Een videoclip van wat een Pool zou zijn die Amerikaanse soldaten bespot in een Pools winkelcentrum is viraal gegaan. In de clip vraagt de man de soldaten onder andere of ze naar zijn land zijn gekomen om “George Floyd-cultuur of sodomie” te verspreiden.

De ongeïdentificeerde man vertelde de Amerikaanse soldaten ook dat ze in een “blank land” zijn en uit de buurt van de blanke vrouwen moeten blijven.

Een video van een ongeïdentificeerde man die Amerikaanse soldaten in een Pools winkelcentrum lastig valt is geüpload naar sociale media, met de man die de soldaten vraagt of ze in Polen waren om “sodomie te verspreiden,” en beweert dat het “Amerika’s nummer één export is.”

De man wordt gezien terwijl hij vier geüniformeerde Amerikaanse soldaten benadert, waarvan er drie blanke mannen lijken te zijn en de andere een Afro-Amerikaanse of Latijns-Amerikaanse man. De man vraagt eerst aan de soldaten: “Zijn jullie Amerikanen? Zijn jullie hier om sodomie te verspreiden of wat? Is dat niet Amerika’s grootste exportproduct?”

De soldaten lachen eerst, maar lijken dan te proberen de man te negeren, die hen blijft volgen. Dan vraagt hij hen: “Wat is het? Is het de George Floyd-cultuur, is het sodomie?”

Het is onduidelijk waar in Polen de video is opgenomen, maar het is duidelijk een Pools winkelcentrum. Hoewel de man spreekt met wat een Amerikaans accent lijkt, verwijst hij naar Polen als zijn land.

Vervolgens vraagt hij de soldaten over admiraal Rachel L. Levine, een viersterren generaal, die dient als Amerikaanse minister van Volksgezondheid, een openlijke transgender ambtenaar in de regering van de Verenigde Staten.

  Wat denkt u over de richting die de wereld opgaat?

“Wat vinden jullie ervan dat jullie gezondheidssecretaris een fucking tranny is? Hé, jongens. Wat vinden jullie ervan dat jullie gezondheidssecretaris een tranny is? Niets?” vraagt hij. Later voegt hij eraan toe: “Jullie hebben letterlijk transseksuelen in jurken die jullie superieuren zijn.”

Hij blijft de soldaten door het winkelcentrum volgen en vraagt: “Wat vinden jullie ervan om een land te verdedigen dat… geen betekenis heeft als staatsburger? Alsof elke Mexicaan die de grens oversteekt, letterlijk één van jullie is.”

Vervolgens waarschuwt hij de soldaten, die tegen het einde van de video zichtbaar geïrriteerd raken, om “Polen blank te houden,” en vertelt hij hen om “weg te blijven van blanke vrouwen, omdat rassenvermenging vroeger een misdaad was in jullie land.”

Hij verwijst waarschijnlijk naar wetten tegen interraciale relaties, die in 1967 door het Hooggerechtshof ongrondwettelijk werden verklaard. De laatste staat die zijn wet tegen rassenvermenging introk, was Alabama in 2000.

Vervolgens lijkt de cameraman de soldaten uit te dagen door meerdere keren te zeggen: “Wat gaan jullie doen? (…) Zijn jullie hier om homo’s te aanbidden? Je wordt erop aangesproken. Laat ons zien wat een stoere vent je bent. Heb je een AR15?”

De cameraman gooit vervolgens racistische scheldwoorden naar de soldaten terwijl ze buiten het winkelcentrum lopen, schreeuwend: “Ja. Je bent nu in een blank land. Wij aanbidden geen negers en Mexicanen.”

Een van de soldaten lijkt zich om te willen draaien om de cameraman te confronteren, maar de andere soldaat duwt hem van de scène weg.

Hoewel de Verenigde Staten ooit voor 90 procent blank waren, is de blanke bevolking in slechts enkele decennia dramatisch gedaald tot minder dan 60 procent in 2022. Volgens nieuwe schattingen kan de blanke meerderheid al eind 2030 een minderheid worden als gevolg van een toename van niet-blanke Hispanics en andere niet-blanke groepen door zowel immigratie als hogere geboortecijfers. Polen, daarentegen, is nog steeds bijna volledig blank, met 96,9 procent van etnische Poolse afkomst, terwijl de rest vooral bestaat uit Oekraïners en andere Europese groepen.

