Misschien doet u RichieFromBoston af als “paniekzaaier”, maar kijk eens naar een aantal zaken die in de bloedbaan zijn aangetroffen NADAT de covaccinatie heeft plaatsgevonden. Deze zijn beslist NIET biologisch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt “COVID-19-vaccin is een genocide”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  95 Procent van de lijken had COVID-vaccinatie ontvangen binnen 2 weken vóór overlijden: Begrafenisondernemer
Vorig artikelDe Keizer Elonicus
Volgend artikelRusland: LGBT-propaganda verboden – Om kinderen te beschermen tegen gendertheorie en pedofilie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. 1. Er is geen ‘virus’ – dat was slechts het rookgordijn om iedereen de spuit te laten slikken; hoe zou jij anders de spuit hebben genomen als er geen ‘dodelijk pandemie virus’ bestond? Had jij die spuit genomen als jou verteld was dat er lekker op je ge-experimenteerd werd?? Nee, dat had je niet gedaan. Maar wel toen er ‘het virus’ bestond. Toen daverde je als haantje-de-voorste naar de GMO-spuit om de eerste te zijn die lekker ‘beschermd’ werd tegen die smerige medemensen van je die je vertrapte en minachte omdat zij wijs genoeg waren om die rotzooi niet te vertrouwen.
  2. Het mensdier functioneert op trillingen – net als alles op trillingen functioneert.
  3. De trillingen worden verwerkt via een ‘centrale controle systeem’ – de pijnappel klier en zijn medekliertjes.
  4. Deze trillingen geven het mensdier zijn ‘bewustzijn’ – wat je er ook van moge denken.
  5. De DNA in het mensdier is als een soort van antenne, een koperen draad, die door zijn hele systeem loopt en ook afhankelijk is van bepaalde trillingen.
  6. Dit DNA geeft je je vorm en de manier waarop je ‘denkt’ en ‘handelt’.
  7. Het grote experiment (waarmee jij onder meer bent geinjecteerd) probeert nu die centrale controle over te nemen en het DNA te veranderen.
  Stap 1 is al aardig gelukt – veel mensen zien drastische veranderingen plaatsvinden na de inspuiting, onder meer onvruchtbaarheid.
  Stap 2 is het beinvloeden van het DNA dmv kunstmatige trillingen.
  8. Dit gebeurt via satellieten en andere AI hardware.
  9. Dit is nog in experimentele fase.
  10. Zodra dit klaar is, lig jij vast aan de grillen van degene die de trillingen beheert.

  Schaapies:
  Haal nu nog maar een boester, en buig diep voor je Meester Musk met de satellieten die jouw kinderen straks hun denkvermogen gaan geven. (Kan goed zijn dat dit meer is dan wat ze van jou meekrijgen!).

 2. Thank you Richie for all the work you´ve done through the years and helping me out personaly with something essential some years ago. I´ll never forget. Keep up the good work. Yah bless!

 3. Het G20 volk probeert ons voor een voldongen feit te plaatsen. Laten we hopen dat het stilletjes gesaboteerd wordt. Een parallelle maatschappij die hier niet aan meedoet, zou welkom zijn.

 4. RFB is imo zelf niet helemaal biologisch.. 🙁
  Daarbij moet je je afvragen waarvan en hoe hij eea weet te financieren..
  “Living in a truck”.. Yeah right

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in