Thierry Baudet © Elekes Andor / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Eerst was het een knuppel, nu een fles. Wat wordt het volgende? Het ultieme antwoord? Dat ook Pim permanent van zijn zetels beroofde? En miljoenen Nederlanders hun laatste hoop en perspectief ontnam. Nu komen ze voor Thierry. En alleen een fles die weigerde te breken heeft een groter kwaad voorkomen.

De omstreeks 15-jarige wanabe moordenaar schijnt een scholier van het Wessel Gansfortcollege te zijn, college, laat u niet bedotten, het is simpel een school wat we vroeger de MAVO noemde, en christelijk, mocht dat tegenwoordig nog enige betekenis hebben. Wat leren ze hedendaags op school? Zat dit gebeuren in het pakket maatschappijleer? Worden de hersentjes geradicaliseerd? Het zou me niet verbazen, en niet buitengewoon zijn.

Natuurlijk is er van de links/liberale kant weer de plichtmatige zogenaamde verontwaardiging en veroordelingen. De smerige hufters, eerst de man tot het uiterste demoniseren, en dan met je hypocriete smoel nog een zeteltje over het gehavende gezicht van Thierry proberen te scoren. Wassen hun gezicht met hondenpis en gaan verder met waar ze goed in zijn, liegen, bedriegen en hun zakken vullen. Val toch plotseling en onverwacht dood.

Sites voor dummies doen ook mee met het hyenagehuil, dezelfde establishmentslakeien die geen gelegenheid voorbij hebben laten gaan om de FVD proberen belachelijk te maken, en ja, ook fanatiek deelnamen aan het negatief afbeelden van Thierry met als doel de mening van hun zombies te beïnvloeden. “Van politici blijf je af!” Kraaien ze nu. Ja, waarschijnlijk bedoelen ze hun eigen deep state politici die aan de tiet van het Imperium der Leugens zuigen. Val toch plotseling en onverwacht dood.

Thierry komt niet van de straat. Zover ik uit zijn curriculum kan opmaken. Vermoedelijk heeft hij op zijn levenspad behalve een navelgat geen schrammen opgelopen. Nu wel. Een paar flinke lichamelijke en geestelijke littekens. God verhoede dat hij de handdoek in de ring gooit. “Everything what doesn’t kill you makes you stronger,” zei ooit een goede Engelse vriend tegen mij. Dat wil ik meegeven aan Thierre. Laat die hufters je niet klein krijgen.

Ik ben niet zo van het stemmen en stemadvies. Maar deze keer maak ik een uitzondering.

Zie je stemmen als nutteloos en het legitimeren van een stel non-valeurs aan het roer? Maak deze keer een uitzondering en stem op de FvD.

Stem je op de zionist Wilders omdat je zo’n bloedhekel aan moslims hebt? Maak deze keer een uitzondering en stem op de FvD.

Niet dat ik de Thierry in staat acht om enige verandering ten goede in dit totaal corrupte politieke systeem aan te zetten. Ze schieten hem nog liever dood. Maar gewoon om symbolisch je arm om zijn schouders te slaan en duwtje in de rug te geven om in deze verrotte wereld verder te gaan.

Rest mij alleen nog de video’s van weer een dieptepunt van het Nederlands bestaan.

Dit land is het zat. C’est Ca!

Update: Reactie Thierry Baudet (FVD) na AANSLAG 1 dag voor de verkiezingen


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FORUM VOOR DEMOCRATIE DOSSIER

Gideon van Meijeren (FVD) eist doorzichtigheid van Bilderbergconferentie: CIA Complot? Nieuwe Wereld Orde? Schaduwregering? (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropese liberalen zijn woest over de nieuwste billboardcampagne van de Hongaarse regering
Volgend artikelMeer waanzinnige nonsens van Richard Haas en Charles Kupchan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

100 REACTIES

 1. “Zionist Wilders”, daar is het grote woord dan eindelijk! Het mag gezegd worden want het is gewoon waar. Dit is waarom ik Frontnieuws zo waardeer.

  • Er gaan geruchten dat Wilders naast een Nederlands paspoort ook een Israelisch paspoort heeft.
   Dat hij een opleiding heeft gehad bij de Mossad staat buiten kijf.

   • Wilders en zijn vrouw zijn allebei in het bezit van een dubbele nationaliteit, waarover je deze ziokhazaarse mossadagent uiteraard nooit hoort.

   • Er gaan ook geruchten dat zijn vader een alien was en zijn moeder een konijntje.

    Maar goed, Zionisten maken nog iets van hun land, wat je van Arabieren dan weer niet kunt zeggen. Geef morgen heel Israël aan de palestijnen en over 10 jaar is het land veranderd in een achterlijk shithole.

   • Geertjen: op zijn 17e van school af en op naar Israël. Waar hij anderhalf jaar kon blijven? Een visum was destijds voor drie maanden. Max zes. Ook even getrouwd met een Israëlische.
    Os Geertjen…telg uit een bijdehante (maar later verbannen) koloniale familie in ‘Ons Indië’. Tja…
    Geen vak opleiding, geen diploma’s…geen studies. En nooit een echte baan gehad.
    Oh ja…dan kom je in Nl in de Tweede Kamer.
    Ik ga bidden.

 2. Links heeft geen argumenten, dus gebruiken zij geweld.
  En ja, scholen zijn links als de pest. Begon in de jaren 80 al langzaam. Ik herinner mij nog dat onze kunst leraar vervangen werd door een langharige mafketel van de kunstacademie uit Enschede. Daar gingen alle nietsnutten naar toe in die tijd. En later heb ik vele ‘gevechten’ moeten voeren met de schoolleiding omdat ik bijvoorbeeld mijn zoontje ziek melde omdat er een bezoek aan een moskee geplanned stond.
  Ronduit smerig vind ik dat dat antifa tuig hiervoor een minderjarige hebben uitgekozen om de job te klaren. Want hij komt er met een milde straf vanaf en de zaak gaat achter gesloten deuren behandeld worden. Hebben zij zeker van de mocro maffia geleerd. Die laten vaak ook hun klusjes opknappen door minderjarigen om gelijke reden. Wat een ziek tuig!
  Nou ja, school bekend, en zijn gezicht is bekend. Hij gaat het nog lastig krijgen komende tijd. Another useful idiot!

