Screenshot YouTube video

Er was woensdag consternatie in het Europees Parlement over de bijdrage van Marcel de Graaff (FVD). Hij zei dat berichten over de deportatie van Oekraïense kinderen naar Rusland “pure propaganda” waren, meldt Uncutnews.

“Rusland heeft miljoenen vluchtelingen opgenomen. Gelukkig zitten daar honderdduizenden kinderen tussen die gebombardeerd werden en worden door het Oekraïense leger,” vervolgde De Graaff.

“Het Parlement moet zich uitspreken tegen deze Oekraïense oorlogsmisdaden. Het Internationaal Strafhof moet Zelensky hiervoor vervolgen,” aldus het Europarlementslid.

Oekraïne is zelf ook de grootste leverancier van kinderen voor pedofiele bendes, mensensmokkel en orgaanhandel. “Er zijn kindertehuizen met draagmoeders. In Rusland worden kinderen traditioneel opgevoed. In het Westen krijgen ze transgender indoctrinatie, hormoonblokkers en genitale verminking.”

De hypocrisie is ongelooflijk. Het Westen moet stoppen met deze oorlogszucht, eiste De Graaff.

Tijdens zijn toespraak begonnen andere Europarlementariërs te schreeuwen en werd zijn microfoon uitgeschakeld. Elisabetta Gualmini wendde zich tot het Europees Parlement om de woorden van De Graaff te veroordelen. Ze klaagde bij het Huis van de Democratie dat “we geen valse propaganda ten gunste van Poetin kunnen tolereren.” Ze beschuldigde De Graaff van liegen.

Ook Michaela Soydrova sprak van “Poetin-propaganda”.

Er werd zelfs een brief gestuurd naar leden van het Europees Parlement over de “onaanvaardbare opmerkingen” van De Graaff.

Hij antwoordde dat zijn beweringen werden gestaafd door feiten. Het is misschien een ongemakkelijke waarheid, maar dat betekent niet dat je een gekozen lid van het Europees Parlement de mond kunt snoeren. Oproepen tot censuur in het Europees Parlement zijn volstrekt onaanvaardbaar, zei hij.

De Graaff riep het Parlement op om de “verachtelijke brief” in te trekken.

  Eerste Duitse Leopard 2A4 tank vernietigd door Oekrainse soldaten


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nederlands parlementslid: “Dit zijn vreemde tijden die helaas nog zullen verergeren”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMaakt het zwarte paard van de hongersnood zich ook klaar om te rijden?
Volgend artikelTrudeau’s Canada: Burgers geadviseerd om autosleutels toegankelijk te laten voor autodieven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • 🎀 FVD – BÉLGICA mijnheer MARCEL DE GRAAFF 🎗
   °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
   ❗ EXEPT ‘VLAAMS SEPARATISME, por favor ?!!! ❗
   VLAANDEREN MAAKT DEEL UIT VAN BELGIË !

   “* Vero Nihil Verius *” 15 III 2O24 14:17

  • Worden daar die verkiezingen ook niet door diefstal van stemmen gemanipuleerd dan? Ik geloof wat dat betreft helemaal niks meer……en mede omdat Pepijn van Houwelingen geen enkele stem had.

   Die gore bende links WEF-tuig heeft compleet zijn hol te hoog……steelt, liegt en bedriegt……moet je dat dan gaan legitimeren…..?…..zodat ze ook daar met je keuzes aan de haal gaan als de autodieven in Canada?

   Alles in mij schreeuwt NEE…….en die de Graaff is wél goed bezig!

   Kristos…….ik weet het verdomd niet meer!

   • ik weet het nog wel……..inhetmeer…………NEEN blijven zeggen, herhaal: NEE zeggen, dat is in elk geval mijn boodschap

  • Ruttekaagistan: hoeveel grimmiger en onheilspellender kan het worden Welkom in WEFFISTAN!! Fvd verteld de waarheid? Tot nu toe lukt het aardig…. de whappie was geen whappie en we hebben nog steeds de politieke impasse waar de FvD voor waarschuwde!!! Ook het communistische WEF linkse sloopbeleid is nog aan de gang, dus ja!!! En mijn lentekriebels en Europappa klinkt nog… zolang totaal woke Ruttekaagistan het leuk blijkt te vinden dat er Hollandse molens in de fik staan is er nog voldoende werk voor de FVD!! Je moet alleen je ogen openen en de TV uitzetten! WEF! De nieuwe communistische dictatuur!!!! Wij slopen en u mag de rekening betalen!