  Frontnieuws filmpscoop - Nauwkeurig Russisch mortiervuur laat Fleischsoldaten rokend in hun holen achter

De Poolse regering staat bekend als een voorstander van antiracisme, maar heeft ook een streng immigratiebeleid gepropageerd waar de Polen in grote meerderheid voor lijken te zijn. Wetten inzake haatzaaien in het land kunnen leiden tot vervolging als de identiteit van de man aan het licht komt. Bovendien is Polen een van de nauwste militaire bondgenoten van de Verenigde Staten, met een groot contingent Amerikaanse soldaten in Polen als onderdeel van de NAVO-overeenkomsten.

Via RMX.news.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland: LGBT-propaganda verboden – Om kinderen te beschermen tegen gendertheorie en pedofilie
Volgend artikelAustralië had in de eerste 7 maanden van 2022 15x meer oversterftegevallen dan in heel 2020
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

 1. Geweldig! En waarom, omdat dat dat sissy leger van Amerika Trump had moeten steunen na de gestolen verkiezing in 2020 zoals dat momenteel ook het geval is in Brazilië aangaande Jair Messias Bolsonaro in plaats van het hele land naar de kloten te laten gaan door dat corrupte linkse tuig!

  “Braziliaanse leger staat achter Bolsonaro – is bereid artikel 142 in te roepen om de natie te redden” (VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/breaking-brazilian-military-stands-bolsonaro-prepared-invoke-article-142-save-nation-video/

  Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

 2. Ik vind die persoon die zo inpraat op deze willekeurige Amerikaanse soldaten een zielig persoon, de racismekaart erbij halen, hij spreekt trouwens wel accentloos Engels, is het geen Amerikaan achter de camera.
  Polen spreekt mij als volk en land helemaal niet aan trouwens, zij zijn in mijnogen zeer conservatief en vaak lopen zij achter de Paus aan, kan de RK niet als voorbeeld beschouwen, maar dat heb ik dan ook met elke religie, de soldaten lieten zich niet provoceren maar voor die donkere jongen was het moeilijk en dat begrijp ik wel, als je geen woorden hebt begin je over iemand zijn ras, nogmaals een zielige persoon die achter de camera liep, blijf lekker in Polen zou ik willen zeggen!

 3. Dat deze 4 militairen aangesproken op dat transgendergezeik is natuurlijk, zeker in een land als Polen begrijpelijk hoewel 4 militairen daar natuurlijk niets aan kunnen veranderen.

  Echter Polen krijgt bij mij niet de schoonheidsprijs vwb de mensen aldaar, hun gedachtegoed en omgang met anderen.

  Ik heb nogal te maken gehad met Polen en ik moet de eerste nog tegenkomen die niet liegt, bedriegt en probeert om voordeel te halen uit iemands eigendom of gedrag.

  Daarbij zijn de Polen rechtstreeks de veroorzakers van WOII en wel voor de volle 100%. Dit heeft aan 65 miljoen mensen het leven gekost, zo maar even in de kantlijn!!!!!!!!!

  Dan inzake de achterlijke idioot welke nu dus een 4 sterren Generaal is geworden en zijn roze tutujurkje heeft omgeruild voor een “uniform” compleet met een rok en pumps……en dan daarnaast dat andere gedrocht zien staan met snor en kale knikker, kom ff niet op zijn naam maar dat hoeft ook niet….

  Van deze wereld begin ik steeds meer te walgen, opleidingen zijn erop gericht om mensen te verdommen, jeugd zit de Godganselijke dag met hun neus in hun handy en als ze de vraag krijgen wat de hoofdstad van Engeland is kijken ze je aan als een botsauto. En ook rekenen kunnen ze niet meer…..vraag hun een simpele vermenigvuldiging bijv. 8 x 17 en dan komt de platte Jap tevoorschijn want telmachien!! Verschrikkelijk noem ik dit en dan nog hun skinny jeans…althans de jochies………niet meer om aan te zien….sorry maar zodoende zijn deze 4 militairen dus het haasje.

  Tja……Tavistock Institute doet goede zaken…..zij bepalen namelijk wat WIJ doen als dagelijkse bezigheden, kiezen van kleding, lessen in de verdommingsfabrieken enz enz enz enz en de overgrote massa weet niet eens het bestaan hiervan……maar dat hoeft ook niet, kan geen kwaad…..toch…..????

