Image by WangXiNa on Freepik

Ministers Yesilgoz, De Jonge en Van Gennip presenteerden vandaag de eerste “Nationale Extremisme Strategie” in de Tweede Kamer. Deze is opgesteld onder coördinatie van het terrorismebestrijdingsbureau NCTV in samenwerking met verschillende ministeries, schrijft Uncutnews.

Volgens het rapport is de toename van extremisme en de dreiging die ervan uitgaat al lange tijd een bron van zorg. Het is belangrijk om de democratische rechtsstaat in ons land te blijven beschermen tegen extremistische invloeden, schrijft de NCTV. “De samenleving en de overheid hebben hierin een belangrijke rol.”

“Waar nodig moeten we onze politici en het publieke debat beschermen. Tegen strafbare uitingen, maar ook tegen content die niet strafbaar is, maar wel schadelijk voor de samenleving. Hieronder valt ook content die extremistisch gedachtegoed of desinformatie normaliseert,” aldus NCTV.

Kamerlid Pepijn van Houwelingen nam een kijkje in de Nationale Extremisme Strategie en schrok.

De strategie definieert extremisme als de bereidheid om, om ideologische redenen, deel te nemen aan geweldloze en/of gewelddadige activiteiten die de democratische rechtsstaat ondermijnen.

Dit kan vele vormen aannemen, waaronder het uitdragen van “extremistische standpunten” door middel van intimidatie of bedreigingen, of door het systematisch aanwakkeren van wantrouwen tegen instellingen zoals de academische wereld, de rechterlijke macht of de journalistiek.

Extremisten zouden dit volgens de strategie kunnen doen door bijvoorbeeld boodschappen te verspreiden die gericht zijn op het “delegitimeren van instellingen,” door “twijfel te zaaien over zaken waarover in de academische wereld weinig onenigheid bestaat” of door “de legitimiteit van bijvoorbeeld de politiek of de politie te verwerpen op basis van een bepaalde ideologie.”

  De strijd voor vrijheid gaat door - Twittercollage Lockdown-demonstraties Nederland

Van Houwelingen: “Wantrouwt u de journalistiek? Of twijfelt u aan de wetenschappelijke consensus? Dan bent u een extremist in de zin van de recent gepubliceerde ‘Nationale Extremismestrategie’ van de federale overheid.”

In de strategie wordt het verspreiden van desinformatie genoemd als een voorbeeld van “extremistisch gedrag” onder het kopje “gewelddadig.”

Verspreidt u ‘desinformatie’? Dan bent u volgens de staat mogelijk een “gewelddadige extremist.” Vergelijkbaar met een moordenaar of aanslagpleger. merkt Van Houwelingen op.

Het manipuleren van parallelle instellingen is volgens de strategie ook een voorbeeld van ‘extremistisch gedrag’, maar valt onder de categorie “niet-gewelddadig.”

Begint u samen met andere ouders uw eigen school? Dan valt het mee. Dan bent u in potentie een “niet-gewelddadige” extremist, merkt Van Houwelingen op.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Interview met Thierry Baudet: “Fantastisch dat Poetin bestaat” (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe drang naar oorlog
Volgend artikelEU-leden zullen Netanyahu moeten arresteren na ICC-arrestatiebevel: Borrell
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Verspreidt u “desinformatie”? Dan zou u een volgens de staat “gewelddadige extremist” kunnen zijn.

  Dus onze overheid is “geweldadig en extemist” want die verspreiden alleen maar Fake News en Leugens!

  • Helemaal juist, Henk!
   De elite vreest om hun macht en willen ons alleen maar achterlijk, afhankelijk, wilsloos en volgzaam makrn en houden, zodat zij in wezen zowat alles met ons kunnen, en mogen doen, van wat zij als waar en als juist vinden, dat wij vervolgens volledig wilsloos en ondergeschikte lijfeigenen ook moeten vinden.
   Er spelen hele duistere machten achter de schermen, en dat willen zij met alle middelen voor ons verborgen houden.
   Want alleen dan heeft hun new world order een reële kans van slagen.

 2. De geheime diensten zijn de armen van het kabal. dus zij zullen idd alles wat tegen hun wensen ingaat demoniseren of erger.

 3. Ik denk dat door het vrije markt liberalisme alles slechter geworden is.
  Middelmaat is de norm geworden.
  Alles moest sneller en goedkoper.
  Vervangen is goedkoper dan herstellen door de hoge uurlonen.
  Hogere lonen en hogere kosten is inherent aan het westers economisch schulden systeem waar ook nog eens de winsten van produkten in de zakken van de elite verdwijnen.
  Dat zie je terug in het onderwijs, immers leerlingen en geslaagden (hoe meer geslaagden hoe beter de school) zijn ook een markt geworden.
  Er ontstaan fopstudies.
  Middelmatige mensen komen op hoge posities.
  Dan krijg je dus een bepaald intellect op posities die dit soort zaken mogen verzinnen.
  Op een gegeven moment moet je dit soort mensen naar de mond gaan praten om niet in de problemen te komen.
  Kritiek wordt niet getolereerd en verboden.
  Iedereen moet hetzelfde denken en in hetzelfde geloven.
  Iedereen ontwikkelt dezelfde blinde vlek.
  Ongelofelijk.

