Een van de mede-oprichters van de conferentie is de aan de nazi’s gelieerde Prins Bernhard, een lid van Hitlers “Reiter-SS,” een bereden eenheid van de SS.

De zeer geheimzinnige Bilderberg Groep kwam voor het eerst sinds de pandemie in levende lijve bijeen, en nam het hele Mandarin Oriental Hotel in Washington D.C. over, van 2 juni – 5 juni 2022. Ondanks een “zware aanwezigheid van de media” op de omstreden conferentie, “is er geen woord over de bijeenkomst in de pers gehoord of gelezen,” zei parlementslid Gideon van Meijeren (FVD) tijdens zijn toespraak tot de Tweede Kamer in Nederland. Onder de aanwezigen bevonden zich bijvoorbeeld “directeuren van mediaconglomeraten die bijna alle media bezitten, zoals Warner, die CNN bezit, waren aanwezig.” Maar toch, “geen woord.”

“Dat is toch wel opmerkelijk. Hoe kunnen immers de invloedrijkste mensen op aarde de halve wereld overvliegen om drie dagen samen door te brengen in een zwaar bewaakt luxueus hotel, omringd door hoge hekken, zonder dat het als interessant of nieuwswaardig wordt beschouwd?”

“Zijn daar afspraken over gemaakt?” vroeg Gideon. “En waarom zouden de media überhaupt zulke afspraken maken? Bestaan zij niet als controle op de machtigen, in plaats van hen op handen en voeten af te wachten? De grote vraag is dus, waarom komen deze mensen bijeen, en wat wordt er besproken.”

“De machtigste mensen ter wereld komen in het geheim bijeen”

“De Bilderbergconferentie is niet zomaar een conferentie. Het is een jaarlijkse conferentie waar ’s werelds machtigste mensen in het geheim bijeenkomen,” legde van Meijeren uit.

  Op video vastgelegd: Trans 'vrouw' met erectie fotografeert vrouwen in vrouwentoilet

“Dit zijn de invloedrijkste en rijkste mensen ter wereld – van de politiek tot het bankwezen, de zakenwereld, het militair-industrieel complex, big tech, de wetenschap, en zelfs de media.

Onder de beroemde gasten zijn George Soros, David Rockefeller, Bill Gates, en Klaus Schwab. Ook veel regeringsleiders woonden de conferentie bij. Bovendien waren de directeuren van de grootste financiële instellingen, die samen duizenden miljarden aan beleggingsactiva vertegenwoordigen, aanwezig.”

Het parlementslid wees erop dat op de laatste bijeenkomst de directie van de CIA en de Voorzitter van de Europese Raad aanwezig waren, de topmannen van Google en Facebook, de Secretaris-Generaal van de NAVO, en de CEO van vaccinontwikkelaar Pfizer.

“Schaduwregering – Nieuwe Wereldorde”

“Hebben wij te maken met een schaduwregering die de wereld wil regeren? Zijn zij de architecten van een Nieuwe Wereldorde die de mensheid tot slaaf wil maken? Of is het gewoon een onschuldige praatclub waarvan de aanwezigen gewoon bespreken hoe de wereld verbeterd kan worden?

En als zij werkelijk de wereld willen verbeteren, willen zij dat dan voor het gewone volk, of is het misschien waarschijnlijker dat zij de wereld vooral voor zichzelf willen verbeteren en hun eigen machtspositie willen behouden? De vraag stellen is hem beantwoorden,” benadrukte Van Meijeren. “Maar wij weten het niet zeker, omdat er geen openheid van zaken gegeven wordt over wat er besproken wordt.

De vraag zou uiteindelijk retorisch kunnen zijn, maar wij weten het niet zeker, omdat er geen openheid is over wat er besproken wordt. Daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar de oorsprong van de Bilderbergconferentie.”

  Griezelig - Hoe de politiestaat ons eraan went om moderne slaven te zijn

Nazi-banden

Het parlementslid wees erop dat de conferentie in 1954 is opgericht door o.a. de omstreden prins Bernhard. “Gezien zijn nazi-verleden doet dat nogal wat wenkbrauwen fronsen, want wat zegt dit over de bedoelingen en motieven van deze initiatiefnemer? ”

“Ook tot nadenken stemmend is dat de CIA de conferentie gefinancierd heeft,” ging Van Meijeren verder. “De CIA is immers geen liefdadigheidsinstelling die in het leven is geroepen om onschadelijke praatclubs mogelijk te maken – het is een geheime dienst die in het leven is geroepen om geheime operaties uit te voeren.”