  Kort inzake Bolsonaro…..het leger staat achter hem…mooi….kom op dan want een kind weet dat dit totaal corrupt gekozen linkse rakkertje een wefklepper is en middels fraude aan de macht is gekomen. Ik ben er niet bij geweest maar heb wel de mensen gezien die voor Bolsonaro stonden te luisteren en voor Lula……

  Maar wat is er dan hier in Neanderland anders gegaan….want op kaag en rutte heeft toch echt NIEMAND zijn stem uitgebracht en kaag stond ’s middags al op een tafel te dansen…..vies wijf!

  Ook Duitsland zit met een frauduleuze bende en Engeland en Frankrijk en en en en en en….

  Dit is oplosbaar…..maar NIET middels dat idiote burgerlijke ongehoorzaamheidsliedje…..NO WAY!!

  Gladiator

  • @Gladiator,
   Hoe kun je enthousiast worden voor een Bolsonaro en zijn leger gaan inzetten, trouwens ik hoorde van een collega op het werk dat wij met zijn allen Duitsland weer in de gaten moeten gaan houden want zij besteden een vermogen nu aan defensieve uitgaven en zie op FN nu een bericht daarover, gaan we oude tijden weer herbeleven met Duitsland?
   Ik geloof niet dat Biden of Lula niet eerlijk gekozen zijn, om dan met een coup je gelijk te halen of met Trump of met Bolsonaro, hoe noem je dat dan, een glijdende schaal, maar ja daarin zitten we natuurlijk al in Europa en hier met Rutte aan het bewind en al die lakeien erbij.

   • @flardinga,

    Beste,

    Waar staat dat ik wegloop met ene Bolsonaro,

    Juist ja, helemaal nergens!

    Wat ik zeg is dat Lula als wefklepper niet door het volk gekozen is maar door niets anders dan door fraude aan de macht is gekomen.

    Indien hetgeen u zegt inzake de oerbewoners van Brazilië waar is dan ben ik het met u eens dat dit absoluut ernstig is en dat wist ik eerlijk gezegd ook niet.

    Echter, dat beste, is een interne aangelegenheid welke ze na EERLIJKE verkiezingen daar zélf moeten oplossen.

    Ik weet nog wel meer zaken waar ik/wij het niet mee eens zijn echter ook daar zullen wij niets aan kunnen veranderen!!

    Zoiets (het uitroeien van welk volk dan ook!) kan niet en mag niet gebeuren. De Amerikanen hebben indianen uitgeroeid, de Nieuw Zeelanders de papoea’s, de Australiërs de Aboriginals, de Russische Bolshewieken de Russische bevolking, De Chinezen de Chinese bevolking en ga zo maar door…..

    Wat geef ik hier nu mee aan….juist ja, mensen zijn door en door slecht en daar ligt maar 1 ding aan ten grondslag en dat noemen we ook wel eens het slijk der aarde….en dat klopt als een bus!

    Door geld in combinatie met macht krijg je onherroepelijk dit bovenstaande plaatje.

    Het is te veranderen, niet gemakkelijk maar wel mogelijk. We moeten gewoon stoppen om voor alles geld te vragen…..zo simpel is dat. Echt waar hoor, zo simpel!

    Maar juist hier beste wil NIEMAND aan! En kom me niet met ja maar we moeten wel een huis hebben en daar huur of aflossing voor betalen, kleding hebben om niet naakt te lopen, eten kopen om niet te verhongeren……dit is pure bullshit!!

    Bedenk dat er niet altijd zo’n vies vuil corrupt geldsysteem geweest is en man man man……….wat gingen er toen veel mensen dood aan van alles en nog wat….NO WAY dus….

    Het zit tussen onze oren, al zo lang we op deze aardkloot rondhuppelen, en van jongs af aan is ons dit GELDSYSTEEM in onze grijze massa aan de bovenkant van ieders lichaam onder dat platte bot ingeplempt……na school dikke baan, veel money money money verdienen (VERDIENEN…och ja, wat betekend dat!!!)

    Wij zijn met zijn allen zo ongelooflijk hypocriet…..dat we blind zijn geworden voor de feiten i=onder ogen te zien.

    Als we het geldsysteem vaarwel zeggen……is het over en sluiten……maar hoe doen we dat hè…….tja, voor de een een vraag is voor de ander een weet!

    Fijne dag verder,

    Gladiator
    ps we kunnen niet overal ter wereld een wereldverbeteraar zijn…..dat lukt niet!
    Laten we ons aub concentreren op mijn land, ons land….het eens zo mooie Nederland waar we trots op waren en……..weer zouden kunnen worden.