  • De scholen vol prinsjes en prinsesjes van toen en de 2 verloren generaties van nu, als je het hebt over de minst nieuwsgierige lichtingen niks-naksen die de aarde ooit gekend heeft, gevormd door de aangeleerde hulpeloosheid en bijbehorende afhankelijkheid.

   Het is net als bij het planten van jonge bomen; er moeten tot in lengte van jaren overgedimensioneerde boompalen bij geslagen worden ter voorkoming dat ze ‘omwaaien en scheefgroeien’ maar door de nalatigheid en gemakzucht wordt vaak vergeten de palen na 2 seizoenen te verwijderen waardoor deze jaren later afrotten en de nieuwe boom alsnog bij een windvlaagje omflikkert.
   Wat er niet in zit komt er nooit uit!
   Kansloos.

  • Dee, Die komt hard aan bij mij. Ik ben een langharige “mafketel” en heb schilderles aan kinderen gegeven. Ben nu op pensioen, dus jaren 60 en 70 volop meegemaakt. Het hippie tijdperk, toen gooiden we liever met bloemen dan met bierflessen slaan.

   De rest van je betoog laat ik voor wat het is.

   • Nou ja, ik was vroeger een skinhead. Geen nazi skin trouwens. Die noemden wij boneheads. Dus wij hadden niet veel op met hippies. En verder ken ik jou niet, Volgens mij ben je best een goeie gozer. Maar die leraar was echt een mafketel. Zet hij een baksteen op onze tafel en wij moesten dan tekenen wat wij in die baksteen zagen. Ik heb toen een kapotte ruit getekend. Kwaad dattie was! 🤣️🤣️🤣️

 3. Is nog maar het begin, laat in Vlaanderen het Vlaams Belang eens goed scoren de komende verkiezingen, je zal wat zien aangaande, staat Van Grieken en zo ook te wachten, hopelijk niet erger, al vrees ik ervoor..
  Weinigen hebben besef van dat linkse tuig, totaal niet verdraagzaam, en nul respect voor een andere mening, het enige dat telt is het klimaat en de asielzoekers.
  Uitschot terend op de maatschappij die ze verloochen, OCMW lopers, of werkend met goed betaalde, niets betekende jobs.
  In Gent de linkse stad bij uitstek, kan je nu al jaren geen Vlaamse vlag of affiche voor je raam hangen, zonder dat je ruit stuk geslagen word.

  • De voorzitter van Vooruit (voorheen sp.a) Connor Rousseau heeft de eer aan zichzelf gehouden na uitlatingen over allochtonen in het algemeen en Roma in het bijzonder. Op dat moment verkeerde hij in kennelijke staat en hij noemde het ‘zattemansklap’.
   En de in 2010 wegens seksueel misbruik van een neefje teruggetreden bisschop van Brugge Roger Vangheluwe (1936) ontvangt nog iedere maand een inkomen van de Belgische overheid van 2.800 per maand. Onze Roger hoeft niet naar de voedselbank.
   In Nederland dient de rk-kerk z’n eigen broek op te houden dankzij het in 1826 gesloten concordaat (verdrag) tussen Nederland (inclusief België & Luxemburg) en het Vaticaan.

  • Stop eens met het woord “Links” te gebruiken, dat suggereert als of dat volk “ruimdenken en sociaal” is!
   Misschien dat allochtonen daar nog in trappen, maar die moeten toch ook doorkrijgen dat ze misbruikt worden om voor dat sLinkse tuig de vieze karweitjes op moeten knappen.

   Het sLinkse tuig zijn de verraders van alles en iedereen.
   Voor het milieu, maar nu even, voorlopig niet!
   Tegen geweld, maar nu even, voorlopig niet!
   Tegen kindermisbruik, maar nu even, voorlopig niet!
   Tegen het autoverbruik, maar niet dat van de Elite!

   sLinks in verantwoordelijk voor het verbod op rietjes,… als milieumaatregel!
   Niet dat de rietjes voor meer milieuschade zorgt dat, zeg eens wat,……..
   Oorlogsvoering, immigratie / overbevolking!

   Het sLinkse tuig zijn de hedendaagse Nazi Liefhebbers.
   Met hun gewelddadige actief maken ze dat weer overduidelijk.
   Net zo als ze dat blijven doen op hun Nazistische Propaganda Omroep, de NPO!
   Of op Jouw Onbesproken Onbekritiseerde Propaganda, joop.nl

 4. Als een 15 jarige een politici vermoord kan de moordenaar schatrijk worden. In de gevangenis een boek schrijven, waarom ik ….. vermoorde en na de paar jaar straf aanschuiven bij de praatprogramma’s op tv.

  • Hitler schreef tijdens zijn gevangenschap waar hij alles tot zijn beschikking had het boek:::::: schreef::::::: M.K. Mein Kampf……dat betekend ik zorg dat het anders wordt!? Dat heeft hij eerst ook waargemaakt Maar daarna heeft hij vreselijke dingen laten gebeuren….omdat hij de controle over zijn meelopers verloor Als Duitsland of welk EU land dan ook de huidige problemen willen oplossen dan moeten ze eerst uit de EU stappen…. Ook vandaag stemmen veel mensen op Wilders maar hij zal niets veranderen omdat de meelopers de meerderheid gaan vormen als de verkiezingen voorbij zijn en zich aansluiten bij zijn tegenstanders Volgend jaar zijn er dan weer nieuwe verkiezingen maar het zittend kabinet gaat gewoon door!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Wilders is een zionist, die het covidvaccin goedkeurde voor12 jarige, ook stemde hij tegen het vredesvoorstel voor oplossing van het Oekie conflict, ik zou dat nooit vergeten…. Al is hij nu wel blijkbaar de nieuwe hoop!!! Dam toch aub de instroom in!!!