Eist antwoorden

Het parlementslid eist concrete antwoorden van de minister: “Waarom hebben hij, de koning en de eerste minister aan de conferentie deelgenomen? En in welke hoedanigheid waren zij daar? Wat deed de koning daar in de eerste plaats?”

“Waren er afwezigen onder de uitgenodigderegeringsleden? En wat werd er besproken? Werden er overeenkomsten gesloten, en werden er besluiten genomen? Zo ja, wat zijn de gevolgen voor Nederland?

De besten van de wereld in de bank- en financiële sector praten met wetenschappers, journalisten, en politici. Begrijpt de minister dat veel mensen bezwaar maken tegen het gebrek aan informatie over wat daar gebeurt?

Bovendien, waarom is het Parlement er niet van op de hoogte gebracht dat leden van de regering deze conferentie zouden bijwonen. Waarom werden deze afspraken niet opgenomen in de openbare agenda van de ministers? En hoe kunnen parlementsleden toezicht houden op de regering als geheim wordt gehouden wat zij doen? En hoe verhoudt zich dit tot de grondgedachte van de democratie, namelijk dat de mensen invloed kunnen uitoefenen op het beleid?” vroeg van Meijeren.

  8 redenen om NOOIT iets te vertrouwen wat de regering zegt

“En de laatste vraag: is de minister bereid om toekomstige deelname aan de Bilderbergconferentie te heroverwegen?”

Via Rairfoundation.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEFVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa’s derde zelfmoordpoging en Generatie Z+ – Het zal het enige Keizerrijk verliezen dat is overgebleven – de EU
Volgend artikelFake: Winkelcentrum “Amstor” was een doelwit van de Russische strijdkrachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Wat houdt de Niet Westerse regeringen tegen om zich te verenigen, gezamenlijk het Westen en haar aanhangers(deelnemers DAVOS, Bilderberg Conferentie, WHO, enz) ter verantwoording te roepen en aan alle betrokken partijen dit soort vragen te stellen?

  • Die staan achter putin en xi ping, die zwijgen als het graf.
   Die zijn veel slimmer ….als je in het potje roert krijg je brokken.
   Dus zwijgen is beter in hun geval, om de steun van rusland en china te handhaven in geval van oorlog.
   Iedereen weet dat het op een oorlog uitdraait dus is het handig van te voren te bepalen aan welke kant ze staan. De winnende kant natuurlijk. Dus kan europa de pot op voor hen.

   • …en je moet op de kleintjes letten….
    Maar een slordige 6.000 pedo priesters: niet vervolgd…

    Als ze hetzelfde lot krijgt: is ze binnen een jaar dood.

   • Geloof mij maar dat tuig doet zich onder mekaar niets, kijk nu maar naar de boeren zij komen op voor hun bestaan en worden door Rutte en zijn landverraders het zwijgen op gelegd zij bepalen wie mag leven en dood moeten maar dat begrijpen de meeste mensen nog niet. WAARDELOOS NL VOLK.

  • Deze verenigingen zijn jullie toekomstige moordenaars toen er een partij kwam die voor kindermisbruik een politieke partij wilde op richten was Nederland te klein maar onder tussen bestonden al verenigingen waar Prins Bernard ook al deel van uit maakte samen met vele andere hoog geplaatsen en lat kwam Demmink in beeld maar daar hoorde je niemand over Huig Plugt met zijn bewijzen werd in het gevang gezet waar was het volk toen hij was een klokken luider die misdaad tegen de kinderen in beeld bracht.

 2. Wel, je ziet wat er met landen die zich tegen dit westerse geheul verzet hebben gebeurd is.

  Totaal illegale sancties, boycotten en embargos zoals nu tegen Rusland. Denk aan Cuba dat sinds de opstand tegen de koloniale situatie met de VS onder embargo van dit land is gekomen en sindsdien vrijwel geen buitenlandse handel meer kan drijven. En het gaat maar door; Venezuela, Irak, Iran, Syrië, Libië, Yemen, Noord-Korea, en nu zelfs China zijn enkele bekende landen die gesanctioneerd zijn omdat ze ter verantwoording riepen of weigerden aan een of ander mee te doen.

