View East on SIS (Secret Intelligence Services / MI6) Building / Txllxt TxllxT / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Het creëren van dit nieuwsbericht was verdacht goed getimed … schrijft Bernhard.

Poetin moet boeten voor ‘moord’ op Navalny, zeggen wereldleidersTelegraph, 17 feb 2022

In zijn toespraak in het Witte Huis zei Joe Biden dat de Russische president “verantwoordelijk” was voor de dood van Navalny, terwijl David Cameron, de minister van Buitenlandse Zaken, zei: “Het Rusland van Poetin verzon aanklachten tegen hem, vergiftigde hem, stuurde hem naar een arctische strafkolonie en nu is hij op tragische wijze gestorven.

“Poetin moet verantwoording afleggen voor wat er is gebeurd. Niemand mag twijfelen aan de afschuwelijke aard van zijn regime.”

Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie, zei dat de heer Navalny “langzaam was vermoord door president Poetin en zijn regime, die niets meer vrezen dan afwijkende meningen van hun eigen volk..

De heer Biden, die in 2021 “verwoestende” gevolgen beloofde als de heer Navalny in de gevangenis zou sterven, zei dat hij een “groot aantal opties” overwoog als reactie.

Hij drong er bij Republikeinse wetgevers op aan om een hulppakket van 95 miljard dollar voor Oekraïne goed te keuren, dat is vastgelopen na goedkeuring in de senaat, en zei dat “de geschiedenis toekijkt.”

Op de vraag of de dood van Navalny de Republikeinse leiders zou overtuigen om hun verzet tegen het wetsvoorstel te laten varen, zei hij: “Ik hoop bij God dat het helpt.”

De vrouw van de heer Navalny drong er bij de internationale gemeenschap op aan om Poetin te straffen voor de dood van haar man toen ze het nieuws ontving kort voordat ze het woord nam op een conferentie in München.

Daniel McAdams @DanielLMcAdams – 15:40 UTC – 16 feb 2024

Wat een ongelooflijk toeval dat Navalny’s vrouw dit weekend de veiligheidsconferentie in München bijwoonde, waardoor ze precies op het juiste moment een wereldpodium kreeg… Wow!

Lord Bebo @MyLordBebo – 16:49 UTC – 16 feb 2024

🇩🇪🇷🇺🚨‼️ Brak de vrouw van Navalny als een rouwende weduwe in tranen uit in München?

Nah, ze glimlachte, hield een toespraak en werd overladen met applaus.

Laat me raden, ze is de nieuwe oppositieleider? Het verhaal schrijft zichzelf.

Lord Bebo @MyLordBebo – 15:20 UTC – 16 feb 2024

🇷🇺🇩🇪🚨‼️ BREAKING: Navalny’s vrouw is op de Munich Security Conference en houdt een toespraak:

“Ik wil dat de Russische president, zijn omgeving, zijn vrienden en zijn regering weten dat ze verantwoordelijk zullen worden gehouden voor wat ze mijn land, mijn familie en mijn man hebben aangedaan.

Die dag zal heel snel komen!” Ingesloten video

Laten we eens terugdenken aan een paar zaken die aantoonden dat niets in de vermeende zaak van de ‘vergiftiging’ van Navalny was wat het leek:

Russians With Attitude @RWApodcast – 12:56 UTC – 16 feb 2024

Het meest bizarre deel van Navalny’s verhaal is toen hij werd vergiftigd en een mysterieuze Britse burger – Maria Pevchikh – uit het niets verscheen. Niemand wist wie ze was. Ze verzamelde de waterflessen die novichok zouden bevatten en bracht ze naar Duitsland. Het werd onthuld dat ze al die tijd in het geheim de onderzoeksafdeling van Navalny’s organisatie had geleid.

Het grappige is… dat niemand van haar wist voordat de vergiftiging plaatsvond. En vanaf dat moment werd het alleen maar erger voor Alexey. Coma, langzaam herstel, arrestatie, gevangenis en dood.

Rond anglos, nooit ontspannen
Afbeelding

Er zijn nog veel meer details die de vermeende Vergiftiging van Alexei Navalny tot een nogal merkwaardige zaak maken:

Op 20 augustus 2020 werd de Russische oppositiefiguur en anticorruptieactivist Alexei Navalny vergiftigd met het zenuwgas Novichok en in ernstige toestand opgenomen in het ziekenhuis. Tijdens een vlucht van Tomsk naar Moskou werd hij onwel en na een noodlanding werd hij naar een ziekenhuis in Omsk gebracht en in coma gebracht. Twee dagen later werd hij geëvacueerd naar het Charité ziekenhuis in Berlijn, Duitsland. Het gebruik van het zenuwgas werd bevestigd door vijf door de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) gecertificeerde laboratoria.