 6. Serieus! Plaats je dit gewoon Rommel? Is het nog steeds niet duidelijk dat stemmen bullshit is en dat niemand in de 2e kamer zit zonder daarvoor uitgekozen te zijn? Hij is een vrijmetselaar, “gecontroleerde oppositie”. Geef het volk de illusie dat hij ons wel gaat redden, of die fantastische Putin.. All part of the game. Laat je niet misleiden lieve mensen, het volledige systeem is één grote leugen! Wakkeren word volledig wakker

  • Als je wat beter je onderzoek had gedaan had je kunnen zien en voelen dat Baudet niet onderdeel van de club is. Hij en zijn partij hebben al zoveel aan de kaak gesteld en teweeg gebracht, dat jij met je aantijgingen 0 recht heb om te spuwen, wijsneus.

   Niet stemmen is nog veel meer het systeem legitimeren en wegkijken voor alle ellende die gecreëerd wordt. Er stemmen altijd bij de verkiezingen miljoenen mensen niet, heb jij daardoor het systeem zien veranderen?

    • Als er niemand meer gaat stemmen is geen reden voor de globalisten om te stoppen met hun plan, sterker nog ze hebben dan helemaal geen tegengas meer. We zitten nu eenmaal in een maatschappij die door geld geregeerd wordt of je dat nu leuk vind of niet, niet meedoen gaat niet zolang je in Nederland woont.

    • Nee, met niet-stemmen geef je geen volmachten meer weg aan idioten die de globalisten dienen. Dan zijn ze vleugellam en zijn ze niet meer gerechtigd om op te treden. ‘Anders stemmen’ heeft geen zin, anders was er allang wat veranderd door de jaren heen. Het gehele staatsbestel moet op de schop waarbij politici (dieven/leugenaars/bedriegers) dienen te verdwijnen. Het kwartje wil maar niet vallen he?

     • Stemmen in dit systeem is een soort Catch22 dilemma ,
      Stem je wel dan moet je je mond houden want je hebt gestemd , dat jouw partij niet in de regering is gekomen jammer dan.
      Stem je niet terwijl je er wel ‘recht’ op had , dan moet je je mond houden want door niet te stemmen heb je aangegeven dat je alles best vind.

      Met niet stemmen geef je aan het systeem aan dat het je niet uitmaakt wie regeert , je stemt voor het systeem dan automatisch in met welke regering aan de macht komt of het beleid dat gevoerd wordt.
      Dat iemand door niet te stemmen wil duidelijk maken het niet met het systeem eens te zijn zal het systeem worst wezen.

      Je zou blanco kunnen stemmen als ‘protest’. Stel dat miljoenen mensen blanco zouden stemmen , zouden er dan lege zetels in de Tweede Kamer verschijnen om deze blanco stemmers te vertegenwoordigen denk je?

  • Moeten we dan op jou stemmen?
   Hij is Christus niet.
   Er zijn er veel die zich vergalopperen aan de goede kant te menen staan.
   Ik heb veel voorbeelden gegeven van esoterie omdat er zo’n enorme paranoia bestaat over dat soort dingen.
   Ik zei pas het fascisme, dat is het probleem, bestaat over de hele linie verspreid, van extreem links tot extreem rechts. Er zijn te veel mensen die alles door elkaar halen.

   • Fascisme is Italiaans uit 1922 en was geboren om orde te scheppen in de rode terreur welke zich in de jaren na de eerste wereld oorlog over Italië uitspreidde, het bracht orde en welvaart!

  • Er zijn veel mensen die uit een fout nest komen.
   En stop met die jodenfobie, zelfs Baudet is eerder een jood dan iets anders, maar dan wel seculier.
   De samenzweringstheorieën komen vaak voort uit het niet-seculiere denken dat er vermenging bestaat van spirituele met wereldse belangen. Die bestaan zeker, en meerderen hier geven goede tips. Maar vaak is het meer om de spirituele belangen te ridiculiseren, die niet meer bestaan zodra het egoïsme is. Energie volgt de gedachte, ook naar de put. Een club als Share die voor delen is wordt niet serieus genomen, zelfs geen kritiek die ze zo verdienen, maar delen is een wet van bestaan, en zo werkt die in allerlei onzin of groepsseks. Laat de waarheid, en niet de illusie, gedeeld worden boven de fricties van het kleine ego. Spiritualiteit staat niet los van wereldse belangen. Delen ja, maar om de mondiale verhoudingen hier op die paar kilometer uit te werken is grootheidswaan en discriminatie in de praktijk. Zo machtig zijn we nooit geweest, dat is een illusie.

  • Over ‘de Tibetaan’ en zijn leringen waar Share op gebaseerd is, de kern is dat spirituele ontwikkeling DE-centralisatie behelst van de persoonlijkheid. Zo is het ook met de economie. De mondiale belangen hier geconcentreerd is het tegendeel. Zelfrespect en respect voor de cultuur waar je wortels liggen is ook een van de items. Die dingen zijn geen toeval.

  • FvD is de enige partij die niet bij dat kartel clubje hoort en dus zeker geen controlled opposition! Wilders is controlled opposition. Er bestaat zelfs in het buitenland geen een partij zoals FvD.

  • Beste Nino,
   Jezelf uitspreken of een mening geven mag nog steeds.
   Doe dat dan wel met een goede onderbouwing anders is het slechts een persoonlijk standpunt.
   – ” Baudet is een vrijmetselaar”. geef dan aan waaruit dat zou blijken.
   – ” Hij is gecontroleerde oppositie”. Geef ook aan waaruit dat blijkt.
   – ” Geef het volk de illusie dat hij ons gaat redden”. wanneer en waar heeft hij dat beweerd?
   – ” of die fantastische Putin”. wil je wat preciezer zijn met jouw sarcasme?
   – ” het volledige systeem is één grote leugen”. Het systeem is veelzijdig en groot, noem
   daarom eens 10 redenen.
   Zo zie je dus dat je prima van alles kunt roepen, echter zonder fatsoenlijke onderbouwing .
   je komt daarmee op een niveau van iemand die onwetenden heeft als meelopers.
   Je roept op om wakker te worden.
   Kom eerst zelf maar eens uit je bed……

  • Nino,Jij moet bij Martin Vrijland op de site commentaar geven daar geloven ze dit soort onzin wat jij uitkraamt, en zullen de ongevaccineerde snel verdwijnen als de wereld met 88 koepels overdekt gaat worden, elke dag weer morgen waarschijnlijk!!!