  Misschien dat eea gaat veranderen nu Rusland de beuk erin gegooid heeft en andere landen zich achter haar scharen.

  • Ik ben het in veel opzichten met Poetin eens maar het vermoorden van burgers van welke kant ook is nooit goed te praten en kijk maar naar Europa waar inmiddels al zes miljoen aan de giftspuit zijn overleden en honderdduizend tot vele andere ziektes nu het slacht offer zijn, maar het ergste is dat het volk dat niet wilt zien zo groot is hun angst voor de dood maar er is geen weg meer terug voor hun eenmaal gespoten met het gift lijd tot een korter leven.

  • Ik heb het gevoel dat het volk van NL nog steeds niet snap dat wij geen land nog grondwetten meer hebben kijk maar naar de rechtelijke macht kijk maar naar de rol hoe politie op treed bij demonstraties of naar ons terug trek leger en dat alles laat nogmaals zien dat wij helemaal geen eigen land meer hebben alles wordt door het WEF besloten zelfs Brussel is gewoon een bende zakkenvullers zonder enig mandaat wat is ons volk toch laf en dom, maar het gaat snel dan zullen zij gaan zien in welk Europa wij leven en er achter komen dat wij gebruikt en tegen mekaar zijn op gezet stop met geschiedenis lessen te geven verbrand de boeken want het zijn gewoon middelen om hele volkeren monddood te maken op het moment dat je over de joden begint valt zo wat de hele tweede kamer over ze heen, laf en de vijanden van het volk staan dan klaar om hun leugens weer verder te verdedigen denk dan aan Links en de VVD zelfs joodse instellingen willen het dood zwijgen wat is er toch gebeurd vraag ik mij af.

 3. Iemand die meer dan 30 keer de Bilderberg-conferentie met een bezoek heeft vereerd is emeritus-hoogleraar Openbare Financiën aan de Universiteit Leiden Victor Halberstadt (1939). Deze vrijmetselaar & PvdA-lid(?) was tevens een van de inburgeraars van Màxima – de Nederlander bestaat niet – Zorreguieta (1971).
  Deze persoon is een trouwe dienaar van de Deep State/ the Cult/ illuminati en ook Klaus Schwabs WEF ziet hem graag komen.
  Van welke geheime genootschappen is Viktor H. nog meer lid?

 4. Gideon van Meijeren Is een topper, hij kaart bijna alle gevoelige issues aan die de rest van de reguliere media überhaupt niet durven stellen aan het kabinet, dit is een grote pre van hem, werkelijk Geert Wilders heeft wel gelijk met zijn one issue partij maar de is mijns inziens ook door de mand gevallen, omdat hij er in mee stemde op kinderen vanaf 12 te vaccineren met het zgn. vaccin.

  Ik heb het idee dat alle politici de schaamte voorbij zijn en wanneer het gedonder begint dan zijn ze allemaal net zoals op 13-mei-1940 vertrokken, waarschijnlijk staat er een volgetankt vliegtuig in de EL AL hangar klaar voor vertrek naar de onderaardse faciliteiten van bijv. Denver Internationaal Airport. Ik kan er voorlopig geen nagel er achter krijgen of het Forum net zoals de PVV een gecontroleerde oppositie partij is.

  Het politieke parlementaire systeem is zó ontwikkeld die sinds 1848 hier in Nederland nog steeds haar ‘werk’ doet, ongeacht het plotseling pieken van kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partij-kartels dreigen te gooien. Heb het wel eens meer over gehad hoe een partij van binnen en buiten kapot gemaakt kan worden, door de zogenaamde ‘Salamitactiek’…

  Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

  Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

 5. @Adriaan W., Wilders heeft in 2011 ten tijde van het minderheidskabinet Rutte-I (2010 – 2012) verraad gepleegd aan de achterban door in te stemmen met de verhoging van de AOW-leeftijd, terwijl hij tijdens de verkiezingscampagne bezwoer dat de PVV hiermee nooit zou instemmen.

