nodig. Boeren zijn dus niet meer nodig.
   Al ons supermarkt eten komt voortaan in een monsanto- verpakking uit Oekraine..dat is natuurlijk al lang het plan. En Putin steekt daar nu een staak ik het wiel..
   En dat kan niet..

  • Opmerkelijk. Dank voor dit top artikel. Kort en bondig. Mijn donker bruine vermoeden is weer bevestigd. Helaas. Vlak voor de ‘verkiezingen’ heeft ‘De Andere Krant’ een meerdere pagina groot verhaal ‘reclame’ geweid aan de BBB en Carolientje. Had juist een proefabonnement. Daarnaast publiceren ze mij te veel zweef new age rommel. Dus dat abonnement is niet verlengd. Nu maar hopen dat Carolientje binnenkort met de billen bloot gaat. Hoewel ik dan voor de gelegenheid toch even een mondkapje opzet. Trojaanse h..r.

   • Het gaat wel ergens over.

    Ik zag trouwens een stukje over surveillance drones bij De Andere Krant.
    Ik maakte er nog een grapje over met iemand toen ik ze zag vliegen.

    De pedofielenjagers.

    Het niveau van dat oudere echtpaar die altijd bang zijn en met hun iPhone met een paar drukken op de knop steeds de politie laten aanrukken. Ik ken een zwerver, trouwens een beetje een Reynaert de Vos die wel 5 boetes per dag kreeg. Op een gegeven moment zat hij een pijp te roken en kwam de politie er al aan, door de buren opgeroepen, hij werd gecontroleerd op wat hij rookte, maar het was enkel pijptabak wat hij bij zich had.

    • Hi John,
     Toch zou het fijn zijn als de Andere Krant’ zichzelf nog sterker neerzet. Geen politiek geneuzel. Wat ze met BBB Carolientje hebben gedaan vraagt om excuses. Tot die tijd haak ik af van de AK. Probeer nu tijdelijk Gezond Verstand. Heeft iemand hier ervaring mee?

  • @Mischa >> (Oh oh, wat zijn ze er toch weer met z’n allen ingetuind!)

   Het domme volk verdient niet anders ! Wederom veel mensen gewaarschuwd, net als met de doodsprik.
   Ze zijn gewoon dom geboren, en nooit wat bijgeleerd. Je krijgt wat je toekomt. Kost alleen maar energie die kneuzen…

   • Je krijgt wat je verdient zeg ik altijd…. stem je shit dan krijg je shit.

    Ik weiger al 18 jaar om te stemmen want stem je dan stem je in met dit door en door criminele corrupte systeem.

    • Boeren hebben nooit een probleem gehad met pesticides, insecticides en ggg… als het maar winst oplevert.
     Ik weet boeren die voor eigen gebruik een koe en een vaars slachten en melk drinken van aparte kweek. Groenten uit eigen moestuintje kweken. Een schare scharrelkippen op het erf.
     Maar voor de verkoop en de winst…

 2. Dit was toch al bekend toen bbb startte.

  Ze lopen echt overal achter de feiten aan. Het “volk” laat het toe.

  Wat dan nog…..

  • Erwin maart 21, 2023 at 10:21

   Juist Erwin, was al bekent voordat de beweging de verkiezingen wonnen, BBB is een gecontroleerde oppositiepartij, 98% van de Nederlanders hebben het niet op een rijtje gezet, zeker wanneer het om nauwkeurig gecontroleerde verkiezingsfraude gaat n.m.m.

 3. Is Deventer ook niet toevallig de locatie waar men gaat beginnen met surveillance met drones vanuit de roverheid? Om die moeilijk benaderbare hoekjes en gaatjes alsnog in kaart te kunnen brengen…

  • Yup…toezicht, maar volgens de ONGEKOZEN burgemeester is het alleen om bouwprojecten te volgen. Jaja… pfff… de burgemeesters gedragen zich ook steeds meer als regelrechte criminelen. En de politie? Due zitten uit hun neus te vreten tot ze orders krijgen om ons te onderdrukken. We zouden eigenlijk 24/7 met drones boven het huis van die corrupte burgemeester moeten gaan vliegen. Wat een teringbende is er aan het ontstaan! De verkiezingen zijn voorbij, dus ze lappen alle wetten weer aan hun bruine laarzen en ze maken nieuwe wetten die ons al onze rechten afnemen.