 7. Thierry komt uit een cultuurfamilie. Ze zijn te dom om hem te begrijpen. Sterkte en veel stemmen toegewenst. Ik dacht dat Wilders permanente bewaking heeft. Dat verdient hij ook, hij heeft het nodig maar ze moeten dat uit eigen zak betalen, ze zijn afhankelijk van sponsoring.

 8. Nederland is door de geschiedenis heen altijd al een soort Brittannië geweest, nu glipt het stilaan uit hun handen, het is altijd en overal ter wereld een bezetter geweest, een joods Nazi-land.. met in WW2 een half miljoen nsb’ers..openbaar Nazi dus, wereldwijd én op dit ogenblik nog steeds een grote nazi/boeren partij..in Zuid-Afrika.. hun binnenlandse politiek bestaat al decennia lang op vermoorden van een mogelijk rechtvaardige tegenpartij… voorbeelden te over, hun pedofielen zijn machtig tot aan en met de Troon in Friesland zijn er ooit meer dan 2000..😳.. kinderen de speelbal geweest van hun zogenaamde Elite…neen die Agiusstal opkuisen is nog niet voor vandaag…topbedrijven in Amsterdam én nog meer onzichtbaar in Rotterdam, zijn mij ook bekend..fier op hun Moordenaars zijn ze daar !!! de gewone mensen zijn er ook machteloos tegen.. hoe hard ze ook roepen het baat niet, het is al lang een militaire/Zionistische staat…al heel erg lang…‼️‼️‼️

 9. Verkiezingsprogramma’s 2023: FVD stelt soevereiniteit en vrijheid op alle gebieden centraal

  De meest uitgesproken oppositie tegen de klimaatdictatuur komt zoals gebruikelijk van Thierry Baudets FVD, die helemaal klaar is met het op slot zetten van Nederland, het ‘woke’ beleid en het weggeven van onze soevereiniteit aan buitenlandse mogendheden en organisaties zoals het WEF en de WHO. Tot slot daarom deze bespreking van het programma van de FVD, door mij nogal eens ‘de enige echte oppositiepartij’ genoemd. De reden hiervoor leg ik later uit. Het eerste hoofdstuk van ‘Hoop, Optimisme en Herstel’ benadrukt het behoud van onze soevereiniteit. Dat moet worden gedaan door onze Grondwet zo aan te passen, dat internationale verdragen geen voorrang meer hebben boven onze eigen rechtsorde en besluitvorming.

  Verder pleit Baudet voor ‘een intelligente uittreding uit de EU’ en de eurozone (er komt dus géén digitale euro / CBDC / digitale Europese ID), en voor het ‘herzien’ van onze betrokkenheid bij het WEF, de WHO en de NAVO. Verdragen die onze beleidsvrijheid inperken (en ons dwingen beleid uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het VN-vluchtelingenverdrag) worden opgezegd.

  ‘Kartelbestrijding’: de gevestigde politieke partijen hebben ‘vrijwel identieke opvattingen over alle grote thema’s’ (en dat klopt: op belangrijke punten is bijvoorbeeld de VVD een op een uitwisselbaar met PvdA/GL). Er komen bindende referenda, gekozen burgemeesters, en topambtenaren moeten bij iedere regeringswisseling opnieuw solliciteren (een amper belicht, maar zeer belangrijk punt, aangezien topambtenaren (veelal van linkse signatuur) nu veel te veel macht hebben). De publieke omroep wordt ‘grondig gesaneerd.’

  FVD: Einde aan politieke macht rechters; privacy ‘hoeksteen’ onze samenleving

  De ‘dikastocratie’, dat is de politisering van de rechterlijke macht, wordt aangepakt. Het aanvechten van overheidsbeleid onder mom van ‘algemeen belang’ (zoals in de Urgenda zaak is gebeurd) wordt onmogelijk gemaakt. Rechters worden met een nieuwe wet verplicht de wet uit te leggen naar de oorspronkelijke bedoeling van de wetgever (wat voorkomt dat ze hun eigen inzicht en (politieke) voorkeur in hun uitspraak laten meewegen, wat nu veel te vaak gebeurt). Verder komen er voor bepaalde delicten minimumstraffen.

  De schaalvergroting (in bijvoorbeeld onderwijs, zorg, politie en gemeenten) heeft tot verlies van identiteit geleid. De ‘menselijke maat’ wordt weer uitgangspunt van het openbaar bestuur. Baudet noemt privacy ‘de hoeksteen’ van een vrije samenleving, reden waarom de ‘Sleepwet’ (waarmee burgers mogen worden afgeluisterd, online gevolgd, etc..) wordt afgeschaft. Er komt geen digitale EU-ID. Iedereen moet anoniem kunnen blijven internetten, dus er komt geen internet-censuur, Big Tech mag alleen strafbare uitingen modereren. Alternatieve platforms krijgen ruime mogelijkheden.

  FVD: Immigratie fors beperken, illegaliteit strafbaar; meer geld voor politie

  Onze welvaart, verzorgingsstaat en het onderwijs staan al geruime tijd onder druk door de veel te hoge immigratie, die ons sinds 1995 maar liefst € 469 miljard heeft gekost. Voortaan laten we alleen migranten toe die van toegevoegde waarde voor Nederland zijn, waarbij culturele compatibiliteit voorop staat. Er komt een naturalisatiestop, en ook een moratorium op asielaanvragen van tenminste 10 jaar, met ruimte voor enkele uitzonderingen voor politiek asiel, ‘zoals voor Julian Assange en Edward Snowden’. (Hulde dat deze helden specifiek worden genoemd.). Illegaliteit wordt strafbaar, en de ‘asielindustrie’ wordt ontmanteld. Remigratie wordt bevorderd.