  • Nou, nou wat schokkend.
   Iedereen kan berekenen dat er simpelweg geen geld meer is voor de na-oorlogse zorgstaat waar de fossielen een xichzelf verrijkend eindig voordeel hebben gegenereerd.
   Zonder die oude prikgeiten zaten wij nu niet naar de klote te gaan.

  • Ja om Wilders is het stil geworden toch blijft ik een kiezer van hem hopelijk zal hij uit zijn schuilkelder komen en met feite komen die wij allemaal nog niet weten of is de angst bij Wilders nu zo groot dat hij vermoord zal worden door Rutte en zijn links tuig want met Pim is het ook slecht afgelopen en zijn moordenaars bekleden nu allemaal een goed betaalde baan en stellen verder in de politiek helemaal niets meer voor, MAAR GOED OOK.

 6. @ Adriaan W. juni 28, 2022 at 15:00,
  Van dat Nederland niet bestaat, dat klopt. Het koninkrijk Nederland is al sinds 1890 opgeheven met de dood van Koning Willem 3. Resident Emma is zwanger gemaakt door iemand anders, want Koning Willem 3 was door geslachtsziektes onvruchtbaar geworden. In 1896 is in Washington DC inc. het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden coöperatie ingeschreven bij een private handelsclub. Vanaf toen moest iedere geborene binnen 3 dagen aangegeven worden bij de gemeente. Zodat er mee gehandeld kon worden op de beurzen. (Dit handelssysteem is inmiddels over de gehele westerse wereld uitgebreid.)

  Maar door deze illegale constructie om zo de erfenis van koning Willem 3 geheel toe te kunnen eigenen en zo ook het oorspronkelijke grondwet artikel te kunnen negeren van dat alleen met een mannelijke kant de troon opvolger kan zijn. Want regent Emma had een dochter Wilhelmina, die de troon over nam in 1898 en tevens het nieuwe volkslied er doorheen drukte. Zodat alle oude banden van de echte koningen verbroken werd. De lease tijd van het grondgebied Nederland was 125 jaar en deze is vorig jaar afgelopen. Dus officieel is het grondgebied geen koninkrijk meer en heeft de regering en overheid geen bevoegdheden meer.

  Maar er loopt nog een verborgen tijdlijn er door,

  In 1930 is de coöperatie Staat der Nederlanden failliet verklaard door de beurscrach van 1929. Toen is het over genomen door de Rothshield bank en kon Koningin Wilhelmina gewoon door regeren alsof er niets gebeurd was.(maar nu wel onder leiding van de Rothshields) Dat verklaard ook van waarom Koningin Wilhelmina naar Londen vluchtte op 13-05-1940 i.p.v. naar een andere kolonie van het koninkrijk. Want in het toenmalig wetboek was dat het koningschap niet in ballingschap voort gezet kon worden. Op 18-05-1940 werd het voormalig grondgebied Nederland door Duitsland geannexeerd en toegevoegd aan Duitsland als een deelstaat.

  Maar op 04-05-1945 heeft noord Duitsland zich overgegeven aan Amerika en sinds dien is Nederland bezet Amerikaans grondgebied. Canada heeft uiteindelijk de nazi Zionisten op het grondgebied Nederland verslagen en heeft het overgedragen aan Wilhelmina die het gewoon haar koningschap voort gezette, daaruit konden we eigenlijk al op uitmaken dat er andere krachten werkzaam zijn die verborgen moesten blijven.

  Europa is eigenlijk nooit bevrijd van de nazi’s, het Angelo Zionisten Rijk hebben gewoon andere nazi’s uit andere landen vanuit hun rijk hier geplaatst. Want Hitler was ook een zionist van het zionisten rijk en al zijn benodigde olie kwam via Spanje richting Duitsland van de Rothshieds standaard olie. Hitler had ook de opdracht om Rusland te vernietigen. Maar Hitler begon zware verliezen te tonen tegen de Sovjets Unie en om nog te redden, wat te redden viel van Europa, werd D-day opgezet om de verliezende nazi’s te vervangen voor andere nazi’s. Zodat het net echt leek dat we bevrijd werden. Dit sprookje wordt nog steeds hoog gehouden hier in het westen.