   • Beste Naam*,
    Ik kan fantaseren dat een ‘speelgoed drone’ met metalen uitsteeksels eronder
    een manier zou zijn om boven zo,n ‘gemeente drone’ te hangen. Kunnen ze waarschijnlijk niet tegen.
    In China gebruikten ze tijdens opstanden laserpennen om die dingen te verblinden.
    Op YT waren filmpjes te zien dat het werkte.

  • Een wakkere buurtgenoot vertelde mij pas dat hij op Flightradar24 boven Brabant allemaal kleine vliegtuigjes zag. Hele gebieden leken te worden gescand.
   Royal Netherlands Airforce. Vliegtuigtype Pilatus’ PC-7. Registratienummer: Diamo 06/ Diamo10 en Diamo12.
   Weet iemand waar deze vliegtuigjes voor worden ingezet?

   • Pilatus pc7 zijn jet trainers. Turboprops waar piloten uren in moeten maken om uiteindelijk een F16 te mogen vliegen, standplaats EHWO, woensdrecht. Dit zijn trainers die nergens mee uitgerust zijn.

    • Oké. Ik hoorde van een dorpsgenoot dat hij deze vliegtuigjes een poosje volgde. En je weet wat je dan te zien krijgt op Flightradar24. Riep bij mij ook even vragen op.

 4. Kan het zijn dat de enorme verkiezingswinst van BBB ten koste is gegaan van FvD, de grote opponent van het regeringsbeleid en de partij met de meest spraakmakende politici zoals Baudet en van Meijeren? Kan het zijn dat de fascisten daarom de FvD uitgeschakeld hebben…?? Ik kan me anders niet voorstellen waarom FvD zo enorm gemarginaliseerd is terwijl het vooral de laatste jaren een grote aanhang heeft gekregen en voor dezelfde idealen pleit als BBB. Dit ruikt naar verkiezingsfraude en controlled oppositon van de zg “critici”.

  • In mijn ogen is FVD de enige partij die het tij had kunnen keren maar die zijn daarom ook zo verguisd door ALLE andere partijen.

  • @Gerard…dat denk ik ook. CO. Gestuurd en flink geholpen. (Is er iets met Bayer/Monsanto?)
   Een gecontroleerde tegen partij optuigen kort voor de 2023 verkiezingen.
   Omdat o.a. FvD veel aanhangt heeft. En de bevolking woedend cq murw is.
   BBB: zogenaamd pro boeren en burgers. En de hele media wereld daarover laten berichten.
   En Forum non stop demoniseren.
   BBB bestaat pas drie jaar. Heeft amper een programma cq iets waargemaakt.
   Mw. van der Plas sinds 1 jaar in de Slaapkamer? Hoezo ineens de grote overwinnaar? Dat lukt nooit zonder hulp van alle kanten.
   Vraag: is er gerommeld met de optel stemcomputers?
   Iets anders. Caroline van der Plas heeft een Ierse moeder…mogelijk uit de grote adellijke Fitzpatrick familie: Nuala Fitzpatrick. (Vandaar de Engelse uitspraak van de naam Caroline).
   Deze Nuala trouwde met een Wil van der Plas. Sport journalist bij het Deventer Dagblad. (Sport journalistiek stelde in de jaren vijftig/zestig tm tachtig weinig voor. En moeder Nuala zat in Deventer zes jaar politiek als raadslid en wethouder. Dat is vrij kort.)
   De naam Fitzpatrick hoort bij machtige…oude Ierse, later Britse adel.
   Een Britse gewoonte is om de adellijke kinderen te werk te stellen op cruciale, invloedrijke plaatsen. Door ze te presenteren als komend uit een Achterstandsbuurt/ Vogelaar wijk oid.
   (Zoals de zogenaamde Harry Potter schrijfster…JK Rowling werd gelanceerd: de verdrietige, dappere….straatarme alleenstaande moeder…. oude tikmachine etc.)