    • Gladiator november 28, 2022 at 14:05

     “Laten we ons aub concentreren op mijn land, ons land….het eens zo mooie Nederland waar we trots op waren en……..weer zouden kunnen worden.”

     Juist Gladiator afgaande op de nieuwsgaring van de alternatieve sites is het bijna en alleen 100% op het buitenland geconcentreerd, uit Nederlandse bronnen hoor en lees je weinig, dus de schapen die dromen dat het allemaal vanzelf goed komt zullen ruw uit hun slaap verstoord worden, helaas het is niet anders.

     • Heel veel Nederlanders zijn in de ban van het Amerikaanse PEDOWOOD, de series die aan de lopendeband worden gemaakt geacteerd door verdomd goede acteurs en actrices daar kan Goede Tijden Slechte Tijden een puntje aanzuigen efin het komt op 1 ding neer deze kunnen niet acteren, enfin de Godgansedag op hun GSM kijken en vingeren totaal niet politiek geëngageerd zijn kunnen “we” nauwlijks rekenen op hun steun.

      • Heb enige tijd in Duitsland gewerkt en gingen stappen met collega’s in Wiesbaden, boven sommige deuren van gelegenheden cafe’s ect die we toen bezochten hing een bord: Off Limits For US Personal. Hoe de tijd bijna alles kan veranderen.

       • @Adriaan W.

        Tja beste,

        Denk dat we het over de meeste zaken helemaal met elkaar eens zijn….
        En Wiesbaden…..ken ik wel ja, het BKA zit er o.a. met hun hoofdvestiging!

        Groet,

        Gladiator

 4. Gladiator: niks aan toe te voegen.
  Wb de interviewer, hij laat ze wel even denken, maar met de zwarte jongen aan te vallen verliest hij het. Zolang twee types mensen gezonde nakomelingen kunnen krijgen behoren ze tot hetzelfde ‘ras’ – het mensenras, ongeacht het type mens (zwart, wit, rood, geel, etc). Geiten worden niet zwanger van de geitenneukers. Maar mensen moeten elkaar niet dwingen om te broeden met andere types dan ze zelf willen. Mensen moeten ophouden elkaar te dwingen, punt. De EU en de NAVO zijn constant overal hun onnatuurlijke voorkeuren door de strot te rammen. Wat is er zo geweldig aan een vent in een rok en pumps? En die zielige jongens in ‘skinny jeans’ waar Gladiator het over heeft hebben ook van die muizige sprietvingertjes waarmee ze op hun mobi lopen te prikken. Ze zouden geen baksteen op een andere kunnen metselen. Mannen raken steeds meer ‘verwijfder’ en zwakker. Met de gifspuit worden ze ook nog eens steriel. Wat blijft er over? Ik zou maar niet te hard schreeuwen tegen die zwarte mannen die geen gifspuiten hoeven.

 5. Beste Mensen

  Kortom ook de Polen worden naar de Polen gedirigeerd Vooral naar Np No parking NoordPool
  Immers daar blijft het nog wel een poosje vriezen
  Dan blijft het Witte belichaming nog voor een tijdtje behouden
  Maar het grootste gevaar Blank Moet uit alles worden gehaald
  Te weten de Negatieve Geest Het Alien de Kwallen Ras het Doorzichtige met Sliss de Slang als gespleten Tong ookwel Zoete en Zure helft te noemen of GodsZoete en DuivelsZure
  Dezen kennen alleen maar list en bedrog
  Pas op hierbij dus Zoete praatjes vullen echt geen Gaatjes die maken het net als bij niet poetsen van die Witte tanden na het eten van Witte Suiker klontjes
  Zure daar hoeft niks over te worden verteld
  Die is meestal al onaantrekkelijk
  Geen haat als zijnde iets Positiefs propageren Alstublieft

  Dank U

 6. Lullig filmpje, die jongens weten niet eens waar Polen ligt en komen vermoedelijk uit de onderlaag van de bevolking: het leger in en eten of dakloos in eigen land…

 7. Heeft die Poolse reporter iets vekeerds gezien van deze soldaten ? Heeft hij bewijzen ? Je mag zomaar niemand beschuldigen . Wie weet wat hijzelf in het geniep doet. De pot verwijt de ketel tot die zwart ziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in