  Maar er is nog een verborgen tijdlijn.

  Dat is de EU. Er bestaat geen hogere staatsmacht dan de Koning, dan is het niet theoretisch mogelijk om met behoudt van het koningschap lid te kunnen worden van de EU als lidstaat. Want dan erkent de koning een hogere macht, dan hij zelf en is hij dan ook koning af. Maar wat gebeurt er met een koninkrijk met kolonies, als het hoofd land overgenomen wordt door een hogere macht. Dan zou theoretisch de kolonies onder de hogere macht vallen. Maar dat schijnt in de werkelijkheid onder de lagere macht de koning blijven te vallen.

  Maar als de werkelijkheid iets anders in elkaar zit, dan wij alle denken en mogen weten. Zoals dat het zogenaamde koninkrijk een commerciële coöperatie is, die iedere aangegeven levende geborene op het gemeentehuis door de desbetreffende ambtenaar omkat worden van levend mens naar een natuurlijk persoon of te wel een bedrijf wordt waar een start kapitaal in gestort wordt door de Rothshields via de Nederlandse staatsbank op jouw naam staat die geboorte trust genoteerd en is jouw BSN nummer jouw gecodeerde bankrekening. Want coöperaties kunnen alleen zaken doen met bedrijven en niet met autonome levende mensen.

  Als ze van iedere inwoner een bedrijf maken en het als eigendom beschouwen. Want overheid heeft immers dat bedrijf opgericht en het start kapitaal ingelegd. Maar over de autonome levende mens zelf hebben zij geen macht. Maar zolang de persoon in kwestie in de illusie blijft geloven dat hij/zij de natuurlijke persoon c.q. het bedrijf is i.p.v. een autonome levend mens. Is hij/zij een slaaf van de coöperatie Staat der Nederlanden en is hij/zij belasting plichtig en heeft geen enkel recht. Alleen betaalde privileges die we aanzien als rechten.

  Jouw menselijke geboorte naam wordt op een valselijke frauderende manier jouw ontnomen en dat is ook de redenen dat enkel jouw voorletters en je achternaam voluit genoteerd staan op de overheidspost en van andere commerciële bedrijven. Want zo kan de Staat der Nederlanden coöperatie variaties maken van jouw geboorte naam. Dan als alleen al jouw voornamen voluit geschreven moeten worden en met je familie naam voluit, als ze jouw willen aanspreken of alleen jouw roepnaam.

  Zo kan de coöperatie Staat der Nederlanden die onder het gezag staat van de zionist de Rothshields bank, maar dat ook Amerika, Canada, Engeland, Australië, Nieuw Zeeland, Japan, Zuid Korea, Israël en de EU die onder het gezag staan van het Angelo Zionisten Rijk waar de Rothshields een dikke vinger in de pap hebben. Iedereen op de beurzen verhandelen worden in de vorm van staatsobligaties. Dan worden alle gemaakte schulden door het Angelo Zionisten Rijk verhaald op de natuurlijke personen c.q. bedrijven in de vorm van het belasten van deze bedrijven.

  Terwijl de autonome levende mens helemaal niet voor die schulden verantwoordelijk zijn, het is een gigantische frauduleuze organisatie die op kosten van andere betaald wordt, ze parasiteren letterlijk op de mensheid. Maar zo kan ieder zijn ooit betaalde belastingen terug vorderen, door zijn geboorte trusts beneficiair te aanvaarden, zodat je niet voor hun gemaakte schulden op hoeft te draaien. Daar alle belastingen aangiftes genoemd worden, net als een verkeers boete is een aangifte. Dan zou je je zelf nooit moeten laten identificeren als de natuurlijke persoon, want dan ben jij eigendom van de staat en moet jij betalen. Want jouw zelf betaalde ID of Paspoort blijft altijd eigendom van de staat. Net als je rijbewijs. Deze alle zijn privileges en ook daarom moet je ze telkens weer vervangen. Want privileges kunnen alla minuut ingetrokken worden, als jij niet gehoorzaamd aan de overheid.