  Er komen meer (wijk)agenten, en de salarissen van politieagenten op straat gaan omhoog. Er komt meer capaciteit voor het aanpakken van de georganiseerde criminaliteit, en er wordt zwaarder gestraft. Criminele asielzoekers worden uitgezet, net als criminele dubbele-paspoorthouders, die eerst worden gedenaturaliseerd. Er komt een onderzoek naar politieke inmenging in het Openbaar Ministerie (eveneens van groot belang om de onafhankelijkheid van onze rechtspraak te herstellen).

  FVD: Verbod op ‘woke’ beleid en propaganda; publieke omroep wordt gesaneerd

  Baudet verzet zich fel tegen ‘het woke activisme’, zoals ‘de ideologie van zelfafwijzing en schuld’. ‘Vooral ‘witte’ (activistentaal voor ‘blanke’) heteroseksuele mannen moeten het ontgelden.’ Op school worden kinderen bang gemaakt met doemscenario’s over het klimaat, wordt hen een schuldgevoel aangepraat over ons verleden, en worden allerlei alternatieve seksuele oriëntaties gepromoot, waardoor steeds meer jongeren twijfelen aan hun ‘genderidentiteit’.

  Er komt dan ook een verbod op transgender/LGBT+ propaganda op scholen, bij de overheid en in de media, alsmede op hormoonbehandelingen en geslachtsoperaties (oftewel verminking) van minderjarigen. Mensen worden voortaan weer beoordeeld op hun individuele kwaliteiten, en niet op hun huidskleur, geslacht of seksuele voorkeur. Geen ruimte dus voor ‘diversiteitsquota’ en ‘positieve’ discriminatie. Verder wordt de publieke omroep ingrijpend gesaneerd, omdat er nu bijna uitsluitend één geluid wordt gebracht (en het tegengeluid enkel voor de camera wordt gehaald om het belachelijk te maken).

  FVD: Veel meer woningbouw, beperking sociale voorzieningen voor migranten

  Vanwege de gigantische woningnood moeten er snel veel meer woningen worden gebouwd (vooral voor het middensegment; sociale huur mag maar 10% hiervan uitmaken), maar ‘het is niet wenselijk dat ons hele land wordt volgebouwd en kostbare natuur en landbouwgrond wordt opgegeven ten behoeve van de alsmaar voortgaande immigratie.’ Eigen woning wordt gestimuleerd, de OZB wordt niet verhoogd, en de hypotheekrenteaftrek blijft zoals die nu is.

  Het belastingen- toeslagen- en premiestelsel wordt grondig vereenvoudigd, waarbij (meer) werken altijd moet lonen. Sociale fraude wordt streng aangepakt; sociale voorzieningen voor asielzoekers en immigranten worden beperkt (zodat die toegankelijk voor Nederlanders blijven). Uitkeringen en toeslagen voor mensen in het buitenland worden gestopt. Er komt géén sociale zekerheid op EU-niveau. De AOW wordt belastingvrij, wordt (deels) verhoogd bij korten van pensioen, en gaat weer naar 65 jaar. Pensioenfondsen moeten beter worden beheerd (door deskundigen), en niet worden gedwongen te investeren in politieke projecten (zoals duurzaamheid en klimaat).

  FVD: Uit de euro, geen CBDC, fors lagere energiebelastingen

  De euro is niet houdbaar; er gaan steeds weer honderden miljarden aan steunpakketten naar Zuid Europa. Nederland moet daarom ‘intelligent ontvlecht’ worden van de euro en de Europese schuldenunie. We voeren weer onze eigen munt in, en gaan nooit akkoord met een digitale euro (/ CBDC) met nog meer welvaartsoverdracht.

  Belastingen en overheidsuitgaven worden verminderd. Vooral de energiebelastingen gaan ‘sterk omlaag’. Een rechtvaardiger belastingstelsel gaat werken belonen; de BTW wordt verlaagd, net als de accijns op brandstoffen. De subsidies op e-auto’s worden gestopt. Nationale bedrijven in vitale sectoren worden beschermd. Het MKB krijgt minder bureaucratie en verplichtingen opgelegd, zodat er meer mensen kunnen worden aangenomen.

  FVD: Intrekken pandemiewet, geen verplichte vaccinaties; verlagen eigen risico

  Na het corona/Covid-19 debacle wil de FVD een Vrijheidswet invoeren, waardoor het onmogelijk wordt ‘ooit nog lockdowns, vaccinatieverplichtingen, toegangsbewijzen en andere mensonterende vrijheidsbeperkingen in te stellen. Deze wet omvat ook de intrekking van de Pandemiewet.‘ (Ik heb deze zin onderstreept, aangezien dit punt in mijn ogen zó van cruciaal belang is, dat ik alleen al hierom op FVD ga stemmen). Het verbod op veilige en beproefde medicijnen zoals Ivermectine en hydroxychloroquine wordt opgeheven. Er mag nooit meer sprake zijn van een directe of indirecte vaccinatieplicht (dus nooit meer mensen zonder prik de toegang tot het maatschappelijk leven ontzeggen).

  Voor de patiënt blijft vrije artsenkeuze en toegang tot de uitslagen van onderzoeken behouden. De zorg wordt weer aantrekkelijk voor werknemers door minder bureaucratie, structureel hogere salarissen en betere arbeidsvoorwaarden. De druk op huisartsen wordt verlaagd, hun positie wordt versterkt, en er komt extra aandacht voor oplossen enorme wachtlijsten in de GGZ. Het eigen risico wordt verlaagd naar 200 euro.

  FVD: Kleinere scholen en klassen, beroepsonderwijs moet specifieker

  Bijzonder onderwijs en Speciaal onderwijs blijven behouden. Docenten worden beter opgeleid en gaan meer verdienen. Klassen en scholen moeten kleiner, nadruk weer op kennis, zoals de basisvakken rekenen en taal. De basisbeurs wordt verhoogd. Het Nederlands als voertaal blijft behouden en wordt waar nodig hersteld. Er wordt geïnvesteerd in fundamenteel en grensverleggend onderzoek. Het beroepsonderwijs moet minder algemeen en meer gericht zijn op de behoefte van de arbeidsmarkt om het tekort aan personeel in zorg, techniek, bouw en onderwijs op te lossen.