   Maw Caroline is geen meisje van de straat…of melkmeisje uit de polder. (Zoals ik tot voor kort zelf dacht.) Mw van der Plas werkte net als haar vader…in de journalistiek (zonder vooropleiding/ alleen HAVO), vooral voor en met intensieve vlees industrie. En vakbladen reguliere agrarische sector.
   Wel wel.

   Pa sport redactie van de MSM, ma CDA wethouder.
   Caroline weet hoe de hazen lopen. En/of is aangezocht om een grote rol te spelen?
   Caroline woonde overigens ook in Amsterdam (volgens Diederik Ebbinge/ presentator tv programma Kiespijn. Hij woonde boven haar. Zegt hij). Dus opnieuw…weinig of niets boeren achtergrond.

   Internet: the Fitzpatrick society: (De naam voert terug naar begin jaartelling)
   ‘Als onderdeel van de kolonisatie van Ierland door Engeland in de 16e eeuw, begonnen natuurlijke Ierse achternamen te worden gerestyled in de Engelse vorm. De Giolla Phádraig accepteerde de Tudor-politiek van overgave-en-regrant en onderwierp zich in 1537 aan Hendrik VIII.
   Als gevolg hiervan werd Brian, de eerste die instemde met de achternaam Fitzpatrick in plaats van Mac Giolla Phádraig, in 1541 in het Engelse systeem veredeld als Lord Baron of Cullahill en Castletown, en zijn clan volgde dit voorbeeld.
   In die tijd werd de naam typerend omgezet naar McGilpatrick en de Engelse vorm was Fitz-Patrick.
   In de 17e eeuw verloren de Fitzpatricks aanzienlijk grondgebied door hun standvastige verzet tegen de Cromwell invasie en later voor hun steun aan Jacobus II. Toch kreeg het hoofd van de clan in 1714 een adellijke status. Uit gegevens uit 1878 blijkt dat niet minder dan 22.000 hectare van het mooiste land in Upper Ossory eigendom was van de familie. Etc. ‘

 5. Zij heeft tegen zoveel moties gestemd waar ze voor had moeten stemmen. Dat heeft mij doen overtuigen dat ze fake is en controlled oppositie is. MENSEN ZIJN WEER IN DEZELFDE LEUGENS GETRAPT.

  Ik ben blij dat ik mijn rug recht heb gehouden en niet gestemd heb. Door te stemmen stem je in met dit corrupte criminele systeem en ben je medeverantwoordelijk voor alle schade en schulden.

  • Dat klopt Peterus. Wij hebben dat ook gezien. Ze is niets anders dan gecontroleerde oppositie. Voor zover ik het heb kunnen nagaan is ze sinds de zomervakantie vreemd gaan doen. Mogelijk bedreigd door rutte en consorten.

 6. Er is een link tussen Monsanto en Rockefeller. Gates of Hell met voornaam Bill is een Rockefeller. Not a fellow of the Rock. Schwab daarentegen is een Rothschild; wat een combi. Als Hol-landse M.P. moet je toch wel ongelooflijk in je nopjes zijn om in zulk gezelschap te mogen verkeren.

  • Zowel Bill als Hillary zijn beide Rockefeller, ze gebruiken hun moeders achternaam om dat te verhullen, een veel toegepaste truck. Omdat die 2 vol familie zijn is hun dochter Chelsea niet van Bill.
   Zuckerberg is een Greenberg, ook een Rockefeller. Het zijn allemaal namen veranderaars, dan wel namen jatters. En dacht je echt dat Zuckerberg in het schuurtje van zijn oma achter een computer Facebook ineen zat te husselen? Echt niet. Facebook is een geheime dienst info jat project en Mark is daar op die positie gepoot.
   Oud president Jimmy Carter; zijn moeder was secretaresse bij Joseph Kennedy, de vader van oa John F.Kennedy, en werd zwanger van hem. Carter is dus een Kennedy.
   Hitler was een Rothschild, en zo gaat het maar door. Allemaal familie van elkaar die ergens in een goeie positie geparkeerd worden.
   Kijk ook eens naar de kopstukken met een Nazi history in de familielijn. Interessant.