  Aangifte verwijst naar vrijwilligheid en alle belastingen van de overheidsinstanties die in de werkelijkheid allemaal commerciële ANBI bedrijven zijn, die leven van de vrijwillige giften. Als jij al jouw aangiftes zo laten verlopen zodat ze beginnen te dreigen, want dan is de aangifte vernietigbaar volgens de natuur wet.(Common law) Zo betekent identificatie letterlijk masker. Dus geen autonome levende mens.

  Dan zijn alle regeringsleiders en de oppositie in Amerika, Canada, Engeland, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid Korea, Japan, Israël en de EU goed betaalde acteurs, die telkens in de 2e kamer een toneelstukje opvoeren. Om zo de burgerslaven de illusie willen geven dat zij in een democratie leven en iets te kiezen en rechten hebben.

  • Ik heb mij als vrij mens en autonoom gemeld bij de staat en belasting, vorig jaar Maart. Ik heb mijn Trust opgevraagd. In December toen de Jonge wel een heel grote bek ging krijgen over ongevaccineerden, heb ik een brief naar de belasting geschreven. Dat mijn BV geen belasting meer betaald. Ik ben een vrij mens en ik betaal niet aan een misdadig regiem waarin ik mijn eigen ondergang financier (ongevaccineerd). Kom het maar halen! Ik betaal nog steeds niet. Het is over en uit met dit vervloekte systeem. Zouden meer MKB bedrijven moeten doen.

     • Wees blij dat je geen bijstand nodig hebt je zal wel een VVD er zijn kijk maar naar het afgelopen jaar hoeveel van het volk met een eigen zaak hun handje hebben op gehouden, dus veeg eerst je eigen straatje schoon voor dat je anderen gaat beledigen en waarom durf je het niet te noemen het tuig dat hier binnen komt en van ons belasting geld vreten.

 7. De dood komt steeds dichter bij voor het laf volk en ik als een wappie vind het ook goed de schuld zijn de schaapjes zijn allemaal mee lopers en NSB’ers verraders van hun eigen volk en verder liggen zij aan de voeten van het groot kapitaal.

 8. De vuile linkse smeerlappen komen onder hun steen uit zij vinden dat de boeren de orde verstoren zij praten met gespleten tong staan ze bij een demonstratie van de boeren moet je ze eens dan horen en als de boeren voor hun rechten opkomen en hun bestaan zijn het meteen criminelen Klaver en Marijnissen die zouden de boeren het liefs kapot maken en de ware gezichten van het CDA en CU laten zien met wat voor een tuig heb te doen en van de dieren partij hoef je helemaal niets te verwachten zij zouden het liefs de boeren eigen handig afmaken en het volk dat is niet veel beter zij hebben te kampen met hun grote schulden en hypotheken gewoon ver boven hun stand geleefd.

 9. @Pierre, ondanks deed ex-bisschop Van Luyn (1935) van Rotterdam mee aan een processie t.g.v. de heilige Adelbert in Egmond-Binnen. Van Luyn wist van kindermisbruik door priesters, maar keek net als zijn collega’s van het Nederlandse episcopaat de andere kant op en ontkennen maar . . ..
  Denk verder aan de tenenkrommende opmerking op tv van de toenmalige kardinaal Aad Simonis; ‘wir haben es nicht gewusst.’

 10. Kinderen misbruikt is volgens deze elite toe gestaan wat nu aan het bewind zijn en inmiddels is het ook duidelijk geworden waar de rechters daar in staan ja en ik begrijp goed als je hoogste baas er een onderdeel van was en je laat dat toe wat voor een soort rechters NL heeft.

 11. Boeren zet nu door en haven arbeiders vecht mee en hopen dat vele het gaan op volgen jullie ook horeca en restaurant eigenaren dat is het minst wat jullie voor het bloedgeld dat jullie van ons belasting geld hebben gekregen om jullie bek te houden en jullie klanten een mes in de rug te steken maar niet meer lang dan zijn wij weer terug bij af en eens kijken of jullie nog wat van ons belasting geld gaan krijgen, ik ben trots op de boeren en zeker ook op de jonge boeren die voor hun boterham vechten en hun bestaan ik zelf sta graag voor jullie in de file ik wens jullie dan ook veel succes en een veilig thuis komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in