  Het flink gedaalde niveau van HBO & universiteit moet worden hersteld door de internationalisering een halt toe te roepen, buitenlandse studenten te beperken, de Nederlandse taal weer voertaal te maken, en de politisering, moralisering en nivellering (= het onderdrukken van kritiek en andere, afwijkende ideeën en meningen) terug te draaien.

  FVD: Klimaat- en energieakkoord intrekken; kernenergie & innovatie

  Omdat er in werkelijkheid geen klimaatcrisis is (de FVD erkent dat CO2 een belangrijke voedingsstof voor het leven op aarde is) wordt het Parijsakkoord opgezegd en worden de klimaat- en energieakkoorden, net als de klimaatwet, ingetrokken. Die gaan ons namelijk € 230.000 euro per 4-persoonshuishouden kosten, en dat voor een wereldwijde (onmeetbaar kleine) temperatuurdaling van 0,00007 graden in 2100.

  Benzine- en dieselauto’s worden niet uitgefaseerd. De automobilist krijgt ruim baan. Er komen geen nieuwe windturbines, zonneparken en biomassacentrales. De bomenkap hiervoor wordt gestopt. Klimaatbeleid wordt enkel gericht op aanpassing (‘adaptatie’) aan eventuele veranderende omstandigheden (te denken valt aan dijkenbouw, kustbescherming, rivierbeheer).

  CO2 reductie is totaal ongewenst en wordt gestopt. Het aardgasverbod wordt dan ook per direct opgeheven. De gaswinning gaat door, waarvoor de getroffenen in Groningen ruimhartig worden gecompenseerd. Er komen 2 nieuwe kerncentrales, en daarnaast investeringen in onderzoek naar thorium centrales. Onze hypermoderne (en schone) kolencentrales blijven open. Windmolen- en zonneparken worden weer ontmanteld. Zo krijgen we niet alleen kostbare grond terug, maar wordt ook de enorme horizonvervuiling van ons landschap teruggedraaid.

  FVD: Stikstofbeleid van tafel; stoppen bomenkap voor biomassa

  ‘Er is geen stikstofprobleem, inkrimping van de veestapel is onnodig, boeren kunnen gewoon blijven boeren.’ Het volledige stikstofbeleid gaat dus van tafel. Boeren mogen nooit gedwongen worden onteigend of ‘vrijwillig’ worden uitgekocht. Meer aandacht voor producten van Nederlandse bodem. Het gemeenschappelijk visserijbeleid met de EU wordt gestopt. De natuur wordt opengesteld voor recreatie. Géén ‘eiwittransitie’,; het gebruik van insecten in voedsel moet altijd expliciet worden vermeld.

  Natuurbeleid niet langer op basis van modellen maar van de reële, bewezen waargenomen toestand. Er worden weer bomen aangeplant in plaats van gekapt (wat zogenaamd voor ‘natuurherstel’ wordt gedaan, maar in realiteit voor biomassacentrales en export houtsnippers naar China).

  FVD: Stop oorlog Oekraïne, sluit vrede met Rusland

  De verhoudingen met Rusland worden genormaliseerd en de sancties opgeheven. De oorlog in Oekraïne moet worden gestopt, waarbij Nederland als mediator optreedt in vredesonderhandelingen met Rusland. Het NAVO lidmaatschap wordt evenwel heroverwogen en in een referendum aan ons volk voorgelegd.

  FVD is voorstander van een ‘multipolaire’ wereldorde, en wil onderzoeken of de banden met de BRICS landen kunnen worden versterkt. Christenen in het Midden Oosten worden gesteund. Het Nederlandse belang staat altijd voorop in het buitenlandbeleid (’trade, not aid’). Multilaterale handelsverdragen worden opgezegd en vervangen door uni- of bilaterale verdragen. Subsidies aan NGO’s en andere activistische oragnisaties (die 9 van de 10 keer de belangen van Nederland ondermijnen) worden gestopt.

  FVD: Ruim baan voor mobiliteit, auto en vliegtuig

  Nederland is nu het duurste autoland van Europa. Mobiliteit moet volgens FVD juist worden gestimuleerd, en niet teruggedrongen. Daarom ruim baan voor automobilisten en het vliegverkeer. Om dat laatste mogelijk te maken wordt Schiphol verplaatst naar zee.

  Het kwartje van Kok wordt eindelijk teruggegeven, de wegenbelasting gaat omlaag, de maximum snelheid gaat weer naar 130 km, en de trajectcontroles worden afgeschaft. Bureaucratie wordt verkort, waardoor we snel wegen kunnen verbreden en ‘missing links’ (zoals de A8-A9 en de A35) kunnen aanleggen. Tevens komt er geen kilometerheffing, en worden Nederlandse vrachtwagenchauffeurs beschermd door de schijnconstructies met onderbetaalde buitenlandse (vaak Poolse) chauffeurs aan te pakken.

  Tegelijkertijd worden innovaties (zoals hyperloops) gesubsidieerd. Er komen meer en langere treinen om de drukte in het OV tegen te gaan. Regionale busverbindingen blijven behouden of komen weer terug. Baudet wil ook investeren in private ruimtevaart initiatieven, en streeft ernaar dat Nederland in 2040 een onbemande sonde naar de maan stuurt.

  FVD: De enige echte oppositiepartij

  Hoewel het programma van de PVV een aantal goede punten bevat, zoals het stoppen van de massa immigratie en de klimaatmaatregelen, beschouw ik toch alleen de FVD als de enige echte oppositiepartij. Waarom? Vanwege de zin die ik heb onderstreept: het willen intrekken van de Pandemiewet (en daaraan gekoppeld het pandemieverdrag van de WHO), die een herhaling van de gehate (en ook in medisch opzicht volslagen zinloze) lockdowns, mondkapjes, toegangsmaatregelen en – inmiddels extreem schadelijk gebleken – Covid-19 injecties mogelijk maakt.

