Alisdare Hickson / Wikimedia / Alisdare Hickson / (CC BY-SA 4.0 DEED) / (Photo cropped at top)

De hele westerse politieke mediaklasse is momenteel in tranen over de dood van de Russische oppositieleider Alexei Navalny in de gevangenis, en de propaganda-verslaafde burgers van het westerse imperium sluiten zich hierbij aan. Ondertussen krijgt de laatste poging van Julian Assange om in beroep te gaan tegen zijn uitlevering aan de Verenigde Staten over een paar dagen maar een fractie van de aandacht, schrijft Caitlin Johnstone.

Ik kan echt geen lagere dunk hebben van mensen die liever praten over de vervolging van Navalny in een ver land dat niets met hen te maken heeft dan over de vervolging van Julian Assange door hun eigen regering. Het is het meest zielige, hielenlikkers gedrag dat je je maar kunt voorstellen.

Ooh ja, je bent zo dapper om zelfingenomen met je vuist te schudden naar een land aan de andere kant van de planeet dat nul macht heeft over je eigen land, terwijl je weigert je te verzetten tegen de machtsstructuur waaronder je eigenlijk leeft terwijl het langzaam een journalist vermoordt omdat hij zijn oorlogsmisdaden aan het licht brengt. Kruipende, machtsaanbiddende hielenlikker. Absoluut misselijkmakend.

Als je in een land woont waarvan de regering de hand heeft gehad in de vervolging van Julian Assange, dan kun je gerust je smoel houden over Navalny. Telkens wanneer ik mensen zie schreeuwen over de vervolging van journalisten en politieke gevangenen in andere landen, terwijl ze zelf in een land wonen waarvan de regering Julian Assange vervolgt, moet ik denken aan Mattheüs 7:4-5,

Wat Assange’s laatste poging kan zijn om in beroep te gaan tegen uitlevering door de VS, vindt 20 en 21 februari plaats in Londen. Laat Julian Assange vrij.

Egypte is naar verluidt begonnen met de bouw van een ommuurd kamp in de Sinaïwoestijn net ten zuiden van de grens met Gaza om Palestijnen te absorberen die worden verdreven door de Israëlische aanval op Gaza, een grote capitulatie voor een plan waar Israël al op aandringt sinds het begin van de aanval.

Het is zeker een gek toeval hoe elke stap van Israëls “antwoord op 7 oktober” er precies hetzelfde uitziet als wanneer Israël gewoon agenda’s uitvoert die het al vele jaren wil uitvoeren.

De Australische regering drukt nieuwe autoritaire wetten door omdat iemand de inhoud heeft gelekt van een WhatsApp-groep waarin zionisten plannen smeedden om de levens van pro-Palestijnse stemmen te ruïneren, die nu valselijk wordt geframed als een Hitlerachtige “Jodenlijst”. Oscar Grenfell van de World Socialist Website heeft meer informatie.

Mijn favoriete Israël-apologeet regel is die waarin ze impliceren dat je een antisemiet moet zijn omdat je de laatste vier maanden alleen maar gefocust bent op de misdaden van Israël, alsof de aanval van Israël op Gaza niet vanzelfsprekend het ergste is wat er op dit moment in de wereld gebeurt.

De actieve genocide in Gaza is een veel, veel, VEEL urgentere en directere zorg dan antisemitisme en zou als zodanig behandeld moeten worden. Dit is vanzelfsprekend en zou niet controversieel moeten zijn om te zeggen.

Ik volgde vroeger veel leraren die spraken over verlichting en spirituele praktijk, en het is krankzinnig hoeveel van hen nu niets te zeggen hebben over Gaza, of ronduit de kant van Israël kiezen.