   • Toen ik op FB vrolijk een pagina aanmaakte over de Global Warming hoax is dat er meteen van af gerost. Ik kreeg mijn foto’s toegestuurd met de melding dat ik een kopie van mijn paspoort moest aanleveren om mijn email adres terug te krijgen. Het is wel degelijk een geheime dienst trog. De hele wereld is zo’n zieke shit door die psychopaten, maar het was altijd al zo, al eeuwen. Nu is het gewoon heel duidelijk geworden omdat we toegang hebben tot wereldwijde info. Wel vraag ik me soms af wat voor mensen het toch zijn die maar op de knoppen van het verval en het bedrog zitten te drukken voor betaling om anderen het leven zuur te maken. Wat hebben ze het goed, als je het zo bekijkt. Net zoals die Carolien en al die anderen die zichzelf vetmesten in de shit die ze overal ophopen.

  • Zowel Bill als Hillary zijn beide Rockefeller, ze gebruiken hun moeders achternaam om dat te verhullen, een veel toegepaste truck. Omdat die 2 vol familie zijn is hun dochter Chelsea niet van Bill.
   Zuckerberg is een Greenberg, ook een Rockefeller. Het zijn allemaal namen veranderaars, dan wel namen jatters. En dacht je echt dat Zuckerberg in het schuurtje van zijn oma achter een computer Facebook ineen zat te husselen? Echt niet. Facebook is een geheime dienst info jat project en Mark is daar op die positie gepoot.
   Oud president Jimmy Carter; zijn moeder was secretaresse bij Joseph Kennedy, de vader van oa John F.Kennedy, en werd zwanger van hem. Carter is dus een Kennedy.
   Hitler was een Rothschild, en zo gaat het maar door. Allemaal familie van elkaar die ergens in een goeie positie geparkeerd worden.
   Kijk ook eens naar de kopstukken met een Nazi history in de familielijn. Interessant.

  • Doet me denken aan Voronezh in Rusland. Na de 2e wereldoorlog werden er Duitse gevangenen aan het werk gezet om huizen te bouwen. Pas nadat het flat-gebouw af was, werd door een vliegtuig opgemerkt dat het de vorm van een swastika heeft. Het gebouw staat er nog steeds.

 7. Hup. Blauw weer boven waar de bbb- boerenaanhangerspartij het rood vol vertrouwen in Bayer/ Monsanto weer boven haalden. Trollenpartij.

 8. Die dikke zeug op laarzen is zelf ook een produkt van Bayer en Montsanto…Maar lang verhaal kort : BBB is speciaal opgericht voor deze episode…Vlak voor de grote hoax begin..mRNA Prikkie geile in GMO en Stikstof aanbiddende domme speldenkussen die daar op stemde…Van die Benny Jolink figuren waarschijnlijk…Te dom om te schijten maar hun mouw opstropen voor euthanasie geen probleem.

 9. Dat wist ik al maanden voor de verkiezingen , het volk vraagt er echter om gefopt te worden . Dus weer eens ROTTE DE PEDO AAN DE MACHT .Veel plezier met hem , alhoewel het hier in Belgie niet veel beter is , zie de NVA eerst veel beloven en bij verkozen te zijn U turn van 180 graden.Ook controlled oppositie.

  • Jup, land vol van betuttl….eh…domme schapen. Net als tijdens de ww2, die feitelijk nooit gestopt is, maar een stille doorstart heeft gemaakt terwijl hitler uit mocht hijgen in Argentinie.

   Oh wat zijn de mensen ontwetend terwijl ze zich slim wanen…..triest.

 10. Twitternaam @lientje was voor mij al de bekende verplichte aanduiden voor wat men van plan was.

  Want al noordeling lees ik.
  Oan’t Lientje
  abn= aan het lijntje.

 11. Wat ook een aanwijzing is in mijn analytisch denken en overheids autistisch levenslange veroordeling en predicaat.

  Is de staat waarin deze zeer ongezond ogende wezens voor gezondheid of voedsel pretenderen op te komen.