  Daarnaast noemt Baudet ook het gewraakte WEF van Klaus Schwab, al mag hij het willen ‘herzien’ van de banden hiermee wat mij betreft meteen veranderen in ‘onmiddellijk verbreken’. Tevens verzet hij zich openlijk tegen het ‘woke’ beleid en de afschuwelijke geslachtsverminkende ‘operaties’ van kinderen, terwijl de PVV die gewoon steunt (voor kinderen vanaf 11 jaar!). Nog een zeer belangrijk punt: Baudet wil de oorlog in Oekraïne stoppen en vrede sluiten met Rusland, daar waar de PVV het enkel kort heeft over ‘de Russische agressor’.

  Ook WEF en Pandemieverdrag ontbreken geheel bij de PVV, wat Wilders’ ontluisterende houding tijdens de corona (fake) crisis bevestigt. Na jaren PVV te hebben gestemd was dit destijds voor mij de aanleiding om te switchen naar FVD. Wel heb ik lang getwijfeld aan Thierry Baudet, die zich de ene dag als een zeer krachtige politicus en zelfs staatsman gedroeg, maar – vooral in de begintijd van zijn partij – de volgende dag zijn eigen glazen weer net zo hard ingooide met vreemde, soms zelfs absurde ideeën, uitspraken en acties. En ik wilde wel graag stemmen op een partijleider die in staat is zichzelf in bedwang te houden.

  Wijsheid, en hopelijk komt erkenning niet te laat

  De afgelopen twee jaar merk ik echter een duidelijke verandering in Baudet. Hij is stabieler, krachtiger dan ooit, en op bizarre uitspraken is hij – op een enkele uitzondering na – niet meer te betrappen. Hij lijkt daarmee blijk te geven van een bij politici zeldzame kwaliteit, namelijk de bereidheid zich te laten corrigeren (ik denk zelf door zijn vrouw, en door het feit dat hij een groep betrouwbare mensen om zich heen heeft verzameld, zeker ook in de enorme jongerenbeweging, waar hij goed naar schijnt te luisteren).

  Dit getuigt van wijsheid, en dat is een eigenschap die absoluut onontbeerlijk is om de fatale ramkoers met het dramatische noodlot waarop de kabinetten Rutte ons land hebben gezet, en die zeker met klimaatfascist Frans Timmermans in een regering onomkeerbaar versneld wordt, nog terug te draaien.

  Kortom: heel veel succes gewenst op 22 november, Thierry. Ik ben ervan overtuigd dat de geschiedenis je gelijk gaat geven, ook al wijzen de peilingen op dit moment slechts 5 zetels aan. Hopelijk komt die erkenning echter niet pas op het moment dat het te laat is, en ons land door de huidige machtselite in Den Haag al onherstelbaar over de valse klimaatkling is gejaagd.

  Xander

  • Gerard november 21, 2023 Bij 10:46

   Klopt, zoals 13 jaar Rutte op rij, blijkbaar is de politieke wil en de onderzoek journaille niet bereidt om een grondig onderzoek te doen naar verkiezingsfraude.

  • Daarom massaal het stemmen controleren en de uitslag van jouw stembureau meteen op internet gooien en naar je vrienden sturen en naar FVD en zorg dat je met meerderen bent en film wat er niet deugd.

 10. Heeft iemand het adres van dat uitschot. Kheb een goeie paraplu 🤬daar had ik niet bij moeten zijn want ik had niet geroepen vuile rat naar hem maar ik had vuile rat naar hem gedaan. Die had niet meer opgestaan. Stuk uitschot. Kind of niet, die had niet niet uit mijn handen gekomen om het na te vertellen . Walgelijk gewoon. Jammer dat die hand voor zijn gezicht zit want als ik er achter kom wie het is is die de mijne, oog om oog tand om tand. Sorry rommel maar zoiets maakt me woedend.

 11. Zeer goed omschreven door Frontnieuws, de bende pedo leugenaars zijn hun bloederige handen in onschuld aan het wassen.
  En wat Zionist Wilders betreft met zijn partij neergezet door de pedo club om stemmen die niet naar het kartel gaan af te vangen zodat met miljoenen stemmen Niets gedaan kan worden.
  Wilders heeft nooit het WEF bekritiseerd, stond net als hugo frikandel met armpje opgestroopt om zich als voorbeeld te geven zodat het volk de gifspuit maar gaat nemen.
  Stemmen op FVD of van Haga zijn de enige opties om verandering te kunnen krijgen, mijn stem nu reeds enkele jaren FVD lidmaatschap gaat zoiezo naar deze partij.

 12. De oudste internationale afspraken zijn de nautische regels ‘Nautic Law’ , volgens deze regels geld dat een schip vaart onder de vlag van het land.
  Als een kapitein zijn schip verlaat is de eerste die aan boord een claim licht de nieuwe eigenaar.
  Zo heeft de Nederlandse regering en het koninklijk huis Nederland verlaten nog voordat de Duitsers het lege ‘schip’ overnamen en daarmee dus eigenaar van Nederland.
  Na de 2e WW heeft enkel de VS de claim gelegd op Duitsland als oorlogsbuit (waaronder dus Nederland).
  Hiermee is Nederland dus eigendom van de VS.
  Hiermee is bijvoorbeeld ook verklaard waarom NL meevoert in Afganistan en na de val van het kabinet hierdoor, alsnog daarna een squadron F16’s stuurde als ‘ politie training’
  En al de overige slaafse acties tbv de VS.
  Doe zelf onderzoek: question everything

 13. De Koerdische Satanische dame wordt MP en gaat regeren met PVV een partij die exact is opgezet om het verdeel&heers spelletje, waar we nu naar zitten kijken. Nog meer politie en cameras worden dan opgezet ‘want gevaar en terrorisme’. Just saying…

 14. PVV stond op een top drie positie in de peilingen… nu zullen er wel eens stemmen kunnen verschuiven van PVV naar FvD uit ‘solidariteit’ naar Thierry of omdat Thierry opeens stevig in de belangstelling komt. Gevolg: geen risico dat PVV formatie gaat bepalen, zeker winst voor hetzij Dilan VVD of Timmermans PVDA die vervolgens als eerste aan zet zijn voor de formatie… Onverwacht ongunstig bijkomend gevolg voor rechts en anti-EU partijen.. verdeel en heers

 15. ALLE zittende en komende politici, ook Baudet, van Meijeren, Wilders, hebben trouw gezworen aan de koning. De koning is de opperbaas, die zijn macht verklaart als bij de gratie gods. Politici zullen dus nooit tegen het belang van de koning in (kunnen) gaan. Democratie is aldus een illusie en zelfs hier op FN zijn er nog steeds mensen die dat niet willen inzien.