  Nieuwste hypersonische wapens op een schip uit de jaren 80: Waarom deze oude torpedojager Ruslands gevaarlijkste oppervlaktejager kan zijn

Kijk naar die datum van de vermeende vergiftiging, 20 augustus 2020, en vergelijk:

ONTWERPVERSLAG VAN DE OPCW OVER DE UITVOERING VAN HET VERDRAG TOT VERBOD VAN DE ONTWIKKELING, DE PRODUCTIE, DE AANLEG VAN VOORRADEN EN HET GEBRUIK VAN CHEMISCHE WAPENS EN INZAKE DE VERNIETIGING VAN DEZE WAPENS IN 2020

EC-97/CRP.1 – pagina 10

Technische bijstand aan een Staat die Partij is

1.41 Op verzoek van Duitsland heeft het secretariaat op 20 augustus 2020 een team ingezet om een technische bijstandsbezoek (TAV) uit te voeren in verband met de vermoedelijke vergiftiging van een Russische burger. De TAV was beperkt tot het verzamelen van biomedische monsters. De monsters werden naar twee door de OPCW aangewezen laboratoria gestuurd. …

Dus belde Duitsland de OPCW op 20 augustus voor technische bijstand in de zaak Navalny. Dat was dezelfde dag dat een nog ‘gezonde’ Navalny in Tomsk op het vliegtuig stapte. Hoe wisten de Duitsers wat hen te wachten stond?

Gilbert Doctorow met een reality check:

De dood van Aleksei Navalny: De Britten hebben het gedaan!

De uitnodiging van vandaag was om te spreken over het breaking nieuws, de gerapporteerde dood in een afgelegen gevangenenkolonie in Yamalo-Nenets van de Russische oppositieleider Aleksei Navalny op 47-jarige leeftijd. Een blik op de laatste online editie van The Financial Times bevestigde dat Navalny inderdaad was overleden en bevatte de commentaren van vooraanstaande Westerse staatslieden die veroordeelden wat zij beschouwden als de nieuwste moord door Vladimir Poetin op prominente activisten die zich verzetten tegen zijn bewind. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, de voorzitter van de Europese Raad Charles Michel en de Duitse kanselier Olaf Scholz behoorden tot degenen die al voor microfoons hadden gesproken en uit hetzelfde anti-Poetin script hadden voorgelezen.

Kortom, wat er vanmiddag in het Westen gebeurde, was een nieuwe campagne om Vladimir Poetin op het wereldtoneel zwart te maken op basis van een sterfgeval dat, als ik de voormalige Britse premier Theresa May mag citeren, “hoogstwaarschijnlijk” door de Britse inlichtingendienst is gepleegd met precies dit doel.

  Grote nederlaag voor de Oekraïners: De Russische tang wordt gesloten –  De Russen hijsen vlag in het centrum van Bakhmut

Bij alle valse vlag-operaties die het Westen de afgelopen tien jaar of meer tegen Rusland heeft uitgevoerd, heb ik betoogd dat het oude Romeinse onderzoeksprincipe van cui bono verhinderde dat het Kremlin er op welke manier dan ook bij betrokken was. Zo is het vandaag ook: waarom zou Poetin Navalny willen vermoorden, terwijl de man nu grotendeels vergeten is in Rusland. Navalny is het nieuws van gisteren en zijn ‘anti-corruptie’ campagne is irrelevant voor Russen die midden in een existentiële strijd met het collectieve Westen zitten die wordt uitgevochten op het grondgebied van Oekraïne? De moord op Navalny dient echter duidelijk de belangen van datzelfde Collectieve Westen als een bedoeld tegengif voor de grote Soft Power coup van het Carlson Tucker interview met Vladimir Poetin slechts een week geleden en misschien nog belangrijker, voor de follow-up Tucker News Briefs die zijn bezoeken aan het Kievskaya metrostation en aan een Auchan supermarkt in het centrum van Moskou laten zien. Dit was niet Gilbert Doctorow die zijn reisnotities over bezoeken aan markten in Sint Petersburg publiceerde en 10.000 lezers bereikte; dit was Tucker Carlson, met een vast Amerikaans publiek van 40 miljoen of meer voor zijn uitzendingen, en een piek van een miljard views voor het recente interview.