  Je kan aan die Bakkus toch zien dat deze veelvraat de caf om de hoek elke dag bezoekt.
  En naar mijn ongezoute mening mag en kan zon veelvraat niet meebeslissen over gezond voedsel op een gezonde manier geteeld.

  Maar dat zal mijn beperking dan wel wezen.
  Of ist het alleen in de ogen van de waarnemer?

  Je fitnes instructeur is toch ook geen vetklep van 120 kg?

 12. Neemt u mij niet kwalijk maar opnieuw krijg ik de bevestiging dat je beter niet moet stemmen, nooit.
  Om twee redenen ten eerste je legt het probleem dan echt bij de “regering”, ten tweede en dat was met name bij de vorige verkiezingen waarschijnlijk aan de orde, de meeste stemmen gingen naar de VVD en precies de premier van die club, hamerde er telkens op om maar zoveel mogelijk naar de stembus te gaan?

 13. BoerBurgerBedrog = 6uild6ack6etter.
  Het stemvee is er weer met open ogen ingetrapt. Wie dit nu nog niet doorheeft is wel erg hardleers. Ik krijg toch sterk de indruk dat alle stemmers sadomasochistische trekjes vertonen en het wel lekker vinden om belazerd te worden.

  Ik blijf het herhalen:
  STOP MET STEMMEN! STOP MET DEMO’S! STOP MET PETITIES!
  Laat het corrupte systeem klappen en doe nergens meer aan mee.
  Zolang mensen deelnemen aan het foute systeem blijven we gevangen in een dictatuur. Burgerlijke ongehoorzaamheid is de enige uitweg.

   • Graag! Die bbb-heks is de zoveelste judas die de boel belazert. Verkiezingsbeloften eindigen ALTIJD in kiezersbedrog. Hopelijk komt die boodschap nu eens bij meerdere mensen aan.

    • Idd, voor mij is o.a de politiek 1 groot theater van bedrog! Ik stem al jaren niet meer, is verspilde moeite.
     Het zijn de globalisten die o.a in het Westen de koers bepalen…en niet Den Haag.
     Ik doe ook nergens aan mee. Mensen die nog steeds niet door hebben jaar in jaar uit belazerd te worden door de politiek zijn voor mij wandelende zombies.

 14. Bayer-Monsanto: ik las tijdje geleden ergens dat Bayer Monsanto zou hebben afgestoten omdat er zoveel schadeclaims zouden zijn.
  Helaas heeft Bayer ook producten, of het hele bedrijf, van Steigerwald indertijd overgenomen. Was een goed bedrijf met goede middelen op kruidenbasis. Ook andere bedrijven die supplementen maken zijn bv overgenomen door Nestlé.
  Dus die grootgrutters zijn al tijden bezig op de kleintjes te passen door ze binnen te halen. En de verkoop van die middelen dus kunnen stoppen wanneer ze willen.

  • WEF-donateur Unilever heeft het door Jaap Korteweg en Niko Koffeman in 2010 opgerichte bedrijf De Vegetarische Slager in 2018 overgenomen.

  • Aangezien je zomaar bijdehand gaat doen over mijn moeder, deze foto is suggestief pannekoek!

   Je hebt niet veel door en hangt hier continu rond en je leest ook NFN, dat zegt genoeg dombo.

   Als je goed zou kijken zou je weten dat dit niet echt is…

 15. Is dit de zus van clown Bassie?
  Wat een zeug is dit en wat dom zijn de stemmers die zich verkneukelen bij de gedachte dat ze nu het juiste hebben gedaan en het wel goed komt….

 16. @Ary055

  Juist zij speelt het spel mee met de VVD, het maakt geen flaus aus dat Rutte de lijsttrekker is van de VVD want er zijn gewoon andere kandidaten voor deze job, in dik 12 regeren hebben de coalitiepartijen van de VVD geen enkel succes eraan kunnen behalen ze zijn in de volksmond gewoon katvangers, nu is het nep christelijke CDA aan de beurt om flink in zetelaantal terug tegaan, meedoen met de VVD is voor de coalitiepartijen een must, maar de politieke kleuters met hun verdomde emoties stemmen altijd fout, dit hebben we nu wéér kunnen constateren.