  GEVAAR OP KOMST: Majoor Jeffrey Prather en Mike Adams waarschuwen voor escalatie van het Midden-Oosten naar de Derde Wereldoorlog

Het is als, wat was in godsnaam het nut van al dat innerlijke werk als het je ertoe brengt stilzwijgend of expliciet een actieve genocide te onderschrijven? Wat heb je aan al je inzichten en realisaties als ze je alleen maar een fijn gevoel geven van binnen en zich niet vertalen naar een positief effect op de wereld buiten je eigen schedel? Wat maakt het uit of je een bewustzijnsverschuiving en kundalini-vuurwerk hebt gehad als je nog steeds een strontmens bent die bijdraagt aan de ziekte en disfunctie van je soort?

Als je spiritualiteit niet leidt tot positieve veranderingen in jezelf en je omgeving, dan is het gewoon veredelde masturbatie. Als je jezelf al tientallen jaren in zelfrealisatie en non-duaal ontwaken hebt gestort en je kunt je niet eens verzetten tegen genocide en etnische zuiveringen, dan heb je je leven verspild aan waardeloze inspanningen. Je had je al die tijd beter kunnen storten op internetporno-escapisme of een lekkere gezonde opiaatverslaving.

Bonus:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Russische contraspionage betrapt Alexei Navalny die samenwerkt met Britse Mi6-agent om Poetin omver te werpenVolg Frontnieuws op Telegram

  Een zware maand voor buitenlandse huurlingen in Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelHet einde van de ketel van Avdejevka – De Oekraïense verdediging van Avdejevka valt uit elkaar
Volgend artikelZe hebben Navalny eindelijk vermoord …
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. “Krokodillentranen over Navalny terwijl ze Assange negeren”

  Tja het lag duidelijk in de lijn der verwachtingen hoe de agressieve anti Rusland media op de dood van deze CIA agentt zou reageren het doet mij niets, Navalny heeft zich gek laten maken of hij had nog meer criminele acties uitgehaald zodat de CIA gemakkelijk vat op hem had, blijkbaar is Deep State tot de conclusie gekomen dat Navalny overbodig was voor hen zo’n lange gevangenis straf die Navalny opgelegd kreeg deed CIA/Deep State het idee geven dat de dood van hem beter voor de westerse wereldopinie was dan een levende agent die werkeloos was geworden, ingehaald door zijn karma n.m.m.

 2. Kenmerkend voor de absurde hyprocrisie van de systeemmedia. Bijv. de moord op journalist Gonzalo Lira werd geen enkele aandacht aan gegeven.

 3. Waarvoor zou Poetin bang moeten zijn voor de oppositieleider Alexei Navalny.
  Die zat toch veilig in Siberië opgeborgen en niemand die voor hem de straat op ging om zijn vrijheid te eisen.

  Deze man heeft alleen in het westen aanhangers.

 4. Het artikel slaat de spijker op z’n kop.
  Een moraal hebben indien het uitkomt.
  Daarop de vinger leggen lijkt dan ook te vragen om een veroordeling/beschuldiging naar juist die personen die de vinger erop leggen.

  Het zijn de hypocrieten, leugenaars, bedriegers, dieven en schuinsmarcheerders die anderen van dat soort zaken beschuldigen.
  Ze vertrouwen daarbij op de onwetenden die de balken in de ogen niet zien.of kan ik beter zeggen; de bomen?

 5. Assange had in zijn jeugd NASA al gehakt. Ook zo’n oplichtersbende. Dat die man zit te rotten achter tralies is een belediging voor de mensheid in zijn algemeen. Maar het bewijst dat er een handvol mensen zijn op Aarde die denken dat zij de boel bezitten (die zgn “elite”). En de rest van de mensheid bestaat simpelweg niet voor ze. En zo wordt alle ellende uitgespeeld: tussen dat handjevol mensen onderling, waarbij Jan met de Pet zijn levensrechten en bestaan verliest. Assange had natuurlijk gelijk dat al die geheime documenten gewoon transparant moesten zijn. Maar zo is er nog veel meer dat niet transparant is. Zo is er nog veel meer dat stiekem achter je rug en boven je hoofd uitgerold wordt door die “elite”. Vreemd wel dat zijn site niet gewoon afgesloten werd, en twee weken later alles weer vergeten. Was veel beter geweest voor de “elite”. Wat is de reden / nut waarom hij als een trophee gevangen wordt gehouden? Net zoals Mumia Abu Jamal, die zit ook al jaren vals beschuligd in de bajes als een soort van trophee.