 1. Zo zie je maar weer!
  De waarheid mag niet uitgesproken worden, het beledigt altijd de ander.
  In dit verband, laat bovenstaand voorval wel duidelijk zien hoe slecht het gesteld is met het overgrote deel van de zogenaamde “Europarlementariërs”.
  Als onze kinderen daar hun toekomst op moeten bouwen, en af moeten gaan op de “wijsheid” van deze geprogrammeerde groep van tunnelkijkers, dan zullen ze nog heel hard zelf aan de bak moeten, willen ze überhaupt een toekomst hebben.

  • Edelmoedig van mijnheer MARCEL DE GRAAFF,
   om zo ziek als hij zich voelt, toch maar die ene,
   lang vooorbereide ‘bijdrage’ en ‘speech ter bescherming’
   van kinderen voor dat forum gerealiseerd te hebben !

   Wie weet hoelang hij op die kans moeten wachten heeft ??!!!

   Van harte beterschap, beste MARCEL !
   Onnoemelijk véél respect om zo je nek uit te steken voor weerlozen,
   en verdrukten, hier in casu geterroriseerde kinderen-wáár-dan-óók
   ter wereld !

   R E S P E C T man !

  • Hij werd voortdurend overschreeuwd door die zwaar overbetaalde en omhooggevallen “Europarlementariërs”, die alleen maar uit hun bubbel kunnen reageren.

 2. Zijn microfoon werd uitgeschakeld omdat zijn tijd om was lijkt me.
  Wat hij zei was goed, maar hij moet duidelijker en luider spreken en liefst in ’t Engels.
  Hij heeft ook een gebrek aan charisma.

 3. Ten onzent (bij ons) laat men iemand fatsoenlijk uitspreken,
  maar dáár draait ’t hem dáár natuurlijk juist òm,
  in de d’ EU-kuip gaat men gegradeerd en selektief met
  ‘fatsoen’ en ‘respect’ om; al naar (men) gelang ‘vàn de club’,
  (de vriendjes en vriendinnetjeuhs, zodus), dan wel
  ‘leurs adversaires’, ‘hun tegenpartijders’, ‘roet-in-hun-eten-gooier(s)’ is …..

  De WAARHEID KWETST ALTIJD !
  DERGENEN VERRADEN ZICHZELF DUS, KEER OP KEER !,
  doordat ze zich in hun onbeschofte onbehouwenheid zelfs niet
  voor ‘de show’,- voor ’t oog van ’t publiek -, in weten te houden !

  Méér nòg, en in tegendéél zich zódoend expliciet ostentatief gestikulerend
  ‘profilerend’ naar de ‘m_st_szz’ toé.

  • en het mooiste zou zijn deze lui per direct op pakken en achter slot en grendel zetten dat zijn de N S Bers van deze tijd deze mensen zien jouw liever dood dan levend want dan hebben zei meer ruimte om zich heen

 4. Wat een heroïsche actie van Marcel van de Graaf om in het hol van satan deze waarheidsbommen publiek te maken. Niks dan hulde en respect.

  • Daar ga ik wél in met je mee……….hoe krijg je het als mens voor elkaar om dáár in overeind te blijven. Het zou mij niks verbazen als de oorzaak van ziekte in het energetisch veld van die uitvretersbende ligt. Die wil je niét in je buurt hebben.
   Smerige parasieten!

 5. “hoe krijg je het als mens voor elkaar om dáár in overeind te blijven. ”

  Ga ervan uit dat dat heel veel kracht vergt van een rechtsschapen mens als Marcel de Graaff. Het kwaad in Brussel is intens. Er zijn weinigen die in die fascistische tombe niet hun ziel hebben verkocht.