  Blanco stemmen is véél belangrijker dan op een partij te stemmen, in een partij schaak mag de herhaling van zetten 50 keer zijn als ik mij niet vergis, stemmen op partijen in een parlementaire ‘democratie’ kan het volk sinds 1848, tel uit je winst wanneer je gestemd hebt.

 17. Ik kwam vandaag langs de borden BBBedankt van de BoerBurgerBeweging, een tractor met sproei installatie kwam langs en reed het land op met armen van samen wel 500 meter breed, die nu al uitgeklapt waren. De Nederlandse vlag hing overal uit, rood wit blauw, van boven naar beneden. Ik was aangekomen bij de boerderij waar ze aan de rand van de weg begonnen het land te sproeien, de wind stond mijn kant op, en het gif waaide in mijn gezicht. Soms als ik langskwam wachtten ze weleens als ze sproeien en toch net om moeten draaien, want ze weten dat het dodelijk is, dat is sympathiek. Bij de oprit van de boerderij stonden borden van de bond tegen het vloeken, met waarschuwingen hoe je daarvan af moet komen. Dat is actueel, bedacht ik.

 18. Binnenkort zul je gaan horen hoe goed ze kunnen vloeken .
  Ik vraag mij af hoeveel boeren er op die dikke heks hebben gestemd….en hoeveel burgers?
  Elke boer die op die dikke heks heeft gestemd komt van een koude kermis thuis….we gaan het zien….

 19. De verassing: als de oorlog ten einde is, kan Putin natuurlijk net zoveel landbouwgrond confisceren als hij wil, of de prijs van de producten vaststellen.

  De winnaar bepaalt.

 20. Veel goede info in dit artikel, volledig akkoord. Worden we bij de neus genomen? Vast wel, wanneer niet! Maar het adres van de BBB en ReMarkAble is niet hetzelfde. Simpel feitje wat je snel zelf kunt controleren.

  https://boerburgerbeweging.nl/contact/

  https://remarkable.nl/en/contact

  Het is een detail wellicht, maar als je dan toch je bron vermeldt met betrekking tot het adres van het marketing bureau, doe dat dan ook even voor het adres van de BBB.

  Of ze hebben dat inmiddels gewijzigd. Geen idee hoe je de historische versie van een website kunt controleren.

  Voor de rest, Go Frontnieuws! 🙂

 21. Na de reorganisatie van de landbouw door Stalin is met de BoerBurgerBeweging de Holodomoor dan eindelijk weer actueel voor Oerkaïne.

 22. Ik vraag me nog steeds af of er nou wel of niet fraude gepleegd is met het tellen. Lijkt me wel, met die voorpeilingen in Friesland die een heel andere uitslag lieten zien? Er schuilen hier en daar wat tegenstrijdigheden die dan weer niet op fraude lijken. Ook de artikelen hier zijn verwarrend. Mss zit ik er wel helemaal naast, en hebben de Boeren Burgers en Buitenlui gewoon netjes met zijn allen op de 666, oeps, ik bedoelde de BBB gestemd? Als dat zo is, dan is de NLse runderfactor nog hoger dan ik dacht. Maar ik heb het gevoel dat dit helemaal niet het geval was. En dat sommige partijen met rust gelaten zijn, maar dat de BBB in de donkere trog vetgemest werd met stemmen voor andere partijen? Zou dat kunnen? Gevetmetselaard door de vrijmetselaars. Jakkes.

 23. Er is een verband met Oekraïne. Het uit Oekraïne uitgevoerde graan gaat niet voor het merendeel naar de arme landen zoals de EU beweert, maar naar EU-landen die het dan nog grotendeels gebruiken als veevoer. Grote afnemer was onlangs Spanje met zijn grote varkensstapel. Ze moeten dan zelf minder voer verbouwen en halen hun nitraatdoelstellingen makkelijker waarmee ze kunnen ze pronken.

 24. Wat kunnen we verwachten van de BoerBurgerBeweging? Het antwoord is: niets.

  Zelfs de foto boven dit artikel laat een “vent” zien met pruik, die vergeefse moeite doet “vrouwelijk” te lijken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in