   • Het is al jaren de VS, Rusland en China die het wereldtoneel beheersen. Dus wie weet… ze zullen allemaal wel de “wereld elite” zijn. Denk je niet? Zo lijkt het mij wel tenminste… ik kan er naast zitten.

 6. Mooi stuk van Johnson weer. “Ik volgde vroeger veel leraren die spraken over verlichting en spirituele praktijk, en het is krankzinnig hoeveel van hen nu niets te zeggen hebben over Gaza, of ronduit de kant van Israël kiezen.”

  Ja toch? De verlichting… Zo ken ik er bijv ook eentje, die al 4 spuiten heeft genomen en er nog meer gaat doen, ondanks zijn hoogopgeleide achtergrond in pharmacie en interesse in de verlichting. De mens valt niet meer te rijmen, het is een schizophreen creatuur waar verlichting niks teweeg gaat brengen. En zo strompelen we door, onder het juk van de kudde, met de “elite” aan het roer. Toedeloe.

  • Beste Immortal,
   Inderdaad, klopt wat je schrijft.

   Er zijn nogal wat mensen die praten over ‘ opgestegen meesters’ en ‘ Verlichting’.
   Eigenlijk hebben ze het dan over de verlichting op hun toilet…..
   En de door hun gebruikte termen van ‘ opgestegen meesters ‘ duid op hiërarchisch denken.
   En daar gaat het mis.Er is immers niemand meer of minder dan een ander.

   Tussen praten en doen zit nogal eens een gigantische kloof.

   • Tigron, zo waar, ik waardeer je humor! hahahaha! Een dag niet gelachen etc.
    “Niemand is meer of minder dan een ander” – dat zou iedereen elke dag een paar keer begrijpend moeten herhalen, dat is nog eens een mooi mantra om verlichting mee te krijgen!

 7. Het probleem van Het Westen is dat ze door de huidige situatie geen vervangende stropop op de Russische Bühne kunnen laten rondhuppelen.

 8. Ik geloof geen énkele politicus, en ook hun journalisten niet. Otto von Bismarck (zelf politicus) zei hierover: er wordt nooit méér gelogen dan nà een jachtpartij, tijdens een oorlog en vóór verkiezingen.

  • Tijdens de viering van de 60ste verjaardag van ons toenmalige ongekozen staatshoofd Trix van A. in 1998 in o.a. Amsterdam en Otterlo was ook een delegatie aanwezig van de familie Von Bismarck. Een kwestie van bloedlijnen zullen we maar zeggen.

 9. Laten we ook niet de vele honderden gekidnapte mensen in foltergevangenis in o.m. guantamo bay, uiteraard zonder enige vorm van proces zitten, waarbij al velen gezelfmoord zijn. Eveneens moeten we de Skripals niet vergeten die ontvoerd werden (ongewenste getuigen) nadat ze het ziekenhuis verlaten hadden, waar ze opgenomen waren onder invloed van verdovende middelen (geen novichok). Hun huisdieren werden enkele dagen ook gedood en verbrand, om alle sporen van AFWEZIGHEID van novichok te laten verdwijnen.
  Wat Navalty betreft, laten we zeker niet vergeten dat deze rond 2020 uit Berlijn naar Rusland is gevlucht uit vrees om in het westen vermoord te worden met als beschuldiging dat het Rusland de dader zou geweest zijn.
  In 2014 stond de teller van vermoorde personen, enkel met behulp van drones op bevel van obama (eveneens zonder enige vorm van proces) op ca. 4000, of +/- 11 per dag. Leve de westerse democratie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in