 4. Er is toch een nieuwe regering samengesteld? Wat mot dat rotschorum nou nog weer dan?…….of voelen ze de hete adem in derlui gore nekje!
  Ik denk het laatste.
  Niet dat het zootje ongeregeld, wat zometeen de boel verder gaat verpesten, het er niet mee eens zal wezen. Die hele gecontroleerde oppositie gooit zometeen al zijn principes overboord, want het ken weer ff een jaartje of 3,5.

  Of je nou van de ratten of van de zwijnen gevreten wordt………

 5. Met ‘Veilig en Effectief’ en de verhalen over ‘verschrikkelijke Opwarming’ is het de Roverheid zelf die aantoonbaar leugens rondstrooit.

  Het ware beter als zij eens goed in de spiegel zou kijken en haar eigen leugens aan zou pakken.

  • Zij moeten deze agenda volgen voor de deep state elite.
   Want alleen zo houden zij de controlle over alles.
   Als ze zouden doen wat wij willen wordt alles een succes, en dan kunnen ze plantsoenendiensten gaan draaien, en daarmee is hun macht geschiedenis.
   Maar alleen als wij de controlle blijven houden garandeert dit ons een lange en glorierijke toekomst.

 6. Dan ben ik maar een “extremist”! Ik voel mij daar best wel uitstekend bij. De regering geeft mij sowieso
  geen andere keus. Met al die leugens, wat kan ik anders? We leven in een wereld waarvan je MOET geloven van wat de regering je verteld. En met alles van wat inmiddels ontrafeld is geworden kan ik de regering gewoonweg niet meer geloven. Rutte, bijnaam Pinokkio heeft daar genoeg aan bijgedragen.
  Sorry voor de ministers welke het goed bedoeld hebben, maar er is teveel beschadigd geworden!
  Er zal veel veranderd moeten worden wil ik uberhaupt nog geloven in wat ons beloofd word door onze regering!

  • deze verandering kunnen we samen met de gehele bevolking doen zoals de de burgers het ook in het verleden gedaan hebben ! met de riek en de hooi hark dit kabinet eruit stormen in den haag dan pas komt de vrijheid en van de waarheid gesproken meningen terug die wij gewend zijn om uit te spreken !

 7. Opmerkelijk dat bij de ministers die dit er doordrukken ook weer de ‘de Jonge’ wordt genoemd. Alles er één schuldige voorop loopt in de Hollandsche plandemic gifprikken dat is het wel Hugo. Hugo de Jonge die het volk beschouwd als dagelijks frikandellen etende idioten die zich niet dienen af te vragen wat de ingrediënten van de gifprik zijn. Blijf het benoemen. Again en again.

 8. IMO.
  Your politicians are “building dikes against the truth” by installing laws to protect themselves.
  The Dutch politicians and top civil servants have, as it seems according to their reactions, quite a lot of information and alleged bad things to hide for the sovereign citizens of the country.

 9. 1. “From the River to The Sea
  Palestineans
  Must be Free”
  2. De plandemic is uitgevoerd om de wereld bevolking uit te dunnen.

  Zo, bij deze ben ik ook een extremist. Frontnieuws heeft mijn toestemming om mijn emailadres te delen met iedereen (BVD) die daar om verzoekt.
  Hugo de Jonge is welkom ⛏️

 10. De waarheden zijn te confronteerbaar voor de kei harde leugens die de politiek verkondigen. Nederland een gesimuleerde rechtstaat is zonder wettelijke basis. Er is geen grondwettelijke wetgever, geen grondwettelijke wetten, vorderingen en geen soevereine rechten. Daar het grondgebied Nederland officieel in 1940 is opgeheven en toegevoegd is aan Duitsland. Daarmee bestaat Nederland als grondgebied niet eens in de Jure, enkel in de Facto. Nederland B.V. is een privaat coöperatie die sinds mei 2023 is gevestigd in City of Londen te Engeland.

  Nu deze waarheden steeds breder gedeeld worden in de samenleving, roept het steeds meer weerstand op bij de criminele overheidsorganisaties. Omdat de overheid in werkelijkheid geen macht over ons als levende mens heeft, maar een dienende taak. De fictieve entiteit de (natuurlijke) persoon bestaat enkel op papier, wat een creatie is van de coöperatie met hun handelsbedrijfsnaam Staat der Nederlanden. Die wij als levende mens in presumptie is gegeven om te kunnen communiceren met dode entiteiten zoals bedrijven en de overheid.

  Waar de schoen wringt is dat de overheid de rollen heeft omgedraaid. Dat de levende mens de natuurlijke persoon zou zijn en zo de overheid de macht over de levende mens zou hebben en dat wij levende mensen de overheid moeten dienen/gehoorzamen.

  Met verkiezingen wordt jij in de natuurlijke persoon aangeschreven, omdat de overheid alleen met dode entiteiten kan communiceren. Zou jij gaan stemmen als levende mens, dan kan alleen als jij je identificeert als de natuurlijke persoon. Daarmee geef jij je eigen autoriteit over je zelf af aan de overheid. Dan sta jij borg voor alles wat de bestuurders beslissen. Het maakt niet uit op welke politieke vereniging jij stemt. Dan ben jij een burger en zo onderdanig aan de overheid. Dit geldt ook als jij niet gaat stemmen, want dan gaat de overheid ervan uit dat jij stil zwijgt ermee akkoord gaat. Dus altijd actief het handelsvoorstel afwijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in