Laten we verder gaan dan de cui bono argumentatie en kijken naar indirect bewijs dat vernietigend is voor de Britten. Zoals de Amerikanen graag zeggen, zijn er overal ‘vingerafdrukken’ van de Britten op deze dood van Navalny. …

In elk geval van een ‘vergiftigde’ Russische dissident zijn er sporen terug te vinden naar Groot-Brittannië. Zoek maar op Berezovsky, Litvinenko, Skripals, Navalny …

‘Rule Britannia’ kan niet langer worden uitgevoerd door een capabele vloot. Goedkope MI-6 propaganda, soms gemaakt met scheikundetrucjes op middelbare schoolniveau, is de zelfverheerlijkende vervanging ervan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Scott Ritter: Hoe een rondreis door Rusland me liet zien dat propaganda de werkelijkheid in de hoofden van Westerlingen verdraaitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKrokodillentranen over Navalny terwijl ze Assange negeren
Volgend artikelHet Covid Verzet verdient de Nobelprijs voor de Vrede
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De Novichok aanval op Navalny een poosje geleden was een compleet doorzichtig verhaal van MI6 neem ik aan, deze lieden die het niet goed voor hebben met de gewone sterveling hadden meer succes dan verwacht Navalny had in het westen als underdog nog meer aanzien gekregen voor Deep State, levend was hij méér waard.

  Echter waar het westen zich niet helemaal bewust van deed worden (neem ik aan) dat de Russische Federatie zich nu niet meer zo gewillig en beschaafd opstelt tegen het westen m.a.w. Poetin en de zijnen hebben nu gelukkig schijt aan het westen gekregen en de gevolgen kun je op bepaalde kanalen lezen hoe het Russische leger nu grote successen behaald op de contact lijnen van de SMO.

 2. De wereldleiders scanderen ach en wee en proberen Putin zwarter dan roet te praten en verantwoordelijkheid toe te schrijven, maar het lijkt er nu op dat iedereen de massamoord door het pushen van covid-mRNA-prikken, die ook nog steeds aan de gang is, door die geweldige leiders, vergeten is. Daarop wordt misschien wel wat actie genomen, maar dat wordt ver verborgen gehouden. Dus de vraag is geworden: wie is erger, Poetin die zich van een rivaal ontdoet of westerse leiders zoals Zelensky, Biden (of vrijwel elke andere Amerikaanse president), Trudeau, Rutte, ga maar door, en elke andere die een verbond heeft met WEF?
  De grote bekken zijn veel erger en kunnen hun gang blijven gaan, gemotiveerd door niet bestaande zaken als klimaatverandering die door de uiterst eigenwijze mens ‘gecorrigeerd’ kan worden maar feitelijk de mensheid uitroeit.

 3. Hier nog wat over Navalny op de Slavsquat site:

  “Although, chance are he had a Western-made vax because I distinctly recall that he and his supporters were condemning Putin during COVID for not importing Western vaxes and for not shutting down hard enough. It was considered fashionable among Navalny shitlibs in Moscow and St. P and EKB to get their hands on Western vaxes at private clinics as a protest of Putin.”

  En:

  MOSCOW/LONDON, Feb 13 (Reuters) – Russian President Vladimir Putin’s suggestion of a ceasefire in Ukraine to freeze the war was rejected by the United States after contacts between intermediaries, three Russian sources with knowledge of the discussions told Reuters.

  See Slavsquat:
  https://slavlandchronicles.substack.com/p/navalnys-death-is-an-iq-test

  • Flying Dutchman februari 17, 2024 Bij 13:02

   De termen vrijheid en democratie hoe krijgt hij uit zijn strot, nu is demissionair MinPres erg goed voorbereid op elk interview en heeft zijn micro expressies zeer goed onder controle dat is erg knap wanneer men bedenkt de het gros van de mensen niet in staat zijn om zó professioneel te liegen.

   Filmpje 4 keer gezien en paar keer zijn micro expressies gezien dat hij héél even kort aan zijn lippen likte, hij is bijna een onmenselijke leugenaar aller tijden, ik kan er géén één die hem naar de kroon steekt.

 4. Wanneer wordt de moord op Gonzalo Lira door de oekraïners, onderzocht? Waar blijven de sancties van het westen tegen het zelensky regime?

 5. De westerse leiders kunnen zo hun bul afhalen bij de rechtenfaculteit.
  Met hun glazen bol zijn ze namelijk alwetend.
  Alleen de toneelschool moeten ze opnieuw doen.
  Want dit is zo doorzichtig en dom gespeeld.
  Komedianten.

 6. Wie zal het eerste weg zijn als Poetin eens doorzet om de leugens van de media aan te pakken? De wereldleiders met de broek vol stront. Stelletje pubers en golddiggers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in