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/stem-fvd-stem-thierry-die-zijn-mond-hield-toen-het-ertoe-deed-tijdens-de-lockdowns/

  • Die Vrijland van je is een duidelijke sekteleider zoals er zovel zijn en zijn geweest. Met zijn rising of the phoenix. Echt een losgeslagen mafketel. Kritiek op alles en iedereen, blabla over koepels en goden, hel en verdoemenis. Trap toch niet in die verhalen van die psychotische gek.

   • Ja, klopt, de wereld gaat snel onder een uit 88 koepels bestaande kaasstolp, wie die bedient zegt hij niet!!!! Geweldig sprookjesboek om af en toe te lezen!

 16. Ex-werknemer van het pro-NAVO-denktank Instituut Clingendael Thierry Baudet (1983) is in relatief korte tijd twee keer aangevallen, een keer in Gent en nu in Groningen. Wat is hier aan de hand? Is het in scene gezet of is hier sprake van toeval?

 17. Iedereen die zo krampachtig probeert mensen te overtuigen om te gaan stemmen vertrouw ik niet. ALLE partijen hebben trouw gezworen aan de koning, dus stemmen heeft geen zin. Onze koning heeft de eindbeslissing met de gratie gods (is via een WOO verzoek opgevraagd en toen is toegegeven dat de gratie gods helemaal niet bestaat) Ons land is geen democratie en je kan stemmen tot je een ons weegt, het gaat op deze manier ook geen democratie worden.

 18. Beste mensen, de roverheid is wereldwijd tot een mafieuse organisatie verworden.
  Van zodra iemand daar lid van wordt door o.a. trouw te zweren aan die organisatie, is hij of zij eenvoudigweg deel van het geheel en daaraan is verder geen ontkomen.

 19. De meeste mensen met dementie wonen gewoon thuis, las ik op de billboards.

  Dit is wat ze bedoelen. (Speciaal voor de FvD aanhangers die niet stemmen.) De meeste mensen met dementie blijven gewoon thuis.

 20. Wilde niet gaan stemmen, zie het nut niet meer, maar ga het nu toch doen.

  Natuurlijk FvD. Raakt mijn stembiljet “opeens” kwijt, het zij zo, heb ik wel gedaan wat ik kon doen wat betreft stemmen.

 21. Antwoord op frans2

  Ik denk dat de invoering met de mammoet wet deze ontwikkeling op gang gezet heeft. Daarvoor had NL een van de beste schoolsystemen. Ik weet nog dat het volkomen neutraal was en je er gewoon bruikbare kennis opdeed als een van de laatsten in dat systeem. Het vorige schoolsysteem, met gymnasium, hbs, ulo, mulo, technische scholen en huishoudscholen, was er op gericht het maximum uit de scholier te halen. Onder de mammoet wet werd er naar gestreefd uniformiteit en verschillen te verkleinen. In feite is de Mammoetwet een NL-kopie van het common core systeem qua doelstelling van de VS. De mammoet wet moest te toekomstige multiculti maatschappij op marxistische basis faciliteren bij haar invoering in 1972. We zitten nu met leerlingen die niet hun volledige capaciteit qua cognitieve mogelijkheden halen, wat zeker een macro-economisch nadeel is. De achtergronden van die wet, dat IQ beïnvloed wordt door omgeving, is nooit bewezen en wordt door de praktijk eigenlijke tegengesproken. Mensen worden niet slimmer door om te gaan met mensen met een hoger IQ. Hun IQ stijgt er niet door. In realiteit bepaalt IQ de mogelijkheden om te studeren en carrière te maken en vele andere sociale parameters. Het brugklas idee heeft dus gefaald waar het toegepast wordt: hoog IQ wordt naar beneden getrokken in ontwikkeling qua stimulans aan input, laag IQ blijft waar het was en begrijpt de slimmeriken waar ze zich tegen af zetten niet. Het heeft niks opgelost van de problematiek van genetische diversiteit. En genetica heeft te maken met erfelijkheid en ras. Alles gelijk stellen blijkt dus geen zin te hebben. In de VS zijn er scholen waar mensen met hun lagerschool diploma geen basis rekenvaardigheid, taalbegrip, schijfvaardigheid of algemene ontwikkeling hebben. Soms meer dan 50% faalt bij testen hoofdzakelijk in de raciale categorie. De verdere politisering en programmering van leerlingen met hoax wetenschap, op mythes gebaseerde geschiedenis alles in een sfeer met daarbuiten kranten en visuele media die hetzelfde verkondigen maakt dat scholieren tegenwoordig ook vooral gehersenspoeld worden met propaganda-achtige lesstof. Marga Klompee indertijd heeft dit weten te bewerkstelligen als minister van KUL-tuur. Gewoon terugschroeven van dit scholingsidee en weer streven naar het maximum halen uit leerlingen is gewoon het beste zowel voor laag als hoog IQ leerlingen. Maar de socialisten zullen dit speeltje om de geesten van jonge mensen te beïnvloeden voorlopig niet laten vallen.

 22. Verkiezingen Nederland ondertussen achter de rug.
  Zwaar verlies voor FvD. Dan is mijn conclusie: De massa is nog idioter/’blinder’ dan ik dacht OF weer verkiezingsvervalsing?!
  In ons apenland (België) mis ik een Thierry Baudet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in