 6. Vele maken zich kwaad op Swabber Klausie, de leider van the World Elites Fascists.
  Swabber Klausie die uitzonderlijk goed acteert ondanks zijn hoge leeftijd.
  Het figuur kan niet veel voorstellen en heeft zijn status uitsluitend te danken aan zijn volgers.
  Zoals Adolfje Hitler dat ook had.

  Fuck Klausie, fuck the Hitlermina, Fuck Marijke Rutte en Fuck franS timmermanS!
  Het zijn de marcherende Nazi Lovers, die het gevaar vormen.
  De verraders die brullen dat ze om anderen in verweggistan geven, maar niks geven om hun directe omgeving! Voor wie conflicten en immigratie van groot belang is, om zichzelf Ariërs te voelen waarvoor vele situaties te min voor zijn.

  CBDC is voor vele perfect, om te laten zien wat voor “gute menschen” ze zijn.
  Nazi Lovers zijn het!
  Klootzakken die vlak achter mekaar aan marcheren, belangstelling in elkaar tonen door te informeren welke sLinkse universiteit ze opgeilen!
  Voor vrijheid van meningsuiting zijn, mits de meningsuiting niet afwijkend is!

  Fuck the Elites Ubermenschen!

  • Leuke reactie… eigenlijk zowat allemaal vandaag behalve die enige gek die Frank die gelijk mee kan met de zieken van geest.. Schwab en charisma is een tang op een vies Ziekelijk ondergronds Creatuur…die Frank kan er gelijk mee Oprotten…🤮

 7. In brusselsenieuwe.NL stond een walgelijk leugenachtig stukje over hem. In antwoord daarop heb ik ze gemaild eerst eens onderstaande video van deze Poolse producer te bekijken waarbij ik de hoop uitsprak dat ze over een sterke maag beschikken (geldt trouwens voor iedereen die deze video bekijkt).

  https://healthimpactnews.com/2021/famous-polish-film-producer-creates-documentary-exposing-the-sale-of-babies-for-sex-and-organ-harvesting-if-you-can-handle-it/

 8. Europa is werkelijk ziek tot op het bot. Ik kwam vanuit Belarus naar Litouwen en daar stonden verlichte borden met het symbool ban de E.U. Het gaf me een wrang gevoel. Zoveel haat en oorlogszucht komt vanuit het westen en al deze verwrongen normen en waarden! BAH! Deze haat en zieke mentaliteit vind ik niet in Belarus of Rusland. De mensen daar zijn nog traditioneel met goede normen en waarden. Ongelofelijk dat wij als goede burgers ons zo laten ophitsen tegen elkaar en zulk moreel verval tolereren. Bij de inreis naar Belarus staan borden met de waarschuwingstekst niet naar Belarus te reizen omdat je mogelijk nooit meer terugkomt. Nou ik kan je vertellen dat ik in Belarus beter en met meer respect behandeld word als in Europa om nog maar te zwijgen van de Litouwse grensbeambten. Het fascisme is terug in Europa en dit maal erger als ten tijde van Hitler.

 9. Ik kan alleen maar respect hebben voor wat hij durft te zeggen, over Rusland mag je niks positiefs zeggen, je mag niet voor vrede pleiten, zie de paus, nou geloof me mensen daar heb ik niks mee maar hij pleitte wel voor onderhandelingen, dit zelfde doet die man van de FvD, over de genocide hoor je hem denk ik niets zeggen op de Palestijnen maar ik ken wel mensen uit andere landen die het zeggen, ook bij hun doet men gewoon de microfoon uit, bij beide onderwerpen is dit het geval, daarom is er sprake van een vorm van totalitarisme in Brussel en het Westen in het algemeen, dit zou iedereen juist moeten verenigen hoe verschillende we ook denken, ik meen het, we zijn gewoon in gevaar, voor al onze burgerrechten en voor vrije meningsuiting!!!

 10. Zodra het tegen fascistisch links ingaat, heet het ineens extreem rechts ook al gaat het over de waarheid.
  We gaan in vervolg ook links maar framen als “fascistisch links”.

  • Door het als rechts vs links te framen doet u precies wat de elite wil, werk niet aan mee aan de schijntegenstelling. Zwarte en witte schaapjes worden allemaal geslacht door de goede herder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in